H συμφωνία του ΕΣΑΚΕ με τη Nova ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και φυσικά το ζήτημα της τηλεοπτικής κάλυψης του πρωταθλήματος είναι ένα ζήτημα που απασχολεί έντονα τον Σύνδεσμο και φυσικά και τις ομάδες. Το ζήτημα αυτό μάλιστα συζητήθηκε την Πέμπτη (20/4) και όλες οι ομάδες, ακόμα κι αυτές που έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο, είχαν θετική διάθεση, ώστε να υπάρξει κεντρική διαχείριση των δικαιωμάτων και πλέον μένει να δούμε ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις για το συγκεκριμένο θέμα. Το πρώτο βήμα πάντως έγινε…

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες από τον Σύνδεσμο, άπαντες γύρω από την Α1 ήρθαν σε συμφωνία για να αναβαθμιστεί το προϊόν, δηλαδή το πρωτάθλημα, ενώ το επόμενο διάστημα θα εξειδικευτούν οι κινήσεις που πρέπει να γίνουν προς σε αυτή την κατεύθυνση.

 

https://www.sdna.gr/mpasket/basket-league/article/320567/thetikes-oi-omades-gia-kentriki-diaxeirisi

– Καλύτερα να διαπραγματευθούμε μόνοι μας. Ο Άρης δεν παύει να είναι Άρης φτάνει να υπάρχει ένας άνθρωπος στη ΚΑΕ που να γνωρίζει πως να ασχολείται με τέτοια θέματα. Φέτος «χορτάσαμε» με το λεπτό προς λεπτό στη Νόβα.

18 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Night Audit

Θα διαφωνήσω με το σχόλιο σου emperor. Ο Άρης πρέπει να είναι αυτός που στέκεται δίπλα σε τέτοιες προσπάθειες, όπως και σε προσπάθειες σαν το Τσου Λού.
Δηλαδή δίκαιο και ισχυρό μπάσκετ, είτε λέγεται ελληνικό είτε ευρωπαϊκό.
Ο Άρης θα βρει συμβόλαιο τηλεοπτικό. Ο Άρης θα παίξει στο Γιούροκαπ οπότε το αποφασίσει.
Γιατί όμως να κοιτάξει τον κωλο του μόνο και να σκοτώσει έτσι τους υπόλοιπους, στο τέλος σκοτώνοντας το μπάσκετ;
Αν δεν γίνει κεντρική διαχείριση, τότε 6 ομάδες θα παίζουν σε δύο χρόνια στην α1.
Άλλη συμφωνία πρέπει να γίνει κι όχι αυτή που έχουν με τη νόβα τώρα που ουσιαστικά υποβαθμίζει το προϊόν (και με το λεπτό προς λεπτό), αλλά άλλο αυτό. Κεντρική διαχείριση και ανοιχτή πρόκριση στην Ευρώπη για όλους. Αυτό πρέπει να στηρίζει ο Άρης κι ας είναι ο γραφικός.

xav

o ολυμπιακος και η αεκ εχουν συμβολαιο με τον οτε και ο παναθηναικος ειναι στανταρ οτι θα διαπραγματευτει μονος του…για ποια κεντρικη διαχειρηση μιλαμε…

Night Audit

Προτιμώ να είναι αυτοί οι γελοίοι

Jose

Γελοιοι αλλα αν αυτοι παιρνουν τα δεκαπλασια απο εμας ποιος γελαει με ποιον; Εξαλλου οπως απεδειξε η φετινη χρονια ο Λασκαρης δεν ειναι ο απλας που παριστανε τη πρωτη χρονια που εδωσε τζαμπα τα τηλεοπτικα του eurocup οποτε καθε ευρω μετραει!

Night Audit

Και τι μας νοιάζει εμάς σαν φιλάθλους; αν ήθελε λεφτά ο Λάσκαρης θα είχε βάλει χορηγούς παντού. Δεν το κυνηγάει. Άρα, σαν Άρης, δε σε νοιαζουν τα παραπάνω λεφτά, εσένα σαν φίλαθλο γιατί σε νοιαζουν;

Jose

Για να μη φευγουν παικτες κανοντας προσφυγη, για να μη πηγαινει η ομαδα με το “ανετο” λεωφορειο, για να μη βγαινουν αρθρα για απληρωτους υπαλληλους κα τετοια ασημαντα!

Night Audit

Δε νομίζω πως αυτό παίζει ρόλο. Όταν χαριζαμε τα ευρωπαϊκά στην ετ3 δεν ήταν πρόβλημα για να είναι τώρα. Καταλαβαίνω τι λες, αλλά ο Λάσκαρης δεν το κάνει αυτό. Εσύ πες το ανικανότητα αν θέλεις, μιας που έχεις την υπέρ καχύποπτη ματιά.
Αν ήθελε ο Λάσκαρης να βγάλει παραπάνω λεφτά έτσι, θα είχαμε από την αρχή καινούριο συμβόλαιο. Δε θέλει κι αυτά που λες παραπάνω είναι άσχετα με τα τηλεοπτικά.

gerorge

Η διαχειριση των παντων πρεπει να ειναι κοινη,αλλιως το πρωταθλημα θα ναι καθε περσι και καλυτερα και θα καταληξουν να παιζουν οι 5 ομαδες,αντε και κανας Πανιωνιος.Αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να δεχτουν την πρωτη προσφορα που θα τους γινει γιατι παλι θα εχουμε τη γελοια τη νοβα να δινει ενα συμβολικο ποσο για να δειχνει εναν αγωνα τη βδομαδα συν αυτους των αιωνιων και παιχιδια πλειοφς σαν το σημερινο να μην εχουν καν καλυψη.Εμεις σαν Αρης πρεπει να υποστηριξουμε το πρωταθλημα γιατι μεσω της βελτιωσης του θα βελτιωνομαστε κι εμεις.

Jose

Αληθεια λες δεν ειχε τηλεοπτικη καλυψη ο αγωνας του Ρεθυμνου; Ποιο προιον ρε παιδια οταν δε δειχνουν καν τους αγωνες play off! Ακομα θυμαμαι εποχες που εβλεπα ακομα και 10 παιχνιδια τη βδομαδα!

stepap

Κάτι άσχετο με το θέμα….Επειδή έχω έρθει για λίγες μέρες Θεσσαλονίκη, ξέρει κανείς τι ώρα έχει προπόνηση η ομάδα το απόγευμα και αν με αφήσουν να τη δω για λιγο; Ευχαριστώ

starstar2301

Off topic συνέχεια και συγγνώμη απ’ τους υπόλοιπους αλλά:
2310265600 το τηλέφωνο της ΚΑΕ.
Χθες διάβασα πως ένας πατέρας με τους δύο του γιους παρακολούθησαν την προπόνηση και γνώρισαν την ομάδα, επειδή ο μπαμπάς έχει πιστωτική κάρτα του Άρη και έκανε ένα σωρό αγορές με αυτή.
Επομένως τώρα το πρωί βγάλε μία κάρτα, σήκωσε όλη την αγορά και σε βλέπω το απόγευμα στο παρκέ.
Και σπρώξε κάνα προπονητικό σύστημα απ’ αυτά που συζητάμε εδώ!

stepap

Σε ευχαριστώ Starstar. Πήγα πριν λιγο, είδα για μισό λεπτο απο την πόρτα την ομαδα, ο πορτιέρης μου είπε για τον Σκοτ οτι είναι εύστοχος και καλό παιδί.
Αντε να δουμε πόσο θα βοηθήσει.

Toby B

Συμφωνώ με την κεντρική διαχείριση, διαφωνώ με την διαχείριση της Νόβα. Ας διαπραγματευτούν, να δώσουν τα δικαιώματα σε όποιον δίνει περισσότερα αλλά να μπει όρος τηλεοπτικής κάλυψης των αγώνων του Άρη κάθε βδομάδα. Τα υπόλοιπα είναι θέμα διοίκησης, ξέρει το συμφέρον της.

GeorgeG

Δυστυχώς η ομάδα δεν διαθέτει τμήμα marketing.
Δεν έχει αθλητικό σπόνσορα και δεν έχει διαφήμιση φανέλας.
Οπότε νομίζω ότι δεν θα μπορέσει να κλείσει και ξεχωριστό τηλεοπτικό συμβόλαιο.
Η μόνη επιτυχία ήταν το συμβόλαιο με την Coca-Cola για τη Zero. Τίποτα άλλο.
Νομίζω ότι αν και “μαγαζί γωνία” δεν μπορέσαμε να πουλήσουμε τίποτα.

Toby B

Ο Λάσκαρης μέχρι στιγμής πήγε με το σκεπτικό πως είμαι ο Άρης και θα με πληρώσεις καλά για να σε διαφημίσω. Στο τηλεοπτικό είχε πει πως η ομάδα είχε επαφές για να κάνει ξεχωριστό συμβόλαιο απλά προτίμησε να συμμετέχει στο ομαδικό για το καλό του πρωταθλήματος. Αν θελήσουμε να πάμε μόνοι μας δεν θα είναι δύσκολο να κάνουμε πολύ καλύτερο deal από το φετινό. Όσον αφορά την εταιρεία ένδυσης πιστεύω πως η διοίκηση έχει κάνει προεργασία και δεν θα δούμε για ακόμα μια χρονιά τα φετινά.

gerorge

Night υπαρχει καποιο προβλημα με τα 2 τελευταια αρθρα;Γιατι δεν μπορω να τα ανοιξω

Night Audit

όταν λες δεν μπορείς να τα ανοίξεις;

Night Audit

εντάξει , ανέβασα καινούρια , δεν ξέρω τι είχε συμβεί. Σόρρυ για τα χαμένα σχόλια