Στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press” φιλοξενήθηκε ο Ροδόλφος Μασλιάς, προϊστάμενος ορολογίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Λουξεμβούργο, Eλληνοϊταλός και φίλαθλος του Άρη από μικρό παιδί, είναι από τους εμπνευστές της δημιουργίας ενός δικτύου Αρειανών από διεθνείς οργανισμούς και πολυεθνικές για την προσέλκυση χορηγών.

Αναλυτικά όσα είπε στους Γιώργο Τότσικα και Ιάσονα Μίσχο:

Σκοπός μας είναι λοιπόν να εντοπίσουμε τους Αρειανούς εντός και εκτός συνόρων που κατέχουν θέσεις επιρροής από τις οποίες μπορούν να προσελκύσουν επίδοξους επενδυτές. Ανθρώπους που μπορούν να προβληθούν μέσα από τον Άρη.

Για το αν είναι στο πλευρό των ανθρώπων που είναι στην διοίκηση του Άρη:

Θέλουμε να συγκεντρώσουμε ένα υλικό που θα το θέσουμε στην διάθεση της ΠΑΕ, της ΚΑΕ και του ΑΣ.

Έχουμε ήδη ενημερώσει άλλωστε για την προσπάθεια μας και έχουμε συναντηθεί με ΚΑΕ και ερασιτέχνη. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα συναντηθούμε και με την ΠΑΕ.

Έχουμε επικοινωνία με ανθρώπους από την Θεσσαλονίκη, διότι εμείς δεν μπορούμε να ταξιδεύουμε συνεχώς. Μπορεί να έχουμε τα διαρκείας μας σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο αλλά τον Άρη τον βλέπουμε από την τηλεόραση.

Για το τι μπορούν να προσφέρουν:

Επειδή δουλεύουμε στην Ευρωπαϊκή ένωση και γνωρίζουμε την φιλοσοφία της, θα εντασσόταν σε ένα πολύ ωραίο ΕΣΠΑ τα βελτιωτικά έργα στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Η δημιουργία πάρκινγκ, κάποιων προπονητικών κέντρων, σε συνδυασμό με την ανάπλαση της περιοχής. Με αφορμή και το μετρό, η Ευρωπαϊκή ένωση υποστηρίζει τέτοια πράγματα.

Διαπιστώσαμε και με κάποιες επαφές με υποψηφίους δημάρχους μια πολύ θετική διάθεση για ένα τέτοιο σχέδιο.

Επίσης παράλληλα με το δίκτυο που συγκεντρώνουμε ιδέες και σχέδια, έχουμε φτιάξει ακόμη ένα ειδικό email που λέγεται arisnetwork1914@gmail.com.

Παράλληλα κάνουμε μια έρευνα για να καταγράψουμε εταιρίες που δραστηριοποιούνται στις αθλητικές χορηγίες, ώστε να τις προσεγγίσουν οι διοικήσεις μας αν το επιθυμούν.

Τέλος θέλουμε να βοηθήσουμε για την δημιουργία ελκυστικών παρουσιάσεων του Άρη στα αγγλικά, ώστε να τις χρησιμοποιήσουν η ΠΑΕ και η ΚΑΕ.

Κάποιος μας μίλησε και για επαφή με μια ομάδα του NBA, υπάρχουν ιδέες που θα εκπλήξουν τις διοικήσεις μας.

Δεν μπορείτε πάντως να φανταστείτε σε πόσες μεριές του κόσμου υπάρχουν Αρειανοί.

 

Πηγή: “Θέλουμε να κάνουμε τον Άρη ελκυστικό σε Ελλάδα και Ευρώπη, μπορούν να γίνουν πράγματα που ο κόσμος δεν φαντάζεται” | Yellow Radio

Ωραία προσπάθεια , μακάρι να γίνει κάτι !

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Dom

Είπε και κάτι ακόμα μετά που μίλησε και στον αρενα. Εκτός από τους Αρειανούς που είναι σε όλον τον κόσμο, είπε ότι δεν φαντάζεστε πόσο σημαντικές θέσεις κατέχουν αυτοί οι Αρειανοί. Ήταν κάτι που δεν περίμενε ούτε ο ίδιος. Αυτός ζει στο Λουξεμβούργο όπου μαζί με καμιά δεκαπέντε άτομα έχουν κάνει και σύλλογο Φίλων Άρη.