Εδώ πρέπει να σημειωθεί ότι ο Α.Σ. άφησε πολύ χρόνο να περάσει. Θα μπορούσε να ζητήσει πολύ νωρίτερα έναν διαχειριστικό και οικονομικό έλεγχο από τον Δημήτρη Γουλιέλμο και αναλόγως να πράξει στη συνέχεια.

Όπως επίσης πρέπει να σημειωθεί ότι απόψε, λόγω και της φύσης της γενικής συνέλευσης (ανοιχτό κάλεσμα και όχι παρουσία μόνο των μελών του Α.Σ.) δε θα ληφθούν αποφάσεις από τον Ερασιτέχνη. Αυτός ήταν ο λόγος που στην ανακοίνωση για τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου δ.σ. στις 22/8, ο Ερασιτέχνης έβαλε στην ατζέντα και τον όρο «αποφάσεις για την ΚΑΕ».

Πηγή: Η ώρα της αλήθειας | AllAboutARIS.com

Στις 22/8 , αν χρειαστεί να πάρει αποφάσεις για την ΚΑΕ ο Ερασιτέχνης , δεν ξέρω αν θα υπάρχει ΚΑΕ…

Πάντως , σήμερα δεν περιμένω τίποτα εκτός από προπηλακισμούς κι αερολογίες να πω την αλήθεια. Μακάρι να διαψευσθώ…

13 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
aris6emperor

Θα πας;

aris6emperor

Ξενέρωσες χοντρά; Ρε συ μήπως είναι τελικά «μπροστινός» ο Γουλιέλμος Τέλος;

Dr Nimbelugen

Θεωρώ αστείο και τραγικό συνάμα από τη στιγμή που ετοιμαζόμαστε να φάμε νέα κουτουλιά (βλ.Μπελ)εκτός των άλλων,να αναλωνόμαστε σε Γ.Σ.,Δ.Σ….Συναντήσεις κ μαζωξεις κενές περιεχομένου κ ουσίας.Το καράβι βουλιάζει κ εμείς κάνουμε μίτινγκ γιατί τα φρούτα που παρήγγειλε ο υποπλοίαρχος ήταν χαλασμένα…

timemaster

Εμένα πάντως όλα αυτά μου φέρνουν την σκέψη ότι είναι για τα μάτια του κόσμου.
Ο ερασιτέχνης δε θα κάνει τίποτα, ο κόσμος απλά θα μουρμουρισει κ ο Γουλιέλμος θα πάρει άλλη μία παράταση ρίχνοντας μελάνι σαν σουπιά για συμφωνίες που είναι πολύ κοντά αλλά δεν μπορεί να τις πει πριν πέσουν οι υπογραφές, για διαπραγματεύσεις με παίχτες που κοντεύουν να κλείσουν κ.λ.π. κ όλα αυτά μέσα από το παράπονο πώς είναι μόνος και πώς παρέλαβε χάος.

Εκτός βέβαια αν πάει ο πρόεδρος με πραγματικό πλάνο. Π.χ. πέφτει η ομάδα, υπάρχει άρση του Μπαν ή έχουμε κλείσει κάλους Έλληνες παίχτες. Όμως δε το πιστεύω.

dragon_aris

Προπηλακισμοί και αερολογίες ήταν όταν τα αδέρφια στην Αθήνα πήγαν και ουσιαστικά έδιωξαν τον Λάσκαρη από τον Άρη;Που αν δεν ήταν αυτοί ακόμα ο Λάσκαρης εδω θα ήταν και θα συνέχιζε να μας χρεώνει. Ο Γουλιέλμος κοροϊδεύει ξεκάθαρα και μάλλον ήρθε η ώρα να φύγει. Εκτός αν παρουσιάσει σήμερα λύσεις.
Είναι η τελευταία του ευκαιρία λογικά. Κάτι πρέπει να γίνει δεν γίνεται να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση.

Sam Vincent

Δράκε ,πρέπει οπωσδήποτε να του δοθεί η ευκαιρία σήμερα να δώσει εξηγήσεις και να αναλύσει το (όποιο) πλάνο του . Δεν πρέπει να του δωθεί η αφορμή και η ευκαιρία να φύγει κλοτσώντας την μπάλα στην κερκίδα .Η “επίσκεψη” των παιδιών πρέπει να είναι η έσχατη λύση στην έσχατη ώρα και αυτή αν θα έρθει θα είναι μετά από ευκαιρία που θα έχει ο Γουιλ σήμερα .

dragon_aris

Συμφωνώ απλά λέω ότι το σημερινό χρειαζόταν και μάλιστα άργησε.
Δυστυχώς δεν υπάρχει άλλος μηχανισμός πίεσης. Και φάνηκε και από τις κινήσεις του Γουιλ που από εκεί που κοιμόταν τόσο καιρό τώρα τρέχει εδώ και καμιά βδομάδα με σκοπό να παρουσιάσει έστω κάτι.
Πρέπει να παρουσιάσει συγκεκριμένες λύσεις και όχι αερολογίες.
Ο Μπελ για 20 χιλιάδες ευρώ μας πάει στη φιμπα. Όλα καταρρέουν και πάλι.

Jose

Έφυγε όμως πραγματικά ο Λάσκαρης;

Δεν τον βλέπω να πηγαίνει σημερα τον Γουίλ.Θα ξεκινήσει,αν ξεκινήσει,το πανηγυρακι κ κάποια στιγμή θα που “ο κ.μεγαλομετοχος μόλις ειδοποίησε πως κωλυεται” ,θα φωνάξουν κάποιοι κάτι για ….κωλύματα της μάνας του απ’την κερκίδα,οι του ας θα κάνουν μόκο να εκτονωθούν οι πολλοί και κάπως έτσι θα λήξει….

Αν δεν εμφανιστεί είναι λευκή πετσέτα . Πιστεύω πως θα εμφανιστεί με την ελπίδα και πρόθεση να αποχωρήσει ακόμα και αν κάποιος τον στραβοκοιτάξει ή δεν του πει καλησπέρα . Το να μείνει και να υπερασπιστεί τα πεπραγμένα (?) του είναι απίθανο .Το να παρουσιάσει κάτι που δεν θα είναι π@π@ρι@ ,ακόμα πιο απίθανο . Ίδωμεν και κυρίως ,ψύχραιμα .

vaggelaris

Πριν από λίγο βγήκε είδηση ότι ο μποχωριδης έκανε χρήση του μπαι άουτ για να μείνει ελεύθερος. Βασικά δεν είναι καμιά έκπληξη. Όλοι το περιμέναμε. Απορία. Ο Μαρκόπουλος ήταν τόσο απελπισμένος να δουλέψει που ήρθε σε εμάς? Γιατί με αυτές τις συνθήκες τι ομάδα να φτιάξει? Γιαννάκης Νο 2…