Συναντήθηκε και συζήτησε αρκετή ώρα με τον Σάββα Καμπερίδη, ο οποίος θα αποτελέσει κατά πάσα πιθανότητα έναν εκ των συνεργατών του την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Ο Γιαννάκης προσπαθεί να βάλει σε μια σειρά όλα τα θέματα που αφορούν τον αγωνιστικό σχεδιασμό και παράλληλα να βάλει μια τάξη στη λειτουργία της ΚΑΕ γενικότερα, διότι τους τελευταίους μήνες είναι γεγονός πως όλα υπολειτουργούν.

Θα αναχωρήσει μάλλον την Κυριακή και θα επιστρέψει εντός της βδομάδας για μόνιμη εγκατάσταση.

Πηγή: Η πρώτη μέρα του Γιαννάκη στο Παλέ – Σύσκεψη με τον Καμπερίδη και συντονισμός του αγωνιστικού σχεδιασμού – PRESSARIS

Όπως καταλαβαίνετε , το τελευταίο πράγμα που είναι ο Γιαννάκης είναι προπονητής. Ευτυχώς κιόλας

14 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sam Vincent

Αφού δεν έχουμε ευχάριστα ,μπασκετικά πράγματα να συζητάμε ,και επειδή θεωρώ δεδομένο, εάν κάνουμε αξιόμαχη ομάδα και ομαλοποιηθούν τα οικονομικά προβλήματα την απόσυρση της φανέλας του δράκου ,προτείνω να δημιουργήσουμε taskforce BA ,με σκοπό την οργάνωση της μεγάλης βραδιάς : να καταθέσουμε δημόσια πρόταση προς την ΚΑΕ ημερομηνία ,τελετουργικό , καλεσμένοι ,πρόγραμμα ,φιλικός αγώνας ,παρουσιαστές ,ομιλητές , ιδέες για το πως θα τον τιμήσουμε ,εκτός της απόσυρσης της φανέλας ,ο ρόλος του Γκαγκστερ στην βραδιά, κτλ.

Sam Vincent

Ας βρει τους μεγάλους που υποσχέθηκε και ας αφήσει την “ψιλαδούρα” σε μας…

Bilias6

Μη το θεωρεις δεδομενο σαμ. Εγω σου λεω οτι αν μεινει με το καλο, προτου ο ρεφερι σφυριξει το τελος της τριτης αγωνιστικης θα υπαρξουν Αρειανοι που θα γκρινιαξουν γιατι δεν πηρε ταιμ αουτ, γιατι δεν εβαλε τον Χριστιδη, γιατι δεν επαιξε ζωνη, γιατι γιατι γιατι!!!
Ειμαστε ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ, παρτε το χαμπαρι.

Sam Vincent

Θα υπάρξουν ,είναι βέβαιο ,όπως υπήρξαν και Αρειανοί που έβρισαν τον Γκαγκστερ στο παλέ. Η μεγάλη όμως πλειοψηφία δεν είναι αχάριστοι,ξέρουν μπάσκετ και αναγνωρίζουν αυτούς που πρόσφεραν…

Bilias6

Πες οτι κανεις 0-3(χτυπα ξυλο) ξερεις τι εχει να γινει?
Οσο για τους Αρειανους που γνωριζουν το αθλημα, ειναι λιγοι και το 90% απαυτους παρακολουθουσαν μπασκετ πριν το 87.
Για να ειμαι ειλικρινης εγω δεν ειμαι ενας απαυτους.

O_Betatzis

Αν συνεχισει ετσι η διοιηκηση και στο 0-10 ο Γιαννακης θα παραμενει η μονη ελπιδα μας

Sam Vincent

Αν παίζεις με τα πιτσιρίκια και κάνεις 0-3 δεν θ ανοίξει ρουθούνι…

O_Betatzis

Billia αν ειχε πουλησει τοσο ανοργανωσια, ψεμμα και παπατζιλικι προεδρος ομαδας θα ειχαν αρχισει τα παρατραγουδα. Οι Αρειανοι νομιζω ακριβως αναγνωριζουν τα πολλα καλα και κανουν υπομονη για τα εγκληματικα λαθη δινοντας χρονο για διορθωσεις. Δε βλεπω αχαριστια.

ChrisSiak

Προπονητής, βοηθός προπονητή, τεχνικός διευθυντής, τοτέμ, ηγετική φυσιογνωμία, Μυθικό ιπτάμενο πλάσμα. Τι άλλο να κάνει ρε φιλε για την ομάδα;

aka Θεούλης

ΑΤΜ ;;

Nikolas

Η πρώτη μου ανάμνηση από αγώνα μπάσκετ, είναι το 1ο ματς στους 4 του κυπέλλου Κόρατς της σεζόν 1984/85 σε ηλικία 10 ετών τότε. Με απόντα, λόγω τραυματισμού, τον Νίκο Γκάλη ο δράκος ήταν πανταχού παρών σε άμυνα και επίθεση και με δικό του τρίποντο στο τέλος, επικρατήσαμε της Βαρέζε. Στον επαναληπτικό της Ιταλίας είδα τον θεό με δεμένο χέρι να βάζει 20+ πόντους. Την ίδια ημέρα έγινα Άρης για μια ζωή…
Η παρουσία του δράκου, μόνο ευχάριστες παιδικές μνήμες μπορεί να φέρνει.Ας ελπίσουμε να δημιουργήσει τις ίδιες μνήμες και στα παιδιά μας.

starstar2301

Μετά τον αποκλεισμό έκλαιγα όλη νύχτα…

Sam Vincent

Κάπου έχω φώτο με τον Μπίνιον , σε ψαροταβέρνα όπου δούλευα βοηθός σερβιτόρου . Έτρωγε τα πλοκάμια τα χταπόδια …ολόκληρα .