Πληροφορίες του PRESSARIS από την Αθήνα αναφέρουν ότι στον Άρη θα δοθεί αύξηση 10% σε σχέση με τα έσοδα που είχε εισπράξει την περσινή σεζόν, κάτι που σημαίνει ότι η παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων στην κρατική τηλεόραση θα φέρει στα ταμεία της ΚΑΕ ένα ποσό κοντά στα 280.000 ευρώ

Πηγή: Η παραμονή στην ΕΡΤ ήρθε με μικρή αύξηση εσόδων

Απλά τα 3/4 του μπάτζετ

14 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Toby B

Δεν είναι κακο το ποσό. Αν μπορούμε να βρούμε και λίγες νορμάλ χορηγίες του τύπου 250 300χιλ για φανέλα είναι ένα καλό βήμα.

stepap

Τομπυ αν δε βάλουμε διαφήμιση στην φανέλα και φέτος, τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
Αν δεν βρούμε χορηγους ας βάλουμε το όνομα αυτών που χρωστάμε. Πχ Πετρατος δικηγορικό γραφείο ??

Toby B

Μαζι σου φίλε.. απλά βλέπω πως βγαίνει ο Ιούλιος και δεν έρχεται ανακοίνωση..

stepap

Πως προέκυψε αυτή η αύξηση, ξέρει κανείς;

Jose

Εδω ο Βασιλειαδης παρακαλουσε τα καλοπαιδα του ποδοσφαιρου(ανεξαρτητου ομαδος) να τους δωσει εκατομμυρια,δε θα δινε το κατιτις στο μπασκετακι.

Jose

Αρα 280χιλ τηλεοπτικο, καμια 200χιλ διαρκειας(το εβαλα 300 στην αρχη αλλα μαζευτηκα) καμμια 300 χιλ απο εισιτηρια σε ολη τη χρονια, βαλε και αλλα τοσα απο χορηγιες παμε στο μυρριο (αντε 1,1). Ναι αλλα τα τασκ φορσεις ελεγανα οτι το 1,2-1,3 μυρρια εσοδα ειναι δεδομενο και το προβλημα ηταν απο εκει και πανω,τι δεν υπολογιζω σωστα;

Toby B

Πέρσι είχε και Champions League εγγυημένο οπότε συν 100χιλ για τη συμμετοχή συν κάποια χρήματα από το τηλεοπτικό των Ευρωπαϊκών. Με 1.1εκ καλύπτεται στο ακέραιο μπάτζετ 400χιλ πληρώνεται η εφορία, τα λοιπά έξοδα και λογικά μένει και κανένα 150αρι για αποπληρωμή κάποιων χρεών.

Jose

Εξ ου και οι 50 δοσεις που προτεινουμε!

vaggelaris

Θέλει πολλή δουλειά ακόμη στο θέμα μάρκετινγκ. Μακάρι να το δουλεύουν γιατί ότι επιπλέον έσοδο έρχεται καλό είναι για την καε. Εντάξει δε περιμένουμε να αλλάξουν όλα απότομα κ να πλημμυρησουμε από χορηγίες αλλά λογικά θα τα πάμε καλύτερα από περισυ.

Jim Patras

Χάνεις όμως έσοδα από την κεντρική χορηγία.Εκτός αν βρεθεί κάποια άλλη που θα μπει μπροστά από το όνομα του πρωταθλήματος.

vaggelaris

Έχουν έτοιμη νέα συμφωνία με άλλη εταιρεία από ότι λένε. Στοιχηματικη παλι