Η ανακούφιση και η πιθανότατη (νέα) αναβολή

Πλην των δύο παικτών που βρέθηκαν θετικοί (και θα κάνουν ξεχωριστά τεστ τις επόμενες ημέρες), τα δείγματα των υπόλοιπων μελών του αγωνιστικού τμήματος ήταν αρνητικά, κάτι που σημαίνει ότι δεν υπήρξε διασπορά του ιού στην υπόλοιπη ομάδα.

Ως εκ τούτου, οι παίκτες επιστρέφουν σήμερα (17/11) στις προπονήσεις. Έχουν αρκετό έδαφος να καλύψουν, αφού βρίσκονταν σε καραντίνα από την περασμένη Πέμπτη. Ωστόσο, δε γνωρίζουν ακόμα αν θα αγωνιστούν το Σάββατο (21/11) στη Λάρισα, λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού στη θεσσαλική ομάδα.

Το πιο πιθανό είναι να μη γίνει η αναμέτρηση. Η Λάρισα εμφάνισε επτά κρούσματα και εύλογα ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ αναβλήθηκε. Σύμφωνα με την ενημέρωση της θεσσαλικής ΚΑΕ, στις προπονήσεις επέστρεψαν τέσσερις παίκτες, όμως τρεις παραμένουν εκτός και το πρωτόκολλο του ΕΣΑΚΕ αναφέρει ότι αν μία ομάδα έχει από τρία κρούσματα και πάνω, ο αγώνας αναβάλλεται. Χώρια του ότι αυτό επιθυμεί και η ίδια η Λάρισα, αφού οι παίκτες που επέστρεψαν είναι σε κακή κατάσταση.

Στον ΑΡΗ τηρούν στάση αναμονής. Το βέβαιο είναι ότι οι δύο παίκτες που προσβλήθηκαν από κορωνοϊό, από τη στιγμή που είχαν εμφανίσει συμπτώματα, πρέπει να μείνουν εκτός για 15 μέρες, οπότε ακόμα και να γίνει το ματς (κάτι που όπως αναφέρθηκε συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες), δε θα είναι στο ρόστερ της ομάδας.

Πηγή: Η ανακούφιση και η πιθανότατη (νέα) αναβολή | AllAboutARIS.com

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jim Patras

Πάντως μακάρι να διεξαχθεί δεδομένου ότι η Λαρ.δεν έχει αγωνιστεί τον τρέχοντα ομάδα &η μισή ομάδα δεν έχει προπονηθεί.Επιπλέον οι 2 δικές μας απουσίες δεν είναι μείζονος σημασίας.

Sam Vincent

Ναι αλλά η Λάρισα δεν έχει πέντε παίκτες που πλησιάζουν την ηλικία των ευπαθών ομάδων …

spire

Οι δικοι μας ποιοι ειναι?