Η αλήθεια του (φετινού) Άρη

 

Το περασμένο καλοκαίρι η σχέση τους πέρασε από πολλά κύματα γιατί ο κ. Λάσκαρης είδε με στραβό μάτι εκείνη τη συνάντηση του Δημήτρη Πρίφτη με την ηγεσία της Μπάνβιτ στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης. Δεδομένης μάλιστα της οικονομικής διαφοράς, οι άμεσοι συνεργάτες του τον συμβούλεψαν να προσλάβει τον Άρη Λυκογιάννη ο οποίος ήδη είχε φτιάξει βαλίτσες. Ο Λάσκαρης δεν τους άκουσε και είδε τον Πρίφτη – στο κρίσιμο ραντεβού – να μπαίνει στο γραφείο του ατζέντη του, λέγοντας ότι δεν τον ενδιέφερε το ποσό του συμβολαίου. Τότε έθεσε μόνο έναν όρο παραμονής. Να είναι το απόλυτο κουμάντο στην επιλογή των παικτών.

Ο Λάσκαρης το δέχθηκε, οι συνεργάτες του όμως όχι. Ακόμη το φέρουν βαρέως.

Και μόνο που γλυτώσαμε Λυκογιάννη , πετυχημένη η χρονιά!!!!

28 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
gerorge

Αυτοι οι συνεργατες εμενα με φοβιζουν λιγο.Δεν γινεται να θες το καλο της ομαδας και χωρις δευτερη σκεψη να λες υπογραψε τον Λυκογιαννη

Ο Ζορόσκι καλά είναι,τί κάνει;….;

Jim Patras

Αυτό με Λυκογιάννη έχει και 2η ανάγνωση..Σκεφτείτε να συνέβαιναν όλα αυτά μ΄εκείνον στον πάγκο..Θα είχαμε λιθοβολισμό του ενώ την ίδια ώρα πλήθος κόσμου θα έπεφτε γονατιστός στα πόδια του Πρίφτη για επιστροφή..Συνέπως καλύτερα που δεν ήρθε διότι θα είχαμε εικασίες τι θα συνέβαινε με Πρίφτη στον πάγκο..

Kostaris

Όπως επίσης ο Βλαχοπουλος στο άρθρο του είναι ξεκάθαρος ότι το στήσιμο της ομάδας το καλοκαίρι κ οι επιλογές των παικτών ήταν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ του Πρίφτη…είχε βάλει όρο κ τον αποδέχτηκε ο η διοίκηση να αποφασίζει μόνος του(εν λευκώ δλδ) για το ρόστερ..
Το μεγαλύτερο του λάθος όμως δεν ήταν αυτό, ότι έδωσε το μισό κ παραπάνω μπάτζετ σε 3 παικτες κ 1 μήνα μετά ζητούσε την απομάκρυνση κ των 3!!!!(δεν θυμάμαι να έχει ξαναγίνει στην ιστορία του μπάσκετ αυτό)…..
Το μεγαλύτερο λάθος του ήταν ότι όταν κατάλαβε ότι δεν γινόταν(λόγω αποζημιώσεων) να τους διώξει, αντί να τους “κερδίσει” κ να προσπαθήσει να πάρει ο,τι καλύτερο από αυτούς προς όφελος της ομάδας, αυτός τους εξέθετε κ τσακωνόταν μονίμως μαζί τους!

gerorge

Οτι δηλαδη το αρνηθηκε κανεις αυτο;Ή οτι αν του τους εφερναν τους συγκεκριμενους παικτες χωρις να πει τιποτα θα ειχε μικροτερη ευθυνη;

ChrisSiak

Όπως και πέρυσι και πρόπερσι. Σωστά;

Kostaris

ChrisSiak, ο αστικός θρύλος λέει ότι ο Κοεν(κυρίως) κ ο Οκαρο(δευτερευόντως) ήταν εισηγήσεις Λάσκαρη(η δικών του)….εξ ου κ βρεθήκαμε στην ουσία με 3!!!! 4αρια……
Για να το βάλει ως όρο το καλοκαίρι ο Πριφτης(πιο πάνω κ από το ύψος των απολαβών του) μάλλον σημαίνει ότι δεν είχε πέρυσι το απόλυτο κουμάντο…..
Κακώς βέβαια δεν το είχε, αυτό δεν χωράει συζήτηση!
Βέβαια κάτι τέτοιο με προπονητές επιπέδου Γιαννάκη δεν παίζουν με την καμία!

gerorge

Εν τω μεταξυ Κωστα δεν σε προβληματιζει οτι οι ιδιοι μπασκετανθρωποι που ηθελαν περσι Λυκογιαννη ειναι αυτοι που φετος πιεζαν τον Λασκαρη για Γιαννακη;

ChrisSiak

Εγώ για Οκαρο ξέρω ότι τον ήθελε ο Πρίφτης σαν τρελός και θυμάμαι κιολας πως ο Λασκαρης έδωσε το οκ να γίνει η υπέρβαση στο μπατζετ. Για Κοεν δεν ξέρω. Αλλά μου φαίνεται πολύ τραβηγμένο το σενάριο με το που ήρθε ο Λασκαρης να έφερε και δυο παιχτες. Επίσης αφού ο Οκαρο ήταν δίκη του επιλογή γιατί δεν έδωσε υπεραξία να τον φτάσει ένα 500αρικο να τον κρατήσει;

stepap

Kostaris συμφωνώ 100% σε ότι έγραψες στο πρώτο σχόλιο σου για φέτος. Η ευθύνη είναι του Πρίφτη στην ενσωμάτωση των Αμερικανών, χωρίς βέβαια να είναι άμοιροι ευθυνών και οι ίδιοι.

the god of war

Ο Κάμινγκς ούτε μία μέρα παραπάνω δεν κάθησε,δεν έμεινε ούτε για το αποχαιρετιστήριο γεύμα…Μαύρη πέτρα το παλικάρι…Και δεν μπορούμε να τον αδικήσουμε..Το γράφω για αυτούς που πιθανά είχαν ελπίδα για του χρόνου….

gerorge

Δηλαδη ουτε ο JJ θα μεινει; 🙁

Toby B

Εμένα και τα post των Σίμτσακ και Ξανθόπουλου αποχαιρετιστήρια μου φάνηκαν πάντως..

timemaster

Εφόσον φεύγει ο Πρίφτης θεωρώ δύσκολο να μείνουν αυτοί οι δύο.
Βέβαια αν θυμάμαι καλά και πέρσι ο Σίμτσακ δημοσίευσε κάτι παραπλήσιο.

Toby B

Για Σίμτσακ ίσως έφτασε το πλήρωμα του χρόνου. Αλλά ο Ξανθό έχει ακόμα να δώσει. Θα είναι λάθος να τον αφήοσυμε να φύγει.

Shaq

Συμφωνώ για Ξανθό, έχει να δώσει και αγωνιστικά, αλλά και στα αποδυτήρια. Βάσει εμπειρίας και χαρακτήρα ίσως ο καταλληλότερος για επόμενος αρχηγός.

Toby B

Για να δούμε ποιοί θα μείνουν..

Toby B

Αυτό το όλοι μας είχαν ξεγραμμένους και τελικά πετύχαμε το στόχο μας είναι λίγο off. Δηλαδή σε είχαν ξεγραμμένο όταν έπαιζες με τον ΠΑΟΚ με πλεονέκτημα έδρας? Άλλο να λέγαμε πως δεν είμαστε καλοί και υπάρχει καλή περίπτωση αποκλεισμού και άλλο ότι όλοι έλεγαν πως θα χάσουμε.

Dimitraris

Το γεγονος οτι η διοικηση καλεσε τον καββαδα για αναπροσαρμογη συμβολαιου πρεπει να μας ανησυχεί ή οχι; την στιγμη που γραφουν κ ενδιαφερον απο αεκ

gerorge

Δεν νομιζω να στεκει το αρθρο του Κουση που ελεγε οσα ελεγε.Οσα λαθη να εκανε ο Λασκαρης φετος οσο εξαφανισμενος και να ηταν δεν τον εχω για ανθρωπο που θα πει στον Καββαδα ή στον καθε Καββαδα για αναπροσαρμογη ενω του χρωσταει μιση χρονια.Καλα για το ενδιαφερον της ΑΕΚ ας μη μιλησω,πιο στημενο αρθρο δεν παει

timemaster

Η αναπροσαρμογή μπορεί να είναι και προς τα πάνω με επέκταση συμβολαίου!!!
Λέω εγώ τώρα.

Sam Vincent

Ρητορική η ερώτηση : Άραγε ,υπήρχε κάποιος άνθρωπος της ομάδας να πει στον Καμ : Γουίλ ,του χρόνου τα οικονομικά προβλήματα θα είναι παρελθόν ,γράψε μου το νούμερο ,σε θέλω στην ομάδα. Αναρωτήθηκαν όσοι πιστεύουν πως του χρόνου θα έχουμε μεγαλύτερο μπάτζετ? Αν το τελευταίο ισχύει ,δεν θα έπρεπε να γίνει η προσπάθεια να τον κρατήσουμε? Έστω για την τιμή των όπλων? Ούτε μια δήλωση ,έστω για τα προσχήματα .Ότι του προτάθηκαν 250 για του χρόνου ,αύξηση τόσο τις εκατό… Τα κατάφερε ο Λάσκαρης .Μας έψησε σιγά- σιγά.

ChrisSiak

Στο ίδιο θεωρητικό επίπεδο είπαν στον Γιαννάκη τον θες; Και ο Γιαννάκης απάντησε όχι έχω κάτι καλύτερο.

Κάνω τον δικηγόρο του διαβολου.

Toby B

Νομίζω Sam ότι Αμερικάνος που έχει δει από πρώτο χέρι την αργοπορία στις πληρωμές, δύσκολα να γυρίσει. Βέβαια δεν είναι τώρα και η κατάλληλη περίοδος. Ας πάρει πρώτα όλα τα λεφτά με το καλό, και μετά επισημοποιειτε και το ενδιαφέρον μας.