Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ

Τρίτο παιχνίδι σε 6 μέρες , τρίτο τοπικό ντέρμπι και πρώτο εκτός έδρας μας για φέτος.

Τον Ηρακλή πλέον τον γνωρίζουμε , μας γνωρίζει και σε 2 μέρες , δεν πιστεύω πως μπορούν να αλλάξουν πολλά στις δυο ομάδες.

Περιμένω κλειστό παιχνίδι , που και πάλι θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ

  1. Κούραση: Ότι και να λέμε , 3 παιχνίδια , με τέτοια ένταση , μέσα σε 3 μέρες , κουράζουν τους παίκτες , ειδικά αυτούς που δεν έχουν κάνει προετοιμασία ( Ντραγκίσεβιτς , Σακελλαρίου και Γκετσεβίτσιους ). Δυστυχώς και σε συνδυασμό με τις κράμπες του Τάλτον , είναι ένα πολύ κρίσιμο στοιχείο αυτό για την ομάδα κα πιστεύω πως θα εμφανιστεί και αύριο.
  2. Rotation : Άμεσα συνυφασμένο με το παραπάνω είναι η διαχείριση που κάνει ο Μαρκόπουλος. Για μένα , όσο κακός και να ήταν ( που δεν ήταν ) , δεν μπορεί να παίζει μόνο 12 λεπτά ο Μόρις ή ο Σακελλαρίου , ειδικά όταν ο Γκετσεβίτσιους δεν μπορεί να παίξει πάνω από 20 λεπτά και δεν ξέρω πως θα είναι κι ο Μποχωρίδης , μετά από κοντά 70 αγωνιστικά λεπτά. Ή ας πούμε , μπορούσε 3-4 , τραγικά είναι η αλήθεια , λεπτά του Γκάγκιτς – ειδικά στο πρώτο ημίχρονο – να τα πάρει ο Βουλγαρόπουλος , ώστε να μη χρειάζεται να παίξει τόσο και ο Νταγκίσεβιτς. Δε νομίζω πως θα ήταν χειρότερος από τον Σέρβο. Θέλεις να έχεις τους καλύτερους σου παίκτες , όσο το δυνατόν πιο φρέσκους , στο τέλος τους παιχνιδιού κι ελπίζω , σιγά σιγά , να δείξει ο Σούλης εμπιστοσύνη σε περισσότερους παίκτες του.
  3. Αντίδραση : Για να είμαι περισσότερο συγκεκριμένος , περιμένω να δω την αντίδραση ( κι αν θα υπάρξει ) των παικτών μας , μετά από ένα παιχνίδι που έχασαν μέσα από τα χέρια τους , απέναντι στον ίδιο αντίπαλο , ο οποίος μάλιστα γκρινιάζει και για τη διαιτησία. Για να δούμε τι θα δούμε…

ΟΜΑΔΙΚΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Άρης

Ηρακλής

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΚΤΩΝ

Άρης

Ηρακλής

SHOTCHART

Η ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ

9-9

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΑΒ 05-10-2019 18:15 ΕΡΤ2 Live

5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
fantomas

Μήπως είναι 17:45 το ματς;

ChrisSiak

Άλλαξε χτες η ώρα του ματς

ChrisSiak

Θέλω να δω αντίδραση. Πιστεύω σε αυτήν την ομάδα με αυτές τις συγκεκριμενες αδυναμίες και προσωπικά δε θεωρώ ότι μια δουλεμένη και με προετοιμασία ομάδα όπως ο Ηρακλής έχει τεράστια διαφορά από εμας ώστε να πούμε ήττα εντός προγράμματος.

Θα είμαστε κουρασμένοι. Αν δεν ήμαστε θα μας υπολόγιζα για νίκη όσο μπλαζέ κ αν ακούγεται.

Περιμένω ένα παιχνίδι από Μιλο, Μορις. Θα χρειαστούν πολύ αμυντικά ώστε να έχουν πνευμονια οι υπόλοιποι να μας τραβήξουν πάλι επιθετικα.

vaggelaris

Κάπου γράφτηκε για γιανκοβιτς. Πόσο βάση έχει?

Pontios-Superas

ο ηρακλης μεχρι στιγμης ειναι καθαρα ομαδα ενος παικτη (hanlan), αν καταφερουμε να μη του δωσουμε ρυθμο κατι καλο θα ερθει. o μορρις στο παιχνιδι της τεταρτης γιατι πηρε ενα μονο σουτ, δεν γινεται να εχουμε δυο αμερικανους και ο ενας να εχει 2/19 και αλλος να μην παιρνει προσπαθειες.