Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του ΑΡΗ, αφο.υ ο Βασίλης Βουρτζούμης δεν είναι πια ανάμεσα μας.

Ο τιμ μάνατζερ του ΑΡΗ έχασε τη μάχη με την επάρατη νόσο και “έφυγε” από τη ζωή τα ξημερώματα της Τρίτης, σε ηλικία μόλις 48 ετών.  Η κηδεία του θα γίνει σήμερα.

Πηγή: “Εφυγε” ο Βασίλης Βουρτζούμης

Κρίμα… Τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του

Και η ανακοίνωση της Καε

Η οικογένεια του ΑΡΗ θρηνεί την απώλεια του Βασίλη Βουρτζούμη, ενός ανθρώπου που υπηρέτησε την ομάδα μας για περισσότερα από 20 χρόνια. Η είδηση του θανάτου του επί σειρά ετών μάνατζερ της ομάδας μας, βύθισε σε πένθος ολόκληρο το ελληνικό μπάσκετ. Για περίπου δυο χρόνια έδωσε σκληρή μάχη με την επάρατη νόσο, όμως δεν άντεξε και σήμερα «έφυγε» από τη ζωή. Όλοι θα τον θυμόμαστε για τον εξαιρετικό του χαρακτήρα, την προσφορά του και την αγάπη του για τον ΑΡΗ.

Βασίλη Βουρτζούμη θα ζεις για πάντα μέσα στις καρδιές μας.

 

17 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
keoma

συλλυπητήρια… η 1η εικόνα που μου ήρθε είναι Βουρτζούμης να κόβει το διχτάκι…

einai_trellos_o_italos

Αδερφός του αν δεν κάνω λάθος

keoma

μόλις το κατάλαβα κι εγώ… χαζομάρα μου..!!!

ChrisSiak

Κωλοαρρωστια ρε φιλε. Τι κουράγιο να πεις στα παιδάκια του. Πολύ νέος.

Sam Vincent

Χτες μιλούσαμε για την ανακοίνωση της ΚΑΕ για τον Π.Γ. και σήμερα έφυγε εντελώς άδικα ένας δικός μας ,πάρα πολύ νέος άνθρωπος . Ας είναι ελαφρύ το χώμα και ας λάβει από την ομάδα που αγάπησε και υπηρέτησε τις μέγιστες τιμές . Κουράγιο στους ανθρώπους του .

Πόσο κρίμα… Δεν τον γνώρισα ποτέ προσωπικά αλλά πάντα έκανε εντύπωση η ευγενική του φυσιογνωμία. Η μεγάλη αγάπη του για την ομάδα, δεδομένη.Καλό του ταξίδι.

Sam Vincent

«Η ΑΕΚ Β.C. εκφράζει την οδύνη της για το χαμό του Βασίλη Βουρτζούμη.
Ο επί σειρά ετών μάνατζερ του Άρη υπηρέτησε με υψηλό αίσθημα ευθύνης και θαυμαστή αξιοπρέπεια το ελληνικό μπάσκετ.
Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια προς την οικογένεια της ΚΑΕ Άρης και τους οικείους του εκπλιπόντος».Το αναφέρω γιατί η ΚΑΕ ΑΕΚ λεει πως ο Βασίλης μας ,υπηρέτησε τον Άρη και το Ελληνικό μπάσκετ .Και έχει και δίκιο .

Jim Patras

Normal..

Ian 73

Ας αναπαυθεί η ψυχή του εν ειρηνη.

Jim Patras

Συλλυπητήρια.Αν κάποιος άνθρωπος μπορούσε να γράψει βιβλίο για όσα έχουν συμβεί στο τμήμα καλαθοσφ.τον 21ο αιώνα θα ήταν ο πλεόν κατάλληλος..Οι υπόλοιποι παράγοντες είχαν βραχύβια διάρκεια στα τεκταινόμενα της ομάδας..

gerorge

Συλληπητηρια στην οικογενεια του.Πολυ κριμα,τη μιση του ζωη στο συλλογο την περασε,οσα εχει δει αυτος δεν τα χουν ει πολλοι

Starstruck

48 ετών….. νομίζω ραγίζουν και οι μπασκέτες στο άκουσμα και μόνο μιας τέτοιας είδησης. Άνθρωπος νεότατος, άνθρωπος της ομάδας και ψυχή των παρασκηνίων της. Καλό παράδεισο κι ευχόμαστε όταν θα πάρουμε τον επόμενο τίτλο να μας θαυμάζει από ψηλά κι εμείς θα του τον αφιερώνουμε. Καλό κουράγιο στην οικογένειά του, υγεία δύναμη και τύχη στα παιδιά του…

kaptsik

Λυπάμαι πολύ! Συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Δεν ξέρω τα οικονομικά της οικογένειας. Έχω ακούσει ότι οι συντάξεις χηρείας έχουν υποστεί μείωσεις. Ειδικά για μικρές ηλικίες. Θα μεριμνήσει άραγε η ΚΑΕ; (λογικά ναι θέλω να πιστεύω)

Prophet

i ekfrasi “pio kalos pethaineis” prepei na vgike gia ton Bill. R.I.P. palikare

ammonas

Αυτή την δύσκολη στιγμή για την οικογένειά του, θα ήθελα να μοιραστώ μια ιστορία για το μεγαλείο της ψυχής του Βασίλη Βουρτζούμη ως τεκμήριο για το καλό που έκανε στην ομάδα “σιωπηλά”:
Πριν κάποια χρόνια σε μια στάση μερικά λυκειόπαιδα με ρώτησαν πώς να πάνε στο Παλέ. Τα παιδιά είχαν έρθει πενθήμερη από Ρόδο, είχαν 2-3 ώρες ελεύθερες και ήθελαν να δουν το γήπεδο. Εντελώς συμπτωματικά εκείνη την στιγμή περίμενα το λεωφορείο, για να πάω στην μπουτίκ και να αγοράσω δώρο για τον νεογέννητο ανιψιό μου, οπότε προσφέρθηκα να τους δείξω τον δρόμο.
Όταν φτάσαμε, πετύχαμε στην είσοδο τον Βασίλη τον Βουρτζούμη και του είπα τι ήταν ο συφερτός που κουβαλούσα μαζί μου (σύνολο 8-10 άτομα ήμαστε). Χωρίς δεύτερη σκέψη τους ξενάγησε στο μουσείο, άνοιξε την σάλα και τα αποδυτήρια, τους γέμισε με αναμνηστικά (μπρελόκ, στιλό κτλ) από την μπουτίκ.
Κάποια στιγμή στο καλαμπούρι πάνω τους ρώτησε τι ομάδα υποστήριζαν και, αφού όλοι απάντησαν πως υποστήριζαν ομάδες λεκανοπεδίου, τους είπε:
“Από αύριο θα είστε Άρης!”
Την επόμενη μέρα κανόνισε 20 προσκλήσεις για τα παιδιά, τους φίλους τους και 2 συνοδούς-καθηγητές.
Νομίζω πως παίζαμε με τον Πανιώνιο.
Νομίζω πως έγιναν Άρης.

Αυτόν τον άνθρωπο είναι δύσκολο να τον αντικαταστήσει κάποιος. Ίσως ένας Σιγάλας, ένας Χατζηβρέτας, ένας Ταπούτος ή ένας Τσαλδάρης. Ο Καραποστόλου πάντως όχι…