Ο Κιθ Μπένσον δέχθηκε πρόταση από τον Άρη και υπό επίσημη μορφή και πλέον ξεκινούν οι ουσιαστικές διαπραγματεύσεις για την ενδεχόμενη απόκτησή του από τους κίτρινους.Είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον του Άρη, αλλά το προφανές είναι να ζητήσει η πλευρά του παίκτη εγγυήσεις για το συμβόλαιο που του προσφέρεται.

Κάπου εδώ θα αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στη διοίκηση της ΚΑΕ και τον 29χρονο σέντερ, στον οποίο έχει καταλήξει ο Παναγιώτης Γιαννάκης.

Πηγή: Επίσημη πρόταση σε Μπένσον, ξεκινούν οι διαπραγματεύσεις – PRESSARIS

49 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
aris6emperor

GET TO KNOW HIM – SUMMER LEAGUE EDITION | KEITH BENSON

by Kyle Ratke
Web Editor

Throughout the 2016 NBA Summer League, we’ll be getting to know a few players on the Summer League roster. Today, we start our journey with Keith Benson.

Describe Him To Us:

At 6’11, 238 lbs, Benson has decent size. He has a nice midrange jumper, but he’s not going to stretch the defense like your favorite jeans after your freshman year of college.

He has nice touch going over his right shoulder and solid footwork. He’s an excellent shot blocker and just off of watching film, he reminds you a little bit of Hassan Whiteside (who is also 27).

* Πηγή: nba.com

dorian gray

Θα υπογράψει.

Toby B

Το κλασικό 90αρι το χρόνο?

dorian gray

…γιατί κλασσικό, Mr B;

Toby B

Πάνω κάτω στα λεφτά του Αθηναίου και του Βον. Αν οι πληροφορίες μου είναι σωστές.

dorian gray

Classicus: λέξη του 6ου π.Χ. αιώνα, με αρχική σημασία “ο υπαγόμενος στην ανώτερη φορολογική κλίμακα”.

Toby B

Κάτι άκουσα για σκέψεις παραμονής Καββαδά και απόκτησης Μπένσον. Τι λες?

dorian gray

Κατά την (όχι και τόσο ταπεινή) γνώμη μου, αν δεν παίξει φέτος στον Άρη ο Καββαδάς, στα 32 του θα παίζει στον Ιπποκράτη Κω. Αλλά δεν είμαι εγώ ο fb friend Nikos Lotsos. Αυτός αποφασίζει.

Toby B

Πρέπει να τα βρουν και να μείνει και φέτος στον Άρη. εντάξει όλοι καταλαβαίνουμε και κατανοούμε πως τα χρωστούμενα προς τον Καβ είναι αρκετά και πως δεν πρόκειται να πάρει με τπτ τα λεφτά που του είχε υποσχεθεί ο Άρης για την επόμενη σεζόν. Αλλά πρέπει να κοιτάξει λίγο να παίξει φέτος και του χρόνου ποιος ξέρει ίσως βρει συμβόλαιο με 200.

Jim Patras

Eίναι πουλέν σου &το σέβομαι αλλά διαφωνώ κάθετα στο πρέπει.

Toby B

Το πρέπει φίλε Jim περισσότερο γι αυτόν. Όχι τόσο για μας. δεν χάλασε και ο κόσμος άλλωστε.

Subaris

Eχθες παντως ο Καβ χωρις βεβαια να σημαινει κατι απαραιτητα αυτο,ποσταρε στο insta ενα βιντεακι με μια περιτεχνη κινηση του στον αγωνα με τον απολλωνα!!Απλα μου φανηκε περιεργο που ολο το καλοκαιρι ανεβαζε αλογα,ακτες,κ δεντρα κ ξαφνικα σκαει αυτο με την φανελα του θεου!

Toby B

Για μένα έχει δύο αναγνώσεις. Η μία και αυτή που θέλουμε είναι πως ο Καβ αποφάσισε να ρίξει νερό στο κρασί του. Ενώ η άλλη είναι πως είπε να βάλει κάτι instagram για να δείξει πως είναι καλός παίκτης και ουσιαστικά να προμοτάρει και λίγο τον εαυτό του. Εγώ παιδιά πάντως πιστεύω πως θα μείνει τελικά. Επίσης ακούστηκε πως ο Δράκος προβληματίζεται πλέον πειεδή ο Καβ δεν έχει καν αρχίσει προπονήσεις και επειδή είναι και βαρύ κορμί δύσκολα θα προλάβει να φτάσει στα επίπεδα αγωνιστικότητας μέχρι αρχές Οκτωβρίου.

Subaris

Μωρε υπαρχει κ τριτη αναγνωση.Αυτη του “οριστε τι χασατε”!!Και οντως αυτο με την φυσικη κατασταση του Καβ,οντως προβληματιζει.

Να μείνει ΚΑΙ Καββαδάς ΚΑΙ να έρθει ΚΑΙ Μπένσον;Καλά τόσο λάρτζζζ είμαστε δηλαδή;!;;Σοβαρά τώρα…Αντε,λέμε πως γίνεται αυτό…Δείτε λίγο τη σύνθεση όμως,ο Χρηστίδης ξέχάστε το να παίξει.Κι αυτό είναι μόνο ένα,ας πούμε μπορούν να χωρέσουν στο ίδιο ρόστερ με τον Καβ,πόσο “βαρύς” σεντερ είναι ο Μένσον;Και το άλλο…Γραφτηκε οτι ο Καβ μάζεψε τα πράγματά του από μας!Τι ισχύει γμτ μου;

Τα πράγματα τα μάζεψε αλλά αυτό δεν λέει και πολλά σε αυτή τη φάση. Τα δεδομένα είναι πως είμαστε 6 Σεπτεμβρίου, του χρωστάμε λεφτά και δεν έχει ομάδα. Αγωνιστικά ξέρει πως στον Άρη θα τον έχουν πολύ ψηλά και θα τους έχει και από κοντά για να του δώσουν τα χρωστούμενα μέσα στη χρονιά. Εγώ στη θέση του θα υπέγραφα αναπροσαρμογή και θα ζητούσα έχα πολύ χαμηλό buy-out για ομάδες που παίζουν Ευρώπη. Λογικά ο Άρης δεν θα τα δεχόταν όλα αλλά λύση θα βρισκόταν.

Κι εγώ θα υπέγραφα Toby!Aλλά δε ξέρουμε τί έχει στο μυαλό του το παιδί…Για το άλλο που ρωτάω,το τεχνικό:Χωράει στον Άρη με τον Μπένσον μαζί;

Για μένα χωράνε και οι δύο αλλά τρίτος σέντερ να είναι ο Μοραντ και όχι Χρηστιδης. Πάντως ο Καββαδας έκανε λάθος που άραξε και διακοπές τόσους μήνες. Έχει και περίεργο σουλουπι θα του πάρει πολύ και το να επανέλθει.

Δηλαδή,καπούτ ο Χρηστίδης;Δεν πείθει ο μικρός,Toby;

Όχι σου λέω στο μυαλό μου πως το έχω. Να σου πω την αλήθεια πιστεύω κάπτεν πως τελικά θα πάμε σε Μπένσον, Μόραντ Χρηστίδη. Και αν ο Καββαδάς τελικά προκύψει βλέπουμε τι θα κάνουμε.

Τοτε ισχυει η τριτη αναγνωση..Καμια σχεση ο μπενσον με τον Καβ. Το σωματοτυπο του σιγκλετον περισσοτερο μου φερνει.Οσο για τον Χρηστιδη,δεδομενου του οτι ο Δρακος πιστευει γενικα στους μικρους,το οτι τον εχει αν ερθουν ολοι οι ψηλοι, απο 4ο 5αρι εως κ καθολου,το πραγμα μιλαει απο μονο του…Προφανως δεν αξιζει την σιγουρη θεση στο ροστερ ειτε λογο ποιοτητας των υπολοιπων, ειτε δικιας του.

Προσωπικά είμαι οκ και ο Καβ να μείνει κ ο Μερσέντες Μπενσ-ον να έρθει!Can we afford that?

Ο καβ ειναι αυτη την στιγμη σαν κορμος απελεκητος κ το αρχικο προγραμμα απαιτητικο.Αργησε πολυ κ ειναι δυσκολο να μπει στο προγραμμα.Οπως λεει κ ο stack πιο πανω,μαλλον θα κυριαρχισει η λογικη μονο του μερσεντες!!Τωρα τον αν βγαινουν κ οι δυο…τι να σου πω…Εδω απορουμε πως βγαινουν κ αυτοι που εχουμε!!

Έτσι.

Bryan Stack

Ο Χρήστος Γκάλης το είπε στο yr. O Καββαδάς προτίμησε να παρατείνει τις διακοπές του και όχι να κάνει προετοιμασία με κάποια ομάδα, με αποτέλεσμα να βρίσκεται αρκετά πίσω. Ελπίζω να επικρατήσει η λογική και να πάμε για αμερικάνο σεντερ.

Subaris

Ενταξει,το οτι παρετεινε τις διακοπες του αντι προπονησης δεν ειναι κακολογια.Η πραγματικοτητα ειναι κ εχουν κ δικιο ανεξαρτητα το ποιος το λεει.Τωρα το οτι δεν δεχτηκε τον συμβιβασμο ειναι αλλο καπελο.Απο την μερια μου,πιστευω οτι ειχε δικιο στο “οτι μου χρωστατε απο περσι το θελω τωρα” αλλα αδικο στο οτι δεν δεχεται μαχαιρι για την νεα σεζον.

Subaris

Ισως κ αυτοι δεν ηταν σιγουροι οτι τον θελουν τελικα.Με την ενοια οτι κανουμε κινηση κ αν δεχτει βλεπουμε με την κατασταση του.Αν οχι,δεν χασαμε κ τιποτα.

Jose

Λογικα αφου μετα τις προφορικες συζητησεις προχωρουν σε επισημη προταση θα ειναι κοντα.

Toby B

Πάντως ο Βλαχόπουλος στη Μετρό μιλάει για οικονομική διαφορά 30χιλ. Γενικά δεν νομίζω πως είναι κανένα πόσο που μπορεί να χαλάσει τη συμφωνία αλλά φέτος είναι περίεργη χρονιά.

tomsou

επισης μιλαει για “παύση ενεργειών από την πλευρά του Αρη”, που μπορει βεβαια να είναι και ζήτημα τακτικής

Mahmoud Abdul Rauf

Ωραίος ο Μπενσον από τα λίγα που είδα, είμαι επιφυλακτικός λόγω Μπακνερ και γενικά της περσινής χρονιάς , άντε και κλείνει στην ομάδα (γουστάρω γιατί είναι και μπασκετοφατσα) (και τα νούμερα του δεν είναι άσχημα αρκεί να τα αποδείξει) , αυτή την στιγμή στην ομάδα έχουμε έναν παρατημένο Σαρικοπουλο, Έναν Μοραντ , και έναν φρεντς( που τον έχετε ξεχασμένο όλοι )… επίσης Ακουγόταν ότι θα κάνουμε και άλλη μεταγραφή ; σέ ένα μήνα παίζουμε και ακόμα δεν έχουμε κατασταλάξει πουθενά , το ξέρω ότι γίνομαι καταστροφολογος αλλά με έχει φάει η περιεργια για την συνέχεια

Toby B

Να σου πω την αλήθεια, καλό είναι αυτό που γίνετια με τις μεταγραφές τις τελευταίες μέρες για να ξεχαστούμε και λίγο με τα οικονομικά προβλήματα. Αν μετά τον Μπένσον, αρχίσουν να ακούγονται και ονόματα για αναπληρωματικό γκαρντ, τότε θα πάει 15 του μήνα και δεν θα το καταλάβουμε. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ 15 του μήνα είναι η τελική ημερομηνία που πρέπει να παρουσιάσει ο Λάσκαρης τις συμφωνίες ή αλλιώς να ενεργοποιηθεί το plan B με Αρναβίτη και Παπακυριάκη μπροστά.

dorian gray

…και μέχρι 15 τρέχοντος (ξανα)πληρώνουμε εφορία.

Sotiris

Παπακυριακη;;;; Και τι θα αλλάξει τότε;;;

Toby B

Θα υπάρξουν και άλλοι μαζί με αυτούς. Απλά ο Παπακυριάκης σαν Αντιπρόεδρος θα μείνει για να στηρίξει την προσπάθεια. Δεν είμαι αρνητικός διότι χρειάζεται να μέινουν και άτομα που ξέρουν την ομάδα και το πως έχει δομηθεί το πράγμα. Ας κάτσει μαζί με τον Αρβανίτη και να βρουν λύσεις.

Mahmoud Abdul Rauf

Γενικα αυτή η συνεχής αναμονή με τον Λάσκαρη είναι πέρα για πέρα ανυπόφορη

tomsou

Toby αυτό με το planB δεν το καταλαβα… είχα την εντύπωση ότι οι 5 (x 100.000) του Αρβανίτη είχαν υπαναχωρήσει εφόσον δεν πήραν τις καταλληλες εγγυήσεις από τον Λάσκαρη

Toby B

Γίνονται ενέργειες από ότι λένε για την περίπτωση που δεν μπορέσει ο Λάσκαρης να βρει λύσεις. Δεν ξέρω ούτε γω κάτι παραπάνω, όχι ότι γενικά έχω και καμία ιδιαίτερη πληροφόρηση, αλλά ο Αρβανίτης κινείται για πραγματάκια. Τώρα αν οι χρηματοδότες θα είναι οι 5, ή θα είναι κάποια καλούτσικα χορηγία δεν το ξέρω. Πάντως μέσα του μήνα θα έχουμε εξελίξεις. Εγώ, αν θέλετε τη γνώμη μου, πιστεύω πως ο Λάσκαρης πρέπει να κάνει στην άκρη για λιγους μήνες, να δώσει το μάνατζμεντ και αν σε περίπτωση λύσει τα θέματα του και θέλει να εμπλακεί ξανά, αυτό να γίνει από τον Ιούνιο του 18. Παράλληλα ας γίνουν ενέργειες για διάδοχη κατάσταση. Δεν πιστεύω πως 15 20 Σεπτεμβρίου θα ανακοινωθούν χορηγίες για φανέλα και όνομα με Turkish Kai Coca cola.

Με τη κοκα-κολα θυμάσαι που πέρσι(;) είχε ανακοινωθεί ως “κάτσε καλά” συμφωνία;Και τί είδαμε;Κάτι κούτες που μοιράστηκαν σε κληρώσεις ή και… τίπτις άλλο;
Επίσης κάτι αν ξέρεις Toby,ή κ άλλο παιδί=Κρεολός ,Σαρικόπουλος,άντε και Μοραντ που θεωρητικά είναι υπ’ατμόν(πολύ φοβάμαι πως τελικά δεν είναι!)είναι κανονικά “παρών” στις προπονήσεις οταν ο Γιαννάκης λέει τα συστήματα(τακτική);Κατάλαβες πού το πάω…!Παίζει να τα …πεί όλα αυριο-μεθάυριο ο Σαρικό στον κοουτς της νέας του ομάδας;

Κάπτεν κάθε σοβαρή ομάδα κάνει scouting. Μετά την πρώτη αγωνιστική, θα ξέρουν οι αντίπαλοι τα συστήματα.

Γιατι τα εχει καταλαβει ο Σαρικο για να τα πει??

XAXAXAXA!!!!Κλάμα…

Ωωω…Πληθυντικός, Night,τί ευγενικός;-)))”Θεωρητικά”,έγραψα.Θυμάμαι τί είπε σε σένα ο ίδιος…

ναι ρε συ,το ξέρω!

Όλοι όχι φίλε,τον ανέφερα τον Κρεολό προχτες μπας και παίζει να τον λουστούμε αυτόν για… αμερικανό σουτερ που τσαμπουνάνε!