Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ, αφού μελετήσαμε με ηρεμία το βίντεο του αγώνα ΑΡΗΣ – ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ της 18/11/2018, διαπιστώσαμε σωρεία λαθών (λανθασμένες διαιτητικές υποδείξεις), σε βάρος της ομάδας μας από τον διαιτητή Παναγιώτη Διαμαντή.

Πρέπει να τονισθεί ότι πριν την διεξαγωγή του παιχνιδιού, υπήρχε έντονη φημολογία ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής θα μεροληπτούσε σε βάρος της ομάδας μας. Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ όμως, σεβόμενη το άθλημα και την ιστορία της, επέλεξε να μην πράξει το παραμικρό, εμπιστευόμενη τους Έλληνες Διαιτητές και την Ε.Ο.Κ..

Επειδή όμως δεν μπορούμε να επιτρέψουμε σε κανέναν να αδικεί τον ΑΡΗ και την ιστορία του, ούτε να κλέβει τον ιδρώτα των παικτών μας, αποφασίσαμε και σήμερα (20/11) απευθύνουμε επιστολή προς την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, ως ο κ. Παναγιώτης Διαμαντής να εξαιρεθεί εφεξής από τους αγώνες της ομάδας μας.

Πηγή: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΕ ΑΡΗΣ

Κατά ριπάς οι ανακοινώσεις ( έλα , μην προσποιείστε, οι περισσότεροι το γουστάρετε )

18 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
aris6emperor

Αφού υπήρχε φημολογία γιατί δεν πήρανε τηλέφωνο τον Συμεωνίδη ή τον Κορομηλά;

Sam Vincent

Ισως και να τον πήραν αλλά αυτά δεν γράφονται .

Παναγιώτης

Δεν πιστεύω ότι θα αλλάξει η στάση ούτε της ΚΕΔ, ούτε της ΕΟΚ μετά από όλες αυτές τις ανακοινώσεις.

Επίσης, υπάρχει κάποιο στατιστικό για τις τεχνικές ποινές που έχουμε φάει τα τελευταία 3 χρόνια (Πρίφτης, Γιαννάκης, Αγγέλου).
Έχω την εντύπωση ότι έχουμε δεχθεί πάρα πολλές τεχνικές ποινές τα τελευταία χρόνια (μπορεί να είμαι και τελείως λάθος).

AlphaMi

Να σωθει η χρονια (και οι επομενες τεσσερις) και ας ειναι με 2000 ανακοινωσεις

dragon_aris

Την πέμπτη χρονιά (μετά τις 4 που λες) τι ακριβώς περιμένεις να γίνει;

Jose

Μετα κοσμογονια.Θα χτυπαμε και 5η θεση αμα λαχει.

Jose

Εγω παντως παραδεχομαι πως απο μικρος ζηλευα τους οπαδους της Ξανθης οταν ο Πανοπουλος εβγαζε ανακοινωσεις ακομα και στο ημιχρονο ενος αγωνα.
Θελω ομως να πιστευω οτι ο Γουλιελμος θα αρχισε να βγαζει και στα 10λεπτα οποτε θα τους ξεπερασουμε.

Sam Vincent

Νομίζω πως οι ανακοινώσεις είναι κυρίως για λαϊκή κατανάλωση .Την διαβάζει ο Σαμ και λεει ” να ,ορίστε ,τι να κάνουν οι άνθρωποι … Δέκα ανακοινώσεις έβγαλαν .Νιώθουν και αυτοί αδικημένοι όπως όλοι μας .”

Jose

Προφανως αλλα υπαρχουν και ορια. Μετα γινεσαι απλα γραφικος.Ειδικα αν απλα φωναζεις και δε κανεις κατι πιο ουσιαστικο. Παντως μετραει και το οτι το επομενο παιχνιδις ειναι στη πυλαια.

Subaris

Ανατριχιασαν εκει στην ΚΕΔ.Για μας ειναι οι ανακοινωσεις οπως λεει κ ο sam.Οσο για το οτι γινονται κ τοσες πολλες πριν το κρατικο,πιστευει κανεις οτι θα παιξει ρολο? Αν ειναι σχεδιο,δεν θα παρεκλινουν της πορειας τους οσο κ αν φωναζεις αφου δεν κανεις τιποτα αλλο εκτος απο αυτο.Δεν ξερω κ αν μπορεις βεβαια να κανεις κ κατι αλλο.

Subaris

Δηλαδη οποιος κανει πιο fancy ανακοινωση-συνεντευξη,θα κερδισει την διαιτησια? Ετσι σφυριζουμε εντο στο ελλαντα? Καταντια….

Subaris

Οχι,εγω νομιζα πως οτι κ να πεις,οτι κ να κανεις,αν εισαι στον στοχο,… Αν ειναι ετσι τοτε,δεν τιθεται θεμα βαλτών κορακιών.Απλα γκρινιαζε συνεχεια ειτε κερδιζεις ειτε χανεις,για να σε παιζουν δικαια παντα. Νight οι ανακοινωσεις γινονται για τους οπαδους ή για να χαμε να λεγαμε,αλλιως οτι λεγαμε τοσα χρονια για στημενα ή μή αμεροληπτα κορακια ειναι ηλιθιοτητες αν με λιγες ανακοινωσεις γινοταν ολα τοσο δικαια.

Jim Patras

Eίναι συντοπίτης ο διαιτητής οπότε γνωρίζω ότι δεν είναι αξίολογος..Παλαιότερα είχε δημιουργήσει θέμα η ομάδα της Λευκάδας..Ωστόσο για την κακή διαιτησία της Κυριακής θεωρώ ότι φέρει την μικρότερη εύθυνη..Απλώς είναι ο εύκολος στόχος καθώς ο ένας έχει το όνομα και ο άλλος είναι ο πιο αναγνωρίσιμος από τους 3.