«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη του. Έπαιξε καλύτερα στο μεγαλύτερο διάστημα. Έπαιξε αρκετά δυνατά. Εμείς είχαμε ένα καλό αμυντικά δεύτερο ημίχρονο, το οποίο μας έδωσε την δυνατότητα ότι μπορούμε να πλησιάσουμε. Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ κακό αμυντικά για εμάς. Επιθετικά ήταν καλύτερο, αλλά αμυντικά ήμασταν πολύ κακοί. Καλώς ή κακώς αυτό πρέπει να τελειώσει τώρα εδώ και να σκεφτόμαστε το παιχνίδι με την Banvit. Δυστυχώς δεν έχουμε χρόνο. Είναι κρίμα που παίζουμε μέσα σε δύο μέρες. Η ομάδα είναι εξαντλημένη και πάρα πολύ κουρασμένη και σε λιγότερο από 48 ώρες θα πρέπει να παίξουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για το Basketball CL εναντίον της Banvit. Δεν υπάρχει χρόνος για συναισθήματα. Πρέπει κατευθείαν να μπούμε στην διαδικασία του επόμενου παιχνιδιόυ.
Ο Buckner έκανε νωρίς φάουλ, ήταν εκτός ρυθμού. Νομίζω πως και η άμυνα του Ολυμπιακού έτσι όπως έκλεισε μέσα όταν παίζαμε με μια συγκεκριμένη 5άδα, δεν του έδωσε την δυνατότητα να βάλει τα καλάθια που βάζει συνήθως στο ύψος της στεφάνης. Χρειάζεται χρόνο και πρέπει σίγουρα να βελτιωθεί και εκείνος και άλλοι… Δεν είναι μόνο ο Buckner.
Οι προσπάθειες του Cummings ήταν λόγω τακτικής γιατί αν παρατηρήσατε οι αντίπαλη άμυνά έκανε αλλαγή στο σκριν στην μπάλα, έπεφτε ψηλός πάνω στον Cummings και σύμφωνα με την πίεση του χρόνου, έπρεπε να παίξει ένας εναντίον ενός απέναντι στον ψηλό.
Τα 19 λεπτά συμμετοχής του Jenkins ήταν λίγα; Εγώ θεωρώ πως είναι αρκετά για να δείξει κάτι. Νομίζω ότι έπαιξε αρκετά. Πόσο να παίξει;».

Πηγή: Δ. Πριφτης: «Σκεφτομαστε το παιχνιδι με την Banvit» (vid) | Aris BC Official

Μου αρέσει ο τρόπος που μιλάει φέτος ο Πρίφτης. Τα 19 λεπτά συμμετοχής του Τζένκινς ήταν λίγα; Όχι , ήταν κακός.

 

40 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
experience

Άντε πάλι με την κούραση, γιατί είμαστε εξαντλημένοι και πολύ κουρασμένοι; Και να σκεφτείς ότι στην Ευρώπη δεν έχουμε παίξει κανένα σοβαρό ματς ως τώρα

vayio

Προσωπικα εμενα παντα μου αρεσε ο τροπος που μιλουσε ο Πριφτης. Σοβαρες, ωριμες δηλωσεις, με ουσια, χωρις περιττες δικαιολογιες και χωρις να εκθετει καταστασεις. Φετος ομως τα πραγματα ηδη εχουν σφιξει, ο ομαδα εχει αγωνιστικα θεματα και οι Αμερικανοι δεν αποδιδουν. Εαν δε βελτιωθει ουσιαστικα η κατασταση, ο Πριφτης οφειλει να αναλαβει επισημα το ποσοστο ευθυνων που θα του αναλογει. Μακαρι ομως να διαψευστω και ο κοουτς να αλλαξει τη ροτα του καραβιου….

sifounaris

Night διαφωνώ.Η πάσα του στον ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟ ήταν πολύ καλή.Δεν του την έστειλε χαμηλά αλλά στα χέρια του.Άρα δεν καταλαβαίνω γτ ήταν λάθος.Όσο για το φάουλ συμφωνώ.

Night,θα σου απαντήσω εδώ,συνέχεια από το άλλο άρθρο που μου έγραψες για τον Τζέκινς:Έστω ότι ήταν κακός,οκ.Δεκτό.Αλλά αντι-ρωτάει ο Πρίφτης 2(δύο) φορές…Και στον δημοσιογράφο του τη λέει μ’αυτό,αλλά και τον παίκτη “δεν στηρίζει” (να το πούμε έτσι),κάτι σπάνιο για αυτά που μας έχει συνηθίσει,δεν συμφωνείς; Ένα αυτό…Ή άσε αυτό αν είναι!
Για το άλλο;Για τον Μπάκνερ;Ναι,οκ κι εδώ,”όλοι να βελτιωθούν”,συμφωνώ,αλλοίμονο.Αλλά η-σοβαρή- ένστασή μου είναι οτι με τον συγκεκριμένο δεν υπάρχει βελτίωση,αυτός είναι και με τις μικρές ομάδες και με τις μεγάλες.Με τους Ισραηλινους κλπ, αλλά και με τον πρωταθλητή Ελλάδας…Αναρωτιόμουνα την προηγούμενη βδομάδα νομίζω, τί άλλο μπορούμε να περιμένουμε απ’αυτόν και ο Παντελής μετά από συζήτηση μ’έκανε να ελπίζω πως μπορεί να υπάρξει κάτι,πέρα από άλει ουπ.Πούν’το όμως;;;Λοιπόν,ειλικρινά τώρα…Μετά κι από σήμερα πιιστεύουμε οτι μπορεί ν’αλλάξει προς το καλύτερο ΑΥΤΟΣ ο άνθρωπος;Ο κόουτς λέει πως μπορεί.Λέει αλήθεια όμως ή παίζει κανένα μόκο λόγω συμβολαίων;Λέω…Και Άρης να μην ήμουνα πάλι θα ντρεπόμουνα για το “μπάσκετ” που παίζει ο Ρίκοκος! “Νομίζω πως και η άμυνα του Ολυμπιακού έτσι όπως έκλεισε μέσα όταν παίζαμε με μια συγκεκριμένη 5άδα, δεν του έδωσε την δυνατότητα να βάλει τα καλάθια που βάζει συνήθως στο ύψος της στεφάνης”=έ,γι’αυτό γκρίνιαζα ρε γμτ τις προάλλες-οτι δεν χρειάζεται καν να κάνει σκαουτινγκ ο Σφαιρόπουλος,ο Ριρής είναι προβλέψιμος!!!!
Στο φινάλε,ξέρεις κάτι Night…Δεν με πειράζει να τον φάμε στην μάπα για όσο είναι,λόγω του τραυματισμού Καββαδά.Αλλά να τον δικαιολογεί ο κοουτς έτσι,βάζοντας ξανα μανά τα “εξουθενώματα” στη μέση λες και είμαστε η Ρεαλ Μαδρίτης(του ποδοσφαίρου!)…Τί να πω τώρα…Μάλλον τίποτα άλλο.
Ή κάτι ακόμα:
Αν φοβάται να αναλάβει την αποτυχία μιας(πόσο μάλλον δύο ή κ τρεις)αποτυχημένης μεταγραφής,δικαιολογείται εν μέρει,άνθρωποι είμαστε.Και τον καταλαβαίνω.Αλλά αν δεν αλλάξει τροπάρι γρήγορα ο Ερρίκος(γίνει καλύτερος)η φάση θα γίνει ακόμα πιό δύσκολη και δεν θα μπορέσει να τα μαζέψει.Τώρα είναι νωρίς ακόμα,προλαβαίνει.

Kotsos

Έχει σίγουρα ενδιαφέρον ,όπως ειπώθηκε στο άλλο θέμα, πως καλύπτει τον Μπακνερ και πόσο ξεκάθαρα αυστηρός είναι με τον Τζένκινς. Παίζει ρόλο και η ερώτηση βέβαια, αλλά από την άλλη απορώ πως γίνεται να δικαιολογείς τον παίκτη Μπακνερ που στο 4ο δεκάλεπτο δεν έκανε block-out στο ριμπαουντ, τον παίκτη Μπακνερ που εσυ τον κάνεις αναπληρωματικό του Σίμτσακ, που για να κανει αυτο το κατι σε νοερο σκριν περνάνε 5-6 δευτερόλεπτα.

Kostas Aris

A ρε κοουτς.τρολλαρεις ρε φιλε.ποσα θες να μας τρελανεις φετος.ενα μηνα παιχνιδια και παλι μας εμφανισες την καραμελα κουραση.ο παοκ παιζει τα ιδια παιχνιδια με σενα οπως κ ολοι οι αντιπαλοι σου στο τσου λου.οπως και οι ομαδες της ευρωλιγκας παο κ οσφπ.παραταυτα εσυ χανεις επειδη εισαι κουρασμενος.α σε μας ρε φιλε.2 μυρρια μπατζετ.ασε

dorian gray

…πάντως, χθες, για την ήττα του παωκ ο Σούλης επικαλέστηκε την κούραση των (άπειρων) παικτών του, που δεν είναι μαθημένοι σε 2 ματς ανά εβδομάδα…

Jim Patras

Και ο coach Πρίφτης τα ίδια έλεγε πέρυσι..Γι΄αυτό ανεβάσαμε κατακόρυφα τον προυπολογισμό της ομάδας ώστε να μην έχει τέτοια θέματα τουλάχιστον από το Νοέμβριο..
Ο Μαρκόπουλος με 5 σερί νίκες και 4φορές μικρότερο budget έχει δικαίωμα να λέει κάτι τέτοιο..

xanthoskyli4

Εντάξει παιδιά το πράγμα δεν πα-λεύ-ε-τα! Τέλος! Αν δεν φύγουν δύο Αμερικάνοι, δε γίνεται τίποτα. Και ο Πρίφτης το ξέρει και η διοίκηση το ξέρει. Δυστυχώς την πρωτοβουλία την έχουν τα… δολάρια.

arisbasket

Παιδιά γεια σας. Πριν λίγο έβλεπα στατιστικά… Πέρσι λοιπόν ο Χάγκινς είχε 56% στα δίποντα με περίπου 23 λεπτά συμμετοχής ανα αγωνα, ενώ ο Μπάκνερ έχει 31% με 15 λεπτά συμμετοχής… Για παίκτη που παίρνει υπερδιπλάσια λεφτά και μάλιστα ψηλό τα ποσοστά στα δίποντα είναι απογοητευτικά. Ο Γουότερς 54% στα δίποντα και 52% στα τρίποντα. Επίσης 3,62 ασιστ και 2,77 λάθη ανά αγώνα. Κάμινγκς: 41,67 % στα δίποντα, 25,00 % στα τρίποντα, 2,80 ασιστ και 2,20 λάθη ανά αγώνα… Και με τον Τζένκινς τα πράγματα δεν είναι πολύ καλύτερα, όπως και με τον Μαρμπλ. Θυμάμαι τον Ιωαννίδη που έλεγε: <> Εμείς και τους αφήσαμε και πήραμε χειρότερους και με πολύ περισσότερα χρήματα. Αν δεν γίνουν σοβαρές αλλαγές η ομάδα δυστυχώς θα κάνει και άλλες άσχημες ήττες ( και εννοώ από υποδεέστερες ομάδες). Αυτά και καλό βράδυ.

xleaguer

Θα μπορούσα να συμφωνήσω με τα παραπάνω νούμερα, αλλά αν ήθελα να παίξω λίγο με την μνήμη σου θα σου έλεγα ότι ο Χάγκινς έπαψε να εμφανίζεται στο γήπεδο από τα Χριστούγεννα και μετά (βλέπε ερχομός του manager του). Ο Waters είχε πάντα καλύτερα νούμερα από το Cummings άλλα στα 5 πρώτα παιχνίδια με αντίστοιχους αντιπάλους έδινε 2,8 assists, όπως ο Cummings, με 3,6 λάθοι (χμ). Κλείνοντας να θυμίσω ότι ο White απέκτησε φίλους στην 3 αγωνιστική με τους 27 πόντους στον παοκ γιατί αλλιώς ήταν ένα “ανόητο αμερικανάκι που έκανε 4 φάουλ στα 7 πρώτα λεπτά.
Κατά τα άλλα όμως συμφωνώ ότι τα νούμερα της ομάδας είναι απογοητευτικά.

arisbasket

Επειδή μάλλον δεν φάνηκε πριν, ο Ιωαννίδης έλεγε: δεν αφήνεις αυτούς που έχεις, αν δεν βρεις καλύτερους τους…

Tarpley-3

Εγω απο το παρταλι το Μπακνερ σου εχω καλυτερο με 1/5 των χρηματων του.Ο Μοργκαν της Κυμης θυμισου το τι εμφανησεις θα κανει και στη συνεχεια.

Tarpley-3

Εγω πιστευω πως ο Πριφτης τα εχει με Τζενκινς και δε το λεω ετσι απλα.Φραση κλειδι ” Για να δειξει κατι” αλλα και το υφος που το λεει.Απο κει και περα αυτα περι κουρασης ειναι λογια για να λεμε αφου ολοι εχουνε διπλα τριπλα παιχνιδια.Ηττα απο Οσφπ οκ,ηττα ομως απο Μπανβιτ δεν δικαιολογειται απο κουραση.Βαλτους μυαλο Πριφτη γιατι δεν ξερουν που ηρθανε καποιοι και ας αφησουμε τη κουραση μετα απο 1 μηνα μπασκετ..

shawn kemp

Πολυ λιγος ο Buckner ρε παιδια πολυ λιγος,ανευρος ακεφος ανεκφραστος
πελαγωμενος
Ο jenknks παλι παικτης του σουτ,αν δεν τον παει η μερα ειναι τελειωμενος και αυτος και η ομαδα
Ο cumminngs νευρικος επιπολεος χωρις φαντασια και διαρκεια
Αναπληρωματικοι που παιζουν περισσοτερο χρονο απο τους βασικους
Και μαζι με ολα αυτα η ατυχια (τραυματισμοι
Ολοι θελουν και ζητουν χρονο αλλα η χρονια περναει και η ομαδα κανει βηματα πισω
Πως να μαζεψεις τα ασυμαζευτα

sykies39

ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΧΡΟΝΙΑ ΧΑΘΗΚΕ ΕΙΤΕ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣ ΜΑΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. ΠΑΝΕ ΣΤΡΑΦΙ 2ΜΥΡΙΑ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ.

higgins

Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν χαθηκε η χρονια.
Τζαμπιο Λιγκ θα περασουμε και βλεπουμε
Ελλαδα 4αδα και μικρο τελικο με αεκ
Κυπελλο…

‘Ετσι κi αλλιως ο κοουτς με τους στοχους (ποιους???) που εθεσε στην αρχη της χρονιας, αφησε πολυ μικρη πιθανοτητα αποτυχιας (αν και βαδιζουμε σταθερα προς τα εκει)

aka Θεούλης

Night κλείσε το σαιτ ρε φίλε, η χρονιά έχει τελειώσει, άνοιξέ το πάλι του χρόνου αρχές Αυγούστου, για προβλέψεις μεταγραφών κτλ..
Αυτό καταλαβαίνω εγώ από τα σχόλια και συγγνώμη για το θάρρος

aka Θεούλης

Και έτσι κάθε χρόνο θα είχες επιδότηση για νεοσύστατο σάιτ…!! ΧΑ! Τέλειο??

NAOS 80-0

η χρονιά δεν τελείωσε…έχουμε τον ημετελικό του κυπέλλου, την Ευρώπη και θα παλέψουμε και στο πρωτάθλημα για το καλύτερο…το θέμα είναι να παρουσιάσουμε ένα καλύτερο πρόσωπο, είτε γίνουν αλλαγές, είτε όχι.

teotsex

Eντάξει είναι τραγικό να υπάρχει σχόλιο η χρονιά χάθηκε αρχές Νοεμβρίου και ενώ έχουμε παίξει 5 αγώνες στην Α1 και 3 αγώνες στην Ευρώπη.Δηλαδή το μεγαθήριο τον παοκ δεν μπορούμε να τον φτάσουμε επειδή απέχουμε 2 νίκες και επειδή μας κέρδισε στο Παλέ;Στην Ευρώπη πως ακριβώς χάθηκε η χρονιά που δεν έχουμε ούτε ήττα ακόμα και αν την Τετάρτη κερδίσουμε με μία καλή διαφορά μπορούμε να πάρουμε ακόμα και την πρώτη θέση;Τόσο εύκολα παραδίνεστε μερικοί;Πως ζητάτε λοιπόν από τους παίκτες να δίνουν το 100% σε κάθε ματς και να βγάζουν πάθος όταν εσείς εκ των προτέρων θεωρείτε ότι χάθηκαν όλα 6 μήνες πριν τελειώσει η αγωνιστική σεζόν;;

sifounaris

Προσωπικά πιστεύω πως χθες το παιχνίδι χάθηκε 1ον επειδή παίζαμε με ένα ψηλό και 2ον εξαιτίας του Πρίφτη.Περίμενα στο 3ο δεκάλεπτο να ξεκινήσει με Ντράγκι στο 5 και να ακροβολήσει τον Τζέκινς στο τρίποντο στην αδύναμη πλευρά ώστε ποστάροντας ο Ντράγκι όταν θα τον έκλεινε με βοήθεια ο αμυντικός του Τζέκινς η μπάλα να βγει γρήγορα σε αυτόν.Έτσι θα έκανε 2 – 3 σουτ ελπίζοντας πως ο παίκτης αν ευστοχούσε θα έβρισκε ρυθμό.Αντα αυτού ο κόουτς όχι μόνο δεν προσπάθησε να τον βάλει στο παιχνίδι λες και έχουμε σαν ομάδα αυτή την πολυτέλεια αλλά τον κράτησε και στον πάγκο.Έχω την εντύπωση πως ο κόουτς βρίσκεται σε σύγχυση αλλά αργά ή γρήγορα θα την βρει την άκρη.Όσο για τον Μπάκνερ αυτά μπορεί αυτά κάνει.Στο τέλος της χρονιάς δεν θα κρίνω αυτόν αλλά αυτούς που τον φέρανε.

stepap

Για τους Λάτρεις του Μακ Νιλ έχεις καμια πληροφορία;

stepap

Ελα τώρα, κακιουλες. Ξέρω ότι έχεις ξενερώσει μαζί του αλλα πραγματικά, μήπως ξέρουμε τι κάνει εκεί, τι εγινε με την προφορική συμφωνία που είχαμε;

Kostaris

Ο κυβερνητικός κ.Γκαλης, με το άρθρο του σήμερα στο basketplus, σαν να παίρνει αυτή την προστατευτική ομπρέλα π είχαν καποιοι απλώσει πάνω από τον μαθητευόμενο προπονητή…..
Εγώ λέω ότι δεν δίνουμε χρόνο στους ξένους, αλλά στον Πριφτη δίνουμε για να μας δείξει αν μπορει-οχι να κολυμπησει-τουλαχιστον να μν πνίγει στα…άγνωστα βαθιά νερά που βρέθηκε….το ότι παλεύει με τα κύματα είναι πασιφανες!…..
Κε Γκάλη είναι δυνατόν ο κατι σαν pg καμινγκς να κάνει τις επιθεσεις #αστα να πανε#;;;;;;…σε 2 μήνες θα παραμιλαει ή Ευρώπη μαζί του….Παπακυριακης speaking….

stepap

Σήμερα το μεσημέρι σε σκεφτόμουν. Έλεγα απο μέσα μου , που είναι αυτός, δεν θα βγει να σχολιάσει τον βοηθό προπονητή κ να αντιπαρατεθεί με τον Παντελή;

gerorge

Λοιπον για να ξεκαθαρισω την θεση μου για προπονητες μαθητευομενους μαγους κτλ μια και καλη ακου την αποψη μου επι του θεματος ολοκληρωμενα(και απαντα με επιχειρηματα αν γινεται και οχι με το κλασικο “δεν εχει νοημα να το συζηταμε”)

Η ομαδα οταν εχει διαχειριστη ή ακομα περισσοτερο ιδιοκτητη καθοριζει το μπατζετ της και προσλαμβανει εναν προπονητη ο οποιος ξερει να χειριζεται τετοια μπατζετ.Αν τα παει καλα με αυτο το μπατζετ(πρωτη χρονια 300 χιλιαρικα) και εχεις σκοπο να το αυξησεις σε λογικα πλαισια(2η χρονια 800 χιλιαρικα) τον δινεις την ευκαιρια να δειξει τι αξιζει με αυτο.Αν τα καταφερει και πετυχει τους στοχους της διοικησης(οχι του κοσμου το τονιζω αυτο) τοτε το λογικο παλι ειναι να συνεχισει με μπατζετ σαν το φετινο.Και μενει να δειξει στο τελος της χρονιας τι μπορει να κανει με μπατζετ σαν αυτο που εχουμε φετος.

Και γενικα ομως οταν θες εναν προπονητη πρεπει να ειναι συνηθως σε αντιστοιχια με τα μπατζετ που εχει δουλεψει(και με τα οποια πετυχε) αλλα ταυτοχρονα να διατηρει σχεση με την προπονητικη(γκουχ γκουχ Γιαννακης).Δεν μπορεις να δωσεις 1μιση μυριο μπατζετ σε καποιον ο οποιος στις επιτυχημενες του δουλειες δουλευε με 3-4 μυρια γιατι πρωτον και βασικο δεν θα το δεχτει ο ιδιος και δευτερον ειναι εξισου μεγαλη η πιθανοτητα αποτυχιας με το να βαλεις προπονητη που εχει δουλεψει με μικροτερα.Οποτε καταληγεις ειτε σε προπονητη ο οποιος πετυχε με μικροτερα και του δινεις την ευκαιρια να ανεβει επιπεδο(οπως Πριφτης) ή ψαχνεις προπονητη που να εχει πετυχει με μπατζετ εκει γυρω.Προσωπικα ειμαι υπερ του να δωσεις την ευκαιρια σε προπονητη που δειχνει ανωδικη πορεια δουλευοντας με ολο και μεγαλυτερα μπατζετ και να δεις πως θα εξελιχθει.Εσυ διαφωνεις και δεκτο,αλλα αυτα τα μαθαινει στην πλατη μας και το μαθητευομενος προπονητης ειναι τουλαχιστον γελοια.

Kostaris

Ακου gerorge….μία κ καλή(όπως λες) πως έχουν τα πράγματα……
Έχω γράψει πολλες, μα πάρα πολλές φορες, έχω χάσει το μέτρημα, την άποψη μου για τον Πριφτη, από πέρυσι κιόλας, και με ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ….
Αν ψαξεις στα γραφόμενα σου θα βρεις ότι εσύ ο ίδιος ελεγες ότι σε αντίθεση με τον Διονύση, ο kostaris τουλάχιστον γράφει κ εξηγεί γιατί θεωρεί τον προπονητή λίγο, κ.λ.π…..
Ο Νιght τις προαλλες “το καλό με σένα είναι ότι γράφεις αναλυτικά όλο σου το σκεπτικό”….
Τώρα ξαφνικά ανακαλυψες ότι γράφω χωρίς επιχειρηματα….
Το αν τα επιχειρήματα μου είναι χαζα, γελοία ή όπως αλλιώς θες αποκάλεσε τα, κ δεν σου κάνουν, είναι δικαίωμα σου κ το σέβομαι….
Αλλά το να προσπαθείς να δημιουργήσεις εντυπώσεις ότι απλά αφοριζω κ δεν επιχειρηματολογώντας, δεν καταλαβαίνω σε τι αποσκοπεί…..
Κ αυτό ακόμα με τον προπονητή κ τα μπατζετ, ταβεγραψα τις προαλλες, ακόμα κ με 4-5ονοματα(όχι καταναγκην αυτά)…..
Εμείς έχουμε φτάσει στο τραγικό σημείο…ένας προπονητής π διάλεξε 4 ξένους κ διαπιστώνουμε ότι άλλος λιγότερο άλλος περισσότερο δεν…..να κραζουμε τους παίκτες που στην τελική αυτή είναι ή κλάση τους κ ΟΧΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΕΞΕ!!!!!!!!!!!!………
Προτιμάμε να αλλάξουμε όλους τους ξένους, με ο,τι αυτό οικονομικα συνεπαγεται, αντι να στείλουμε σπίτι του αυτόν που τους διάλεξε……
Αυτόν π έφερε στην ομάδα ξενους που δεν μπορούν να κάνουν τα βασικά για τη θεση τους…..pg που δεν οργανώνει δημιουργεί διαβάζει, 3αρι που δεν έχει σουτ(κ με ιατρικό πρόβλημα), 5αρι που τι να πρωτοπεις για ριμπαουντ, ταπες, post παιχνιδι, άμυνα με τα ματια, κ ποσα ακομα…….αα κ 2αρι σποτ σουτερ(χαρακτηριστικό κυρίως 3αριων) χωρίς διεισδύσεις…….αν κ ο τζενκινς νομίζω ότι είναι σε καλύτερη κατάσταση από τους άλλους……..
Όσο γι αυτό το “στο τέλος θα κριθεί”, είναι σχετικό…..ο Άρης(ή ομάδα) ναι θα κριθεί στο τέλος αν πέτυχε ή όχι, ο προπονητής κρίνεται συνεχώς με τις επιλογές κ τα αποτελέσματα….με αυτό το σκεπτικό να αφήσουμε το υλικό όπως έχει κ να το κρίνουμε στο τέλος….
(Κ θα σου ξαναπω….οι ξενοι μας δεν είναι κακοί παίχτες, απλά δεν σ ανεβάζουν επίπεδο συγκριτικά με τους περυσινους…..είναι ισαξιοι πάνω κατω με τους περυσινους……αρα ή αφήνουμε τον Πριφτη να βολοδερνει μ αυτό το υλικό ή παίρνουμε έναν άλλο προπονητή μπας κ τους κάνει ομάδα)

gerorge

Εγω σε λεω οτι προσωπικα σε εμενα σπανια ερχονταν απαντησεις περα απο αντιγραφη του πρωταρχικου σχολιου το οποιο εφερε την οποια αντιδραση μου.Οτι εχεις επιχειρηματα εχεις,δεν το αρνουμαι αυτο απλα εχεις μια αρνηση απαντωντας τις ερωτησεις που σε κανει ο καθενας μας.Δεν μιλας καθολου παντως για το οτι θεωρεις λαθος που τον ανανεωσε ο Λασκαρης το καλοκαιρι.Το να αλλαξεις γενικα προπονητη στην μεση της χρονιας ειναι ο,τι χειροτερο εκτος αν η διαφορα ποιοτητας τους ειναι τοσο μεγαλη οσο αυτη Πεδουλακη Πασκουαλ,ειδικα αν διωξεις προπονητη που εχει αποδειχτει οτι εχει θετικο προσημο στην παρουσια του την ομαδα τις τελευταιες 2 χρονιες.Τωρα αν υπαρχει διαθεσιμος τετοιος στα λεφτα που προσφερουμε τι να πω(μην αρχισεις και εδω για το οτι λεμε οτι απο τη μια ειναι ο Πριφτης και απο την αλλη ο Ομπραντοβιτς.Εγω σε λεω οτι και προπονητες οπως ο Σασα Obradovic δεν μπορουμε να προσεγγισουμε και ειδικα αυτη τη χρονικη στιγμη).

EDIT: Δηλαδη αμα ειναι λαθος επιλογες ενος προπονητη οπως ο Πριφτης πιστευεις οτι καποιος αλλος που θα ερθει απο το πουθενα θα τους κανει ως δια μαγειας ομαδα;Μαζι σου οτι εκανε ο Πριφτης λαθη στις επιλογες,αλλα το να λες οτι θα διορθωθουν με απομακρυνση προπονητη τα λαθη στις επιλογες παικτων για μενα δεν βγαζει νοημα)

Charmidis

Καλημέρα στην παρέα του basketballaris..! Συγχαρητήρια στον δημιουργό του Site και σε όλους όσους γράφουν εδώ για το επίπεδο των σχολίων. Εύχομαι απόψε νίκη έστω και με ένα πόντο ώστε να τονωθεί η ψυχολογία των παικτών μας και του προπονητή μας.
Είναι εμφανές από την στάση, την διαχείριση έως τώρα του συνόλου των παιχτών και τα λεγόμενα του ύστερα από κάθε αγώνα το χρειάζεται όσο κανείς. Αυτό αντιλαμβάνομαι όταν λέει μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό..”Η ομάδα είναι εξαντλημένη και πάρα πολύ κουρασμένη”. Μεγάλη ψυχολογική κούραση και όχι σωματική. Δεν του πήγε τίποτα μέχρι τώρα σωστά, οι τραυματισμοί(Σανικίτζε, Καββαδά), η έλλειψη συνοχής των παικτών, το ξεκαθάρισμα των ρόλων, η έλλειψη προσαρμοστικότητας που έχουν ορισμένοι, η μη αναμενόμενη απόδοση κάποιων άλλων.

Θέλει όσο κανείς να πετύχει ατό είναι βέβαιο…το θέμα είναι μπορεί;

Θα συμφωνήσω με τον gerorge ότι αυτήν τη χρονική στιγμή είναι εγκληματικό να αλλάξεις προπονητή εκτός αν θες να διαθέσεις ένα σεβαστό ποσό και φέρεις έναν εγνωσμένης αξίας, πράγμα το οποίο θεωρώ λάθος και με ένα λάθος δεν διορθώνεις ένα άλλο.

Αυτό που χρειάζεται αυτή την στιγμή η ομάδα είναι ο Πρίφτης να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Αν νιώθει ο προπονητής ανασφάλεια πως θα μεταδώσει σιγουριά και αυτοπεποίθηση στους παίχτες; Πώς θα μεταδώσει ηρεμία και γαλήνη στους παίχτες όταν ο ίδιος λειτουργεί συνεχώς υπό πίεση, που όπως φαίνεται του δημιουργεί άγχος και τον καταβάλει. Όταν ο προπονητής δεν είναι πολεμιστής-μαχητής αντάξιος του ονόματος και της ιστορίας μας πως θα περάσει στους παίχτες το πάθος και την αγωνιστικότητα που χρειάζεται να έχουν; Όταν είσαι προβληματισμένος, αμήχανος, πελαγοδρομείς στην πρώτη δυσκολία, όταν δεν εντοπίζεις το πρόβλημα έγκαιρα και απλώς είσαι θεατής των εξελίξεων τότε θα παρουσιάζεις την άσχημη εικόνα που έχεις παρουσιάσει έως τώρα. Χρειάζεται εγρήγορση και άμεσα αντανακλαστικά.
Δεν σας προκαλεί εντύπωση πόσο προβλέψιμοι είμαστε έως τώρα από τους αντιπάλους μας;
Παρατηρείστε τα αποτελέσματα της ΑΕΚ στους 9 πρώτους επίσημους αγώνες και την στάση του προπονητή της. Καθόλου χαλάρωση ακόμα και όταν το σκορ είναι υπέρ της στους 20 πόντους. Ο τρόπος που έρχονται οι νίκες, η μαχητικότητα μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο ενισχύει την αυτοπεποίθηση, την σιγουριά, την ψυχολογία στους παίχτες.
Θυμηθείτε πόσες φορές πέρσι, πρόπερσι αλλά και φέτος χάσαμε διαφορές και αγώνες. Ενώ έπρεπε να “σκοτώσουμε” τον αντίπαλο όταν χτίζαμε διαφορά υπέρ μας την χάναμε δια μαγείας, χάναμε τον αγώνα κι ύστερα ψάχναμε για δικαιολογίες.

Ζντοβτς: Ανάληψη ευθύνης μετά την μετά την ήττα από την Μπεσίκτας, όχι γιατί έχασαν αλλά για τον τρόπο…”Είναι χαρακτηριστικό ότι στο ημίχρονο οι παίκτες της Ένωσης δεν βγήκαν για ζέσταμα, αφού ο Σλοβένος τους κράτησε στα αποδυτήρια και τους έκανε δριμύτατες παρατηρήσεις.
«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη στον πρόεδρο, τους φιλάθλους, τα ΜΜΕ για τον τρόπο που τελειώσαμε το παιχνίδι. Ήταν απαράδεκτο και ντρέπομαι. Δεν επιτρέπεται να τελειώσουμε έτσι το ματς».
Μπορεί να κάνω λάθος αλλά δεν θυμάμαι ανάλογες δηλώσεις ύστερα από μια “κακή” εμφάνιση, θυμάμαι όμως πολλές φορές συνεντεύξεις τύπου τον προπονητή μας με το κεφάλι κάτω να ψελλίζει, να μασάει τα λόγια του, να προτιμά τη σιωπή…

Προσωπικά θεωρώ ότι δεν έχει τα guts να ηγηθεί του Άρη, όμως από την στιγμή που επιλέχθηκε από την διοίκηση της ομάδας νομίζω ότι πρέπει να τύχει της στήριξης μας μέχρι τέλος της σεζόν.
Για το καλό της ομάδας μας εύχομαι να με διαψεύσει..!

xanthoskyli4

Καλώς όρισες…Είσαι σωστός για την ψυχολογική κούραση και λάθος για τον Πρίφτη