Επειδή το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουμε γίνει δέκτες πολλών μηνυμάτων από φίλους της ομάδας μας, αλλά και στις επαφές και συζητήσεις που έχουμε όλοι μας στην καθημερινότητά μας, για την επιθυμία του κόσμου του ΑΡΗ να στηρίξει την ομάδα μπάσκετ, αποφασίσαμε να του δώσουμε τη δυνατότητα να το κάνει, ενισχύοντας οικονομικά το τμήμα.

Η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη για όλους, λόγω της πανδημίας και το ίδιο ισχύει και για τις ανώνυμες εταιρείες, καθώς οι πηγές εσόδων είναι ελάχιστες. Τα ανοικτά μέτωπα είναι αρκετά και η στήριξη του κόσμου είναι απαραίτητη, προκειμένου η ομάδα να πορευτεί, χωρίς προβλήματα στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Από σήμερα (07/01), όποιος φίλος του ΑΡΗ επιθυμεί να σταθεί αρωγός στην προσπάθεια του τμήματος μπάσκετ, μπορεί να αγοράσει ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ από τη VIVA (στο εξής linκ: https://www.viva.gr/tickets/sports/aris-bc/dipla-sou-panta-egw/) εισιτήρια στην τιμή των 5 και 10 ευρώ.

Πηγή: “ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΓΩ” – ΚΑΕ ΑΡΗΣ / Aris BC – Official Page & Online Store

Και άργησε θα έλεγα εγώ!

9 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
keoma

Εγώ θα πάρω εισιτήριο.. Βάσει του κειμένου το ευχαριστώ για την δυνατότητα που μου δώσανε που πρέπει να το στείλω..???

Sotiris

Μήπως να ανοίξουν και ένα λογαριασμό υπέρ μεταγραφών;

Κατι σχετικο άσχετο.Δεν το έχω ακούσει/διαβάσει κάπου,το προλαβαίνω να το δηλώσω αυτό για την περίπτωση που ίσως το έχουμε σκεφτεί πολλοι:Μια καλή λύση θα ήταν να αναλαμβανε κάποιον παίκτη μια ομάδα Αρειανών ,”ΕΠΙΦΑΝΩΝ” κατά προτίμηση (!).Εννοώ να αναλαμβανε τις οφειλές του η το συμβόλαιο του.Θα ήταν ίσως πιο ξεκάθαρα τα πράγματα από το φλου των εισιτηρίων.Ενα παράδειγμα:Πόσα χρωστάμε στον Βεργινη;10000€περιπου;Να τον “αναλάβουν” δύο ,τρεις…δέκα άρειανοι,επώνυμα η και όχι και να τον ξοφλήσουν!Σαν μιας μορφής χορηγοί,”μαικηνες”,..”sugar daddies”😁Το ίδιο για αντιστοιχες περιπτώσεις,πάνω κάτω βατές πχ Αργυρόπουλος(παλιοί)Φλιωνης(νέοι) κ.α.Kαι ας αφήσουμε τα κυρίως,”μεγάλα”, συμβόλαια στη διοίκηση.

spire

Πολύ καλά τα λες.

Απλά υποθέτω ότι για λογιστικούς λόγους θα πρέπει τα λεφτά να μπουν σε λογαριασμό της ΚΑΕ και να βγουν για να πληρωθεί ο Χ παίκτης.

Επίσης, αν σήμερα χρωστάμε στον Χ Βεργίνη 10.000 , αν βγουν 5 επιφανείς να τον πληρώσουν θα πρέπει να δώσουν και τα 10.000. Αν τον τραβήξουμε καμιά δεκαετία, μπορεί στο τέλος να πάρει τα 3.000 (κυριολεκτικά?) και να “χαρίσει” τα άλλα, να βαρεθεί να τα ζητάει, να πεθάνει (φτου φτου), όπως θες πες το.

Το κακό με αυτούς τους εράνους είναι ότι δεν ξέρεις που πάνε εν τέλει τα λεφτά. Γιατί αν μαζέψουν 50.000 και αντί να πληρώσουν τους υπάρχοντες ή τις παλιές οφειλές, πάνε και πάρουν έναν νέο παίκτη (π.χ. Γούιγκινς) ή τα κάνουν Χριστουγενιάτικο πάρτυ ή οτιδήποτε άλλο, ούτε και θα το μάθουμε. Προφανώς το λέω γιατί δεν υπάρχει εμπιστοσύνη στην διοίκηση από την μεριά μου και πιθανότατα από τους περισσότερους αρειανούς.

καπετάν Κανένας

Για λόγους λεζάντας,το να δοθεί από μια ομάδα των 5 πχ ένα χιλιάρικο για να εξοφληθεί ένας δεινας Βεργίνης (τυχαίο το ονομα ετσι;) είναι κάτι εύκολο.Ειδικα αν γίνει απο εκλογές-δημοτικες κυρίως .Αυτό επώνυμα.Πιστευω όμως πως και για κάποιους ανώνυμους ήρωες,αυτό θα ήταν εφικτο.Δεν είναι τόσο τρομερό για κάποιον που έχει μια άλφα άνεση ,αλλά δεν ανήκει στους βελούδινους…Ξέρεις πως το βλέπω;Όπως εκείνοι που πάνε και πληρώνουν τον αγιογραφο στην καινούργια εκκλησία,πληρώνοντας να γίνει η τοιχογραφία ενός αγίου,κατά προτίμηση συνονόματου.
Τώρα ,για το που θα τα καταθέτουν, βρίσκεται,δεν είναι εκεί το θέμα.Οσο για τα “βάθος χρόνου” κ ποιος ζει,ποιος πεθαίνει ,αλλοιμονο μας αν σκέφτονται έτσι,σαν σαράφηδες (που πολύ φοβάμαι ότι όντως έτσι σκέφτονται.Μονο που κάνεις δεν ξέρει φίλε μου ,ποιος θα φύγει πρώτος…😉)

spire

Το κακό είναι ότι τα μικρά συμβόλαια δεν μας κυνηγάνε με μπαν. Τα μεγάλα μας κυνηγάνε. Ας βγει η φετινή χρονιά και θα παρακαλάμε τα ΚΑΠΗ της τωρινης ομάδας να μη βγουν σύνταξη γιατί δεν έχουμε εναλλακτικές.

Nikolas

Άργησε όντως να γίνει η κίνηση, όπως γράφεις Night.Αγόρασα ήδη εισιτήρια για μένα και τα τσακάλια μου. Το ίδιο θα κάνω και για τα επόμενα ματς.
Το μόνο που θα ήθελα είναι να υπάρχει ενημέρωση για τον αριθμό των εισιτηρίων που κόβονται και των χρημάτων που λαμβάνει η ΠΑΕ.
Νομίζω ότι αυτό είναι το σημείο που στο παρελθόν η διοίκηση Αρβανίτη ήταν σωστή, αλλά πια δεν είναι. Διαφάνεια.

vaggelaris

Καμια σχεση η τωρινη διοικηση με την προηγουμενη του αρβανιτη. Μερα με νυχτα. Κατ αρχας φαινεται οτι πλεον δεν υπαρχει η ενοτητα κ η συμπνοια που υπηρχε. Ακομη κ ενα ειδος οραματος. Τωρα ειναι οτι να ναι. Οι κινησεις αυτες αργησαν παρα πολυ. Αλλωστε εκανε μπαμ απο νωρις οτι δε θα ειχαν κοσμο τα γηπεδα. Η ομαδα φαινεται παρατημενη κ χωρις εναλλακτικες. Δε μπορει παντα να σε σωζει ενας πλιακης. Το φεβρουαριο ακουγεται οτι μπορει να ξαναγινει καταπτωση της εγγυητικης. Αλλα 60 χιλ δηλαδη. Για ποσο θα τη γλιτωνουμε? Εχουμε θεωρησει δεδομενο οτι μπορει ο ιωνικος η η λαρισα να βαρεσουν διαλυση. Αυτοι κ να το κανουν θα μεταφερουν το αφμ παλι κ θα βρουν τη λυση. Εμεις βλεπουμε αραγε τη καμπουρα μας? Αυτη ειναι ερωτηση προς τον αρβανιτη κ τους αλλους…

dorian gray

Aν και είχα εκφράσει ενστάσεις το καλοκαίρι για κάποιες από τις πρακτικές της Διοίκησης, όπως κάνω δεκαετίες τώρα, θα αγοράσω εισιτήριο.
Δεν είναι υπερβολικό για αρκετό κόσμο να δώσει 5 ευρώ στην ΚΑΕ.
Για κάποιους βέβαια δεν περισσεύουν.-