Ο Αμερικανός είχε προσφύγει στη FIBA και είχε δικαιωθεί για μια οφειλή λίγο πάνω από 20.000 ευρώ, αλλά παρότι δεν είχε πληρωθεί, δεν είχε ζητήσει να επιβληθεί απαγορευτικό μεταγραφών στον Άρη.

Το έκανε αμέσως μετά την άρση των οχτώ ban που είχαν επιβληθεί στους κίτρινους, διότι ήθελε να διασφαλίσει πως θα αρχίσει να πληρώνεται και αυτός.

Εντός 48 ωρών θα εισπράξει κάποια χρήματα ο Γουίβερ και έτσι θα λυθεί και το τελευταίο ban, οπότε ο Άρης θα επανέλθει και πάλι στην ελεύθερη αγορά. Άλλωστε αναζητεί παίκτη για την θέση του Γκάρι Τάλτον, οπότε θα ήταν απαραίτητο να προχωρήσει άμεσα στην συμφωνία με τον Γουίβερ για τον διακανονισμό της οφειλής.

 

Πηγή: Διευθετείται σήμερα ή αύριο η οφειλή προς τον Γουίβερ για την άρση του ban – PRESSARIS

Δε θέλουμε , απλά να πληρώνουμε τις παλιές μας υποχρεώσεις , αντί να κάνουμε μεταγραφές; (just saying…)

6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jose

Η αισιοδοξία που γεμίσαμε μετά την άρση των μπαν και τις μαζεμένες μεταγραφές έχει ένα βασικό μειονέκτημα. Ανέβασε υπερβολικά τις προσδοκίες του κόσμου. Εγώ θεωρώ ότι το σωστό είναι να χαλαρώσουμε. Να σωθεί η χρονιά εύκολα και να ελπίζουμε ότι στο τέλος της χρόνια θα χρωστάμε λιγότερα από ότι στην αρχή της.

Jiorgy

Ναι ρε Jose! Έτσι ακριβώς!

Sam Vincent

Στον Άρη είναι βασικό μειονέκτημα ,να χρωστάμε λίγα ,να χρωστάμε πολλά , να μην χρωστάμε τπτ ,να έχουμε λεφτά ,να μην έχουμε λεφτά να έχουμε 8 μπαν ,να μην έχουμε κανένα μπαν να υπάρχουν στόχοι και προσδοκίες αλλά και να μην υπάρχουν , να κάνεις υπομονή και να στηρίζεις αλλά και να είσαι ανυπόμονος και να απαιτείς . Βασικό πρόβλημα για εμάς είναι όλα όσα δεν είναι Αυτοκρατορία ,ότι δεν έχει Γκάλη ότι δεν μας έχει στην κορυφή .Είναι η μοίρα του να ήσουν παλιά κάποιος αλλά να έχεις ξεπέσει . Είναι η λογική της Μαντάμ Σουσούς που έχει μπει στο dna μας : όλοι οι τριγύρω είναι τίποτα (Μπιθουλαίοι) και ας μην έχουμε σήμερα δεύτερο βρακί .Είναι η λογική του Νεοέλληνα που επειδή είναι απόγονος (???) του Σόλωνα ,του Μεγαλέξανδρου και του Αριστοτέλη , όλοι οι υπόλοιποι είναι πρωτόγονοι και μας οφείλουν τα πάντα και ας ρίχνει τα οργανικά σκουπίδια στους μπλε κάδους , ας παρκάρει στις ράμπες πρόσβασης των ΑΜΕΑ , και ας αφήνει στην παραλία όλες του τις βρωμιές.
Ας κάνουμε επικοδομητική κριτική και ας μιλάμε για μπασκετ εδώ ,εντός του σπιτιού μας δλδ αλλά ας μην μεταφέρουμε πίεση στην ομάδα μας ,ας βοηθήσουμε τώρα που προσπαθεί να ορθοποδήσει.

alexander

Σε ευχαριστω που ερμηνευσες το dna του αρειανου φιλαθλου.Ειμαι 55 ετων και πρωτη φορα καποιο κειμενο για τον αρη μας θαθελα νά τονεχω γραψει εγω.Θερμα συγχαρητηρια!!!!!!!Αν εισαι απο Αθηνα γραψε μηνυμα…

Sam Vincent

Είμαι από Θεσσαλονίκη φίλε μου . Καλοσύνη σου !!!

Nikolas

Έγραψες φίλε!!!