https://www.gazzetta.gr/basketball/article/1119918/diapragmateyseis-ari-me-athinaioy-protathike-kai-ston-paok

Ο Γιάννης Αθηναίου είναι free agent και κυρίως είναι απόλυτα υγιής αφού ολοκληρώθηκε με επιτυχία η αποθεραπεία του ύστερα από την επέμβαση που έκανε.

Ο διεθνής γκαρντ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Άρη έχοντας μιλήσει ήδη με τον Παναγιώτη Γιαννάκη για το ρόλο του στην ομάδα. Μέχρι στιγμής πάντως υπάρχει σημαντική οικονομική διαφορά μεταξύ των δύο πλευρών.

Στο κόλπο της απόκτησής του θα μπορούσε ενδεχομένως να εμπλακεί και ο ΠΑΟΚ αφού ο ατζέντης του παίκτη τον έχει προτείνει στον Ηλία Παπαθεοδώρου. Στον ΠΑΟΚ πάντως έχουν ήδη Κόνιαρη, Τσόχλα, Ζάρα, Ντίλαρντ ενώ θα πάρουν ξένο combo guard.

56 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Night Audit

Δε θα γλυτώσουμε από δαύτον ε;

gerorge

Αναμεσα στο να δωθουν τα λεφτα σε αυτον και εναν εκ των Τσαιρελη Καββαδα προτιμαω χιλιες φορες εναν απο τους 2 ψηλους.Δεν εχω καμια εμπιστοσυνη στον Αθηναιου οτι αν εχουμε προβληματα εντος της χρονιας(καθολου απιθανο) δεν θα παιζει για την παρτη του και στη συνεχεια ασχημα για να την κοπανησει

Night Audit

Γράφει η Μέτροσπορ:
Μπάσιμο για Αθηναίου
Πρέσινγκ σε Σαρικόπουλο
Πίεση για Night Audit

Dr Nimbelugen

Ήμαρτον με δαύτον!!!!!Είναι κάποιοι άνθρωποι στη ζωή όλων μας που όσο και να θέλεις , οτιδήποτε και να συμβεί δεν μπορείς να τους αποφύγεις.Ίσως κάποιες περιόδους και μετά τσουπ μπροστά σου, στην κυριολεξία σου έχουν κατσικωθεί (βλ. η πεθερά μου)…Ε στο μπάσκετ νοιώθω να μου σβερκώνονται κάτι τύποι στυλ Πριστσάντεη και Αθηναίου….:(

kaptsik

Δηλαδή θες να πεις ότι δε σου αρέσει που σου έχει κατσικωθεί η πεθερά σου;

Sam Vincent

Ο Αθηναίος ειναι και σε μενα ιδιαιτερα αντιπαθητικός.Εχω ομως την εντυπωση πως επιρροή του στο παιχνιδι μας θα ειναι καλυτερη απ αυτην του Τσαι και του Καβ. Σε πολλα παιχνιδια πέρυσι στεκονταν πολυ καλα στην Ευρωλίγκα.Αλλωστε ,είμαι απ αυτους που παρ’όλο που ενθουσιάστηκα αρχικα ,δεν με πείθει ιδιαιτερα ο Καβ. Τελος ,ευχομαι ο Σαρικοπουλος να δωσει φτερα και να αναδείξει τον…Χρηστιδη.

stepap

Αν είχα 90 χιλιάρικα και έπρεπε να διαλέξω για φέτος αναμεσα στο πουλεν μου τον Τσαιεελη και τον Αθηναίου, με βαρια καρδιά θα διάλεγα να δωσω τα λεφτά στον Αθηναίου γιατί είναι μια χρονια που θα έχει πολύ πίεση και ο Τσάι δεν φημίζεται για την ισχυρή προσωπικότητα του.

Τώρα ,απο ότι καταλαβαίνω ο Δράκος θέλει και Καββαδά και Αθηναίου. Μακάρι να γινει , αλλιώς ας κρατήσουμε μόνο το τανκ ώστε να μη πάμε σε λύσεις Σαρικοπουλου.

stepap

Teotsex ξέρεις αν ο Αθηναιοιυ προορίζεται για την θέση του Διπλαρου ή τους θέλουμε και τους δυο;

Υγ. Πρόσεχε τι θα γράψεις γιατι ότι λες γίνεται άρθρο την επόμενη μέρα.???

teotsex

Λένε ότι ο Αθηναίου θα μοιράζεται τη θέση 2 με κάποιον Αμερικάνο και στη θέση 1 θα είναι βασικός Αμερικάνος μαζί με Φλιώνη και Πουλιανίτη.Από ότι έχω ακούσει ο Γιαννάκης προτιμάει τον Πουλιανίτη από τον Δίπλαρο.Εδώ βέβαια διαφωνώ γιατί πιστεύω ο Δίπλαρος είναι καλύτερος από τον Στέλιο.Απλά δεν είναι τόσο καλός αμυντικός και ο Γιαννάκης έχε ένα θέμα με την άμυνα όπως ξέρουμε.

Αυτός είναι ο σχεδιασμός μέχρι τώρα.Βέβαια τα δεδομένα μεταβάλλονται συνεχώς και κάποια πράγματα αλλάζουν.

Ελπίζω να μην μου βγει το όνομα ότι είμαι και δημοσιογράφος(εκτός από το ότι είμαι ο Αρβανίτης) χαχαχαχα

stepap

Καλά αυριο θα ύπαρχει θέμα στα Σαιτ, ” Ο Γιαννάκης δειχνει εμπιστοσύνη στον Πουλιανιτη και τον κρατάει στην ομάδα”

Yannis

Για αυτό δεν τον κράτησε ο Πρίφτης. Στην άμυνα χάνετε και το έκανε και στη εθνική. Επίσης ενώ έχει το κλέψιμο ο διπλαρος και είναι γρήγορος, πολλές φορές μπουρδουκλωνετε με τη μπάλα. Αλλά σίγουρα θα μπορούσαμε να τον κρατήσουμε και να ξανά δοκιμάσουμε. Τι έχουμε να χάσουμε?

Jim Patras

Δεν έχεις άδικο σχετικά με όαα αναφερεις.Τίποτα δε χάνουμε.Ενώ αν τον χάσουμε,ενδέχεται να χάσουμε.
Πιέζει καλά στην μπάλα & μπορεί να εξελιχθεί σε κορυφαίο κλέφτη..Γενικά έχει κάποια στοιχεία που τον κάνουν να ξεχωρίζει ενώ οι Φλιώνης &Πουλιανίτης μοιάζουν πιο flat στο παιχνίδι τους..

gerorge

Βασικα στην αμυνα ο Διπλαρος παει υπερβολικα πολυ για το κλεψιμο και συνηθως αυτο κοστιζει.Με τον Φλιωνη ταιριαζουν αρκετα καλα γιατι αλληλοσυμπληρωνονται,αλλα αν ηταν να διαλεξω αναμεσα σε αυτους τους 2 θα διαλεγα Φλιωνη.Αν ομως ηταν να διαλεξω αναμεσα σε Πουλιανιτη και ΔΙπλαρο θα επελεγα Διπλαρο χωρις δευτερη σκεψη

Jim Patras

Aν είχα αδελφή θα της έδινα τον Φλιώνη.Αν είχα ομάδα,θα έφερνα Δίπλαρο.

stepap

Οπότε καταλαβαίνω ότι προτεραιότητα για τον Γιαννάκη έχουν οι εξής Έλληνες.

1. Φλιωνης Πουλιανιτης.
2. Αθηναίου.
3.Μούρτος.
4.Βασιλόπουλος.
5.Καββαδάς Χριστίδης.

Και εναλλακτικές Τσαιρελης, Σαρικο.
Με πρόχειρους υπολογισμούς οι Έλληνες κοστίζουν 400 χιλιάρικα, οπότε προβλέπω το μπατζετ να είναι 700.000 €

Jiorgy

Εσύ είσαι δημοσιογράφος. Αρβανίτης είναι ο Night!Ξεκάθαρα πράγματα

stepap

Ποιος δημοσιογράφος ειναι όμως;
Εγώ ποντάρω ότι ειναι ο Περικλης Στέλλας.

Tarpley-3

Oσο αντιπαθητικος και αν ειναι για μεγαλη μεριδα Αρειανων ,για μας ο Αθηναιου ειδικα φετος ειναι πολυτελεια.Δεν θα βρεις κατι πιο ποιοτικο για το 2 την δεδομενη χρονικη στιγμη σε Ελληνα.Αλλωστε με την ομαδα διοικητικα να βρισκεται σε αποσυνθεση ας ερθει και βλεπουμε.

Dimitraris

Ο αθηναιος ειναι μισθοφορος αλλα ελληνας κ κακα τα ψεματα καλος.εκτος απτον καπτεν κ εγω περιμενω τον πουλιανιτη θεωρώ οτι θα προσφέρει θετικα.μακαρι να μεινει η μπουλντοζα.ο τσαι να οω την αμαρτια μου δεν με χαλαει αμα φυγει γιατι κ τραυματισμους ειχε κ πολυ μετριος ηταν πέρυσι. Μ’ αυτα κ μ’αυτα εφυγε κ ακομα μια εβδομαδα κ λυση δεν εχει επισημοποιηθεί.ετσι οπως περνάει ο καιρος στο τελος θα σκασει καμια χορηγια ο λασκαρης κ θα μεινουμε παγωτο.το σεναριο να ξαναπαει δανεικος ο διπλαρος δεν το εξεταζουν;οπως πηγε κ ο πουλιανιτης 2 χρονια δανεικός.

ChrisSiak

Ο Διπλαρος αν πάει δανεικός θα τον ψάχνουμε σαν τον Λαρεντζακη μετά αφού είναι η τελευταία χρονια που τον έχουμε φέτος.

Jim Patras

Aκριβώς..Δικαιούται μια ευκαιρία ο συντοπίτης guard.

Γεια σου ρε Μήτσο!
“…αναφέρω ότι ο Βλαχόπουλος προχθές έλεγε ότι ο Δρακος θα προτιμήσει τον Πουλιανιτη στο 1-2 αντί του Διπλαρου που ουσιαστικά μένει ελεύθερος”.
Τάδε έφη redaris,προχτές στο άρθρο για τον Υφαντή.
comment image
πς,πςπς,ψάρια!…

arismaniac3

Αν παρουμε τον Αθηναιου θα παιξει 1 η 2?Θα ειναι βασικος?

Jim Patras

Αν είναι να έχουμε εναν ”εξαψήφιο Έλληνα” ας είναι ο Αθηναίου..Προτιμώ να πάει εκεί το συμβόλαιο & όχι στον Καββαδά όχι επειδή συμπαθώ τον 1ο,αλλά για τον λόγο ότι θα μένει περισσότερο στο παρκέ..Είναι κρίμα το 1/3 ή 1/4 του προυπολογισμού να πάει σε κάποιον που μπορεί να προσφέρει μόνο για 15΄μ.ο..Βέβαια μακριά από Σαρικόπουλο..Στο 5 με Αμερικ.,Τσά΄ι΄ & Χρηστίδη θα είμαστε κομπλέ.

gerorge

Στην περιπτωση που αναφερεις θα εχουμε προβλημα με οποιονδηποτε βαρυ ψηλο.Επισης μπορει να μενει περισσοτερο στο παρκε ο Αθηναιου,αλλα εχει να παιξει 1μιση χρονο μπασκετ και δεν ειμαι και τοσο σιγουρος οτι θα προσφερει περισσοτερα απο τον Καββαδα στον περισσοτερο χρονο που θα παιξει

Jim Patras

Μπορεί ο Αμερικ.που θα επιλεγεί να μπορεί να αντιμετωπίσει βαρύ ψηλό..Αν & κατά την ταπεινή μου γνώμη δε χρειάζονται τόσο πλεόν τέτοιοι center.
Εντάξει &ο Καββαδας μέσα σε 1χρόνο έπαιξε μόλις 100΄ αλλά την επόμενη χρονιά,στην θητεία του στην Τρίπολη δε φάνηκε τούτο..

gerorge

Δεν ειχε και τραυματισμο ομως.Μπορει να λεγεται οτι εχει αναρρωσει ο Αθηναιου αλλα δεν ξες πως εξελισσεται.Γενικα ειναι μπρος γκρεμος και πισω ρεμα η επιλογη αναμεσα σε αυτους τους 2 γι αυτο μαλλον προσπαθει ο Γιαννακης και για τους 2.Αν δεν παρουμε Αθηναιου μαλλον θα καταληξουμε με Κατσιβελη.Αν δεν κρατησουμε Καββαδα πιθανως θα καταληξουμ με Σαρικοπουλο.Δεν μπορω να σκεφτω ποιο ειναι το χειροτερο σεναριο απο αυτα τα 2.ΕΛπιζω τουλαχιστον αν δεν μεινει ο Καββαδας να ισχυσει το δικο σου σεναριο και να μετατοπιστει στο 5 ο Τσαιρελης αν και εγω προσωπικα το αποκλειω,γιατι ο Τσαιρελης θελει να μεινει λογω του βασικου ρολου που μπορει να εχει στο 4

Jim Patras

Πιστευώ να έχει αναρρώσει πλήρως μέχρι τον Οκτώβριο..
Ναι,αμφότερα είναι άσχημα σενάρια..Θεωρώ ότι ο Τσα΄ι΄ δεν είναι ούτε στο 4,ούτε στο 5 πολύ καλός,όμως μπορεί να καλύψει επαρκώς τις 2 θέσεις & πιστεύω ότι γουστάρει περισσότερο όταν βρίσκεται in the paint..

stepap

Εγώ πιστεύω ότι με 70 στον Τσάι 90 στον Αθηναίου και 110 στον Καββαδά τους έχουμε και τους τρεις αρκεί να πληρωθεί άμεσα ένα μέρος από τα χρωστούμενα .

Και μετά πάμε σε σενάριο με 4 Αμερικανούς. Άσσος, Γουιβερ, τρίο-τεσσάρι και αθλητικό Σέντερ.

Jim Patras

Δηλ.περίπου 400 για Έλληνες & για ξένους πόσα?
Προσωπικά θέλω ακόμη 4 Αμερικάνους(2 guards,p.forw.&center).

stepap

Περίπου 450 χρειάζονται για τους Έλληνες αν πάρουμε μόνο 4 ξένους.
Ε δεν θα θέλουν κανένα 250αρι ακομα τα αμερικανάκια;

teotsex

Αυτό που πιστεύω εγώ ότι θα γίνει είναι το εξής: Aν τελικά μείνουν ο Καββαδάς και ο Τσαιρέλης θα πάρουμε άλλους 3 Αμερικάνους.Ο ένας θα είναι point guard o δεύτερος θα είναι forward που θα μπορεί να κατεβαίνει και στο 4 και ο τρίτος θα είναι center.

Αν δεν μείνει ο Καββαδάς τότε βασικός center Αμερικάνος και Σαρικόπουλος δεύτερος σέντερ.Αν δεν μείνει ο Τσαιρέλης τότε βασικός στο 4 Αμερικάνος και θα κοιτάξουν και την περίπτωση του Κασελάκη

Αυτή τη στιγμή έτσι όπως είναι τα πράγματα ο Καββαδάς έχει κάποιες πιθανότητες να παραμείνει περισσότερες από τον Τσαιρέλη.Μακάρι να μείνουν και οι 2.Σε αυτή την περίπτωση όμως βασικός στο 4 θα είναι ο Τσαι

stepap

Ή στην τελευταία περίπτωση που λες, ο Γουιβερ να ξεκινάει στο 3 και ο άλλος αμερικανος φόργουορντ στο 4 με τον Αθηναίου στο 2.

Τα αγαπημένα μου κοντά σχήματα που γυρνάνε τα χαμένα παιχνίδια

Night Audit

Πάντως τώρα που διαλύθηκε ο Δούκας κι άφησε ελεύθερους όλους τους παίκτες που πήρε φέτος , αναρωτιέμαι τι θα γίνει με τους μικρούς του . Είναι σίγουρα ευκαιρία , αλλά δύσκολο να ξεσπιτωσεις οικογένεια να έρθει εδώ πάνω . Αξίζει όμως η προσπάθεια εγώ λέω .

gerorge

Το σκεφτομουνα κι εγω,αλλα δεν βλεπω τον λογο να φυγουν οι μικροι τους.Οι 18+ τουλαχιστον φετος λογω των οικονομικων θα εχουν βασικοτατο ρολο στην Α2,ενω οι μικροτεροι εχουν τις υποτροφιες για τα εκπαιδευτηρια

Night Audit

Θα κατέβουν Α2 ή θα πάνε ερασιτεχνικό;

gerorge

Μετα τη φετινη χρονια λογικα.Στη χειροτερη ετσι οπως το βλεπω θα κατεβουν Α2 με το εφηβικο και Αγραβανη Καμπεριδη Καρρα.Αλλα αν πεσουν τοπικα διαθεσιμοι θα ειναι οι 18+.Γιατι για τους μικροτερους ο Δουκας δεν θα ειναι κατι διαφορετικο απο τον Μαντουλιδη ο οποιος επισης μαζευει παιδια κατω των 18.

Night Audit

Για αυτούς μιλάω αρχικά . Για τους κάτω των δεκαοκτώ θέλει λεφτά ούτως ή άλλως

gerorge

Και να τους παρουμε για δανεικους τους βλεπω αφου ειναι ακομα αγουροι για να παιξουν Α1.O Καμπεριδης δεν με επεισε πως ειναι καλυτερος του Καλαιτζακη(ισα-ισα το αντιθετο) ενω ο Αγραβανης εχει σιγουρα τα αθλητικα προσοντα και ειναι μια επενδυση που θα αξιζε.Ο Καρρας ειναι ο πιο ετοιμος απο τους 3 αλλα και παλι ειναι κατωτερος του Χρηστιδη.Αν μπορει να πειστει καποιος με το να ερθει και να φυγει δανεικος τοτε οκ,αλλα το βλεπω λιγο δυσκολο

Jim Patras

Είναι άσχετο το άρθρο ειδάλλως θα έκανα ένα σχόλιο για την Εθνική εφήβων..
Συμφωνώ με την άποψη σου για Γ.Καμπερίδη,Π.Καλαιτζάκη,Ι.Αγραβάνη και πιστεύω να βελτιωθεί ο Χρηστίδης..

Night Audit

Ε και ; Ας φύγουν δανεικοί , το θέμα είναι να γίνουν περιουσιακά σου στοιχεία κι όχι κάποιου άλλου.

gerorge

Δεν ειναι ευκολο να πεισεις καποιον μικρο οτι τον πιστευεις,αν του πεις οτι θα σταλθει δανεικος ακομα και αν ο ιδιος ξερει σε ποιο επιπεδο βρισκεται

Kostaris

gerorge, συμφωνώ για καμπεριδη Καλαϊτζάκη, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι ο Καρράς είναι κατώτερος του Χρηστίδη…κ γω πίστευα ότι είναι, αλλά στο τουρνουά αυτό δεν φάνηκε…..
Διαφωνώ με Δράκο(αν ισχύει) για πουλιανιτη κ να αφήσει διπλαρο, τεράστια χαζομάρα!
Jim συμφωνώ για Αθηναιου κ αν μείνει καβαδας, μαζί βασιλόπουλο, συν Φλιωνης Διπλαρος Χρηστίδη, είναι καλός κορμός….είναι μία καλή αρχή, καμία σχέση με ζαροξανθοσιμτσακ…..
Κ θα ξαναπώ, γιατί να μν κινηθούμε για μουρατο;;;;;;

gerorge

Ε οχι και ο Αθηναιου ανωτερος του Ξανθοπουλου.Ακομα τη μιση χρονια που εκανε σε εμας εξαργυρωνει ο Αθηναιου που επαιρνε τις περισσοτερες κατοχες στα χερια του και δεν ηταν και τρελα ευστοχος.Ας ερθει αλλα να μην κοροιδευομαστε οτι μπορει να προσφερει περισσοτερα απο Ξανθοπουλο επειδη απλα και μονο μπορει να σκοραρει.Εγω απο το τουρνουα πειστηκα οτι ο Χρηστιδης δινει περισσοτερα απο τον Καρρα και βασει αριθμων και βασει εικονας.Δεν ειπα φυσικα οτι ειναι πολυ ανωτερος,αλλα ειναι και ενα χρονο μικροτερος μαζι με τα αλλα.Γιατι να μην κρατησουμε Διπλαρο αντι για Μουρατο;Αν παρουμε Μουρατο ειτε θα εχουμε υπερβολικα πολλους μικρους που μπορει να εχει τα αντιθετα αποτελεσματα ή θα πρεπει να στειλουμε δανεικο τον Διπλαρο δηλαδη να τον χασουμε εντελως

Kostaris

Είναι ανώτερος του ξανθό….μιλάμε για παίκτη π το μόνο π κάνει είναι κλεψίματα κ κατέβασμα της μπάλας, επιθετικά είναι αν όχι ανύπαρκτος τουλάχιστον κάτω του μετρίου…..
Για μουρατο, εννοούσα κ Φλιωνης κ διπλαρο κ μουρατο, μαζί με Αμερικανό pg, Αθηναίου, ουιβερς, βασιλόπουλο, η 7αδα της περιφέρειας…….
Στόχος άλλωστε είναι το χτίσιμο της ομάδας κ εννοείται η 4αδα στο πρωτάθλημα……
Μία χαρά την βρίσκω ως 7αδα(αν ο Βασιλόπουλος πάει κ στο 4, τότε ένα ς ακόμη ξένος στην περιφέρεια, θα ήταν το ιδανικό)……
Καβαδας, Χρηστίδης, 2 ξένοι, κ αν χωράει κ τσαιρ, μία χαρά κ στους ψηλούς……

gerorge

Γιατι ο Αθηναιου τι αλλο κανει εκτος απο το να σκοραρει με 40% στα σουτ;

Kostaris

Να συγκρίνω έναν παίκτη ηγετη-σκορερ-ταλαντουχο επιθετικά, με έναν παίκτη π όταν είναι στο παρκέ παίζεις με παίκτη λιγότερο στην επίθεση;;;
Έναν παίκτη π τον παίρνεις από τον Ολυμπιακό της Ευρωλίγκας, με έναν παίκτη που τον πήραμε από τον Πανιώνιο της α2;;;
Εννοείται ότι δεν αμφισβητώ την προσφορά του, αλλά δεν αλλάζει αυτό την κλάση του…
Γενικά, στο αγωνιστικό, είμαι ικανοποιημένος, γιατί έφυγαν αυτοί π εγώ(προσωπική άποψη) θεωρούσα μετριαντζες, Πρίφτης, Ζαρας, Σιμτσακ, ξανθό(ο Μούρτος μόνο μ μείνε, χαχαχαχα) κ έρχονται προσωπικότητες Γιαννάκης, Βασιλόπουλος, Αθηναίου, αν μείνει κ καβαδας μία χαρά!
Πάντα αναλογικά με το μπάτζετ μιλάω….
Τεσπά, δεν θα οδηγήσει πουθενά αυτή η κουβέντα, έχουμε διαφορετική άποψη, σεβαστό, προχωράμε…..

gerorge

Ηγετη και σκορερ και ταλαντουχο επιθετικα;3 λεξεις για να περιγραψεις πιο εμφατικα αυτο που ειπα παραπανω;ΤΟ οτι δηλαδη μονο να σκοραρει ξερει και οχι και πολυ αποτελεσματικα.Επισης αφου πιανεις το βιογραφικο του Αθηναιου που ηταν για 5λεπτα στην Α1 γιατι δεν γραφεις και για τον Ξανθοπουλο που ηταν στον ΠΑΟ το 12;Απλα καθε φορα κρινεις το ποιος ειναι αμπαλος ή οχι μονο απο το αν μπορει να σκοραρει.Ο ΑΘηανιου με το 40% στα σουτ ειναι παικταρας και ηγετης αλλα ο Ξανθοπουλος επειδη δεν σκοραρε ειναι αμπαλος.

Kostaris

Δεν έπιασα το βιογραφικό του, είπα απλώς από πού παίρνουμε τον Αθηναίου κ από που πήραμε τον ξανθό…
Επίσης, ο Αθηναίου τον λέω ηγέτη γιατί μπορεί κ πήρε παιχνίδια μόνος του, ο ξανθο όχι….
Παίχτης π δεν σκοράρει, είναι αμπαλος(κ ιδίως περιφερειακός)……

gerorge

Παικτης που κανει μονο αυτο δεν ειναι;

Jim Patras

Γιατί να ξεσπιτωθεί η οικογένεια?Ο Προμηθέας έχει πάρει παίκτες ακόμη &κάτω από 16χρ.από την Μακεδονία..Μόνοι τους θα έρθουν,αρκεί να προσφέρουμε το κατάλληλο πακετο(εκπαιδευτικό & μπασκετικό).

Night Audit

Οκ , αν γίνεται κι έτσι ακόμα πιο εύκολα.

gerorge

Και κατι ψιλοακυρο σχετικα με την Εφηβων.Ο προπονητης εχει καποιο κομπλεξ με Π Καλαιτζακη;Γιατι αυτο βγαινει σε ολο το τουρνουα και στα 2 τελευταια ματς εχει γνει πιο αισθητο κατι τετοιο

SlavenCupkovic

Σήμερα έκανε και το καλύτερο του παιχνίδι 15π. και 6ρ. Είχε και το καλύτερο efficiency με 19

gerorge

Και παλι 10 λεπτα επαιξε

Aizenbro

Φήμες από την ΚΑΕ λένε ότι προτιμήσαμε Αθηναίου με 90 από Μητρου Λονγκ με 70.Προσωπικά αυτό το θεωρώ φάουλ Γιαννάκη.ο μικρός έχει πολύ μεγαλύτερο μέλλον και καλύτερο σουτ απ τον υπερτιμημένο Αθηναίου