«Δεν πληρώνετε; Δεν… παίζουμε!»

Στις αρχές του Φεβρουαρίου 2001 και λίγο μετά την ήττα από το Μαρούσι με 78-66 στη Θεσσαλονίκη για το πρώτο ματς των νοκ άουτ στη φάση των «16» έγινε το μεγάλο «μπαμ». Οι παίκτες είχαν «χορτάσει» από υποσχέσεις (σ.σ. άλλωστε από το αρχικό ρόστερ είχαν αποχωρήσει ο Σάκοτα από τον πάγκο όπως επίσης και οι Μπούι, Γκραντ), ο Στιβ Γιατζόγλου τα βρόντηξε και έφυγε, ο Τζέιμς Φόρεστ τα μάζεψε και πήγε στην Αμερική (σ.σ. αν και επέστρεψε δύο εβδομάδες αργότερα), ενώ οι Φίριτς και Νέες έλεγαν ότι δεν υπήρχε περίπτωση να παίξουν εάν και εφόσον δεν πληρωθούν, με τον τελευταίο να φεύγει δίχως γυρισμό.

Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2001. Ο Άρης έπρεπε να παίξει τον επαναληπτικό στο Μαρούσι, αλλά κανείς δεν ήταν διατεθειμένος να ταξιδέψει στην Αθήνα εάν δεν έπαιρνε χρήματα. Απειλή που είχαν κάνει και πριν από το ματς με την Ούνικς στο Καζάν δύο εβδομάδες νωρίτερα, αλλά τελικά πήγαν και έπαιξαν κανονικά.

Οι παίκτες ωστόσο έστελναν τελεσίγραφο: «Η κατάσταση έχει γίνει κουραστική. Αν μέχρι το πρωί του αγώνα δεν έχουμε πληρωθεί έναν μισθό δεν πρόκειται να κατέβουμε να παίξουμε με το Μαρούσι» ήταν το μήνυμα που έστειλαν στον -τότε- ιδιοκτήτη Γιάννη Καρακίτσο και στον -τότε- πρόεδρο Σταύρο Σερπάνο.

Έτσι, για να θυμόμαστε ποιες είναι πραγματικά οι μαύρες σελίδες στην ιστορία της ομάδας μας…

10 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
stepap

Μπράβο ρε Night.
Αυτες είναι οι πραγματικά μαύρες σελίδες.
Θυμάμαι έναν φίλο που έλεγε ότι ήταν ξεφτίλα η μεταγραφή με δανεισμό του Σκουλά το 2010 και ότι μικραίνει η ομάδα.
Του είχα απαντήσει με τον ίδιο ακριβώς τροπο .

Jiorgy

Άσε μας ρε Night κ μας άγχωσες! 🙂

Subaris

Και μενα ρε φιλε!Περιμενα στο τελος να δω οτι εβγαλε καποιος ειδηση για το τι συμβαινει κ μου φυγε η ψυχη μεχρι τον επιλογο του Night!!

the god of war

Εγώ από την άλλη δεν συμφωνώ με τη λογική του post…Θα μπορούσα αν έψαχνα για τη σημερινή ημερομηνία να βρώ πόσες μεγάλες νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη από το ένδοξο παρελθόν…Πρέπει να σταματήσει κάποια στιγμή αυτό με την μετριοπάθεια…Έχει αρχίσει και κουράζει…Οι φίλαθλοι πρέπει να συνεχίσουμε να ζητάμε το καλύτερο και να έχουμε υψηλές βλέψεις αλλιώς και ο ιδιοκτήτης θα αράξει και θα πεί όλα καλά αυτοί είναι ευχαριστημένοι και γεμίζουν το γήπεδο γιατί να κάνω περισσότερα….

gerorge

Ή μπορει να πει “αυτοι με την πρωτη δυσκολια δεν πατανε γηπεδο γιατι να κανω περισσοτερα;”Δεν παει ετσι το πραγμα.Ειναι εντελως αλλιως το πηγαινω στο γηπεδο και υποστηριζω την ομαδα με το “Ζηταω το καλυτερο δυνατο για την ομαδα”.

Kostaris

Πολεμιστή, 3 χρόνια πριν αυτή τη μαύρη σελίδα π θυμίζει ο νάιτ γινόμασταν κυπελλούχο Ελλάδος κ 2 χρόνια μετά κυπελλούχοι Ευρώπης κ 1 χρόνο μετά κ πάλι κυπελλούχοι Ελλάδος!……
Κακές παρενθέσεις κ μαύρες σελιδες(που έχουν όλες οι ομάδες) μιας ιστορίας γραμμένης με ολόχρυσα γράμματα!!!!!!!

the god of war

Έτσι είναι φίλε Κώστα!Μπράβο και στον gerorge που βγάζει μόνος του το φίδι από την τρύπα σε κάτι gazzetta κλπ.
Μόλις έσκασε η βόμβα …Ας το ανεβάσει κάποιος …Απαγόρευση εισόδου στο Νίκο Λάσκαρη για 6 μήνες εξαιτίας δηλώσεων κατά του ΠΑΟ στο μεταξύ μας εντός έδρας …Οι άνθρωποι δεν παίζονται….Πάνε να μας τιμωρήσουν για την απόφαση του τελικού ??Θέλουν να ξενερώσουν τον Λάσκαρη και να την κάνει ??Η γελοιότητά τους ξεπερνάει την πιο νοσηρή φαντασία….

Guardiola3

Μια στενάχωρη ερώτηση προ όλους: μήπως κανείς ξέρει τι έγινε με τη δίκη που είχε ο Λάσκαρης όσον αφορά τη επαγγελματική του σχέση με τον Ρώσο κ τις ράβδους χρυσού;

Guardiola3

Το δικαστήριο έπρεπε να γίνει τέλος Νοεμβρίου κ υπάρχουν απαγορεύσεις όσον αφορά τη διακίνηση κεφαλαίων από τον Λάσκαρη