Ο Δημήτρης Γουλιέλμος μετέθεσε για αύριο την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη, αλλά δυστυχώς για τον Άρη μετατέθηκαν και οι πληρωμές που πρέπει να γίνουν και αυτό πλέον είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό, γιατί πολύ απλά ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά ως προς τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στο ρόστερ ενόψει Περιστερίου.

Πηγή: Δεν πλήρωσε σήμερα ο Γουλιέλμος, ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά…

27 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Χαλλλλλλλλλλαρα.
Λύσαμε τα μπαν.Τι άλλο θέτε;

Jose

Ο κοσμος φταίει. Τρεχάτε να πληρώσουμε την εφορία να μην έχει υποχρεώσεις ο Γουιλι όταν πτωχεύσει.

Dr Nimbelugen

Έχω την αίσθηση,χωρίς να είμαι νομικός πως το τελάρο πέφτει στο κεφάλι του Χάρη του Παπαγεωργίου.Δε γνωρίζω ας μας κατατοπίσει κάποιος γνώστης.

Jose

Σίγουρα ο μεγαλομετοχος αλλά και οποίος, οποίοι άλλοι έχουν δικαίωμα υπογραφής.

vaggelaris

Παιδιά ετοιμαστείτε η γενιά μας να ζήσει τη πιο μαύρη σελίδα της ιστορίας του συλλόγου. Μαύρο σενάριο μεν αλλά με αυτά που βλέπουμε πολύ πιθανό πλέον. Κι ας λένε κάποιοι ότι κάνεις δεν επεσε από την 7η αγωνιστική. Κανείς δεν επεσε όντως αλλά έκανε κ κάτι για να το αποφύγει αυτό. Εμείς βλέπετε να υπάρχει κάτι στον ορίζοντα να φαίνεται ότι μπορούμε να το αποφύγουμε?

Dr Nimbelugen

Έρχεται το ιππικό αλλά σταμάτησαν τα άλογα για πότισμα…aka τα εισιτήρια του Φιτζπάτρικ(;!;) μάλλον ήταν μέχρι Αζόρες,ο παίκτης έρχεται με φέρρι από εκεί ως το Ραμπάτ και μετά τρένο και ΚΤΕΛ…

Mantinadas

Έλα μωρέ.. Κυριακή παίζουμε, έχουμε χρόνο! Λες και μας ενδιαφέρει ποιοι θα παίξουν! Ο κόσμος θα το πάρει το ματς! Ποιος κόσμος όμως; Που αν κατέβουμε όπως είμαστε ούτε ο κόσμος όλος δεν μας σώζει.. Τα χρήματα της ΠΑΕ τι έγιναν; Η συμμάζωξη των επιφανών; Δεν πάει άλλο πραγματικά! Ατελείωτο δούλεμα..

ChrisSiak

Κάθε μέρα που περνάει χωρις να αλλάζει κάτι θυμίζει Καρακιτσο και Σερπανο. Κρίμα κρίμα κρίμα.

Ο ΑΣ άραγε τι να λέει τώρα για αυτό; Ο σούπερ3; Ξέρουν κάτι; Δεν ξέρουν τίποτα; Ποιος έχει τον ρόλο της δικλείδας ασφαλείας; Υπάρχει τέτοια δικλείδα;

Bilias6

Δες αυτο Χρηστο- https://www.youtube.com/watch?v=bpiw1OHBiFs
Πριν 20 χρονια! Και μας εσωσαν οι κοτσιδες που αργοτερα ισοπεδωσαν το ποδοσφαιρο. Το ιδιο παει να γινει και με το μπασκετ, η διαφορα ειναι οτι τωρα εχουν ασπρα μαλλια. Απ’ οτι φαινεται ο συλλογος ειναι βαθεια σαπισμενος. Μονο ενας με ονομα/λεφτα μπορει να διωξει ολους αυτους που το παιζουν παραγοντες και εχουν καταντησει τον Αρη το μπακαλικο τους.

Ian 73

Αυτά σκεπτόμουν κ εγώ.

ChrisSiak

Τα θυμάμαι Μπίλια. Η ιστορία επαναλαμβάνεται. Τώρα όσον αφορά τον λεφτά που λες δεν υπάρχει. Αν υπήρχε θα είχε εμφανιστεί θεωρώ. Δεν είναι η πρώτη φορα που φτάνουμε στο παρα ένα. Εδώ βέβαια έχουμε φτάσει στο και ένα. Επιφανείς εκτός από τον κύριο Πλιακη πουθενα και το μόνο που γίνεται στομφωδεις δηλώσεις και ανακοινώσεις. Όπως είπε κ ο Βαγγελαρης πριν ναι κανεις δεν έπεσε από την έβδομη αγωνιστική αλλά όταν δεν γίνεται κάτι να ανατραπεί η πορεία κατευθύνεσαι με μαθηματική ακρίβεια προς τα εκεί.

Και ρωτάω πάλι. Δικλείδα ασφαλείας υπάρχει; Ο Χ Ι.

Bilias6

Δεν υπαρχει δικλειδα ασφαλειας εδω και 20 χρονια. Δεν θελουν να βαλουν, τους βολευει το ραβε-ξηλωνε.

Sotiris

Πω ρε συ…. Η ιστορία δυστυχώς επαναλαμβάνεται

keoma

βάλε ρε Γουίλ ένα winbank στο κινητό σου…

Tasosgeo

Αυτό ακριβώς απορώ και εγώ.
Για να πληρωθούν ένας αμερικανός,ενας Έλληνας manager και η εφορία,πρέπει να έρθει ο Γουιλι στην φτωχομανα Θεσσαλονίκη??
Εκτός εαν τα λεφτά τα έχει κλειδωμένα σε χρηματοκιβώτιο στο υπόγειο του παλε και μπορεί μόνο αυτός να το ανοίξει…

dimisthessaloniki

Λογικά ναι, δυόμισι εκατομμύρια είναι αυτα

Sotiris

Κάνεις λάθος. Τα 2.5εκ. τα έχει πληρώσει σε υποχρεώσεις του Άρη. Αχάριστοι…

Mits-77

Παίδες, είναι πλέον φως φανάρι πως ο Γουίλι είναι μπροστινός, η ατάκα με τα “δώστε μου 2.5 εκ για να φύγω” είναι ακριβώς τα ίδια που έλεγε ο Λάσκος. Έχουν υπογράψει ενα ΝDA agreement, κάτι που και ο ίδιος ο Γουιλ το είχε υπενυχθεί στις πολύ πρώτες του δηλώσεις σαν “ιδιοκτήτης” πλέον της ΚΑΕ. H όλη αυτή ιστορία/σκηνοθεσία έγινε για να γλιτώσει ο Λάσκος τα ντού στο σπίτι που του έκαναν επανειλημμένως τα αδέρφια μας στην Αθήνα. Για αυτό και ο Γουιλ ποτέ μα ποτέ του δεν μπορούσε να μιλήσει συγκεκριμένα για θέματα οικονομικής φύσης, τα χρήματα που έβαλε δεν είναι δικά του.

Αν θέλει να με διαψεύσει ας παραδώσει αύριο κιόλας τις μετοχές στον ερασιτέχνη, δηλώνοντας οικονομική αδυναμία. Πρέπει να το εμπεδώσουν. τα χρήματα που έβαλε ο Λάσκος (όσα είναι 1-2-3 η 13 εκ) ΔΕΝ θα τα πάρει ΠΟΤΕ πίσω. Αν το μπάσκετ στην Ευρωπη και ειδικά στην Ελλάδα ήταν κερδοφόρος κλάδος, οι Γιανακόπουλοι που εβαλάν εκατομμύρια για τον ΠΑΟ θα έπρεπε να είχαν βγάλει κέρδος μισό δις από την ομάδα τους.

Επίσης αποκλείεται όλα τα παραπάνω να μην τα γνωρίζουν οι άνθρωποι του ερασιτέχνη και οι επώνυμοι Αρειανοί, όπως τα γνώριζαν και για τον Λάσκο πολύ πριν γίνουν γνωστά ευρέως. Εμείς για τον Λάσκο σε αυτό το μπλογκ τα είχαμε επισημάνει 1 χρόνο νωρίτερα (το ότι έχει επιχειρήσεις μόνο στα χαρτία χωρίς προσωπικό και γραφεία, πως το βιογραφικό του είναι κάλπικο κ.τ.λ.

Η μόνη δικαιολογία για την ανοχή και την σιωπή μας για όσους γνωρίζουν είναι η οικογένεια του Λάσκου να δώσει κάτι αυτή την βδομάδα για να πληρωθεί η εφορία και να κάνουμε 2 μεταγραφές. Αν δεν συμβεί αυτό δεν υπάρχει κανένας λόγος να συνεχίσει ο ερασιτέχνης να καλύπτει τον μεγαλομέτοχο.

Sotiris

Το ότι τα τελευταία 2 χρόνια για να πληρώσουν κάτι πρέπει να φτάσουμε στο και 5 μάλλον δείχνει αυτό που περιγράφεις. Έτσι τους κρατάει όλους στην τσίτα χωρίς να βάζει τρελά ποσά.

Dr Nimbelugen

Και δυστυχώς προ ημών , ο Κούσης στο σάιτ του με υπαινιγμούς που ανέπτυσσε στο θέμα μη συμφωνίας Μακ Νηλ,λόγω πληροφόρησης του μάνατζέρ του περί χρηματοοικονομικής εμπλοκής( οφείλουμε να τα παραδεχόμαστε όλα ).Όπως και ο Ζαχαριάδης ακόμη νωρίτερα που έγραφε για πρότζεκτ μετατροπής της ομάδας σε 5η-6η στην Ελλάδα και αλλαγής της σε φυτώριο..( τώρα πόσο πορχώρησε αυτό δεν ξέρω,μάλλον τους ξέφυγε,εκτός αν εμφανιστεί νέος σωτήρας τώρα στο και 5 που αν μας έχει στο 5-6 θα φιλούμε και τα πόδια του).

kaptsik

Συν το ότι δεν καταφέρθηκε ποτέ κατά του Λάσκαρη. Όχι ότι το όφειλε, αλλά δεν μπήκε καν στον πειρασμό. Να το έκανε από ήθος; Πόσο ήθος πια;
Συν το ότι δεν πήρε την ομάδα μαζί με τον Καπαζογλου, αλλά μόνος ενώ δεν μπορεί να εξυπηρετήσει τις βασικές υποχρεώσεις.

Jim Patras

‘Οχι μόνο,αλλά σε μια από τις πρώτες συνεντεύξεις του είχε πει ότι ναι μεν βρήκε 3εκ/μυρια € χρέη αλλά αν δεν ήταν η οικογένεια Λάσκαρη η ομάδα θα βρισκόταν σε ερασιτεχνική κατηγορία συνεπώς αυτοί οι άνθρωποι έσωσαν την ομάδα και αξίζουν το σεβασμό μας!

Jose

Ας μου πει κάποιοςε ποια λογική το καλοκαίρι ο Γουιλι έδωσε ότι είχε και δεν είχε για τα μπαν και τις προκαταβολες, ενώ ταυτόχρονα διεμηνυε σε ολους τους τόνους ότι τα έχει όλα υπό έλεγχο; Είναι πια προφανές ότι δεν είχε ούτε καν για να καλύψει εφορία και 2ες δόσεις, ούτε φυσικά για τους διακανονισμους που είχε υπογράψει. Από που περίμενε έσοδα και δεν ήρθαν; Γιατι δε ζήτησε οικονομική βοήθεια από το καλοκαίρι και το παιζε άνετος; ΥΓ ο Παπαγεωργίου είναι τόσο αφελής;;;;

Tasosgeo

Νομίζω ότι στην Γενική συνέλευση του ΑΣ για το μπασκετ,αυτό ακριβώς έκανε.
Είπε οτι δεν μπορεί μόνος του να σπάσει το μπαν.
Ξεκαθάρισε ότι έλειπαν 150.000€ και ζήτησε βοήθεια.δεν τον βοήθησε κανείς μας,και αναγκάστηκε να τα βάλει μόνος του(με, πάρα πολύ ζόρι),με αποτέλεσμα να μην έχει ρευστότητα για την υπόλοιπη χρονιά.
Άνοιξε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου,οπότε όποιος ήθελε μπορούσε να πάρει στην ουσία τις μετοχές,δεν πιστεύω να έβαλε όμως και εκεί λεφτά κανείς μας.
Αποτέλεσμα,να τον κραζουμε που δεν βάζει λεφτά,ενώ ξέρουμε ότι δεν τα έχει….

Όσοι κράζουμε στα site και στο μέσα Κοινωνικής δικτύωσης είχαμε πάρει από ένα διαρκείας των 80-100€ το καλοκαίρι,θα ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα.

Jose

Κάθισα και διάβασα ξανά όλα τα άρθρα για εκείνη τη συνελευση και φυσικά τις δηλώσεις Γουιλι. Το μόνο που ισχύει από αυτά που γράφει είναι ότι προανήγγειλε (δε ξέρω αν έγινε ποτέ) αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Κατά τα άλλα απλά επαναλαμβάνε ότι έριξε τα χρέη από τα 5,5μυρρι στα 3. Δεν έκανε κανένα από τα ραντεβού που υποσχέθηκε. Από εκεί και πέρα το Σεπτέμβρη και τον Οκτώβρη υπάρχουν αρκετές συνεντεύξεις του ίδιου που λέει ότι όλα είναι καλά και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Πρέπει πάντως να καταλάβουμε επιτέλους ότι όταν μια ομάδα έχει ιδιοκτήτη είτε λέγεται Λάσκαρης, είτε Γουλιέλμος, είτε Σπανοβαγγελοδημητροπουλος ότι χρήματα δίνει κάποιος πάνε στη τσέπη του ιδιοκτήτη. Ειδικά στον Άρη που ο καθείς εμφανίζει μια καρτέλα εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ και λέει ότι έβαλε λεφτά στην ομάδα.

badgrandpa

20 του μηνου σήμερα, μεσημεριασε….Κάτι μου λέει ότι δεν πλήρωσε τίποτα ο μπροστ εε σσόρρυ ο γουιλ… μάλλον ακόμη έρχεται από την Αθήνα….Σαν τον Βέγγο με τον φίλο του στην ταινία που το παιζανε μυστικοί πράκτορες…

Ian 73

Δεν πλήρωσε ακόμα ο “μεγαλομετοχος”?