Στην άκρη αφήνει ο ΑΡΗΣ την περίπτωση Καββαδά

Σε άλλες περιπτώσεις παικτών για την θέση «5» στρέφονται οι «κίτρινοι»
Δεν θα περιμένει άλλο όπως φαίνεται ο ΑΡΗΣ τον Βασίλη Καββαδά, στρέφοντας το ενδιαφέρον του και σε άλλες περιπτώσεις παικτών για την θέση «5».

Οι άνθρωποι της ομάδας έκριναν ότι η εν λόγω περίπτωση έχει καθυστερήσει αρκετά και μαζί της πάει πίσω τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Κάτι στο οποίο ευθύνη έχει ο Ολυμπιακός αλλά και ο παίκτης σε έναν βαθμό.  Για αυτό και πλέον θα εξετάσουν τις υπόλοιπες επιλογές που έχουν στην λίστα τους για τον αναπληρωματικό ψηλό που θέλει ο Πρίφτης την νέα χρονιά, εξετάζοντας περιπτώσεις Ελλήνων αλλά και κοινωτικών παικτών.

 

17 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
loukmosh

Αν και θεωρώ ότι είναι ένα επικοινωνιακό παιχνίδι αυτό, νομίζω ότι πρέπει να γίνει.. Καλός χρυσός ο Καββαδάς αλλά μέχρι πόσο ρε γαμώτο;;

Toby B

Είναι τρικ για να κάνουν τον παίκτη να πιέσεις τον Ολυμπιακο. Είναι θέμα λίγων ημερών για τον Καββαδα να αποκλειστεί από την αποστολή του προΟλυμπιακου οπότε θα μπορέσει να στραφεί στο μέλλον του και να συζητήσει με τον Σφαιροπουλο. Ωστόσο πρέπει να κινηθούμε έξυπνα και να πλησιασουμε δυναμικα τον Μπογρη. Κάπου είχα διαβάσει πως το buy out του ισχύει μέχρι 30/6 οπότε δεν έχουμε μέρες. Επίσημη πρόταση με τριετες ισάξιο η λίγο παραπάνω από τα λεφτά που παίρνει στην Μπιλμπάο με συγκεκριμένο buy out για ομαδες Euroleague. Παράλληλα ας γίνει και μια πρώτη κουβέντα με Μαυροειδη Γλυνιαδακη. Δεν πρέπει να σπαταλισουμε θέση κοινοτικου για το ανπληρωματικο 5αρι. Υπάρχουν λύσεις.

gerorge

Απο Γλυνιαδακη θα προτιμουσα Τσαιρελη στο 4 και κοινοτικο στο 5

Toby B

Γιώργο πίστευα πως ο Γλυνιαδάκης δεν κάνει, μάλιστα τον περασμένο Δεκέμβριο που βρέθηκε κυριολεκτικά μια ανάσα από τον Άρη έλεγα μέσα μου από το να πάρουμε αυτόν καλύτερα να μπεί κανένας από το εφηβικό. Ωστόσο στη σειρά των playoff με την Κηφησιά άλλαξα εντελώς γνώμη. Πολύ χρήσιμος παίκτης.Σκιάχτρο στην άμυνα, ριμπάουντ, καλές κινήσεις στην επίθεση και άνοιγμα χώρων για τους συμπαίκτες του. Έχει εμπειρία και παραστάσεις και είμαι σίγουρος πως μπορεί να βοηθήσει. Τον Τσαιρέλη από την άλλη δεν τον πιστεύω, όχι πως δεν είναι χρήσιμος αλλά 4αρι που δεν μπορεί να σκοράρει από τα 4 μέτρα δεν κάνει για το μπάσκετ του Πρίφτη. Ωστόσο και αυτόν θα τον ήθελα μόνο και μόνο επειδή είναι το μοναδικό 4αρι Έλληνας που κυκλοφορεί. Βασική προυπόθεση να πάρουμε παικταρά για βασικό 4.

gerorge

Απο τον ΠΑΟΚ που τον θυμαμαι τον Τσαιρελη δεν ηταν καθολου ασχημος και εξω απο την ρακετα.Εχει καποιες κινησεις και κοντα στο καλαθι που θα τον βοηθησουν να συνυπαρξει στην ιδια πενταδα με εναν σεντερ οπως ο Χαγκινς αφου αλληλοκαλυπτονται.Γενικα παντως κι εγω νομιζω οτι οι φημες και τα αρθρα ειναι μεσο πιεσης για τον Καββαδα για να επισπευσει τις διαδικασιες

Toby B

Με τον Χάγκινς δεν ξέρω τι παίζει πάντως. Μάλλον τον έχουν στο stand by για να βρούν πρώτα το ταίρι του στο 5. Μετά θα αποφασιστεί αν ταιριάζει ή όχι.

Lindodil

Λενε οτι μπορει να αφησει τον Γιανκοβιτς ο παο. Υπαρχει περιπτωση να μπορουμε;

gerorge

Μια χαρα ειναι ο Γιανκοβιτς με 300 χιλιαρικα.Ακομα και μετα την θητεια του στον Πανιωνιο αξιζε τοσα ποσω μαλλον τωρα που επαιξε και ΠΑΟ.Το θεμα ειναι οτι θα εχει μαλλον καλυτερες προτασεις αλλα δεν θα ταν ασχημο να καναμε κινηση

Pantelis

Και εγώ νομίζω ότι 300.000 (και λίγο παρακάτω) θα ήταν καλά για τον Γιάνκοβιτς. Το θέμα είναι ότι για να έρθει σε εμάς θα πρέπει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο παίζοντας κανένα 25λεπτο και δεν νομίζω ότι είναι τόσο καλός. Οπότε με 300.000 για μια ομάδα ευρωλίγκας που θα τον παίζει 15 λεπτά είναι ότι πρέπει κι πιστεύω ότι αυτό θα κυνηγήσει ο Γιάνκοβιτς.

gerorge

Στον Πανιωνιο με πρωταγωνιστικο ρολο δεν ηταν καθολου ασχημος.Ετσι κι αλλιως θα επαιζε σιγουρα 25λεπτο με εμας και θα καλυπτε ωραια τη θεση με Μουρτο.Τα 300 ομως ισως να μην φτανουν.Ασχετα που πιστευω οτι απο την ομαδα δεν τον κοιταζουν καν.

gerorge

Και ο Αμερικανος θα φυγει μετα απο την πρωτη χρονια και αντε παλι απο την αρχη.ΔΕΝ γινεται να κανουμε ομαδα που θα παιρνει τιτλους στο μελλον μονο με παικτες μιας χρησης οπως ειναι οι Αμερικανοι.Στον Γιανκοβιτς κανεις ενα τριετες και εχεις εναν σταθερα καλο Ελληνα.Ασχετα που πιστευω οτι δεν βρισκεις με 300 χιλιαρικα ξενο καλυτερο του.Μην κοιτας μονο πως επαιξε αυτη τη χρονια στον ΠΑΟ.Αν ερχοταν σε εμας το πιο πιθανο ειναι ο εμφανισεις του να ειναι καλυετερες απο αυτες που εκανε στον Πανιωνιο.

gerorge

Για τον White Δηλαδη ειναι στο χερι σου;.Οι Αμερικανοι για 10 χιλιαρικα παραπανω σε παρατανε.Με Ελληνες ακομα και κοινοτικους ειναι αλλιως τα πραγματα αφου ως πρωτο κριτηριο βλεπουν το περιβαλλον που ζουν και παιζουν

Pantelis

Παρεπιπτόντως στο Sportando αναφέρει ότι ο playmaker Ντέρεκ Νιντχαμ γίνεται Μαυροβούνιος. Σε κάτι βιντεάκια που τον είδα μου άρεσε σαν παίχτης και μου φάνηκε και καλός αμυντικός και καλό παλικάρι.