Πληροφορίες του PRESSARIS αναφέρουν ότι στις πρώτες επαφές που έγιναν με τους Γουίλ Κάμινγκς και Κάιλ Γουίβερ, αμφότεροι ήταν αρνητικοί στις προτάσεις που άκουσαν από τη διοίκηση για τον τρόπο εξόφλησης των οφειλών.

Ο Έρικ Μπάκνερ ήταν η πιο εύκολη περίπτωση και έκλεισε πολύ γρήγορα, λαμβάνοντας χρήματα από αυτά που προέκυψαν από το στοίχημα μέσω της κυβέρνησης.

Αντιλαμβάνεται κανείς ότι αν υπάρχει “πρόβλημα” με αυτές τις περιπτώσεις που είναι της τάξης των 30-40 χιλιάδων ευρώ, πόσο πιο δύσκολες είναι οι υπόλοιπες, οι οποίες είναι άνω των 100 χιλιάδων ευρώ (Σανικίτζε, Μαρμπλ, Ντραγκίτσεβιτς, Τζένκινς – Ο Καββαδάς είναι κάτω από 100.000 ευρώ).

Πηγή: Δεν είναι εύκολη η άρση του απαγορευτικού μεταγραφών όταν δεν υπάρχει

Να πω στον Λευτέρη να επενδύσει σε κάνει Crypto ή θα με κοιτάει περίεργα;

10 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Nick the Greek

Κακά τα ψέματα έτσι όπως είμαστε τώρα ακόμα και με τη μικρή βοήθεια που περιμένουμε από ορισμένους ανθρώπους, η άρση του Μπαν είναι όνειρο θερινής νυκτός.

ChrisSiak

Πάει άλλη μια χρονια με την ψυχή στο στομα. Εγώ έβγαλα ένα ουφ δεν ξέρω για εσάς. Προτιμώ να παίξω σερί και τα τρία dark souls και καπακι bloodborne παρα να βλέπω την ομάδα.

Τώρα αρχίσουν τα διασκεδαστικά τύπου:

Τίτλος άρθρου: Ντράγκι « κατά 99% σταματάω τιμη μου που έπαιξα στον Άρη»
600 λαικς, καρδουλες και παιχταρα μου ευχαριστούμε για όλα

Τίτλος άρθρου: 90Κ το υπόλοιπο για τον Ντράγκι.
Χοντρε πανε φάε καμία πανσέτα αμπασκετε.

Προσωπικά κρατάω χαμηλα την μπάλα όσον αφορά τους συμπαίκτες του Αρβανιτη και γενικά το οικονομικό υπόβαθρο στον Άρη. Είναι νωρις νομίζω ακόμα για τα μπαν αφού θεωρώ πως πρώτα θα κλείσουν φάκελο συμμετοχής για του χρόνου και μετά θα ασχοληθούν με τα μπαν. Να ασχοληθούν ζεστά εννοώ. Καλή ανάσταση και καλή λευτερια στις ζωές μας. Να κυλήσει η καθημερινότητα και θα κυλήσουν και τα υπόλοιπα.

vaggelaris

Σιγουρα πρωτα πρεπει να κλεισουν οι φετινες πληγες. Ομως δε πρεπει να τραβηξει πολυ το θεμα των μπαν. Το πρωταθλημα μπορει να ξεκιναει οκτωβριο αλλα η ομαδα δε μπορει να φτιαχτει σεπτεμβριο. Κ ταπεινη μου γνωμη οτι θα πρεπει τα, ματια μας να ειναι ανοικτα κ στην ελληνικη αγορα σε οποιους πιθανους στοχους(κυριως ελληνες). Μονοδρομος η αρση αλλα δε μπορεις να περιμενεις ετσι αδρανης μεχρι να λυθουν. Κινησεις εστω κ δευτερεουσες πρεπει να γινουν. Το θεμα προπονητη επισης δε μπορει να τραβηξει μακρια. Δε ξερω βεβαια ποιος τρελος θ αναλαβει υπο αυτες τις συνθηκες. Αν θα το ηθελε κ ο ιδιος εγω παντως ψηφιζω παραμονη καμπεριδη αλλα με στελεχωση διπλα του.

ChrisSiak

Συμφωνώ αλλά αν είχαν σκεπτικό για Έλληνες θα είχαν κρατήσει και τον Κουζ. Άρα μας βλέπω σε δεύτερο χρόνο να προσπαθούμε να λύσουμε μπαν. Με τα ψεμματα όπως παντα.

vaggelaris

Ο κουζελογλου δε θα εμενε με το ζορι. Το παιδι εκανε καλη χρονια κ θελει να το εξαργυρωσει. Στον Αρη θα εμενε? Τουλαχιστον να δουμε τι υπαρχει στην ελληνικη αγορα κ μετα αναλογως μπαν κινουμαστε. Αλλα δε μπορει οπως ειπα να φτιαξεις ομαδα σεπτεμβρη. Κ οι παικτες αν δε δουν χρημα δε θα πουν το ναι. Αυτο που με εκνευριζει ειναι το οτι βγηκε ο αρβανιτης να μιλησει για συμπαικτες απο τη στιγμη που ουσιαστικα ειναι ανευ ουσιας. Ηταν καθαρα επικοινωνιακο τρυκ. Η ομαδα θελει αμεσα πανω απο 300,400 χιλ οχι 20.

Xρηστο,αν δεν υπάρχει μια και αυτοί θέλουν να κλείσουν συμμετοχή για του χρόνου,προσωπικη μου γνώμη πως κινούνται λάθος.Ειναι σα να κλείνουν αίθουσα για το γάμο τα πεθερικά κ δεν υπάρχει ούτε γαμπρός ούτε νύφη.Οποτε να το κλείσουν το μαγαζάκι κανονικά και να μη μας παίξουν το κρυφτουλι οι Αρβανιτης και σια,το ΊΔΙΟ κρυφτουλι που κατηγορούσαν τις προηγούμενες διοικήσεις ότι έπαιζαν.
Γιατί αν τα -κατευθυνόμενα- αυτά άρθρα είναι μέρος του παιχνιδιού διαπραγματεύσεων με πιστωτές, είναι πολύ γελασμςνοι πως οι τελευταίοι είναι κουτοφραγκοι και αμερικανακια. Εχουν μάθει πως παίζεται το παιχνίδι.Και δεν ξέρω αλλα εγώ προσωπικά έχω κουραστεί να συμμετέχω σαν οπαδός του Άρη σε αυτό το ….Darksouls.Δεν ξέρω για αλλους αδελφούς.Ισως ο Νάιτ να πρέπει να κάνει πάλι κάποιο statement όπως στην αρχή της σεζόν,πως όποιος δεν έχει αντοχές να παρακολουθεί τη φαση,να απέχει.

Ξεκινάω ανάποδα καπταιν μου. Έχω σταματήσει να είμαι οπαδός εδώ και χρονια. Υπάρχουν άλλες προτεραιότητες στην ζωή μου όποτε γουστάρω να βλέπω μπασκετακι αλλά δε γίνεται να χαλιέμαι.

Όσον αφορά τον γάμο. Φαντάσου να μην κατεβάσει ομάδα ο Αρβανίτης και να είναι αυτός στου οποίου τα χέρια πέθανε ο Άρης. Γιατί κακά τα ψέματα υπάρχουμε στην Α1. Σέρνουμε το κουφαρι μας αλλά υπάρχουμε. Παραμένουμε λόγω πανδημιων ή συγκυριών αλλά υπάρχουμε. Και θεωρώ πως είναι πιο εύκολο να σου πει ο κάθε Αρβανίτης ότι στήσαμε την ομάδα όπως μπορούσαμε απ το να πει προτίμησα να μην κατέβει η ομάδα γιατί δεν θα είχε το απαραίτητο επίπεδο να σταθεί στην κατηγορία.

Αρα θα μας κατεβάσει μόνο με τον Σταμάτη κ μετά θα πλύνει τα χέρια του?!

Δεν το αποκλείω. Μη σου πω θα βγάλει δελτίο και στον Ελληνιαδη. Το χει ένα πεντάλεπτο.

kaptsik

Θέλω να πιστεύω ότι στο τέλος (εννοω φέτος) θα κλείσει το μπαν. Απλώς επειδή αυτοί που θα επωμιστούν τα οικονομικά βάρη δεν είναι πάμπλουτοι, θέλουν να το κάνουν με το μικρότερο οικονομικό κόστος. Μέχρι τον Ιούνιο έχουμε ένα μήνα καιρό.
Έτσι θέλω να πιστεύω.