Είναι πολλοί αυτοί που (καλοπροαίρετα) λένε πως “μπορεί τώρα ο Γιώργος Βασιλακόπουλος να μην είναι ιδανικός πρόεδρος, αλλά παλιότερα ήταν σπουδαίος ηγέτης”. Οι περισσότεροι εξ αυτών δεν τον γνώριζαν, τότε που… “ήταν σπουδαίος ηγέτης”. Κάτι έχουν ακούσει, φαντάζονται ότι παλιότερα ήταν πιο… αποδοτικός. Δυστυχώς, δεν είναι έτσι, επειδή έτσι νομίζουν. Το ότι δεν θέλει να βλέπει… ζωγραφιστό τον Νίκο Γκάλη, είναι γνωστό στους παροικούντες. Αλλά, αλήθεια, πότε ξεκίνησε η… κόντρα; Από την πρώτη ημέρα, που ο Νίκος Γκάλης, ο “Θεός του μπάσκετ” πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα. Δεν το λέμε εμείς. Το κατέγραψε ο Τύπος της εποχής, όταν -με… άσχετη αφορμή- ο Άγης Κυνηγόπουλος βγήκε δημόσια και κατηγόρησε τον τότε “ισχυρό” του ελληνικού μπάσκετ. Ποιος ήταν ο Άγης Κυνηγόπουλος; Ο άνθρωπος που ως αντιπρόεδρος της ΕΟΚ φρόντισε, με αστραπιαίες ενέργειες και σε πείσμα του Γιώργου Βασιλακόπουλου, να βγάλει διαβατήριο.

Το επίμαχο άρθρο:

[AdSense-A]


Πηγή: “Δεν είναι Έλληνας ο Γκάλης”ebasket.gr | ebasket.gr

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
aka Θεούλης

Για να μην αρχισω τις Παναγιες με τα γλυψιματα και τα επικαιρα αρθρα των εκπληκτικων ανθρωπων διαχρονικά που μονο βοηθανε την Ελλαδα και τον αθλητισμό, τις καταλληλότερες στιγμές, θα πω απλά οτι “Βασιλακοπουλε, στην καθαρεύουσα είναι η εφημερίδα, με περισπωμένες στην παραλίγουσα, οταν η λιγουσα είναι μακρά, και εσύ ακομα κάθεσαι στην ιδια καρεκλα!”

Sam Vincent

https://www.youtube.com/watch?v=11XsaKbHRfI Για να μαθαίνουν τα νείτερα παιδιά ,αφού έχω αναλάβει επίσημα την αποκωδικοποίηση του θεούλη.

starstar2301

Καλημέρα.
Είναι περίεργο πάντως γιατί το πολυτονικό σύστημα καταργήθηκε απ’ το 1982.
Κατά τα άλλα, λίγοι κατάφεραν να λειτουργούν για πάντα σαν τριαντάρηδες.
Bernie Ecclestone (86).
Hugh Hefner (91).
Γιώργος Βασιλακόπουλος (78). Νεότατος και πολλά υποσχόμενος.
Του εύχομαι να τα καταφέρει τουλάχιστον όπως ο 80χρονος Wang Deshun.
comment image?dl=0