Ο κ. Γουλιέλμος μίλησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ και υπογράμμισε αρχικά: “Ο Δημήτρης είναι ένα δικό μας παιδί, φίλαθλος του Άρη από πάντα, παιδί της οικογένειας του Άρη. Συνεπώς είναι ευκαιρία αυτό που έχουμε, για να δείξουμε την αλληλεγγύη μας. Δείχνουμε την ανθρωπιά μας, δείχνουμε το αυτονόητο. Με το που μάθαμε ότι υπάρχει πρόβλημα, είπαμε αμέσως ότι κάτι πρέπει να γίνει και φυσικά η βοήθεια της οικογένειας του Άρη δεν θα σταματήσει εκεί.

Οργανώνουμε αυτό το παιχνίδι με το “σπίτι” του Δημήτρη, τον Ερμή Λαγκαδά, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν αποκλειστικά και μόνο στον Δημήτρη. Υπάρχει ένα πρόβλημα στην οικογένεια, διότι το δημόσιο ασφαλιστικό ταμείο δεν καλύπτει τα έξοδα νοσηλείας του σε ένα κέντρο αποκατάστασης, ενώ θα έπρεπε, οπότε βοηθάμε και προς εκείνη την κατεύθυνση. Ψάχνουμε να βρούμε μια οριστική λύση, γιατί δεν μπορεί αυτή η οικογένεια να βασανίζεται άδικα και μάλιστα για ένα νεαρό παιδί. Υπάρχει και ένα ακόμα θέμα, τι μπορούμε να κάνουμε για το νομικό κομμάτι, θα προσφέρω και τις νομικές μου υπηρεσίες εφόσον το χρειαστεί η οικογένεια.

Πηγή: Γουλιέλμος για το αυριανό ραντεβού… ζωής για τον Δημήτρη: “Η βοήθεια της οικογένειας του Άρη δεν θα σταματήσει εκεί” – PRESSARIS