Γιάνκοβιτς :”Για καιρό μας κορόιδευαν στον Άρη” 

Πέρυσι με τον Άρη πίστεψα πάρα πολύ αυτή την κίνηση. Ο Άρης είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία, μεγάλους αθλητές που έχουν περάσει και έναν πάρα πολύ σοβαρό μπασκετικό κόσμο, ο οποίος “αγκαλιάζει” την ομάδα και την στηρίζει. Δυστυχώς, κάποια προβλήματα διοικητικά δεν με άφησαν να μείνω, ενώ μπορεί να ήθελα να μείνω άλλη μια χρονιά. Με αυτά που είδα, δεν μπορούσα να το κάνω».

– Η «περιπέτεια» με τον Άρη και την προσφυγή, που είχες καταθέσει, έχει ολοκληρωθεί;

«Αρχικά, δεν μου αρέσει η λέξη προσφυγή. Προτιμώ την διεκδίκηση των δεδουλευμένων. Δεν είναι προσφυγή, είναι διεκδίκηση των δεδουλευμένων. Για καιρό μας κορόιδευαν. Μπορούσαν εξ αρχής να μας πουν: “Κοιτάξτε παιδιά. Υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα. Διοικητικά δεν είμαστε σταθεροί γιατί υπάρχει αυτό κι αυτό κι αυτό. Κάποια στιγμή μέσα στο 2017, τέλος του 2017 – αρχές του 2018, θα καταφέρουμε να σας πληρώσουμε”. Άλλο να είναι ειλικρινής και σαφής απέναντί σου κάποιος και να υποστείς εσύ ότι θα πληρωθείς ύστερα από πέντε – έξι – οκτώ – δέκα μήνες κι άλλο τώρα η κοροϊδία ότι θα πληρωθείς αρχές Μαΐου, μέσα Μαΐου, αρχές Ιουνίου, 15 Ιουνίου και όταν λήγει το πρωτάθλημα… τρεις λαλούν και δυο χορεύουν, εξαφάνιση. Δεν είναι σωστό. Όχι απέναντι σε εμάς που παίξαμε στην ομάδα, αλλά απέναντι στον κόσμο που πληρώνει χρήματα, για να πάει στο γήπεδο».

– Έχει ολοκληρωθεί αυτό το θέμα;

«Όχι ακόμα. Περιμένουμε να βγει η απόφαση. Θεώρησα ότι η διοίκηση του Άρη ήταν πάρα πολύ σοβαρή, όταν πήγα πέρυσι τον Νοέμβριο. Μπορούσαν ξεκάθαρα αντί να μας κοροϊδεύουν να μας εξηγήσουν ότι υπάρχει πρόβλημα. Θα το καταλαβαίναμε εμείς οι Έλληνες. “Αδελφέ, υπάρχει πρόβλημα. Μπορεί να πληρωθείς τον Γενάρη του 2018, αλλά θα τα πάρεις τα χρήματα κάποια στιγμή”. Άλλο αυτό. Όχι να μας λένε: “16 Ιουνίου θα τα έχεις πάρει και μην αγχώνεσαι, μέχρι να μπει ο Ιούλιος θα έχεις εξοφληθεί”. Δεν είναι ωραία πράγματα αυτά».

Τη γνώμη μου για τον Γιάνκοβιτς την ξέρετε , τον θεωρώ περισσότερο μισθοφόρο από οτιδήποτε άλλο , αλλά δεν μπορώ παρά να μη συμφωνήσω 100% με αυτό που λέει και φυσικά να του δώσω χίλια δίκια !!

18 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jose

Και ειπα να σου τη στειλω αλλα λεω παλι εσωστρεφεια;;;

aris6emperor

Όχι προσφυγή, αλλά διεκδίκηση δεδουλευμένων….εντάξει ρε Βλάντο έχεις δίκιο, αλλά ασε τα «γλειψίματα» για το μεγαλείο του Άρη και του κόσμου του…πάνε πες τα αυτά στη Βραχάλη.

MrT

Δεν επαιξες κανα σπουδαιο μπάσκετ περσι για να εμενες κι άλλη χρονια με τα λεφτα που επερνες αλλα εχεις τα δικια του.Με τα λιγα με τα πολλα ο ιδιοκτητης ”has lost face” που λενε στα αγγλικα εδώ κι αρκετι καιρο.Ενας καλος λογος για να γεμισει το γηπεδο αυριο κι σε όλα τα παιχνίδια από δω κι εμπρος είναι να συσπειρωθουν οι φίλαθλοι και να φωναζουν στον Λασκαρη να αφησει την ομαδα .Από την άλλη βλεπω πως αρκετοι ακομα πιστευουν πως θα το ξεπερασει το πρόβλημα και τον υποστηριζουν.

Chriskal

Συμφωνω απολυτα μαζι σου φιλε…Ολοι μαζι..

Subaris

Τι συμβαινει ρε παιδια κ ξαφνικα ξεσπαθωσαν κ λαλανε ολοι τους? Ειχαμε νηναιμια πριν κ τωρα ηρθε η καταιγιδα?

skoraris

Μαζί σου και εγώ , έτσι είναι

Sam Vincent

Ο Βλάντο είπε τα αυτονόητα ,μίλησε αντρίκια. Προσπαθεί να πάρει τα δεδουλευμένα και τον κορόιδευαν ,όπως όλους μας. Κυρίως όμως είπε μια μεγάλη αλήθεια : ας μας έλεγε την αλήθεια και θα βάζαμε και πλάτη… Κι εμείς το ίδιο Βλάντο.

Jose

Ποια ειναι η αληθεια για να μας τη πει;

atsak

Οπού μπορώ θα το φωνάζω η ομάδα πρέπει να πάρει παίκτες, δεν είναι εικόνα αυτή για Άρη. Έχει 3 φθηνούς παίκτες στο Qatar: Marcus Johnson Jr 1.80-PG-22 28.7p-6.5r-5.7as-2.2st/50%-46,4%-77,8% , Earnest Ross 1.96-G/F-26 21.2p-7.7r-2as-2st/49,2%-34,1%-73,3% παικτούρα και τον Khobi Willimason 2.01-F/C-25 24.5p-15.7r-1.5as-0.7st-1bl/59,1%-30,8%-86,5% φέρτους και τους 3 και διώξτε τον Weaver και τον Bell αν χρειαστεί.

Sotiris

Atsak αυτοί τι συμβόλαια έχουν; Γιατί όπως καταλαβαίνεις σε μας για έρθει παίκτης πρέπει να είναι διατεθειμένος να παίξει δωρεάν…

Jose

Και να μπορει να καλυψει εξοδα διαβιωσης!

tomsou

αλλη μια αποδειξη για το πως μειωνει το μεγεθος του μεγαλου Αρη η οικογενεια Λασκαρη.. Κοροιδία στους παικτες και τους προπονητες, αντιεπαγγελαμτική συμπεριφορά και αερολογίες στα μμε για το οπαδικό ποίμνιο. Γίναμε αντικείμενο του δικαστικού ρεπορταζ, λες και ειμαστε ο κομπότης ή ο μπεος

badgrandpa

Και συνεχίζουν να ΜΑΣ κοροϊδεύουν

keoma

το να έχεις καθαρό πρόσωπο στη πιάτσα είναι μεγάλο κεφάλαιο και θα έπρεπε αυτός να ήταν ο 1ος και κυριότερος στόχος μας.. δυστυχώς εδώ και πολλά πολλά χρόνια είμαστε ιδιαίτερα αναξιόπιστοι στην αγορά.. αν θέλουμε τα παραπάνω βήματα από εκεί ξεκινάς κι όχι αγοράζοντας καλούς παίχτες..

MrT

Παντως αμα κανεις μια σουμα από τοτε που ηρθε ο Λάσκαρης στα θετικα είναι : A) Eδωσε ελπιδα , Β) εβαλε 500.000 (απ’οτι φαινεται), Γ) εφερε Οκαρο,Μακ νηλ….

Αρνητικα : A) ειχε την εντυπωση ότι είναι ιδιοκτητης και όχι μεγαλομέτοχος ( διαφορα που ανεφερε και ο προεδρος) επερνε αποφασεις μονος του χωρις να ξερει καλα τα δεδομενα), Β) επερνε αποφασεις αψυχολόγητες γενικα που ειχαν ασχημο αντικτυπο στην ψυχολογια(βλεπε ανακοινωση προστιμου περσι στον δευτερο αγωνα) και μετα ελεγε στους παικτες σε δεκα μερες όλα θα τακτοποιηθουν ολα , ,Γ) Δεν κρατησε σημαντικούς παιχτες όπως ΜακΝηλ κι εφερε ότι να ‘ναι περσι , δεν κρατησε Καββαδα φετος Δ) μας φλομωσε με ιστοριες τυπου θα κανω γηπεδο εμπορικο κεντρο κτλ
θα φερω επενδυτες , σε δεκα μερες θα τακτοποιηθουν όλα …μπλα μπλα ………

Πραγματικα όχι άλλο Λασκαρη .Ελπιζω να αρχισουε να βλέπουμε εξελιξεις αποχώρησης συντομα γιατι σε λιγο θα παρακαλαμε να μεινει ο Μουρτος .

keoma

500 έβαλε.. θεωρείς ότι αυτά λείπουν από την τσέπη του τώρα..?? δεν είμαι και τόσο σίγουρος.. πολλά λέει και λίγα κάνει.. και το χειρότερο είναι τα ψέμματα και ο αποπροσανατολισμός όλων μας με διάφορα τεχνάσματα όπως χορηγίες μαιμού, υποσχέσεις και την πρόσληψη Γιαννάκη.. κι εγώ θέλω να πιστέψω σε καλύτερες μέρες αλλά προς το παρόν τα στοιχεία άλλα δείχνουν..

Corto Malteze

Φανταστείτε δηλαδή τι τράβηξε ο Πρίφτης πέρυσι. Από όλες τις πλευρές..

Subaris

Night, κουτσομπολιο δεν εχει σημερα??