Υποθέτοντας πως σε κάποιο σημείο θα πρέπει να πάρουμε και κάποιους παίκτες(όχι μόνο να λύνουμε  συμβόλαια), το BasketballAris θα κάνει μια προσπάθεια να αναδείξει κάποιους  Έλληνες παίκτες που θεωρούμε πως μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα. Συνεχίζουμε με τον Επαμεινώνδα Παπαντωνίου.


* Πριν είδαμε τους Χάρη Γιαννόπουλο,Ανδρέα Κανονίδη,Γιάννη Αθηναίου,Νίκο Παππά.

ΘΕΣΗ     : GUARD
ΥΨΟΣ     : 1.90
ΗΛΙΚΙΑ  : 22(28/04/90)
ΟΜΑΔΑ : ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ: 

Η πρώτη γραμμή είναι τα βασικά στατιστικά του,η δεύτερη είναι τα στατιστικά του αν έπαιζε 40 λεπτά(αν είχε προπονητή τον Σούμποτιτς δηλαδή) και η τρίτη τα advance stats του.

ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΥΣΙ:Ξεκίνησε βασικός για το Περιστέρι,μετά τη φυγή του Μάντζαρη,ως το νέο μεγάλο στοίχημα του Πεδουλάκη.Αυτό κράτησε για 7 παιχνίδια… Κύρια αιτία που έχασε τη θέση του; Τα πολλά φάουλ. 3 ανά παιχνίδι και 5,6 ανά 40 λεπτά(κάνει κι ένα στον πάγκο δηλαδή) δεν είναι αυτό που θες από τον βασικό σου άσσο.Βέβαια το βελτίωσε σε σχέση με άλλες χρονιές,αλλά και πάλι είναι αρκετά.
Πέρα από αυτό ανέβασε τα ριμπάουντ του και βελτίωσε πολύ τα λάθη του.

Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ: Ελεύθερος είναι…

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ; Γιατί είναι μικρός, με εμπειρία κι αυτός στην Α1(3 γεμάτες χρονιές),έχει καλό ύψος και αρκετά καλό τρίποντο.
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ; Γιατί αν είναι να κρατήσουμε τον Νταν και να έχουμε αλλαγή τον Παπαντωνίου(μόνο) δε μας βλέπω καλά!

7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ruben2501

Έχεις ρίξει πολύ τον πήχη.Όποιος είναι 22 χρονών και πάνω από 1,90 δεν σημαίνει ότι πρέπει και να παίζει μπάσκετ.Ο συγκεκριμένος είναι τραγικός παίκτης και είναι ήδη 22.

Night Audit

Διαφωνώ…

atsakala

Όχι και Παπαντωνίου ρε παιδιά. Τον Παπά ναι με χίλια. Με Παπά, Νταν και Μποχωρίδη καλύπτεις τον άσσο. Υπάρχει και ο Ι. Μιλόσεβιτς 1.94 ελεύθερος, τίγρη για δες το παλικάρι. Συμφωνώ για Γιαννόπουλο, Κόμματο. Υπάρχει και ο Μ.Faison 1.96 κοινοτικός (έπαιξε Περιστέρι), ο C.Simmon 2.08(της Καβάλας, κοινοτκός) και ο Ndudi Ebi 2.06(και αυτός κοινοτικός). Και απο αμερικάνους Kenny Hayes 1.88 PG, Marqus Blakely 1.96 SG/SF/PF, Donnell Harvey 2.03 PF/C, Mike Harris 1.98 PF.Όλοι πολύ καλοί και αθλητικοί παίκτες.

Night Audit

Ναι για αυτό τα γράφω αυτά τα άρθρα για να προσαρμοστούμε στα ονόματα που θα έρθουν κι όχι να γκρινιάζουμε μετά. Αυτά τα ονόματα που λες πως θα έρθουν με 300.000 χιλιάρικα μπάτζετ?

experience

Έστω και κάποιους από αυτούς να πάρουμε (γιατί και να θέλαμε δεν θα έρχονταν όλοι) θα είναι παίκτες με την προοπτική να βοηθήσουν. Το θέμα είναι να αρχίσουν να γίνονται συγκεκριμένες προτάσεις για να ξεκαθαρίσει το τοπίο γιατί ο καιρός περνάει.

atsakala

Γιατί ρε συ night, πόσο κοστίζει ο Κόμματος, ο Γιαννόπουλος ή ο Faison που έπαιζε στο Βέλγιο, ο Ebi στις Φιλιππίνες. Ενώ απο τους ξένους η δύο έπαιζαν στο NBDL, ο Harris στο Puerto Riko και ο Harvey στην Κίνα. Πόσο ακριβή να είναι. Αν δεν μπορείς να πάρεις ούτε τέτοιους πάρε τον Καραποστόλου και τον Μπάβτσιτς.

Anonymous

ο Harris στην κινα παιρνει κανα 200αρι τουλ. παντως. στην κατασταση μας μπορουμε κ πρεπει να παμε για λαβρακια-ξενους που κοστιζουν κανα 40αρι.

https://www.draftexpress.com/profile/Harper-Kamp-6474/

οριστε μια καλη περιπτωση, παρε τον επομενο γουιλκινσον.
η παρε αυτον εδω που εχει προοπτικες μπατιστ:
https://www.draftexpress.com/profile/Olu-Ashaolu-6496/