Ο Άρης κινείται άμεσα για την απόκτηση σέντερ και δεν θα είναι έκπληξη αν ακόμα και στη διάρκεια της ημέρας προκύψει οριστική εξέλιξη με τον παίκτη που έχει εντοπιστεί από τον Παναγιώτη Γιαννάκη.

Υπάρχουν συζητήσεις με συγκεκριμένο παίκτη, που βρίσκεται σε διαδικασία λύσης της συνεργασίας του με την ομάδα που ξεκίνησε τη χρονιά και έχει γνώση της ελληνικής πραγματικότητας.

Η οικονομική στενότητα του Άρη είναι λογικό να δημιουργεί προβλήματα, αλλά υπάρχει αισιοδοξία ότι ο συγκεκριμένος παίκτης θα αποδεχθεί την πρόταση και θα έρθει άμεσα στην Θεσσαλονίκη.

Source: Βρήκε τον σέντερ που θέλει, σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις! – PRESSARIS

Δε μιλάμε για τον Μπρίστολ , αυτός είναι το backup plan , μιλάμε για τον …

(σύμφωνα με αυτά που μαθαίνω)

Ιβάν Μάρας , που έπαιζε στη Σολέ και έμεινε μόλις ελεύθερος.
Πέρυσι είχε παίξει 10 παιχνίδια στη Λευκάδα και είχε 15 πόντους και 7,4 ριμπάουντ πριν φύγει για Γαλλία.
Στη Σολέ είχε 12 παιχνίδια και 3,1 πόντους με 3,3 ριμπάουντ σε 15 λεπτά.
Καλύτερη περίπτωση από τον Μπρίστολ , με τις επιδόσεις του πέρυσι είχε μπει και στη λίστα μου για Ψώνια από την Α1 το καλοκαίρι.

Δε θυμάμαι πως το κάνουν οι δημοσιογράφοι , αλλά για να είμαι καλυμμένος , θα πω πως είναι κοντά να υπογράψει , αλλά μπορεί να μην υπογράψει , γιατί αν δεν υπογράψει , σημαίνει πως δεν ήθελε να υπογράψει και δε φταίω εγώ, αλλά αν υπογράψει εγώ το είπα πρώτος ( ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων )

40 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Darth_heisen

Εχει κ τριποντο ο ψηλος

keoma

Απο κατι αμερικανους – αθλητικους – αμπαλους σεντερ σαφως προτιμω μια ευρωπαικη εκδοση που ξερει τα βασικα του μπασκετ κι εχει και την εμπειρια λογω ηλικιας..

experience

Νειμικ δεν ακούω και ανησυχώ

O_Betatzis

Παντως στα επομενα 4 παιχνιδια υπαρχει η δυνατότητα για 3 νικες. Φτανοντας στις 7 απο την 14 αγωνιστικη μπαινει τελος στα απαισιοδοξα σεναρια.

Ody

Αν η ομάδα δεν διαλυθεί (εννοώ να μείνει με τους Έλληνες – πλην Αθηναίου – και πέντε απ’το εφηβικό) δεν θα κινδυνέψει για την παραμονή. Έχουμε 8 παιχνίδια εντός τα οποία μπορούμε να τα χτυπήσουμε όλα, με πιο δύσκολα τα ΠΑΟΚ, Λαύριο, Προμηθέα και ότι πάρουμε από τα εκτός με Πανιώνιο, Τρίκαλα, Φάρο, Ρέθυμνο, Κολοσσό. Με το υπάρχον ρόστερ συν έναν σέντερ, μέχρι που περνάμε και τον ΠΑΟΚ. (Παρακολουθήσατε την επετειακή Πρωτοχρονιάτικη επίδειξη εξωστρέφειας! – Άντε και του χρόνου.)

καπετάν Κανένας

Mε το ban της Fiba πόσο καιρό έχουμε μέχρι να ενεργοποιηθεί;

Sam Vincent

Είσαι προφανώς επηρεασμένος από το πνεύμα των ημερών !!!

Ody

Δεν ξέρω τι μ’έπιασε. Δεν θα επαναληφθεί Sam.

emperor1

Διωχνουμε κι αθηναιου και παμε για 3αδα

stepap

Απο τα βίντεο που είδα μου αρεσε πολύ. Κάνει όλα τα βασικά ενός συγχρόνου σέντερ σε αξιοπρεπή βαθμό.
Είναι και πιο γρήγορος απο τον Μπενσον , οπότε θα τον βάζει πιο πολύ ο Γιαννάκης στο τέταρτο δεκάλεπτο.

Night ξέρουμε τα ποσοστά του σε δίποντα- τρίποντα τα 2 τελευταία χρόνια;

stepap

Θυμάται κανείς αν είχε παίξει πέρυσι εναντίον μας ο Μάρας;

Ο Γουιβερ θα φυγει όταν έρθει ο Μάρας ή θα κάτσει εδώ μέχρι να βρούμε τεσσαρι;

gerorge

double-double ειχε με εμας περσι 16-13.Ο Weaver αν ειναι να φυγει ελπιζω να βρει ομαδα και να μην μας κυνηγαει για το συμβολαιο γιατι πρεπει να ναι μεγαλο για τα δεδομενα μας

Arion3

παντως ο συγκεκριμενος παιχτης πιο πολυ σαν 4 κινειται,αριστεροχειρας ψηλος με καλο σουτ φαινετε κ καλες κινησεις,το θεμα ειναι οτι πρεπει ν βρουμε και τα γκαρντ για να τ πασαρουν,με παιχτες αλτικους θα εχει θεμα,κ γενικα θεωρω οτι χρειαζομαστε εναν παιχτη να μας δωσει λυσεις στον τομεα του ριμπαουντ,περιμενω και την εξελιξη του προυιτ ο οποιος χθες φανηκε ν βλεπει γηπεδο,ν μοιραζει παιχνιδι μακαρι ν συνεχισει ετσι.

stepap

Για τα ριμπάουντ έχεις απόλυτο δίκιο. Τα δυνατά τεσσαρια πάντως παίζουν συχνά ως πεντάρια με πιο κοντινό παράδειγμα τον Τσάι, οπότε δεν αποτελεί πρόβλημα για μένα αυτο.
Επίσης τα Γκαρντ μας δεν είναι τόσο χάλια στην δημιουργία πλέον. Μποχω , Αθηναίου, Προυιτ, Φλιωνης Γουιβερ μπορούν να πασαρουν και αν προσθέσουμε και τον ΑΒ νομίζω ότι κάτι καλό θα δούμε στον τομεα των ασιστ.
Η ταχύτητα είναι το θέμα μας και η αθλητικοτητα όπως είπες.

Dr Nimbelugen

Τσούπκο θα λέμε και θα κλαίμε….

Πρώτα θα κάνει ρεκόρ καριέρας κι αυτός απέναντι σε μας,όπως πολλοί πριν και μετά τα κιτρινόμαυρα.

Ντρεπόταν τον Πρίφτη…

ΧΑΧΑΧΑ!!!

Με φωτογραφία του όπου στο βάθος είναι στα χρώματα της Σολέ κι ο Μπελ (pressaris)!!!Ένα ενδιαφέρον στοιχείο είναι αυτό ακριβώς ,οτι συνυπήρξαν μαζί ως συμπαίκτες οπότε αν τελικά μείνει κι ο Αμερικανός θα τον προσαρμόσει/στρώσει αναλόγως-στις αφραγκιές πρώτιστα..comment image

emperor1

Αθηναιου, γουιβερ, μπελ(που τον πιστευα αλλα οχι πια) δεν εχουν ρολο σ αυτη την ομαδα μετα τον ερχομο μποχω, προυιτ. Ειδικα ο τελευταιος κανει οσα δεν εκαναν κι 3 μαζι. Ασσιστ, αμυνα, τριποντο, μπασιμο. Οποτε θελουμε μαρα κι 1 ακομα ψηλο για μπακαπ

stepap

Νομίζω ότι είσαι άδικος με τον Αθηναίου. Απο τότε που ήρθε ο Μποχωριδης έχει στρώσει.

emperor1

Συμφωνεις στα υπολοια να φανταστω;; δεν ειναι κακος ατομικα αλλα σε μας μονοδιαστατος ισον λιγο χρησιμος. Επιμενω οτι ο προυιτ καλυπτει το κενο και των 3,μη σου πω καιμποχω μαζι. 5 ασσιστ απο 2,3αρι με τ οκαλημερα σε λιγο χρονο συμμετοχης; ;θετικοτατο. Βλεπω σε σαιτ οτι ο μαρας δεν περπαταει επειδη δεν εχει αποδεσμευτει

emperor1

Γκαζεττα νομιζω. Λεει οτι εχουμε προσύμφωνο του μπριστολ

emperor1

Τα παραπονα στο γκαζεττα. Κι αντου πουμε οτι μπορει να τον παρει καμμια αεκ;;χαχα

stepap

Μας κάρφωσε ο Μπελ ότι δεν πληρώνουμε

Arion3

εδω διαβασα και κατι αλλο π πιστευω οτι πρεπει να γινει θεμα γραφτηκε στην ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ απο τον νατου οτι οι διοικουντες πλησιασαν αγγελου για κοουτς,κ τους εριξε πιστολι γτ ο ΑΡΗΣ εχει προπονητη κ μπραβο του αν το εκανε,αυτο ειναι πολυ σημαντικο ζητημα αν εχει γινει,κ επισης κ αυτο γραφτηκε με τον παιχτη αυτον οτι τον θελαμε αλλα φαγαμε ακυρο,αρα κτλαβες οι δικοι μας μετα γτ δεν τρελενονται κ τοσο..

Jose

Το ρεπορταζ του Νατου αναφερθηκε και σε αλλη αναρτηση. Ποιοι ειναι οι δικοι μας που δε τρελενονται;

stepap

Αν ισχύει το ρεπορτάζ, έχει αρχίσει να φοβάται ο Λάσκαρης τον Γιαννάκη.
Καταλαβαίνει ότι όλα αυτά που λέει κομψά ο Δράκος έχουν αποδέκτη την ανύπαρκτη διοίκηση του.
Ερώτηση: Ακούστηκε κανένα σύνθημα εναντίον του ΝΛ με τα Τρίκαλα;