Αν δε σκοράρεις δε νικάς.
Ακούω πολύ γκρίνια για τον Αγγέλου στο γήπεδο και πραγματικά-ειδικά για αυτό το παιχνίδι- αναρωτιέμαι τι μπορεί να κάνει ένας προπονητής;
Να πει στον Χαρίση να μην κάνει 2 airball κάτω από το καλάθι;
Να βάλει τα -πάνω από 10-ελεύθερα σουτ που χάσανε οι ”καλύτεροι” σουτέρ μας;
Να κάνει τον Τσακαλέρη να τα βάζει κάτω από το καλάθι;Προφανώς και σε ένα σερί 3 ηττών,έχει ευθύνες κι ο προπονητής.
Θα μπορούσε να παίξει περισσότερο ο Σαρικόπουλος κι ο Μποχωρίδης και λιγότερο ο Χαρίσης κι ο Καραποστόλου,π.χ.
Αλλά αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να τον βρίζουμε κάθε λεπτό ή να αλλάζουμε προπονητή κάθε 3 παιχνίδια.
Δυστυχώς το καλοκαίρι,αυτή η ομάδα χτίστηκε.
Αυτή η ομάδα θα μείνει,γιατί δεν υπάρχει σάλιο.
Αυτός θα είναι ο προπονητής μας-εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.
Ας το αποδεχτούμε!

ΟΜΑΔΑ OFF EFF DEF EFF PACE eFG% TOR ORR FTR
ARIS 95.5 109.1 66.9 42.6 10.6 21.0 25.0
PAOK 109.1 95.5 60.0 22.0 27.0 30.0
30 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Γιάννης-Γκύζη

Τι θα μπορούσε να κάνει ο Αγγέλου :
1. Να είχε κάνει καποιο συστημα καινα μην φέρνει γύροβολιές γύρω από τον ψηλό μας στο high post ο Βεργίνης για να ξεμαρκαριστει?
2. Να έπαιζε ο καλύτερος παίχτης μας μετά τον Πελεκάνο (Μποχωριδάκος) σε άμυνα και επίθεση λίγο παραπάνω (οταν αλώνιζε ο Χαραλαμπίδης ας πούμε)?
3. Ένα παληκάρι με ουρά στο πάγκο που ήταν να παίξει στο Μιλάνο φέτος, τον είδε όταν έκανε πλάκα Χαριτόπουλος?
Με Ριμπαουντ 12-36 στο ημίχρονο δεν πάς πουθενά

Συγνώμη αλλα έχω αλλεργία στον Αγγέλου…..

Αλλεργία ή όχι,λάθη ή όχι, αυτός θα είναι ο κόουτς.

Αλλά ο Βεργίνης όταν έκανε βόλτες γύρω από τον ψηλό μας,έμεινε 5 φορές ελεύθερος και τα έχασε.
Τα συστήματα τα δίνουν οι προπονητές και τα εκτελούν οι παίκτες.
Πόσες φορές ο Βεργίνης θα δώσει στο πικ&ρολ πάσα; 1%; Δεν είναι τέτοιος παίκτης.
Τι να κάνουμε;
Μέχρι 3 αγωνιστικές πριν βαρούσαμε μετά βίας 50 σουτ…
Τώρα τουλάχιστον μοιάζουμε με επίθεση Α1.
Δηλαδή να μπει να πάρει ριμπάουντ ο Αγγέλου ή να βάλει τρίποντο;

Το ότι ο Τσιάρας πρέπει να παίξει περισσότερο,συμφωνώ κι εγώ.Όχι άλλο Τσακαλέρη…

Anonymous

1: Ο ψηλός που έδινε συνεχόμενα σκρίν στο τρίποντο στον άσσο ήταν όντως σύστημα και μάλιστα το καλύτερο μας. Στην αρχή μπήκαν κάποια σουτ μετά στράβωσε.
2: Καραποστόλου- Χαρίσης πρέπει να παίρνουν το 1/3 του χρόνου που παίζουν στα τελευταία ματς και οπωσδήποτε πρέπει να έχουν κάποια συνέπεια στα συμβόλαια τους μετά από τέτοιες εμφανίσεις. Είναι α π α ρ α δ ε κ τ ο ι!!
3: Εμένα ο Τσακαλέρης μου αρέσει, όντως ήταν παρατραβηγμένα κάποια σουτ που πήρε αλλά σε σημεία που η ομάδα είχε κολλήσει εντελώς. Θα μπορούσε να παίξει και στο 5 παίρνοντας χρόνο από τον Χαρίση και στο 4 να μοιράζονται τον χρόνο κυρίως Τσίαρας και Ασημακό.
4: Γενικότερα ο Αγγέλου δεν είναι το πρόβλημα αλλά χρειάζεται να την δουλέψει πολύ την ομάδα για να έχουμε χτυποκάρδια μέχρι τελευταία αγωνιστική.
5: Έχουμε και εμείς σαν φίλαθλοι τις ευθύνες μας. Σήμερα η ατμόσφαιρά ήταν καλή (την περίμενα καλύτερη) με πολύ κόσμο αλλά αυτό θα πρέπει να γίνεται σε κάθε ματς. Τουλάχιστον από εδώ και πέρα.

ΌΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΛΕ!!!

skoraris

θα διαφωνησω με το Γιάννη-γκυζη στο 2, διότι στην πρώτη εισοδο του χαραλαμπιδη ο χαντ τον επαιξε πολυ καλα. ο αγγελου ομως θα μπορουσε να στησει σωστη αμυνα πανω στον παπαδοπουλο, θα μπορουσε να πει τον σαρικοπουλο να μη δινει βοηθειες διοτι ειναι πολυ αργος για να επιστρεψει στον παπαδοπουλο, θα μπορουσε να αφησει για παντα τον καραποστολου στον παγκο, θα επρεπε ηδη να εχει φτιαξει ενα δυο παιχνιδια για να παταμε στο ζωγραφιστό χωρις να παιρνει την μπαλα ο καθε τσακαλερης και να κανει μπασιμο ποσειδωνιου! συμφωνω με τον night σε πολλα γιατι πραγματι καποια πραγματα ειναι αυτονοητα και κανενας αγγελου δε χρειαζεται για να τα κανεις. κατα τα αλλα ο παοκ εχει πιο καλη ομαδα, εμεις δεν ειμαστε ομαδα και εχω την απορια γιατι ειμαστε τοσο κακοι οταν το υλικο μας δεν ειναι τελικα τοσο απαραδεκτο? επισης δεν πρεπει να χρεωθουμε για καμια επιπλεον μεταγραφη και πρεπει να βρουμε εναν τροπο να παρουμε καποιες νικες για να σωθουμε. αυτα ειναι τα αυγα για φετος και καλα θα κανουμε να μαθουμε να μαγειρευουμε ομελλετα για να μην πεθανουμε απο την πεινα….

Night Audit

Πάντως,νομίζω πως από τα παιχνίδια που πρέπει να νικήσουμε,μέχρι τώρα είμαστε 2-1.
Ηλυσιακός,Ελευσίνα νίκη/ Πάτρα ήττα…
Ίκαρος,Περιστέρι εντός& Καβάλα εκτός είναι must win.
Κολοσσός εντός και ΚΑΟΔ,εντάξει,θα ήταν καλό να κάναμε μια νίκη κι σε αυτά.

skoraris

μόλις τωρα αυτο κοιτούσα, απο τη μεθεπομενη αγωνιστικη, ικαρος εντος, πολύ καλό θα ηταν αν καταφερναμε τον καοδ εκτος και περιστερι εντος. τελος παντων 2/3 θελουμε για να εχουμε καλυμμενο τον κώλο μας..

Night Audit

Κάπως έτσι το σκέφτομαι κι εγώ.

Anonymous

ΓΙΑ ΙΚΑΡΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΕΝΤΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ.ΓΙΑ ΚΑΟΔ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ.ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ.Ο ΧΑΡΙΣΗΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ; ΑΝ ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ;ΤΟΣΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕ;
ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΦΥΛΑΚΑΣ

Ruben2501

Ο Τσιάρας στο Μιλάνο νομίζω βοηθούσε στις προπονήσεις.Για να έπαιζε είχε πολύ δρόμο μπροστά του.Μη τρελαίνεστε δεν έχουμε τον Φώτση και δεν τον βάζει ο Αγγέλου.Έχει 3-4 χρόνια να παίξει καλό μπάσκετ.Τα συστήματα τα δουλεύουν στην προπόνηση οι προπονητές και τα εκτελούν οι παίκτες.Το δικό μας πιο πολύ μοιάζει με γύρω γύρω όλοι στη μέση ο Χαρίσης.Ναι για το ότι έχουμε 2 παίκτες 2,10 και η μπάλα δεν ακουμπάει ποτέ στον ψηλό μέσα από σύστημα είναι πρόβλημα του προπονητή ειδικά όταν δεν έχει καλούς σουτέρ και όταν δεν έχει παίκτες που να παίζουν την πιο απλή συνεργασία, το pick n’ roll δηλαδή.Για το ότι δεν παίζουμε καλή επιθετική άμυνα ώστε να βγάλουμε εύκολα καλάθια αφού ήδη ξέρουμε ότι δεν μπορούμε να ελέγξουμε τα ριμπάουντ φταίει ο προπονητής.Επίσης νομίζω δεν δοκιμάσαμε ούτε ζώνη, αν και οι άλλοι τα έβαζαν οπότε ήταν επικίνδυνο, αλλά τουλάχιστον μπορεί να βοηθούσε στα ριμπάουντ.Γενικά δεν έπεσα από τα σύννεφα όπως φάνηκε και από την πρόβλεψη μου και απλά θα ξανατονίσω ότι η φετινή χρονιά είναι για γερά στομάχια.Όποιος δεν αντέχει ας κάνει ένα διαλειμμα και ας ξανασχοληθεί πάλι του χρόνου.

Night Audit

Η αλήθεια είναι πως δεν παίζει καθόλου ζώνη ο Αγγέλου.Δεν ξέρω αν θα βοηθούσε βέβαια,αλλά ίσως να έπρεπε να τη δοκιμάσουμε λίγο…

Anonymous

ΜΙΖΕΡΙΑ, ΓΚΡΙΝΙΑ, ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ,ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑ. KAI ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΛΕΞΕΙΣ-ΣΚΕΨΕΙΣ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΩ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΤΗΣ 9.00 μ.μ.
ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ.
Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΡΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ, ΜΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΞΕΝΑΓΟ.
ΟΛΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ ΤΩΝ ΤΡΑΓΙΚΩΝ – ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΧΕΙΡΙΣΜΩΝ, ΜΙΑΣ ΑΠΕΙΡΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΚΟΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΣΕ ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΑ.
ΟΛΟΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ Η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΧΡΕΗ,
ΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΤΡΑΓΙΚΟΣ.
ΞΟΔΕΨΕ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ.
ΤΕΡΜΑ Η ΑΣΥΛΙΑ, ΤΕΡΜΑ Η ΑΝΟΧΗ, ΤΕΡΜΑ Η ΥΠΟΜΟΝΗ.
ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΡΙΤΚΗ ΚΑΙ ΚΡΑΞΙΜΟ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΠΑΛΟΥΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΓΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΦΟΡΑΝΕ ΤΗΝ ΕΝΔΟΞΟΤΕΡΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ.
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΣ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ, ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΓΙΑ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΙΕΣΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ, ΓΙΑ ΔΕΚΑΘΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ.
ΚΑΘΕΠΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.
ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΟΛΟΙ.
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ, ΚΑΙ ΠΑΙΧΤΕΣ.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΡΗΣ. ΖΗΤΩ Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡΑΣ
ΥELLOW

RedDragon

Παίδες μη τρελαίνεστε.

Το είχαμε πει από την προηγούμενη βδομάδα ότι το παιχνίδι αυτό δεν θα το κερδίζαμε. Η ομάδα μας είναι αστεία.

Χάσαμε από τον (πρώην μπασκετμπολίστα) Παπαδόπουλο και από τον Χαριτόπουλο!!! Τι άλλο να πεις δηλαδή;

Μέχρι στιγμής όσες ήττες κάναμε ήταν με κατεβασμένα τα χέρια κ οι 2 νίκες με την ψυχή στο στόμα.

Στόχοι της χρονιάς ήταν 2: να μην πέσουμε κ να συμμαζέψουμε τα οικονομικά.

Τώρα νομίζω ότι έμεινε μόνο ο 1ος διότι με τις αλλαγές παιχτών που έχουν γίνει μάλλον έχουν πεταχτεί τζάμπα χρήματα

Night Audit

Το μπάτζετ δεν έχει ξεφύγει RedDragon…340 είναι…
Επίσης και μόνο τα κουρέματα και τους διακανονισμούς που έχουμε κάνει,είναι συμμάζεμα οικονομικό.
Τώρα,πως θα καταφέρουμε να φτάσουμε σε ”διαχειρίσιμο” χρέος,μετά από τα διάφορα κουρέματα(δηλαδή όταν πρακτικά θα πρέπει να παράγουμε χρήματα κάπως) είναι άλλο θέμα…

experience

Ολάζουον τον κάναμε τον Παπαδόπουλο.

Night Audit

Παιδιά,όπως λέει και ο RedDragon,δεν υπάρχει λόγος πανικού(ακόμα).
Στόχοι μας είναι τα παιχνίδια που μπορούμε να νικήσουμε και ξεχάστε τα παλιά και ”να παίζουμε σαν αυτοκράτορας” κι άλλα τέτοια.

Με 5,5 εκ. χρέη,σε μια εποχή που δεν υπάρχει σάλιο,δεν έχεις άλλη ελπίδα,από να κάνεις τέτοιες ομάδες(μέτριες προς κακές) για 2-3 χρόνια.

Απλά,εύχομαι του χρόνου,που θα έχουμε προπονητή κι όχι Αλεξανδρή,το καλοκαίρι να κάνουμε επιλογές νεαρών ΤΑΛΑΝΤΟΎΧΩΝ παικτών,γιατί φέτος δεν το καταφέραμε(προφανώς με προτροπή του Αλεξανδρή).

experience

Ουσιαστικά και εγώ πιστεύω ότι η ομάδα και ο προπονητής είναι αυτοί που είναι τώρα. Για μένα δεν πρέπει να πάρουμε παίκτη και πρέπει να συνεχίσουμε με αυτούς που έχουμε. Το πρόβλημα για μένα δεν είναι τόσο η σύνθεση αλλά ότι όλοι παίζουν όσο χειρότερα μπορούν. Αν παίρναμε από τον καθένα αυτό που μπορεί θα ήμασταν σε καλύτερη θέση. Οι παίκτες και ο Αγγέλου καλοί-κακοί αυτοί είναι τώρα. Ουσιαστικά ο στόχος είναι η παραμονή που θα δυσκολέψει αν χάσουμε από ομάδες που είναι του επιπέδου μας (Ίκαρος, Πάτρα κλπ). Αυτά πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε και δε φαίνεται εύκολο.

Anonymous

Night, και αδέρφια υπάρχει επαγρύπνηση και όχι πανικός και τοσο εγώ, οσό και άλλα αδέρφια, που κριτικάρουμέ σκληρά τους πάντες, το κάνουμε απλά και μόνο άπο αγαπη για την ομάδα.
Κανένας δεν είπε να παίζουμε σαν αυτοκράτορας,αλλά εδώ βλέπουμε ότι δεν κάνουμε ούτε τα βασικά, τι μου λέτε τώρα.
Ο παοκ δηλάδη ποσους ξένους έχει; και αν αφαιρέσουμε το κόστος των Χαντ, Πασσαλιτς και των Xαρτσέρ Μακγκράθ και μείνουμε στους Έλληνες των δύο ομάδων, πιό ακρίβοι είναι οι δικοί μας ή του παοκ;
Κακές επιλογές έγιναν το καλοκαίρι από διοίκηση και Αλεξανδρή και προσπάθησε ανορθόδοξα η Διοίκηση, με την αλλαγή προπόνητη αλλά και τις αθρόες προσθήκές παιχτών, να καλύψει τα καλοκαίρινά εγκλήματα, με τις επιλογές αυτών των άμπαλων, οι οποίες μπορεί και να ήταν εισηγήσεις του Αλέξανδρή.
YELLOW.

Night Audit

Έχεις απόλυτο δίκιο.Κακές επιλογές έγιναν το καλοκαίρι.Ποιος φταίει δεν έχει τώρα σημασία.
Σημασία έχει τώρα να δούμε τι κάνουμε.
Άμπαλοι ή όχι,αυτοί θα πρέπει να βγάλουν το κάρο από τη λάσπη.

Anonymous

τραγικοι τραγικοι τραγικοι!!!! τιποτα πιο αισιοδοξο δεν εχω να πω….
αυτο που βλεπουμε μεχρι στιγμης ειναι απλα ανυπαρκτο μπασκετ… δεν γινονται ουτε τα βασικα.. σιγουρα δεν εχει ευθυνες ο προπονητης γι’αυτο που παρελαβε αλλα δεν κανει και τιποτα να το βοηθησει..
ξεκιναει ο πελεκανος ζεστος εχει 7 ποντους τον βγαζει στο 5 και τον ξαναθυματε στο 15 οπου αρχισε να εχουμε χοντρο προβλημα…
ο παοκ εκανε 7-8 pick n’ roll και μεις θυμαμαι ενα στον σαρικοπουλο… ο οποιος μεχρι τωρα ειναι ο μονος για μ’ενα με τα δεδομενα που τον χαρακτηριζουν που παιζει αυτο που μπορει… ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ!!!!
ο βεργινης πηγαινε απο την μια στην αλλη πλευρα μηπως και ψαξει μια σωστη πασα…
ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΔΕΙΞΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΤΕ ΛΕΓΕΤΑΙ ΒΕΡΓΙΝΗΣ Η ΠΑΣΑΛΙΤΣ ΕΙΤΕ ΜΠΟΧΩΡΙΔΗΣ??? ΠΟΤΕ ΣΥΚΩΣΑΝ ΤΟ ΚΟΥΛΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΚΑΤΙ???
ενταξει δεν ειμαστε οι bulls αλλα τουλαχιστον ας παιξουμε μπασκετ…
ΓΙΑ Μ’ΕΝΑ Ο ΑΓΓΕΛΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΙΕΙ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΣ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!!
ΥΓ. ΩΡΑΙΑ Η ΝΕΑ ΣΟΥ ΦΩΤΟ.. ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ?? ΘΑ ΞΑΝΑΒΑΛΕΙΣ ΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ???? ΙΧΙΧΙ

Night Audit

Θα βάλω το καλοκαίρι ναι…και γκρινιάρης και λιγούρης 😛

skoraris

βεβαια ας βαλουμε λιγο στο ζυγι και το γεγονος οτι ο Αλεξανδρης εκανε προγραμματισμο με +3 νεαρους παικτες τους οποιους υπολογιζε για 2ετια-3ετια… τέλος όσον αφορά το ποιοι πρεπει να περναν εξω απο το παλε, μετα απο ενα σημειο… money talks! ο Μποχωριδακος θα ειναι το τεραστιο κερδος της χρονιάς!

Night Audit

ποιους;

Anonymous

Αυτό ρωτάω και έγω ποιοί θα έμεναν διετεία ή τριετεία, όταν το μοναδικό τετρετές συμβόλαιο είναι του Λ Μποχωρίδη και διετή συμβόλαια έκαναν ή Τσακαλέρης, Σαρικόπουλός, επίσης συμβόλαιο ως το 2014 έχει ο Δήμας.
Μόνο σ’ αυτούς μπορούσε να επενδύσει για του χρόνου.
ΥELLOW

Κωστής

Οχι οτι θελω να δικαιολογησω τον Αγγελου (που δε μ αρεσει και το εχω πει ξανα) αλλα ο Πελεκανος εκανε 2 φαουλ αμεσως και για αυτο πηγε στον παγκο. Επρεπε να προστατευτει και καλα εκανε ο Αγγελου. Τωρα για τα συστηματα τα εχουμε πει. Ειναι ανυπαρκτα και γιατι δεν υπαρχει προφανως σωστο κοουτσαρισμα αλλα και επειδη δεν εχεις καθαρο point guard.

Θα πω τώρα τη γνώμη μου για ολους τους παικτες μας σε στυλ “προπονητή του καναπέ / εξέδρας” :

Θεωρω οτι ο Σαρικοπουλος ειναι αρκετα καλος τελευταια (εχει καλα τελειωματα στο ποστ αλλα η μπαλα σπανια να περασει εκει) αν και τα γνωστα λαθη εξακολουθει να τα κανει.

Ο Πασαλιτς ειναι ο πιο σταθερος μας παικτης επιθετικα και ειναι και οικονομικός (δεν παίρνει πάρα πολλές προσπάθειες) και βάζει και κρίσιμα σουτ απλά οργανωτικά δεν είναι ο καθαρός άσος που θελουμε. Θετικότατος πάντως ίσως ο MVP μέχρι τώρα

Ο Πελεκανος ειναι μια κλαση πανω απο τους αλλους φανερα και θα πρεπει να κανει την υπερβαση απο το “παικτης ομάδας” στο “παικτης ηγέτης” και να απειλεί περισσότερο με drive. Εχει τα αθλητικά προσόντα και το ταλέντο. Είναι θέμα ιδιοσυγκρασίας όμως μάλλον. Είμαι ευχαριστημένος μέχρι στιγμής αλλά σίγουρα μπορεί πολύ καλύτερα.

Ο Βεργινάκος τώρα. Δε μπορεί με τίποτα να ανταπεξέλθει στο “1” και απορώ γιατί παίζει εκεί (θα μου πεις έχεις άλλον pg? Όχι δεν έχεις, αλλά ο Μποχω θεωρώ είναι καλύτερος οργανωτικά αν και combo guard).Από περσι φαινότανε το πράγμα. Για μένα είναι “2” καθαρό και μάλιστα με πολύ καλή κατάρτιση. Αμυντικά είναι μέτριος το λιγότερο αλλά σαν σκόρερ μπορεί να βοηθήσει πολύ παραπάνω, είναι ο μόνος που έχει την ευχέρια να σκοράρει μετά από ντρίπλα και στο να δημιουργεί το σουτ του. Δε φοβάται να πάρει κρισιμο σουτ και αυτό είναι καλό. Θα πρέπει να βρεθεί μια φόρμουλα ώστε να απαλλαγεί από τα οργανωτικά καθήκοντα.

Ασημακόπουλος. Ξέρει μπάσκετ, έχει το μπασκετικό ΙQ και την εμπειρία, έχει πάθος, πολύ καλός αμυντικά αλλά είναι λίγο άτεχνος ειδικά στα τελειώματά του κοντά στο καλάθι, μέτριος σουτέρ και κακός στις βολές. Θα προτιμούσα αν έπαιρνε λιγότερες προσπάθειες και έπαιζε λιγότερα λεπτά δίνοντας λίγο παραπάνω χρόνο στον…

Τσιάρα. Πρέπει να παίξει περισσότερο και να πάρει προσπάθειες. Αν κάνει κάτι καλύτερα είναι το σκοράρισμα μιας και στην άμυνα και στα ρημπάουντ είναι μέτριος στην καλύτερη περίπτωση.

Χαρίσης. Απογοητευτικός. Πολλά λάθη. Χωρίς πάθος. Γκρινιάζει αντί να προσπαθήσει περισσότερο. Κρίμα γιατί κανείς δε μπορεί να πεί ότι είναι άχρηστος. Τόσα χρόνια τον ξέρουμε…Ελπίζω να αλλάξει η εικόνα του.

Τσακαλέρης. Έχει όρεξη, πάθος και θράσος κάποιες φορές αλλά γενικά δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Αμυντικά καλύτερος σαφώς απ ότι επιθετικά.

Μποχωρίδης. Το παιδί κάνει μπαμ ότι ξέρει μπάσκετ. Αμυντικά είναι καταπληκτικός. Στην προσωπική άμυνα ιδιαίτερα. Επιθετικά είναι ο μόνος που θα απειλήσει με drive μαζί με τον Πελεκάνο κι αυτό γιατί έχει τα αθλητικά προσόντα αλλά και το θράσος που χρειάζεται για παίκτη 18 χρονών. Επίσης το ότι επιλέγει να κάνει drive τη στιγμή που η άμυνα φαίνεται ανοργάνωτη δείχνει ότι έχει ψιλό μπασκετικό IQ και “βλέπει” γήπεδο. Αυτό το τελευταίο τον βοηθάει και οργανωτικά άσχετα αν δεν είναι ούτε κι αυτός καθαρός άσσος. Μεγάλο κέρδος για τον Άρη φέτος. Δεν πρέπει να παίζει κάτω από 20 λεπτά κατά τη γνώμη μου. Είναι σαφώς καλύτερος από τον…

Καραποστόλου. Δε φταίει αυτός 100% αποκλειστικά. Φταίει και ο Αγγέλου που συνεχίζει να τον βάζει. Τα έχουμε πει όλοι εδώ και συμφωνούμε δεν έχω να προσθέσω κάτι. Αρνητικός 100%

Χαντ. Το σάββατο τον είδα λίγο πιο ευκίνητο. Ίσως να ξεπερνά τον τραυματισμό του? Δεν ξέρω, ούτε έχω μεγάλο δείγμα για να εκφέρω άποψη. Αν είναι φτηνός και πάρει λεπτά παραπάνω και συνεχίσει να βελτιώνεται έχει καλώς. Αλλιώς ας τον αφήσουμε.

Κωστής

Το δικό μου συμπέρασμα: Πρέπει να πάρεις point guard. Δε γίνεται αλλιώς. Να σου οργανώσει την επίθεση. Να στήσει τους παίκτες σωστότερα ώστε να έχουν καλύτερες αποστάσεις μεταξύ τους. Να στείλει τη μπάλα στους ψηλούς σωστά και όταν αυτοί θα έχουν πάρει καλή θέση. Αλλά point guard. ¨Οχι κανέναν combo, όσο καλός στο σκοράρισμα κι αν είναι. Φυσικά μάλλον αυτό δε θα συμβεί αλλά λέμε τώρα.

Unknown

Εμένα πείτε μου γιατί δεν παίζουμε σχεδόν καθόλου με τους ψηλούς; Έχουμε δυο βαριά σεντερ και παιρνουν ελαχιστες προσπαθειες. Πείτε μου πόσα φαουλ είχε ο παπαδοπουλος; 1,2; Είναι δυνατόν; Πως θα επιζήσεις αν δεν φθείρεις τον καλύτερο παίκτη του αντίπαλου με φαουλ; Δεν είναι ορθολογική αναπτύξη να περιφέρεται ο ασσος με την μπάλα, να δίνεται ενα σκριν και μετά κάποιος να σουτάρει τρίποντο. Αφού δεν έχουμε παίκτη σκόρερ που θα πάρει τη μπαλα και θα μπει μέσα, τουλαχιστον ας εκμεταλλευτούμε τους ψηλους και τον ασημακοπουλο που με τις προσπαθειες του βγαζει ωραιες πασες και βαζει καλαθια

Night Audit

Αυτό το ερώτημα είναι πολύ σωστό και μόνο ο προπονητής μπορεί να το απαντήσει…
Αλλά αν δεν κάνεις τις σωστές ερωτήσεις,δε θα πάρεις τις σωστές απαντήσεις…

Anonymous

φιλε unkown δεν παιζουμε καθολου με ψηλους γιατι δεν εχουμε ψηλους. εκτος αν ψηλος σημαινει οποιος εχει μποι 2.10 και τιποτα αλλο. και για να φθειρουν τον παπαδοπουλο ο χαρισης (κυριως αυτος, που εχει αρχισει να μας κανει τα νευρα τσαταλια) και ο σαρικοπουλος πρεπει να παιξουμε ματς 120 λεπτων. μην ρωταμε παλαβα πραγματα λοιπον.

Ruben2501

Ενώ ο Μαργαρίτης…

Κωστής

Δεν παίζουμε με τους ψηλούς γιατί όπως ανέφερα και παραπάνω δεν έχουμε παίκτη να οργανώσει την επιθεση (Point Guard) και ή δεν έχουμε και συστήματα (θέμα Αγγέλου) ή δεν μπορούν να τα εφαρμόσουν παίκτες (και πάλι θέμα point guard αλλά και των υπολοίπων παικτών)