sassari_reggio emilia

Οι τρεις «αντάρτες» του ιταλικού μπάσκετ, Σάσαρι, Τρέντο και Ρέτζιο Εμίλια αποφάσισαν να αποσύρουν την συμμετοχή τους στο Γιούροκαπ και να εναρμονιστούν στις διατάξεις της ιταλικής ομοσπονδίας και της FIBA.

To sportando.com μετέδωσε την είδηση λίγη ώρα μετά την συνάντηση που είχαν εκπρόσωποι των τριών ομάδων με τον πρόεδρο της ιταλικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Τζιοβάνι Μαλαγκό.

Οι τρεις ομάδες είχαν υπογράψει με την Ευρωλίγκα τριετές συμβόλαιο και σύμφωνα με άλλο ρεπορτάζ θα κληθούν να καταβάλουν για την απόσυρσή τους το 9% των φετινών εσόδων τους!

 

Πηγή: Σάσαρι, Τρέντο και Ρέτζιο Εμίλια αποσύρθηκαν από το Γιούροκαπ! | PressAris.gr

 

Ουάου! 9% των φετινών εσόδων τους! Μια χαρά τους έδεσε η Ευρωλίγκα. Πάντως όπως πάνε τα πράγματα, το βλέπω να μας αποχαιρετάει το Γιούροκαπ.

 

8 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Night Audit

Λογικά θα τα πληρώσει η Φιμπα ή η Ιταλική Ομοσπονδία αυτά

ARISUNITED

Λάσκαρη τους εκανες τους εχθρους σου να καταπίνουν ασπιρινες

Toby B

For the love of basketball.. Η αλήθεια είναι πως το όλο σκηνικό δεν θυμίζει αγάπη προς το άθλημα αλλά εμπόλεμη ζώνη και προσπάθεια κυριαρχίας. Η Φίμπα απειλεί, η Uleb προτείνει κλειστές λίγκες. Τουλάχιστον να μπορέσει να βρεθεί μία καλή λύση στο τέλος, δηλαδή δύο διοργανώσεις (τύπου Champions League, Europa League) με καθαρά βαθμολογικά κριτήρια. Και κάπου εκεί να ξετρυπώσουμε και εμείς, να φτιάξουμε ομάδα αντάξια της ιστορίας μας και να εδραιωθούμε ανάμεσα στους δυνατούς της Ευρώπης.

xanthoskyli4

Πραγματικά θεσπέσιο νέο! Πιστεύω ότι με αυτόν τον τρόπο ανοίγουν οι πόρτες και για άλλες ομάδες να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο. Είχα πολλές αμφιβολίες για την επιλογή Λάσκαρη προς CL. Τώρα έχω λιγότερες. Μακάρι οι φόβοι μου, που είχα εκφράσει παλιότερα, να αποδειχθούν πλήρως αβάσιμοι. Επαναλμβάνω, πολύ καλό νέο!

Kyriakouleas

https://www.sdna.gr/mpasket/kosmos/article/193440/mpontirogka-prepei-na-apexei-mpasket-apo-tin-politiki
μέρα με την ημέρα πιστεύω ότι ο Λασκαρης, ήξερε πολλά που δεν ξέραμε, και είναι προφανές ότι το πράγμα αρχίζει να φαίνεται….προφανώς πήρε τις διαβεβαιώσεις του και ποντάρισε….εκ του ασφαλούς…πιθανότατα το γιούροκαπ που ξέραμε, δεν θα το ξαναδούμε…και πιθανόν, ο ΑΡΗΣ, ως ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα, που εξ αρχής στήριξαν τη ΦΙΜΠΑ, δεν θα ξεχαστεί…για όσους μπαίνουν συχνά εδώ, θα θυμούνται ίσως παλαιότερο σχόλιό μου, όπου υποστήριζα, ότι στηρίζοντας εξ΄ αρχής τη ΦΙΜΠΑ, όταν οι άλλοι θα τρέχουν, εμείς θα είμαστε ήδη κατεστημένο…Deja vu…

giannisaris81

Λογικα καπου τωρα θα γινει προσπαθεια για να τα βρουν καπως….η φιμπα δεν πρεπει να κανει πισω ως προς το βασικο της επιχειρημα…πρεπει να παρει στο συμβιβασμο το τελος των κλειστων λιγκων και συμβολαιων….ας κρατησει ο μπερομεου την ευρωλιγκα….να παρει η φιμπα τη δευτερη διοργανωση αλλα να μην υπαρχουν και στις 2 κλειστα συμβολαια…

Kyriakouleas

that’s the point!!! μες το μυαλό μου είσαι…..αυτό ακριβώς για μένα είναι το ζητούμενο…δική σου η πρώτη, δική μου η δεύτερη, και κλειστά συμβόλαια και wild cards, τέλος…

giannisaris81

Ετσι φιλε….αντε και στη τελικη επειδη ειμαστε large..και για ειναι και λιγο λογικοφανες το σεναριο μας..κρατα 2(οχι παραπανω) wild cards για τα φιλαρακια σου που μπορει να μεινουν εξω….μεχρι εκει ομως….οχι παραπανω….κλειστα συμβολαια τελος!