Αρης εκπέμπει S.O.S. αντιμετωπίζοντας σοβαρότατο πρόβλημα ρευστότητας, με τους πιστωτές να πιέζουν για τα χρήματά τους, την ομάδα να αντιλαμβάνεται ότι υπάρχει ζήτημα επιβίωσης και τους υπεύθυνους να μην είναι σε θέση να εγγυηθούν για τον τρόπο αλλά και το πότε θα χρηματοδοτηθεί η εταιρία.

 

Αυτή είναι η πραγματική εικόνα. Η δημιουργία ομάδων εργασίας μπορεί να στοιχειοθετεί διοικητικό πλάνο διαχείρισης της άκρως προβληματικής κατάστασης αλλά είναι αδύνατο να βάλει τα πράγματα σε μια τάξη, όσο υφίσταται η οικονομική δυσπραγία. Ο Αρης χρειάζεται ρευστό για να μπει σε διαδικασία διακανονισμών. Από τη Δευτέρα όπου ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Δημήτρης Παπακυριάκης, ανακοίνωσε ότι θα αναλάβει αυτή την υποχρέωση μέχρι και χθες, δεν έγινε η παραμικρή ουσιαστική επαφή. Και δεν μπορεί να γίνει διότι για να πείσεις έναν αθλητή που του οφείλεις (τουλάχιστον) το 50% του συμβολαίου του θα πρέπει να έχεις τη δυνατότητα καταβολής μέρος της οφειλής.

Πηγή: Απαιτούνται λύσεις, τέρμα οι υποσχέσεις

Έτσι για να θυμόμαστε πως τίποτα δεν έχει λυθεί

43 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Guardiola3

Night , πιέζω τον εαυτό μου να δω τη κατάσταση θετικά. Όταν σκέφτομαι όμως ρεαλιστικά τότε καταλαβαίνω ότι πολύ δύσκολα θα τη βγάλουμε καθαρή. Θα καεί κ η πρόσληψη του Γιαννάκη.

ChrisSiak

Εντάξει το ξέραμε ότι η πρόσληψη Δράκου ήταν για να κερδίσει χρόνο ο Λασκαρης. Ποσο δεν ξέρουμε όμως. Και ποσο θα αντέξει ο Δρακος να μιλάει με παιχτες και ατζέντηδες για να στελεχώσει την ομάδα κ ο Λασκαρης να είναι απών.

Όσο κ αν προσπάθησε κ προσπαθεί ο Λασκαρης γιατί να δεχτεί ο Δρακος να απομυθοποιηθεί για τον Λασκαροπαπακυριακη και τον κάθε περαστικό-όπως τείνει να δείχνει τελευταία.

Guardiola3

Κ εγώ σκεφτόμουν ότι μπορεί ο Γιαννάκης να είναι στάχτη στα μάτια…αλλά δεν μπορώ να πιστέψω ότι μπορεί να μας περνάει για τόσο ιθαγενείς!!!

ChrisSiak

Δεν το θεωρώ στάχτη στα μάτια. Δεν προσπαθεί να μας κοροϊδέψει. Θέλει να κερδίσει χρόνο. ΠΟΣΟ χρόνο δεν είπε.

Πραγματικά στενοχωριέμαι για τον Δρακο.

Έχεις Δράκο, έχεις το 33% της εθνικής νέων και δεν έχεις έναν να χορηγήσει τα βασικά από πίσω.

Προσπαθεί αλλά δε μπορεί ο Λασκαρης είναι το καλύτερο σενάριο. Τον φεύγουν πριν το χειμώνα είναι το χειρότερο.

ΥΓ. Αντμιν, η φωτό του αντιπροεδρα είναι λόγω γενικότερης αντιπάθειας ότι φταίει για τα πάντα ή λόγω του ότι ηγείται του συγκεκριμένου τασκ φορς;

Guardiola3

Όταν λέω στάχτη στα μάτια, δεν εννοώ κάτι το πολύ κακό…συμφωνώ μαζί σου…χρόνο θέλει να κερδίσει κ να μας ηρεμήσει με την πρόσληψη του.

teotsex

Aν μέσα στις επόμενες 2-3 βδομάδες δεν βρεθεί κάποιος τρόπος να δοθούν κάποια χρήματα στους παίκτες της φετινής χρονιάς και στους πιστωτές του 99 τότε σιγά σιγά πρέπει να παραμερίσουν τον Λάσκαρη και τους παρατρεχάμενους του και να κοιτάξουν κάποιο εναλλακτικό πλάνο.

Είναι πραγματικά κρίμα να κάθεται ο Γιαννάκης να ”ξεφτιλίζεται” στην Αθήνα όπου κάνει επαφές με μάνατζερ και το μόνο που ακούει είναι ευγενικά όχι.Δεν υπάρχει κανένας σοβαρός και νοήμων μάνατζερ που θα στείλει τον πελάτη του σε μία ομάδα που είναι αφερέγγυα και τους τελευταίους μήνες δίνει συνεχώς προθεσμίες πληρωμών χωρίς να της τηρεί.

Είμαι περίεργος να δω μέχρι πότε θα τρέχει ο Γιαννάκης για θέματα που δεν άπτονται της αρμοδιότητάς του.Να τελειώσουν οι αεριτζίδικες υποσχέσεις και να περάσουν σε χειροπιαστά πράγματα.Έλα εδώ Νίκο Λώτσο πόσα χρωστάμε στον Καββαδά;60 χιλιάδες ευρώ;Πάρε τώρα τα 10 και τα υπόλοιπα 50 να τα διακανονίσουμε μέχρι τον Ιούνιο του 2018 με καταβολή ενός ποσού ανά μήνα.Τα ίδια με τον μάνατζερ του Τσαιρέλη και όλων όσων χρωστάει ο Λάσκαρης.

Όμως πρέπει να βρεθεί χρήμα για να γίνουν όλα αυτά και νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο πως το χρήμα το περιμένουν από τα διαρκείας.Πόσες τρύπες θα καλύψουμε με τα διαρκείας;Πως θα σχεδιαστεί και θα βγει η φετινή χρονιά όταν μεγάλο μέρος των φετινών εσόδων θα πάει στα χρέη;

Sam Vincent

Νομίζω πως είναι ήδη αργά Τεο. Ο Γιαννάκης δέχθηκε την πρόκληση κυρίως από αγάπη και θέληση να γυρίσει στο σπίτι του ,στήριξε και έδωσε χρόνο στον Λάσκαρη, αλλά για άλλη μια φορά οι υποσχέσεις του αποδείχθηκαν ψεύτικες. Ο χρόνος έχει τελειώσει και ο Λάσκαρης εναποθέτει τις τελευταίες του ελπίδες …σε μας. Παίκτες όπως λες ,δεν θα βρούμε ποτέ και τα πιτσιρίκια δεν αρκούν για να παραμείνουμε στιν Α1. Εαν υπάρχουν υγιείς δυνάμεις κοντά στη διοίκηση πρέπει ν αρχίσουν το …ξήλωμα. Αν στην πορεία αλλάξουν τα πράγματα και γεμίσουμε χρήμα ,τότε το ξαναβλέπουμε αλλά δεν μπορώ να το δω.

Toby B

Φίλε teo έχεις ακούσει κάτι για χορηγίες, τηλεοπτικό κτλ? Και αν κλείσουν άμεσα ποτέ πιστεύεις πως μπορεί να δοθεί μΙα πρώτη δόση. Ψιλοδιαφωνω μαζί σου πως τα περιμένουν όλα από τα διαρκείας για τον ένα και εξής λόγο. Δεν έχουν βγει. Αν τα διαρκείας ήταν η βασική ελπίδα του Λάσκαρη θα τα είχε βγάλει εδώ και τουλάχιστον 15 μέρες. Για μένα τεράστιο λάθος που δεν έγινε η συνέντευξη Τύπου κτλ κτλ 2 μέρες μετα το τελευταίο παιχνίδι με ΑΕΚ, να εξηγήσουν την κατάσταση και να ζητήσουν βοήθεια από τον κόσμο. Να βγουν στα καπάκια και τα διαρκείας τα οποία θα έδιναν μια κάποια ανάσα μέχρι να βρεθούν λύσεις μέσα στον Ιούλιο Αύγουστο. Επίσης φημολογείται πως ο ΟΤΕ έχει κάνει προσφορά 450χιλ για τα τηλεοπτικά από τα οποία πάνω από 300 είναι τσέπη, και εμείς περιμένουμε τη συλλογική σύμβαση του γαλατσοπουλου.η ομάδα έχει ανάγκες τώρα, δεν γίνεται να περιμένουμε άλλο. Ας χάσουμε κάποιες χιλιάδες αλλά να πάρουμε λεφτά άμεσα.

teotsex

Oι συνεργάτες του Λάσκαρη και ο παρατρεχάμενός του διαρρέουν τις φήμες για τις χορηγίες.Αν κλείσει κάποια χορηγία θα το μάθουμε πρώτοι.Μέχρι τώρα δεν υπάρχει τίποτα χειροπιαστό.Γίνονται συζητήσεις αλλά το ταμείον συνεχίζει να είναι…μείον.Για να καταλάβεις πόσο τραγική είναι η κατάσταση στο δ.σ συμφωνήθηκε ότι καλό θα ήταν να υπάρχει ένα ποσό κοντά στις 200 χιλιάδες ευρώ για να ξεκινήσουν οι διακανονισμοί.Αυτό το ποσό γίνονται προσπάθειες να βρεθεί.Ουσιαστικά υποσχέθηκε ο Λάσκαρης ότι θα το καλύψει με κάποια χορηγία από επιχειρηματίες που συνεργάζονται μαζί του.

Μέσα σε αυτές τις 5 μέρες που μεσολάβησαν από τη συνέντευξη της Δευτέρας δεν έγινε το παραμικρό.Δεν ξέρω αν συζητάει ακόμα με επιχειρηματίες ή τι κάνει αλλά οι παίκτες που ρώτησαν πότε θα πάρουν ένα μέρος των οφειλόμενων εισέπραξαν μια απάντηση του στυλ ”σε ένα δεκαήμερο θα γίνουν διακανονισμοί”.Πλέον με τις συνεχόμενες προθεσμίες οι οποίες δεν τηρούνται κανένας δεν πιστεύει τίποτα.Το ίδιο συμβαίνει και με τους μάνατζερ και δυσκολεύει αφάνταστα το έργο του Γιαννάκη.

Για τον ΟΤΕ την πληροφορία την διέρρευσε ο Παπακυριάκης στους αγαπημένους του δημοσιογράφους.Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό το ποσό που γράφεις.Πλέον δεν τους πιστεύω ακόμα και αν μας πούνε ότι ο επόμενος μήνας είναι ο Αύγουστος.Από τα λίγα που ξέρω τα συνδρομητικά δεν δίνουν λεφτά μέσα στους καλοκαιρινούς μήνες,Τώρα αν εμείς υπογράψουμε και κατορθώσουμε να πάρουμε ένα έναντι 50-80 χιλιάδες ευρώ θα είναι το ιδανικό,αλλά πολύ δύσκολα.

Ουσιαστικά(από την πληροφόρηση που έχω) περιμένουν τη διάθεση των διαρκείας και πιστεύουν ότι θα φτάσουμε τα νούμερα της πρώτης χρονιάς Λάσκαρη.Αν αυτές τις 2 βδομάδες που έρχονται δεν υπάρξει κάποια λύση με χορηγία ή κάτι άλλο τότε τα πράγματα θα είναι πάρα πολύ δύσκολα.

Toby B

Άρα από ότι κατάλαβα δεν μπορούμε να κάνουμε βήμα προς την επίλυση των παλιών οφειλών και απλά περιμένουμε τα έσοδα της καινούριας χρονιάς για να κάνουμε τους διακανονισμούς και να προσελκύσουμε παίκτες. Αν δεν πέσουν χοντρά λεφτά από κάπου (2-3 δυνατές χορηγίες και καλό τηλεοπτικό), και 4000 διαρκείας να πουληθούν, δουλειά δεν γίνεται. Απλά θα αγοράσουμε λίγο χρόνο μέχρι είτε να βρεθεί διάδοχη κατάσταση, είτε να καταφέρει ο Λάσκαρης (ως εκ θαύματος) να φέρει κάποια χρήματα στην ΚΑΕ. Καλό κουράγιο λοιπόν, μόνο για μπάσκετ δεν θα μιλήσουμε φέτος. Λάθος του Γιαννάκη, δεν έπρεπε να έρθει και αν η κατάσταση δεν βελτιωθεί, είτε θα φύγει του χρόνου σαν αποτυχημένος, είτε πριν ξεκινήσει η χρονιά σαν προδότης κτλ κτλ..

spire

Σα να πηγαίνεις σε μάντρα να αγοράσεις μεταφορικό μέσο και να μην ξέρεις αν πρέπει να κοιτάς Πεζό, Λάντα ή κανά παπάκι ή το περίπτερο για εισητήρια του ΟΑΣΘ.

O_Betatzis

Και να κρατας επειδικτικα μπρελοκ Μερτσεντέ

Nikolaos

Ο Λασκαρης εδω και μηνες γνωριζε το προβλημα αλλα δεν εκανε ή δεν ηταν σε θεση να κανει κατι, αναρωτιεμαι λοιπον τι θα κανει αυτος ο ανθρωπος αυτη την χρονικη στιγμη για να μπορεσει να ξεσκαλωσει η ομαδα…
Εγω δεν τα βλεπω καθολου καλα τα πραγματα, επισης αν θυμηθω και τα φουμαρα για επενδυση 1 δις ευρω, τοτε αποκαρδιώνομαι τελειως.
Πολυ φοβαμαι οτι θα καψουμε και το χαρτι Γιαννακη με την αφερεγγια συμπεριφορα του Λασκαρη.
Πολυ καιρο βαλαμε πλατες ας κανουμε λιγο ακομα υπομονη αλλα ως εκει, μετα πρεπει να βαλουμε πανω απ ολα το καλο της ομαδας. Αν ο Λασκαρης θελει να κανει τον διαχειριστη στον Αρη τοτε προτιμω τον Αρβανιτη που ειναι κυριος.

experience

Αυτές οι δηλώσεις με τα δις ήταν χοντράδες από τη στιγμή που ξέρεις ότι έχεις πρόβλημα, τα λέγαμε και τότε και δυστυχώς επαληθεύτηκαν τα χειρότερα. Προσωπικά δεν έχω πλέον καμμία εμπιστοσύνη στο Λάσκαρη

experience

Βασικά δείχνουν ότι είτε δεν έχεις επαφή με την πραγματικότητα είτε ότι πουλάς πολύ παπά είτε και τα δύο

Dr Nimbelugen

Ήθελα αν κρατηθώ αλλά δεν μπορώ άλλο.Παιδιά εγώ όταν βλέπω και ακούω άνθρωπο που μέχρι τα 18 του αν δεν απατώμαι ζούσε κανονικά στο Ελλάντα σε μια συνέντευξη τύπου να αρχίζει τα τασκσκς (σικ) φορς,τα ρι-ινοβέησιον,ρι-χαμπιλιτέισιον ,τα σιβιλιζέισιον κ όλα αυτά λες και ακούω ,καλή της ώρα τη γιαγιά μου τη Ζάννα μετά απο 60 χρόνια στο Μπρούκλιν και μετά στην Τάμπα,παθαίνω κάτιτις.Ειδικά μετά από τα γεγονότα που έχουν μεσολαβήσει, τα δις και τις εκτάσεις ε κάτι σταματάει να μου βγάζει(σόρρυ αλλά…).Δεν είναι ειδικού βάρους και σοβαρά πράματα αυτά.Αρχίζω και φοβάμαι μην μας την μπουμπουνίσει και ο Μπαναότης και τότε αρχίζουμε και χορεύουμε λες και παίζουμε σε βιντεοκλίπ αλα Μπόλιγουντ….
Για να μείνουμε στο πνεύμα όπως λένε και οι υπέροχοι και πρακτικοί Αμερικανοί show me the cash cause money talks ,διέψευσε τους φόβους μου σαν πελάτη-φίλαθλο-οπαδό διαφορετικά το μυαλό μου πάει στο οτι χρησιμοποιείς την ομάδα (και ως εδώ νο προμπ φτάνει να κερδίζει και η ομάδα πόιντς) χωρίς να μπορείς περαιτέρω να προσφέρεις.Αν μέχρι τέλη του μήνα η κατάσταση συνεχίζει έτσι υπάρχει μεγάλος κίνδυνος όχι για την αξιοπίστια (αυτή έχει σχεδόν μηδενιστεί) του τμήματος αλλά για την ίδια την επιβίωση του.Εύχομαι τα εισιτήρια διαρκείας να μπαλώσουν κάποιες τρύπες αλλά δεν νομίζω να είναι αρκετά..Κατά τα λοιπά η φάση θυμίζει αυτό..(έτσι για να γελάσουμε)

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=PAxV2PYM_y8&w=640&h=390]

O_Betatzis

Μου αρεσει πολυ το σχολιο σου. Πολλοι επιχειργματιες βεβαια ειναι αεριτζηδες και πουλανε φουμαρα αμερικανιες προφορα και πουρα. Πριν πολυ καιρο εγραψα οτι ο προεδρος ειναι πλυντηριας. Πλεον νιωθω οτι θα φυγει νυχτα. Μακαρι να στησει κατι ο Γιαννακης ή μακαρι να διαψευστω.

Sam Vincent

Αν ήταν Άραβας και έτρωγε …πιτόγυρα θα τον παίρναμε χαμπάρι νωρίτερα. Τελικά ρε παιδιά ,ο δράκος ,πάντα με την καλή του την πρόθεση ,έκανε καλό ή κακό ,δίνοντας του χρόνο?

Guardiola3

Πολύ καλή απορία! Αλλά προφανώς έφαγε παπά από τον Λάσκαρη

U_nick

Μονο παπα; Νομιζω εφαγε και την παπαδια μαζι…

SAKLEFORD

Παιδες….αν το να εισαι οπαδός ομαδας ηταν επάγγελμα θα χαμε ηδη φυγει..θα χαμε ξενερωσει και θα τα ειχαμε παρατησει. Ελα ντε ομως που ειναι σαρακι..γιατι απο ξενερωμα αλλο τιποτα φετος.Αυτη η ομαδα ποσο γκαντεμια σερνει να μη μπορει να βρεθεί ενα σοβαρο ατομο.Ειναι δυνατον ο Παναγιωτης ν ασχοληθεί με ολα τα προβληματα του συλλόγου; εμενα ο Λ. δυστυχως δε μ εμπνεει καθολου πλέον..ακομη και λεφτα να βρει δε μπορεί να λεει στη παρουσιαση του Γιαννακη…τον θελαμε από πρόεδρο εως προπονητή.Μιλαμε για ερασιτεχνισμο παντου..κ μακαρι να βρεθεί εντος καλοκαιριού μια λυση μπρος σ αυτό το αδιέξοδο που διαφαίνεται γιατι αλλιως ρε φίλοι μου την ειχα φανταστεί αυτη την επιστροφή του κοουτς..

Ian 73

Ο Αρβανιτης και οι άλλοι επιφανεις Αρειανοι που έμπρακτα στηρίζουν τον Αρη αυτά τα χρόνια,καλό θα είναι να ψάχνουν (με την δεουσα διακριτικοτητα)διαδοχη κατάσταση.

Guardiola3

Εγώ τον πιστεύω τον Αρβανίτη. Αλλά δεν είναι εύκολο σήμερα να βρεις επενδυτή.

Ian 73

Σαφώς και δεν είναι δυστυχώς.

experience

Τι εύκολο πλάκα κάνουμε;

Dimitraris

Ευτυχως ρε μαγκες τα γραφετε αυτα γιατι εδω κ μια εβδομαδα αναρωτιομουν αν μονο εγω κανω καχυποπτες σκεψεις.ας ελπισουμε οτι μεσα στην εβδομαδα θα ανακοινωθεί καποια χορηγια.δεν γινεται απτην καλοσυνη κ μονο να ηρθε ο δρακος ρε παιδια κατι θα ξερει .δεν μπορω να το πιστεψω οτι δεν υπάρχει τιποτα κ μπαινει μπροστα αυτος.ποιος παιχτης θα έρθει με τις παρουσες συνθηκες ξερωντας οτι θα πληρωθει το επομενο καλοκαιρι;στη συνέντευξη τύπου ειπαν για ομαδα εργασιας που θα ασχοληθει με το παρελθόν,για ομαδα που θα ασχοληθει με το παρών κ ομαδα που θα ασχοληθει για το μελλον.ποιος θα τους πληρωσει ολους αυτούς βρε;εδω δεν υπαρχει μαντηλι να κλαψετε.νομιζετε σας πιστεψε κανεις;πρεπει να το παρουμε αποφαση οτι ειμαστε πολυ πιο κατω απτο μηδέν. Δεν εχουμε φτασει ακομα στο μηδεν δυστυχως.με τα χρηματα των διαρκειας τι να πρώτο κάνεις;οσοι παίχτες ερθουν οποιοι κ να ειναι ακομα κ ο νωντας (το λεω κ αναγουλιαζω)θα ειναι πολυτελεια.ας ελπισουμε οτι το αλλο σ/κ θα εχουμε να ασχοληθουμε με κατι ευχαρστο.

NAOS 80-0

όταν αποκάλεσα το Λάσκαρη “Σώρρα” κάποιοι μου είπαν ότι είμαι εμπαθής μαζί του…Δυστυχώς κάθε μέρα που περνάει επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους μας… ο τύπος έχει καθήσει στο σβέρκο μας, πήρε τις μετοχές τζάμπα και όπως φαίνεται χωρίς καμμία ρήτρα για την αποπληρωμή των χρεών. Αυτή τη στιγμή δεν υφίσταται τμήμα καλαθοσφαίρισης και πολύ φοβάμαι ότι ο κόουτς δεν θα προλάβει την παρέλαση, μην πω και της Παναγίας…Τέτοια ώρα βέβαια τέτοια λόγια…μπρός γκρεμός και πίσω ρέμα…στηρίζουμε την ομάδα μας (και ουσιαστικά το Λάσκαρη) γιατί δεν υπάρχει χρόνος για οτιδήποτε άλλο…Όσο για τα περίφημα διαρκείας πολύ αμφιβάλλω εάν θα υπάρξει ικανοποιητική κίνηση, ακόμη μαλώνουμε στις παρέες για το αν θα πρέπει να πάρουμε άμεσα ή όχι και οι απόψεις είναι μοιρασμένες…Εγώ πάντως θα τρέξω απ τους πρώτους κι αυτό συνιστώ σε όλους, παρά το γεγονός ότι ο παπατζής εκμεταλλεύεται την αγάπη μας

Kyriakouleas

Αυτό νάιτ δεν είναι απόλυτα ακριβές…δεν ξέρω αν είχε όλες τις μετοχές ο ερασιτέχνης, π.χ. οι μετοχές του τζιβελέκη ή της Γένεσις, ήταν στον ερασιτέχνη;; εν πάσει περιπτώσει όμως, όποιος κι αν τις είχε, μέτοχος στην ΚΑΕ δηλ σε ανώνυμη εμπορική εταιρεία ήταν…άρα, κατά τη μεταβίβασή τους οπότε και έπρεπε να μνημονευθεί ένα τίμημα, δόθηκαν δωρεάν, ή εναντι συμβολικού τιμήματος. επομένως τζάμπα…δε βλέπω ποια η διαφορά μεταξύ αυτού που λες με τον ογδοντάρη φίλο…

Kyriakouleas

δεν έχω παρακολουθήσει τέτοιες λεπτομέρειες, αλλά είναι πιθανόν όντως να μην υπάρχει πρόσφατη αμκ….σημασία έχει, αν τα πλήρωσε ή όχι, κυρίως ηθικά..αλλιώς είναι να μην έχεις πληρώσει, κι αλλιώς να τα έχεις χώσει…η μια κακοδιαχείρηση, σε οδηγεί και σε προσωπική ζημία, οπότε εν μέρει, μπορείς να τύχεις και της συμπαράστασης του λαού, στην άλλη περίπτωση καθίστασαι δακτυλοδεικτούμενος, με την κακή έννοια…τώρα, αυτό που λες έχει νόημα, αν ξέρουμε με ποια μορφή και από ποιους έχουν δοθεί τα χρήματα…π.χ, αν ήταν υπό μορφή δανείου, ή χορηγίας, κλπ, μπορεί και να μην υπάρχει δυνατότητα μετοχοποίησης…μπορεί όμως να τα έσπρωξε όντως, οπότε έχει δυνατότητα μετοχοποίησης…μόνο που τότε θα πρέπει να χρεωθεί, και τα δημιουργηθέντα χρέη, κυρίως αναφέρομαι στα της περσινής ομάδας…

Kyriakouleas

ουσιαστικός λόγος, πέραν του ηθικού τμήματος και των εν γένει εντυπώσεων, δεν έχει υπάρχει… στο πρώτο κομμάτι συμφωνώ, το έχω διατυπώσει άλλωστε, επανειλλημμένως ότι περ΄ όλο που μέχρι στιγμής, είμαι αρνητικός στο πρόσωπο του Λάσκαρη, είμαι υποχρεωμένος, να αναμένω και να ελπίζω, ελλείψει αξιόπιστης εναλλακτικής πρότασης…

Kyriakouleas

έχω βαρεθεί ν ακούω για τους επιφανείς αρειανούς, για το μαγαζί γωνία, για το φιλέτο του ελληνικού μπάσκετ κλπ κλπ…προφανώς τίποτα απ΄ αυτά δεν υπάρχει γιατί διαφορετικά, τόσα χρόνια, δε χρειαζόταν δα και κανένα λαγωνικό για να μας ανακαλυψει…

NAOS 80-0

καταρχήν κατάλαβες ότι οι μετοχές του Άρη έχουν αξία, πράγμα που αμφισβητείς από την αρχή που έθεσα το θέμα ??? Εάν όχι, ρώτα τον ίδιο το Λάσκαρη, ο οποίος σαφέστατα θεωρεί ότι οι μετοχές έχουν αξία και θα το δεις καλύτερα όταν (ελπίζω να το αποφύγουμε) αρχίσει να βουλιάζει το καράβι…γιατί στα βράχια έχει ήδη πέσει…επίσης εννοώ ότι οι μετοχές μεταβιβάσθηκαν, χωρίς τίμημα και χωρίς εξασφάλιση αποπληρωμής των υποχρεώσεων του άρθρου 99 (έπρεπε να προβλεφθεί διαλυτική αίρεση)…τώρα λοιπόν που ο ιδιοκτήτης αδυνατεί να καλύψει τις υποχρεώσεις τα χέρια μας είναι δεμένα…ακόμη και εαν υπήρχε επενδυτής δεν μπορούμε να του δώσουμε την ομάδα …και επίσης σύμφωνα με το πενταετές και δεν ξέρω εγώ ποιό άλλο πλάνο όπως φαίνεται εμείς θα βγάλουμε το κάρο απ τη λάσπη και από δω και στο εξής τα έσοδα θα πρέπει να καλύπτουν τα έξοδα…τότε ρωτάω εγώ ποιά η χρεία του ιδιοκτήτη – δήθεν επενδυτή???

NAOS 80-0

θα μιλήσω πρώτα με το Χ. Γρόλλιο και μετά θα τοποθετηθώ…πάντως κάποιος από αυτούς που προανέφερες είπε μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ ότι αυτά που έχει βάλει ο Λάσκαρης είναι περίπου όσα χρωστάει για την περσινή χρονιά…

NAOS 80-0

παρεμπιπτώντος…ξέρει κανείς εάν ο Μάνος Λάσκαρης λαμβάνει μισθό από την ΚΑΕ ???