Το ανεβάζω ξεχωριστά , γιατί αν και ανέβηκε ήδη σαν σχόλιο , έχει ξεφύγει από πολλούς που το αναφέρουν από εδώ κι από εκεί…

Source: “Ανοχή τέλος, Λάσκαρη βρες λύση άμεσα ή φύγε” | AllAboutARIS.com

Αναλυτικά, η ανάρτηση των Ιερολοχιτών:

“ΑΝΟΧΗ ΤΕΛΟΣ

Ξεκινήσαμε να βλέπουμε κάποια πράγματα από τις περίφημες δηλώσεις Λάσκαρη περί επένδυσης 1 δις και τις προσφυγές που έσκαγαν στο τέλος της προηγούμενης σεζόν.
Αποφασίσαμε να περιμένουμε, για να δούμε καλύτερα την κατάσταση και το πως αυτή θα εξελιχθεί.

Ζητήσαμε μια συνάντηση το Σεπτέμβριο, στην οποία ακούσαμε τα γνωστά παραμύθια περί χορηγιών, και μας δώθηκε η υπόσχεση από το Μάνο Λάσκαρη πως αν δεν υπάρξει ικανοποιητική χορηγική ενίσχυση ώστε να βγει η χρονιά, τότε θα πουλήσει ο ίδιος κάποιο ακίνητο της οικογένειάς του γι’αυτό το σκοπό.
Εμείς από την πλευρά μας κάναμε ότι μας ζητήθηκε, ενισχύσαμε την ομάδα στα δύσκολα (όπως και όλος ο κόσμος του ΑΡΗ) με την αγορά σημαντικού αριθμού εισιτηρίων διαρκείας για ακόμα μία φορά, αλλά βλέπουμε εδώ και καιρό ότι η διοίκηση της καέ δεν κάνει το καθήκον της.
Κανάμε υπομονή και δε μιλήσαμε στην αρχή της χρονιάς για να μη κατηγορηθούμε ότι χαλάμε το κλίμα στην ομάδα ενόψει σημαντικών αγώνων, αλλά ο κόμπος έχει φτάσει πλέον στο χτένι.

Δεν ανεχόμαστε να βλέπουμε τον ΑΡΗ να χάνει με κατεβασμένα χέρια, και τη διοίκηση να κοιτάει πως θα διώξει τον ένα ξένο μετά τον άλλο για να γλυτώσει τα συμβόλαιά τους, αντί να ψάχνει τρόπους να ενισχύσει την ομάδα.
Δεν ανεχόμαστε να μας λένε ψέματα, να ταΐζουν τον κόσμο σανό περί χορηγιών που δε θα έρθουν ποτέ, και να παίζουν από’δώ κι από’κεί με το όνομα του τεράστιου ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

Γνωρίζαμε ότι η χρονιά θα είναι δύσκολη, αναγνωρίσαμε ότι προτεραιότητα είναι να ορθοποδήσει οικονομικά η ομάδα, και κάναμε υπομονή τόσο καιρό επειδή δεν έχει εμφανιστεί καμία σοβαρή εναλλακτική πρόταση με έστω και 1 ευρώ στην τσέπη, αλλά πλέον έχουμε αρχίσει να πιστεύουμε ότι ακόμα και το τίποτα αποτελεί μία καλύτερη εναλλακτική από την υπάρχουσα κατάσταση.

Καλούμε την οικογένεια Λάσκαρη να αφουγκραστεί την επιθυμία του κόσμου του ΑΡΗ, και για το καλό όλων μας να απεμπλακεί από την ομάδα όσο πιο νωρίς και όσο πιο ομαλά είναι δυνατόν.
Ενηνερώνουμε επίσης ότι δε θέλουμε ν’ακούσουμε ιστορίες για -ανύπαρκτους- κροίσους που ενδιαφέρονται για την ομάδα, από δημοσιογράφους ή από άλλα άτομα γύρω από αυτήν.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια οικονομική δυνατότητα και ενδιαφέρεται πραγματικά για το μέλλον του Αυτοκράτορα, μπορεί και πρέπει να προσεγγίσει ο ίδιος την καέ ή να μιλήσει ο ίδιος δημόσια, αν βρει εμπόδια από την οικογένεια Λάσκαρη.

Εμείς από την πλευρά μας δηλώνουμε ότι θα είμαστε εκεί σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας, για να στηρίξουμε τον Παναγιώτη Γιαννάκη και τους παίχτες που αγωνίζονται με το Θεό του Πολέμου στο στήθος (όπως λέμε συνεχώς από το Σεπτέμβριο), αλλά και για οτιδήποτε άλλο μας χρειαστούν.

Ζητάμε από τον κόσμο να στηρίξει αυτή την προσπάθεια και μόνο, να καταλάβει πως δεν πρέπει να πληρώσει η ομάδα την ανικανότητα της καέ (χωρίς να τους θεωρούμε βέβαια άμοιρους ευθυνών για τα τραγικά αποτελέσματα), και για τα 40′ των αγώνων να κάνει ό,τι μπορεί για να σπρώξει την ομάδα σε νίκες.

Και καλούμε τους αθλητές της ομάδας να πιστέψουν στον εαυτό τους και στους συμπαίκτες τους, και να ματώσουν για τη νίκη απέναντι σε κάθε αντίπαλο.

ΛΑΣΚΑΡΗ ΒΡΕΣ ΛΥΣΗ Α-Μ-Ε-Σ-Α Ή ΦΥΓΕ…

ΑΡΗΣ – ΙΔΕΑ – ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ
Breaking The Rules Since 1970…

Σ.Φ. ΑΡΗ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ
Σ.Φ. ΑΡΗ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ Πολυκάστρου”

22 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ChrisSiak

Μια ανακοίνωση δεν λέει απολύτως τίποτα. Να κράξουν στο γηπεδο κ να κάνουν την παρουσία τους αισθητή αλλιώς από ανακοινώσεις φέτος άλλο τίποτα.

dorian gray

Συμφωνώ κι επαυξάνω.

experience

Θα άλλαζα τον τίτλο, θα αφαιρούσα μερικές λέξεις και θα το έκανα Λάσκαρη φύγε άμεσα. Τι σημαίνει βρες λύση άμεσα; Τι λύση και πόσο άμεσα; Σήμερα; Αύριο; Σε 10 μέρες; Μήπως τώρα αμέσως; Από το καλοκαίρι άμεσα λύση βρίσκει. Ετσι θα αρχίσει να λέει και τώρα. Είναι δυνατόν να πιστεύει κάποιος ακόμα το άτομο Λάσκαρης και το συρφετό του; Εντάξει πλεόν όποιος τον πιστεύει τα θέλει και τα παθαίνει, θέλει κοροιδία ρε παιδί μου, ίσως για να έχει κάτι να κράζει δεν ξέρω, αλλά πλέον είναι επιλογή του ξεκάθαρα. Μη μου λέει δεν ήξερα και μας κορόιδεψε και τέτοια.

Jose

Δε λεω οτι με ικανοποιει απολυτα, αλλα απο το “εμεις δεν ασχολουμαστε με τα διοικητικα, αλλα διωχνουμε παικτη οποτε γουσταρουμε και πινουμε καθε τρεις και λιγο καφε με το Μανο” ειναι βημα προς τη σωστη κατευθυνση!

Corto Malteze

Έτσι πιστεύω και γω. Θα φανεί στο γήπεδο.

U_nick

Ελπιζω αυτο να ειναι η αρχη…

emperor1

Αθηνα τιμημενη ο κοντομηνας δεν πεθαινει. Ή αλλιως, οπου ψτωχος κι η μοιρα του.επιμενω οτι ο δρα κος ειναι στο κολπο

Jose

Λασκαρη Λασκαρη με τις μπαγαποντιες σου
Που εμπλεξες τον Αρη μας στις βρωμικες δουλειες σου
Λασκαρη Λασκαρη για φυγε απο τον Αρη
Γιατι να ξερεις ερχεται μεγαλο παλαμαρι!

Στο ρυθμο του Κερκυρα Κερκυρα (εννοω το εξαρτημα της βαρκας που θα χρειαστει για να φυγει απο τη χωρα, μη παρεξηγηθω).

Sam Vincent

Αχρείαστη η επεξήγηση .Όλοι καταλάβαμε πως εννοούσες το χοντρό σχοινί με το οποίο δένουν τα σκάφη στις μπίντες (δέστρες) των λιμανιών . Τι μας πέρασες ?

Jose

Για τους εσωστρεφεις τα λεω!

Sam Vincent

Μα η ζωή μου είναι άχαρη ,
σήκω και φύγε Λάσκαρη

Sam Vincent

Εκπέμπουμε SOS
με σήματα μορς
ο Αρης δεν είναι
δική σου τασκ φορς.

spire

Καλλιτέχνης είσαι. Πάρε λαικ στο καλύτερο.

Sam Vincent

Τα κάνω όλα ντέφια
οχι αλλο εσωστρεφεια
μωράκι καντην τώρα
δεν έχω άλλα κέφια.

Sam Vincent

Σήκω και φύγε Νικο
πάρε και το τσίρκο
Τζώρτζια και Μάνο
Γιατί κακό θα κάνω.

Jose

Αφιερωμενο στο Sam.
Γιαννακη θυμησου
Ο κοσμος ειν μαζι σου
Ηρθε η ωρα
Να κραξεις τη διοικηση σου!

Sam Vincent

Thanks …Πλάκα πλάκα ,αυτό είναι καλό “Μα η ζωή μου είναι άχαρη ,
σήκω και φύγε Λάσκαρη ” σε ρυθμό του μεγάλου τραγουδιού το Λάκη με τα ψηλά ρεβέρ (Παπαδόπουλου) .

Sam Vincent

Αρχιμηνιά κι αρχιχρονιά , Λασκαρη αδειασ την γωνιά , κι αρχή , κι αρχή καλός μας χρόνος , και η Τζω ,και η Τζώρτζια συγχρόνως

Sam Vincent

Δρακε θυμίσου ,πριν λίγα χρόνια ,μέσα στα ευρωπαϊκά σαλόνια ,σήμερα δράκε σ έχουμε ανάγκη , τον Λάσκο στείλε ,σ ενα φαράγγι.

Sam Vincent

Δρακε θυμίσου ,πριν λίγα χρόνια ,μέσα στα ευρωπαϊκά σαλόνια , φύλακας τότε , φύλακας πάλι ,σήκω και διώξε ,το καρναβάλι.

Corto Malteze

Αυτός που έβαλε το -1 να εξηγηθεί τώρα!

Πάντως ψηνομαι να τα πω όλα, έχω αγανακτήσει με συνθήματα που οι 3 στις 2 λέξεις είναι μπινελικια και τις περισσότερες φορές ιδιαίτερα άσχημα.

ghio

Νικόλα Λάσκαρη θαρρώ πως έχει έρθει η ώρα
να αφήσεις τον Άρη ήσυχο, να φύγεις από τη χώρα
γιατί ο Λετονός ήσυχο δε θα σε αφήσει
και έχει βάλει κατά νου τον κ…. να σε σκίσει