Πηγή: Ανοιξαν το… μαύρο κουτί

Οπως αναφέρει και η ενημέρωση της ΚΑΕ: “Επί μιάμιση ώρα ο Παναγιώτης Γιαννάκης και οι συνεργάτες του με τη βοήθεια του βίντεο ανέλυαν στους παίκτες τα λάθη που έγιναν στο χθεσινό παιχνίδι με τον Κόροιβο. Ο προπονητής του ΑΡΗ έκανε τις απαραίτητες επισημάνσεις, διακόπτοντας αρκετές φορές την προβολή του βίντεο ώστε να αποφευχθούν στο μέλλον. Ακολούθησε προπόνηση δυόμιση ωρών με έμφαση στην τακτική ενόψει του πρώτου φετινού ευρωπαϊκού αγώνα με αντίπαλο τη Stelmet Zielona Gora (11/10, 19:30) που θα γίνει στο Nick Galis Hall”.

Μεγάλη προπόνηση

23 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jose

1μιση ωρα; Μαλιστα μονο με τα λαθη του Μουρτου θα ασχοληθηκαν!

Kostaris

Τι να ασχοληθείς με το μουρτο;
Είναι ο τελευταίος αμπαλος π χει ξεμείνει σ αυτή την ομάδα!
Το τραγικό είναι ότι κ οι 3, Βον Αθηναίου Μπέλ ήταν τρισαθλιοι!
Μεγάλη μαγκιά Γιαννάκη να δοκιμάσει να επιστρέψει στο ματς με δίδυμο στα γκαρντ τους πιτσιρικάδες φλιωνη κ πουλιανιτη, τους εμπιστεύεται κ το καταφέρνει…ξέρει κ ο ίδιος όμως ότι δεν μπορεί να νικήσει μ αυτούς τους 2 βασικούς κ επαναφέρει τα πρώτα του βιολιά, απόλυτα φυσιολογική η κίνηση του, αλλά αυτοί τον χαβα τους, αυτοί δεν μπήκαν ποτέ στο παιχνίδι κ ήρθε το Βατερλώ!
Σαφώς κ για την άθλια εικόνα της ομάδας, φέρει πρώτος κ κυρία την ευθύνη ο προπονητής, ο Γιαννάκης!
Είμαι σίγουρος όμως ότι αυτό π συνέβη είναι στο πλαίσιο “χτίσιμο” της ομάδας, όχι μόνο αγωνιστικά, τακτικά, πλάνο, αλλά κ στη νοοτροπία κ στο μέταλλο π πρέπει να χουμε (αγνοείται εδώ και 7-8 χρόνια τουλάχιστον)….
Είναι ο κατάλληλος άνθρωπος, με τις εμπειρίες, τις γνώσεις, τις επιτυχίες,τις παραστάσεις π έχει στο υψηλότερο επιπεδο να χτίσει μια ομαδα(συν του ότι νιώθει από Άρης)!!!!!
Συνεχίζω να πιστεύω ότι έχουμε θέμα στα pg, ακατανόητο αυτό με το Γουίβερ επίσης…

thanasis

Πραγματικά, όχι άλλο Μούρτο! Δεν μπορώ να τον βλέπω άλλο! Κάθε χρόνο και χειρότερα! Ειδικά στα σουτ φαίνεται σαν να σουτάρει πρώτη φορά στη ζωή του! Και με παοκ και με κόροιβο όλα του τα σουτ ήταν άθλια! Προτιμώ να βλέπω Πουλιανίτη! Πάντως η εμφάνιση με Κόροιβο ήταν ντροπιαστική! Ο μόνος που μπορεί να αλλάξει την κατάσταση και στο μέλλον να βελτιωθούμε είναι ο Δράκος! Έχει αποδείξει ότι είναι μαχητής και τον εμπιστεύομαι απόλυτα! Μακάρι και η διοίκηση να ξεμπλέξει όσο πιο γρήγορα γίνεται γιατί η ανυπαρξία σε διοικητικό επίπεδο λόγω των δικαστικών του Λάσκαρη προφανώς επηρεάζει και το αγωνιστικό!

Mahmoud Abdul Rauf

απλά έκλαψα..!

stp

Προσωπικά περίμενα μια τέτοια εμφάνιση στο πρώτο εκτός έδρας.Ίσως το περιμέναμε όλοι αλλά δεν καταφέραμε να το αποτρέψουμε. Μόνο ΣΤΉΡΙΞΗ στην ομάδα γιατί η συνέχεια θα είναι πολύ δύσκολη. Ιδίως το επόμενο δίμηνο είναι φωτιά. Έχετε εικόνα ποιος από την διοίκηση συνόδευσε την αποστολή;

GOUNAS1914

Κεσκεσε διοικηση?

Subaris

Χαχαχα!! Πραγματικα ομως!

Arisaloskanis

Δεν νομιζω να πηγε κανενας μεχρι αμαλιαδα οδικώς.που λεφτά για αερόπλανα.

Α,ναι!…Είναι και το περιβόητο πούλμαν…Τί ψάχνουμε να βρούμε,ρε παιδιά για τα κοκομπλόκα του ενός και του άλλου χτες..Λέει ο Αθηναίος “Τί εγγυήσεις τώρα…Όλη τη χρονιά θα τη βγάλω εκδρομές στην ελληνική επαρχία με την Λάσκ-Αρης tours ;”Και του βγήκαν τα ψυχολογικά του παιδιού,αυτουνού και του κάθε νουμπά!!!!Χαχαχα!!!…..
Θεούλη,βάλε και αυτή την παράμετρο στη μελέτη σου: “Απρόβλεπτοι παράγοντες-όπως εξωγήινα ανθρωποφάγα πούλμαν -που επηρεάζουν την απόδοση αθλητικών ομάδων”!!!!!!!!!!!

emperor1

Υπαρχει στο βιντεο το σημειο που η διαφορα απο 6 φτανει 20 κι ο κοουτς ζηταει ταιμ αουτ;μαλλον οχι

emperor1

Καλη προσπαθεια υπερασπισης, αλλα δεν φτανει. Ο βοηθος του Πρφτη εκανε το χειροτερι δυνατο κοουτσαρισμα σε μια αδουλευτη μεν ομαδα, αλλα σε μια εδρα που περασαμε περυσι με χειροτερο ροστερ

emperor1

Χαχα. Διαφωνεις;για ριξε μια ματια στα σχολια στο ματς με τον παοκ. Εγω βεβαια το ειπα ειρωνικα. Σε αλλο θρεντ απαξιωσες βλαντο να σου θυμισω. Τελικα ποιος ηταν καλυτερος περυσι;(συμφωνα με το σχολιο σου)

Jose

Αυτη η αντιληψη οτι εχουμε καλυτερο ροστερ απο περσι πως δικαιολογηται. Ο μονος παικτης ανωτερος σε σχεση με το περυσινο του αντιστοιχο ειναι ο Αθηναιου σε συγκριση με το Ζαρα και αυτο σε θεωρητικο επιπεδο γιατι μεχρι τωρα δεν εχει δειξει τιποτα. Ακομα και ο Μπενσον σε συγκριση καριερας – οικονομικης αξιας ειναι κατωτερος του Μπακνερ. Τωρα το βασικο θεμα ειναι οτι οι περυσινοι αρχισαν τον Οκτωβριο να μη πληρωνονται αλλα υπηρχε η καλη εικονα της προηγουμενης χρονιας οποτε καποιοι ειχαν ενα λογο να κανουν υπομονη. Φετος εαν υπαρξει μια μερα καθυστερηση στις πληρωμες να ειστε σιγουροι οτι οι ξενοι με αυτα που εμαθαν για τα παλια χρεη θα ψαχνουν να τη κανουν τρεχοντας,οι υπολοιποι θα δειξει.

emperor1

Διαβασε τα σχολια στο ματς του κυπελλου και θα καταλαβεις.

Jose

Να διαβασω και αυτα μετα τα ματς του Κοροιβου ή οχι;

stepap

Kostaris συμφωνώ για την τόλμη του Γιαννάκη να βάλει τους μικρούς.
Είναι μεγάλη προσωπικότητα ο κόουτς.
Στην κατηγορία του Μουρτου πρέπει σιγά σιγά να βάλεις και τον Τσαιρελη νομίζω.
Όπως επίσης πιστεύω πως φέτος θα εκτιμήσεις λίγο περισσότερο τον Ξανθόπουλο που πέρυσι για μένα ήταν ο καλύτερος Έλληνας μαζί με Καββαδά. Σου θυμίζω ότι είχε εκτός όλων των άλλων και 32 % στα τρίποντα, το καλύτερο ποσοστό μετά τον Ζαρα απο τους Έλληνες.

dorian gray

Πάντως, είμαι πολύ πολύ ευτυχής που ξεφορτωθήκαμε αμφότερους. Το περσινό ranking του Ζάρα ήταν 4.00 ακριβώς…

Kostaris

Ε μα να σ πω stepap, κατα κει το παει ο τσαιρ…
Ενταξει, δεν τον θεωρω αμπαλο, ειναι καλος παικτης, ο τσαιρ…καλος σκετο, οχι κατι παραπανω…
Τον ξανθοπουλο δεν τον ειχα σ εκτιμηση κ πριν τον Αρη…γκαρντ π δεν μπορει να βαλει καλαθι, π οταν παιζει, οι αντιπαλοι τον αφηνουν χαλαρα να σουταρει γιατι ξερουν οτι δεν, ε αμπαλο τον λες…προτιμαω στη θεση του εναν πιτσιρικα, ταλαντουχο, π θα βελτιωνεται συνεχως…
Σαφως κ αναγνωριζω οτι ειναι εξαιρετικος αμυντικος, εχει καλο κατεβασμα της μπαλας, αλλα ως εκει…
Τεσπα, ειναι παρελθον αυτα…εχουμε αλλα τωρα…κ ναι, εχω την απορια να δω πως θα το λυσει ο Γιαννακης το καταφανεστατο προβλημα στα pg…

stepap

Ο Τσαιρελης έχει ένα καλό παρελθόν στον ΠΑΟΚ και συμμέτοχή σε ομάδα ευρωλίγκας αλλα η αποδώση του είναι κατώτερη απο αυτην του Ξανθόπουλου.
Επίσης θα προσέθετα στα καλά στοιχεία του Ξανθό τις ασίστ και ότι δεν κώλωνε να πάρει προσπάθειες όταν ήταν ελεύθερος με επιτυχία κάποιες περιόδους.

emperor1

Ερωτηση προς ολους τους ναυτιλομενους:ασχοληθηκε κανεις με το γεγονος οτι ολα μας τα σουτ ηταν μαρκαρισμενα εως σκοτωμενα κι εκτος ισσοροπιας,οτι στον μπενσον πεφτανε τρεις και δεν ειχε σε καποιον να σπασει τη μπαλλα και οτι στον αντιποδα η πλειοψηφια των σουτ του κοροιβου ηταν τελειως ξεμαρκαριστα;συστημα να σουταρει ο μπελ,ο αθηναιου,ο βον,υπαρχει;;(το ιδιο και περυσι το φαινομενο να σουταρει ο τσαιρ τριποντα κι ο τζενκινς πχ,ναχει δυο αντιπαλους μπροστα του.