Τολιόπουλος και Καββαδάς, Χόρκλερ, Χάγκινς και Γκουντγουίν είναι οι μέχρι τώρα προσθήκες.

Σύντομα θα ανακοινωθούν 2 ακόμη ψηλοί στη θέση του φόργουορντ για τον Αρη, που κινείται βάση πλάνου και μπάτζετ.

Για τον Σλαφτσάκη υποάρχουν κάποιες ενστάσεις ακόμα, αλλά αν δεν αποκτηθεί θα δοθεί χρόνος σε παιδιά από τις ακαδημίες του Αρη.

Πηγή: Ακολουθούν 2 ακόμα Αμερικανοί για τον Αρη! – pressaris.gr

33 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Toby B

2 ψηλοί στην θέση των φόργουορντ. Τα γράφουν περίεργα αλλά φαντάζομαι εννοεί ένα 4-5αρι και ένα 3άρι δίμετρο. Πάντως τον Σλαφτσάκη, αν είναι σωστά τα οικονομικά, εγώ θα τον ήθελα σίγουρα στην ομάδα. Τουλάχιστον θα έχουμε τον αντι-Λόκετ.

Για Σλαφτσακη ναι,λογικά θα είναι κι ο αρχηγός ,θα βοηθήσει κ στα αποδυτήρια.Αλλα δες την περιφέρεια μας ,Τόμπι…Νετζη,Χαγκινς, Τολιοπουλος είναι οκ,ειδικά επιθετικά ,αλλά έχω την αίσθηση πως δεν φτάνει ,σαν κάτι να λείπει…Κάποιος Έλληνας, πιο clean cut πόιντ γκαρντ, ακόμη;Δεν θα έφερνε σιγουριά;Δεν ξέρω.Παντως κ στο 3 που έπαιζε κι ο Όμηρος που κ που ,είναι μεγάλο το ερωτηματικό όπως λες,δεδομενου του ότι προς το παρόν το γεμίζουν(;)οι κατσικοποδ….εεε οι άτυχοι Σχίζας και Γυαλινοηλιας,εεε Σιδεροηλιας.

Last edited 1 year ago by καπετάν Κανένας

Έτσι είναι Καπτεν συμφωνώ. Όχι απαραίτητα Έλληνας αφού υπάρχει κενή θέση στα guard για ξένο. Και λογικά θα παμε για μια επιλογή που θα θυμίζει Καουαν οπότε μαζί με Χαγκινς θέλω να πιστεύω ότι θα καλύψουν το κενό σε οργάνωση και δημιουργία. Από Έλληνες θα ήθελα τον Καραμπελα αλλά δεν νομίζω πως θα γίνει άλλη προσθήκη. Πάντως φέτος πρέπει να πάρουμε πράγματα από Σιδηροηλια (κυρίως αμυντικα) και Σχίζα από τρίποντο και άμυνα. Τώρα αν έχουμε τα περσινά…τι να πω. Ας φέρει ο Καρυ τον Θεόφιλο που είδε σήμερα στην Ιερουσαλήμ να κάνει ευχέλαιο και στο Nick Galis.

Μακάρι ένας ξενος p.g!Και ας είναι μόνο οργανωτής και για την πάσα.Εχω ξαναπεί πως δεν μου αρέσει που εδώ κ κάποια χρόνια οι ομάδες (μας)χορεύουν στο ταψί των μάνατζερ που 101% προωθούν αμερικανακια.Μακαρι να υπήρχε η επιλογή και για ευρωπαϊκή αγορά κ ν μην υπήρχαν μόνο Σλάβοι παίκτες η κανας σχεδόν βετεράνος Κολόν ως η εξαίρεση στον κανόνα.Θα θελα να μπορούσαμε να φέρουμε π.χ. Ισπανό η Ιταλό κι όχι μόνο εμείς,έτσι;Ένα άλλο στυλ στους ξένους δηλαδή ,όχι μόνο ότι βγάζουν τα κολέγια.
Απο τον Σχίζα δεν πιστεύω πως μπορούμε να περιμένουμε πολλά στην αμυνα,Τόμπι.Οσο έπαιξε πέρσι ,είχε καποιες στιγμές σχετικά ,καλές .Κάτι κλεψίματα κυρίως που όμως ήταν εξαιτίας της εμπειρίας του.Σωματικα δυστυχώς φαίνεται πια βαρύς και αργός,πιστεύω θα μπαίνει για κάνα φάουλ και για να ξεκουρασει…Θα πω πως ήθελα να ξανάρθει ο Μποχω που σε μας άσχετα τι λέγανε,έπαιζε σε αυτή τη θέση κυρίως κι ο Σχίζας να παλευε (!)για τη δωδεκάδα.Αλλα ανανέωσε με ΠΑΟ προχτές.Αν τολμουσαν φέτος κ το βάρος δινόταν 70-30 σε Έλληνες θα μ’αρέζε στο τρία κ ο Έλληνας Ντατομε,αλλά τρίτος παικτης που έχει ιατρικό ιστορικό θα παραηταν μάλλον.🤪

Last edited 1 year ago by καπετάν Κανένας

Απλα οι Ευρωπαίοι επειδή μπορούν να παίξουν και ως γηγενείς στις χώρες τους, συνήθως έχουν σχετικά μεγάλο κασε. Εκτός αν πάμε σε κάποια λύση του 20ου καλύτερου Ιταλού pg που λογικά δεν θα λέει και πολλά. Α ρε και να είχαμε ένα Ξανθοπουλο στα 30 τι ωραία θα ήταν. Πάντως για το Σχίζα ας περιμένουμε ήταν περίεργη χρονια η περσινή και δεν μπορεί να κριθεί όταν ήταν 8 μήνες χωρίς παιχνίδι. Δεν λέω πως θα είναι εξολοθρευτής και θα βάζει και 15 μπροστά αλλά σίγουρα μια καλή ισορροπία για 15 17 λεπτά θα μπορεί να την προσφέρει. Πιστεύω πως τόσο θα παίζει ειδικά σε χαμηλά σχήματα που θα κατεβαίνει το βασικό 3αρι στο 4. Έλληνας Ντατομε ε. Παίζαμε αντίπαλοι στα παιδικό εφηβικά ήταν μεγάλο ταλέντο και είχε ψηλό μπασκετικό iq. Θα μπορούσε πιστεύω να κάνει και καλύτερη καριέρα.

Ναι,για να αλλάξει αυτό θέλει γενικότερη κινητοποίηση στο χώρο.Των μάνατζερ είναι,άμα το αποφασίσουν να βγάλουν κέρδος από κάτι τέτοιο,χτες θα το κάνουν.Τσαι εκεί που είσαι τώρα δεν ξέραν τι είναι ,μέχρι που γίναν αποικιοκράτες στας Ινδίας ,κι άρχισε να το φέρνουν τα ιστιοφόρα της “Εταιρείας” και να το κάθε μέρα στις 5 o clock. Τουλάχιστον έτσι λένε,δεν ήμουν κ μπροστά😊!Προς το παρόν ,σε ένα μπάσκετ που διέρχεται κρίση για να μη πω παρακμή ,τα φτηνά κολεγιοπαιδα που άμα βγουν βγήκαν (κ τότε αυτοί θα τσεπωσουν την υπεραξία)είναι το καθεστώς.Και βλέπουμε επαρχιωτικες ομάδες-πυροτεχνήματα να παίζουν με έξι Αμερικανούς στην…πεντάδα και άλλους τόσους που θα αλλάξουν μεσα στη χρονιά.Συστημα κανονικό.

Last edited 1 year ago by καπετάν Κανένας
stepap

Εγώ τον Ξανθόπουλος τον θέλω και τώρα στα γεράματα. Είναι καθαρό πλευ Μέιλερ με δημιουργία που παίξει μια χαρά άμυνα.
Για 12-15 λεπτά είναι ότι πρέπει

Toby B

Παμε και για επιστροφή τρίτου Βασίλη? Εγώ με τα χίλια έστω και αν παίζει 5 6 λεπτά και coacharei τους γκαρντ μας στον αγωνιστικό χώρο. Θεωρώ πως αν το κασε του είναι κάτω από 25χιλ μπορεί να γίνει κάτι

Jim Patras

Διατηρώ επιφυλάξεις καθώς δεν πέρασε ανώδυνα τον COVID 19.

vaggelaris

Παντως αν τελικα παιξει ακουγοταν οτι πηγαινει προς ΑΕΚ λογω καντζουρη…

Έτσι που το γράφεις δεν μπορώ να μη ρωτήσω το γιατί το λες😁

Δεν ξέρω κ δεν ρώτησα για τα λεφτά.Νομιζα ότι υπάρχει απέχθεια του προς εμας ,έτσι που το γράψες!

dragon_aris

Με το καλο να ερθουν, ομως με τα μπαν τι γινεται;
Έχουμε φετος μπει σε ρυθμο αεκ που έχει 20κατι μπαν και κάνεις δεν ασχολειται. Καθε χρονο θυμαμαι με τα μπαν ασχολουμασταν τετοια εποχή πρωι βραδυ και λιγοτερο με μεταγραφες. Ελπίζω αυτη η αλλαγη φετος να πηγάζει απο τη σιγουρια οτι θα τα λυσουν.

Κι αν αρχίσει τον Γενάρη το πρωτάθλημα;Κάτι τετοιο δεν γράφτηκε πρόσφατα;🙄

Εντωμεταξυ προβληματα με το θεμα στοιχημα εχουν ολα τα πρωταθληματα. Αν συμβει φυσικα κατι τετοιο θ ειναι ταφοπλακα για τις ομαδες κ την Α1.

Άρα ο Τσεβεζ ,το πενταρι λοιπόν.

Last edited 1 year ago by καπετάν Κανένας

Από ότι οσμίζομαι:

5αρι: Καββαδάς- Τσέβεζ Γκουντγουιν
4αρι: ……………-Νόα Χόρκλερ
3αρι:…………….-Σχίζας-Σιδηροηλίας
2αρι:Χάγκινς -Όμηρος ?
1ος:…………..-Τολιόπουλος?

Toby B

Κάπως έτσι βεβαια ο Χορκλερ θα είναι λογικά ο βασικός και πιστεύω Χαγκινς τον υπολογίζει για το 1. Είμαι περίεργος να δω το 3αρι. Θα ανακοινωθούν σύντομα φαντάζομαι οι επόμενες κινήσεις.

vaggelaris

Ο χαγκινς θ εχει τον ιδιο ρολο που ειχε κ στον ηρακλη. Απο αυτον ξεκινουσε το παιχνιδι κ ειτε πηγαινε στην επιθεση ειτε μοιραζε. Θεωρω οτι δε μπορει καθαρα στο 2. Εκτος αν φερει καποιον που ειναι μονο για ασιστ. Αλλα τετοιοι αμερικανοι δεν υπαρχουν. Μαλλον στο 4 θ φερει καποιον αθλητικο παικτη που ν αντισταθμισει την αδυναμια του νοα στην αμυνα αλλα κ του τσεβεζ στα αμυντικα ρημπαουντ. Φετος ο κελι κ ο τζουστον μαζευαν ολα τα σκουπιδια. Φετος?

stepap

Η ερώτηση μου είναι αν θα ρισκάρουμε και θα πάμε πάλι με 2 άσσους όλη τη χρονιά ή αν φτάνουν τα λεφτά για να πάρουμε και τρίτο;

dragon_aris

Ποιους εννοείς 2; Λογικα οπως περσυ θα είμαστε με 3 παικτες να μπορουν να περάσουν το κεντρο νε τη μπαλα. Περσυ ειχσμε Καουαν-Χανλαν-Στελαρα φετος θα έχουμε Χαγκινς-ο combo guard που θα ερθει και Τολιοπουλος.

stepap

Χαγκινς Τολιοπουλο εννοώ. Αν σε κάποιους αγώνες είναι τραυματίας πχ ο τολιοπουλος θα έχουμε πρόβλημα

dragon_aris

Ε θα παρουμε σιγουρα και εναν combo guard στυλ χανλαν που θα μπορει να κατεβάζει τη μπαλα.

ArisMakelaris

Πως θα ήταν όμως η ομάδα αν μπορούσε να πάρει για 3αρι τον Χάμιλτον. 1 κάποιον σαν τον Καουαν και 4αρι-5αρι τον Τσαλμπουρη???

i love this game

Θα ήταν πολύ καλύτερη επιθετικά από πέρσι αλλά με ερωτηματικό για την άμυνα…

ArisMakelaris

Και πέρσι εκτός από τον λοκετ δεν είχες κανέναν άλλον που ήταν απίστευτος αμυντικός. Η άμυνα ήταν ομαδική δουλειά… Εκεί πιστεύω ότι ο coach με τα πιτσιρίκια τα αμερικανάκια θα μπορεί να παίξει άμυνα.

i love this game

Και ο Τζούστον σούπερ ήταν…
Πάντως τον Hamilton τον θέλω και εγώ!

vaggelaris

Ο τζουστον ειναι πολυ σημαντικη απωλεια γιατι οταν επαιζε στο 5 καθαριζε ευκολα ολα τα ρημπαουντ. Με βαση αυτα που εχουμε δει ουτε ο νοα ουτε ο τσεβεζ ειναι κερβεροι στα ρημπαουντ. Ισως ο ενας ψηλος που θ ερθει ν εχει αυτα τα χαρακτηριστικα. Οσο για χαμιλτον θεωρω οτι παραειναι πριμαντονα κ σε συνδυασμο με χαγκινς που δε τρελαινεται για αμυνα θ ειμασταν σουρωτηρι. Τη χρονια που περασε εκτος του λοκετ ηταν κ ο καουαν ο οποιος πιεζε παρα πολυ στη μπαλα. Γενικα μακαρι ν κρατησουμε το ιδιο στυλ που φερνει κ ουσια κ θεαμα…

atsakala

Συμφωνώ για Hamilton μπορεί να παίξει από 1-3. . Αν δώσουμε τα περισσότερα λεφτά για τον χαμιλτον μπορούμε να πάρουμε ένα κολεγιόπαιδο ,όπως τον Sincere Curry για άσσο και ένα φθηνό τεσσάρι όπως τον Wesley Harris. Στο κολλεγιακό υπάρχει και ένα Ελληνόπουλο George Papas 196 2-3 με πολύ καλό σουτ.