Ο Βασίλης Ξανθόπουλος θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο επόμενος παίκτης, μετά τον Μιχάλη Πελεκάνο, που θα βαδίσει στον δρόμο των τελικών διαπραγματεύσεων για συμφωνία και υπογραφή συμβολαίου με τον Άρη.

Οι κίτρινοι βρίσκονται πολύ κοντά και στην απόκτηση του 31χρονου πλέι μέικερ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν ήδη ξεκινήσει οι συζητήσεις, υπάρχει ήδη οικονομική πρόταση στον παίκτη από την πλευρά του Άρη και εντός της βδομάδας θα οριστικοποιηθεί η συνεργασία τους. Ο Ξανθόπουλος περίμενε τον Ολυμπιακό, αλλά τελικώς φαίνεται πως επιλέγει τον Άρη, γιατί δεν θέλει να περιμένει άλλο. Αν δεν αλλάξει κάτι εντυπωσιακά (ίσως μια πρόταση από το εξωτερικό, που μέχρι χθες δεν υπήρχε) ο Ξανθόπουλος θα φοράει κιτρινόμαυρα την επόμενη χρονιά.

 

20 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jim Patras

Aν ευσταθει η είδηση για τη μετακίνηση του Τhomas στην παγκοσμίως αγνωστη Πολωνική ομάδα Rosa Radom,αποτελεί τεράστιο πλήγμα για τον ελληνικό τουρισμό..Ποιος θα μας δείχνει όμορφα τοπία στο instagram..

Jim Patras

Για τον τρόπο που (δν)τελείωνε τους αιφνιδιασμους;
Για τους συχνούς τραυματισμούς;

Jim Patras

Το θέμα είναι ότι ανα 3μάτς έχανε το 1..Φέτος με 2 ανα εβδομάδα τα πράγματα θα ήταν χειρότερα..
Επίσης στο τελ.παιχνίδι που αναφέρεις θα σταθώ στο γεγονός ότι στο τελ.λεπτό έκανε 2 ανοήτα foul &τους έστειλε στις ελ.βολές..

Jim Patras

Kάτι ακόμη που του καταλογίζω,ήταν ο μόνος που απουσίασε από το αποχαιρετιστήριο γεύμα της ομάδας..Ο λόγος ήταν το ταξίδι στη Θήρα…Δε θα εξαφανιζόταν το ηλιοβασίλεμα αν πήγαινε ενα 24ωρο μετά..

Vamos_G1

Ένας βατός μεταγραφικός σχεδιασμός στο φτωχό μου μυαλό θα μπορούσε να είναι κάπως έτσι:

1) αμερικάνος με ευχέρεια στο σκοράρισμα – Ξανθόπουλος(ψηλός, αμυντικογενής άσος) – Φλιώνης – Πουλιανίτης.
2) Ζάρας – Βεργίνης (καλός χαρακτήρας, γνωστός στην ομάδα, μπορεί να προσφέρει βοήθειες στον Ζάρα).
3) αμερικάνος με ευχέρεια στο σκοράρισμα – Πελεκάνος.
4) 2 κοινοτικοί του στυλ Τσούπκοβιτς/Μάρκοβιτς (δλδ με αλληλοσυμπληρούμενα χαρακτηριστικά: ευχέρεια στο μακρυνό σούτ / παιχνίδι κοντά στο καλάθι) – Σίμτσακ.
5) Νέιμικ (αν είναι ιατρικά οκ) – Μαυροειδής (εδώ πιστεύω πως πρέπει να γίνει η υπέρβαση στο οικονομικό).

Κ μας μένει κ μια τελευταία θέση ξένου σε περίπτωση που χρειαστούμε ένα τελευταίο κομμάτι στο παζλ.

I hate mornings

1) Συμφωνώ
2) Όχι Βεργίνης. Μούρτος, για να έχουμε παίτη για τις άμυνες. Άλλωστε κάπου διάβασα ότι ο Βεργίνης είναι κοντά στον Πάοκ.
3) Βασικός ο Πελεκάνος. Αμερικάνος ή και κοινοτικός που να μπορεί να παίξει και στο 2.
4) Προβληματίζομαι για το πως πρέπει να καλύψουμε την θέση. Ο Σίμτσακ μόλις ανακοινώθηκε από την ΚΑΕ.
5) Συμφωνώ. Και επαυξάνω 100% ότι πρέπει να κάνουμε την οικονομική υπέρβαση με τον Μαυροειδή.

pavlos_31328

συμφωνώ σχεδον σε όλα μονες παρατηρησεις ότι και σε αυτη τη σύνθεση ξεφευγει το μπατζετ, ότι υπαρχει και ο λαρεντζακης ο οποίος έκανε καλή χρονια στον κολοσσο και ότι θα ήθελα και κάποιον αθλητικό ψηλό ο οποίος να μπορεί να παιξει 4-5 σε βαρια ή ελαφρια σχήματα. ωστόσο αυτα είναι ονειρα θερινής νυκτος αν τα βαλεις κατω θα δεις οτι και αυτα που γραφεις ξεπερνουν τα 700000 χαλαρα.
Να προσθέσω ότι φέτος χρειαζόμαστε μεγαλητερο ρόστερ και βαθος στον παγκο διοτι θα έχουμε 2 παιχνίδια τη βδομαδα , δηλαδη ενδεχομένως να απαιτειται η υπέρβαση.

nikos

Ο Μούρτος που είναι;; Πέρα από αυτό ο Σύμτσακ υπολογίζεται σαν τρίτος σέντερ και στο 4 σίγουρα χρειαζόμαστε έναν αμερικανό (τζέρεμι; θεωρείται και κοινοτικός)..τσουπκοβιτς μαρκοβιτς δεν ειναι για αρη…..δεν αποκλειω να παρουμε 2 αμερικανους στο 1 και στο 2 και να παιζει ο ζαρας στο 3 σε σχημα με 3 γκαρντ και λιγοτερο σαν καθαρο 2αρι….στο 5 συμφωνω οτι πρεπει να γινει υπερβαση για μαυροειδη..δεν υπαρχει αλλος ελληνας ψηλος και σχετικα προσιτος οικονομικα…αλλα νειμικ και μαυροειδης πανε πολυ ακριβα δυστυχως…εκτος και αν θελει να μας εκπλησσει ο λασκαρης και μας το φυλαει για εκπληξη..

pavlos_31328

αυτο το τσουπκοβιτσ και μαρκοβιτσ δεν ειναι για τον ΑΡΗ που το στηρίζεις; τους εχεις δει να παιζουν; ή το λες λογω της ομαδος που έπαιζαν; γιατι να θυμίσω ότι και ο μασσει επαιζε στην ασημη αελ πριν ερθει σε μας. Χωρις παρεξηγηση αλλα μακαρι να μπορουσαμε να παρουμε τον χαινσ και τον νοτσιονι αλλα δε φτανουν … πρεπει να προσγιωθούμε λίγο καλωσορίζουμε όλους τους παικτες που έρχονται και είναι επιλογες του προπονητη και ευχόμαστε να μας βγουν…
τελος ο τσουπκοβιτσ ειναι δυνατο τεσσαρι με εξαιρετικο σουτ αναμενουμε αν υπογραψει και αν θα μας βγει όπως στα τρικαλα.

nikos

Αν ειναι για 2ο τεσσάρι ο Τσούπκοβιτς μια χάρα είναι…….Για αντί-Βεζένκοφ δεν είναι με τίποτα….Δεν είναι και τα πιο ασφαλή δείγματα τα Τρίκαλα των 80-85 πόντων μ.ο και η Ελευσίνα που έπεσε Α2…

Vamos_G1

Τον Μούρτο η αλήθεια είναι ότι τον ξέχασα! Προσωπικά, δεν ξέρω γιατί, αλλά τον έχω πάρει με στραβό μάτι κ δεν μου αρέσει σαν παίκτης καθόλου. Όσο για τα οικονομικά, μην ξεχνάμε ότι πέρα των χρημάτων που θα πάρουμε από τον Βεζένκοφ γλυτώνουμε κ το συμβόλαιο του, το οποίο αν έμενε θα ήταν πολύ σεβαστό κ φυσικά κ το επίσης σεβαστό συμβόλαιο του Χαρίση. Αν τα βάλετε δλδ κάτω αυτά τα χρήματα είναι περίπου 450χιλ. Άρα νομίζω ότι υπάρχει χώρος για κάτι καλό με αυτά τα έξτρα χρήματα.

Vamos_G1

Χαχαχα, τώρα το είδα κ γω! Απλά με βάση την λογική το είπα. Ότι για να βρούμε τον αντικαταστάτη του Βεζένκοφ σε έναν κ μόνο παίκτη είναι σούπερ δύσκολο (θέλει πάρα πολλά χρήματα), άρα πάμε σε δυο ξένους με τα χαρακτηριστικά που είχε ο Βεζένκοφ. Ένας με μακρινό σουτ κ παιχνίδι μακριά από το καλάθι κ ένας πιο αθλητικός με παιχνίδι κοντά στην ρακέτα. Αυτό ήταν το σκεπτικό μου.

The_Emperor_Is_Dead

Kαλά έκανε και έφυγε ο Τόμας,σίγουρα μπορούμε να βρούμε καλύτερο του!Τρομερά ασταθής,ένα καλό μάτς,τρία χάλια!Όσο για την μούφα με τα σπρίντ,ήταν ένας ωραίος τρόπος να καλύψουμε την ευπαθειά του στους μύς,άν ήταν έτσι,όλοι οι σπρίντερ ανα βδομάδα θα είχαν και μια θλάση!Βοήθησε,έκανε μερικά μεγάλα μάτς,αλλά ήταν πολύ ασταθής,στα περισσότερα μάτς κινήθηκε στην μετριότητα!Αν δώσουμε ένα 100άρι,σίγουρα μπορούμε να βρούμε playmaker,δύο κλάσεις καλύτερο!

Sotiris

Από που προκύπτει ότι ο Τόμας έπαιρνα 100χιλ??

stepap

Ο Τόμας είχε 2 τραυματισμούς και έχασε 6 ματς νομίζω, δεν είναι κ τόσο τραγικό αν σκεφτούμε ότι στο τέλος της χρονιάς που είχαμε συνεχόμενα παιχνίδια άντεξε μια χαρά να παίζει 30-35 λεπτα λόγω της απουσίας του αντεγκμογιε