epomenos-agonas-AENK-ARIS

 

Με άμυνα γρανίτη και παρόλο που κάναμε πολλά φάουλ , πήραμε σπουδαίο διπλό μέσα στην Κηφισιά και μας φέρνει ακόμα πιο κοντά στο να σιγουρέψουμε την τετράδα .

Κλειδί , ο περιορισμός του Μαυροειδή , που δεν μπόρεσε να μπει στο παιχνίδι και ανάγκασε την Κηφισιά , σε μια προβλέψιμη επίθεση.

Εκτός από την άμυνα , κάναμε και πολύ καλή εμφάνιση στην επίθεση , με 57% στα δίποντα και 38% στα τρίποντα. Τα πράγματα μας πήγαν τόσο καλά , που ακόμα κι ο Σίμτσακ έβαζε τα λέι απ!

4 Παράγοντες:

[table “242” not found /]

 

Μερικά πράγματα για το παιχνίδι:

  • 27 φάουλ κάναμε , 18 η Κηφισιά. Στα 29 λεπτά αυτό ήταν , 23-13. 4 φάουλ ο Χαρίσης, ο Νέιμικ , ο Βεζένκοφ κι ο Ρίντ , από 3 ο Σίμτσακ κι ο Πάσαλιτς.
  • MVP του παιχνιδιού θα έβγαζα τον Τόμας , ο οποίος είχε 18 πόντους με 5/9 τρίποντα , 7 ασίστ , 3 κλεψίματα και μόλις 2 λάθη. Άξιοι συμπαραστάτες οι Βεζένκοφ με 17 πόντους, 11 ριμπάουντ και 4 ασίστ και ο Ρίντ με 16 πόντους κι 9 ριμπάουντ.
  • Ήταν 12 Γενάρη , όταν ο Αντεγκπόγιε είχε θετική επιρροή σε ένα παιχνίδι μας ( +5 WS ). Μετά από ενάμιση μήνα και 6 παιχνίδια , ήταν και πάλι θετικός. Για να δούμε αν ήταν παρένθεση ή θα το κάνει συνήθεια…

 

 

 

19 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Vamos_G1

Respect!!!

nikos

Στην ατάκα του νάιτ για τον σύμτσακ πάει;

Vamos_G1

Χαχαχαχαχα

Vamos_G1

O Λαρεντζάκης σήμερα είχε 23 πόντους (1/2 βολές, 8/13 2π, 2/3 3π) και 10 ριμπάουντ (4επ, 6αμ) στην απίστευτη νίκη του Κολοσσού επί του Απόλλωνα Πάτρας σε νεκρό χρόνο!!!!!!!! Ουάου!!!

Vamos_G1

Χαχαχαχα, ελπίζω πως όχι!

The_Emperor_Is_Dead

O Λυκογιάννης είπε πάντως στις δηλώσεις του,για τον Λαρεντζάκη,είναι ταλαντούχος κτλ κτλ,αλλά προσπαθούμε να του αλλάξουμε τρόπο σκέψης για να γίνει καλός παίκτης!Τυχαίο που όσοι συνεργάστηκαν μαζί του και ειδικά ο Αγγέλου,Μίνιτς, που λέγανε ότι πάσχει απο έλλειψη συγκέντρωσης και κακής νοοτροπίας;Μήπως τουλάχιστονς φέτος βάλει μυαλό,κέρδος αρχικά γι αυτόν και μετά για μας

Ryan Stack

Καλά ο Μπατής τι έκανε ρε φίλε?Απέλαση.

Ryan Stack

Φάουλ πάντως έκανε.Άστον να σουτάρει εκεί.Ούτε 1% πιθανότητες δεν έχει να το βάλει.

Ryan Stack

Μεγάλη νίκη.Όσο είδα το ματς,παίξαμε φανταστική άμυνα,ιδιαίτερα στον Μαυροειδή.
Τόμας είσαι μεγάλος παίχτης.Μάλλον ο λόγος που άλλαζε συχνά ομάδες είναι οι τραυματισμοί του.

nikos

Σημαντικό 2ιπλο….Η απουσια νειμικ δεν φανηκε καθως ο μαυροειδης δεν φανηκε επιθετικα και στο σκοραρισμα βεβαια τραβηξαν ο βεζε και οι αμερικανοι περιφερειακοι που ηταν εξαιρετικοι με πολυπλευρη προσφορα….Κρισιμο διπλο..επρεπε να νικησουμε σημερα αν και δεν ελλειπαν τα διαιτητικα φαλτσοσφυριγματα για ακομα 1 φορα…Θα σταθώ στον Τόμας, που όσο είναι υγιής, είναι μαζί με τον βέζε 2 παίκτες πολυτέλεια για τον φετινό Άρη και στον Ριντ που όσο περνά ο καιρός βελτιώνεται, αποκτά αυτοπεποίθηση και δείχνει ότι αξίζει το νέο συμβόλαιο ειδικά με τις τόσο χαμηλές αποδοχές..

Πλέον η 3ηθέση είναι στο χέρι μας…

Άμα πάρουμε ΕΣΤΩ τα 5 από τα 8 ματς (Κορόιβος, Πανιώνιος, Αγόρ, Κολοσσός, Τρίκαλα (προσωπικά φοβάμαι πιο πολύ το τελευταίο) θα είμαστε πολύ καλά και σίγουρα με 6 νίκες – που δεν είναι εύκολο αλλά είναι κάτι παραπάνω από εφικτό – θα είμαστε σίγουρα 3η..Αλλά εντάξει και στα ματς με αεκ και – πόσο μάλλον – με αθηναίους στο Παλέ πας για νίκη και στα 3…Δηλαδή άμα χάσουμε και στα 3 ντέρμπι και 3οι να βγούμε δεν μου λέει κάτι….Πάρε 2 νίκες με αυτούς και χάσε στα Τρίκαλα…Αλλά επειδή κάνουμε βήματα μπροστά, 2 νίκες (στην χειρότερη 1) επί των αθηναίων στο παλέ θα είναι μία τρανή απόδειξη του τελευταίου….

ο Πάοκ έχει δύσκολο πρόγραμμα..αεκ-παο εκτος, οσφπ εντος, ελευσινα εκτος, κηφισια εκτος, απολλωνα εντος…θα κάνει σίγουρα 4 ήττες…ελπίζω να μας κάνει το δώρο ο απόλλων την άλλη αγωνιστική με άεκ που είναι ακόμα μέσα στο παιχνίδια για 3η και 4η θέση αντίστοιχα..

ΒΑΜΟΣ !

nikos

Βασικά επειδή δεν το διατύπωσα σωστά..φυσικά και άμα βγούμε 3οι έχει αξία..δεν είναι εύκολο και θα ναι μεγάλο εγχείρημα και θα είμαστε ικανοποιημένοι απλώς άμα χάσεις σε όλα τα ντέρμπι και δεν κάνεις έστω 1 νίκη (που 1 νίκη σε τέτοια ματς σε ντοπάρει ψυχολογικά ενόψει play-off) εντάξει δεν θα πετάξουμε και στην σκούφια μας μιας που η 3η θέση θα έρθει κυρίως από ήττες των άλλων…Βέβαια άμα χάσουμε πχ και τα 3 ματς στουν πόντο δεν σημαίνει ότι θα ναι αποτυχία επειδή δεν πήραμε νίκη. Ίσα-ίσα. Και Βέβαια αυτές οι 5 νίκες που ανέφερα πιο πάνω μόνο εύκολες δεν είναι και θα χρειαστεί πολύ κόπος για να έρθουν όπως και η 3η θέση….

GOUNAS1914

νικη τετραδας η χθεσινη. πολυ καλο παιχνιδι και για 40 λεπτα. ειναι κατι που δεν μας εχει συνηθισει η ομαδα φετος. κερδισαμε και στα 4 δεκαλεπτα και μαλιστα βαζοντας εκτος απο ενα δεκαλεπτο 20 ποντους.
πολυ μεγαλο παιχνιδι απο τομας και ριντ ( απο τον βεζε το περιμενουμε). συμφωνω με ryan για τομας οτι μαλλον οι τραυματισμοι ειναι το μειον του. ο ριντ το ειχα γραψει και παλιοτερα ειναι ο πιο βελτιωμενος παιχτης της ομαδας απο την αρχη της χρονιας. αλλος παιχτης πραγματικα.
δεν εχω δει το παιχνιδι παρα μονο απο το Live του esake αρα δεν εχω αποψη για τους διαιτητες. αλλα πολλα φαουλ μονοπλευρα. μπορει και να εγιναν αλλα σε ενα σημειο εβλεπα απο τις καρτες απο μας 4,4,3,3,3 και απο την αλλη 2,2,2,1,1
σημερα δεν ειχαμε και τον νειμικ απο νωρις οποτε κανει την νικη μας πιο σημαντικη.
μπραβο και στον κοσμο διαβαζω για 150 ατομα (εγω δεν μπορεσα δυστηχως).
συνεχιζουμε θεωρω την τριαδα δυσκολη αλλα οχι ακατορθωτη. η επομενη τριαδα ειναι αυτη που μας πονεσε φετος περισσοτερο. καναμε 3 ηττες συνεχομενες και τωρα πρεπει να κανουμε τρεις νικες. ακομα αργει το παιχνιδι με αεκ. οταν ερθει εκεινη η στιγμη θα το δουμε.

seindt

To πουλέν μου ο Λαρεντζάκης συνεχιζει τα καλα παιχνίδια. Δε μπορώ να σκεφτώ καν ότι δε θα τον φερουμε πισω του χρονου. Καλυτερα τον τρελό αλλά εξελίξιμο Λάρε παρα τον τρελό και στάσιμο Πασαλιτς (και το εννοώ)

Jim Patras

Χαμηλά την μπάλα διότι είδαμε τι πήγαμε να πάθουμε την προηγ.αγωνιστική με τον ΚΑ.Ο.Δ. &τι πάθαμε στην Πάτρα..Άλλωστε η Α.Ε.Ν.Κ. φέτος είναι από τις προβληματικές ομάδές του πρωταθλήματος όπως φανερώνουν &οι πολλές αλλαγές Ελλήνων &ξένων παικτών &το ρεκόρ 4-5 που έχει εντός έδρας.
Μπράβο στον λαμβάνοντα την μικρότερη αμοιβή Reed για την πολύπλευρη προσφορά του,αλλά &σε Thomas για τις 7as. &τα 5 εύστοχα 3π. Ορθώς πήρε πολλές προσπάθειες δεδομένου ότι ήταν σε καλή μέρα.Βέβαια όταν είναι άστοχος καλό θα είναι να μην το παρακάνει επιχειρώντας 10 3π.ανά αγώνα,όπως έχει συμβεί αρκ.φορές φέτος…
Νaymick από τα παλιά,σε 7΄ άποντος με 3λάθη &4foul,ας είναι μια κακή παρένθεση.