«Αγκαλιά» με Μπορίς Νταλό ο Άρης

Ο Μπορίς Νταλό ήδη βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και προπονείται με τον Άρη γεγονός που δείχνει και το πολύ πιθανό ενδεχόμενο συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

“Καταρχήν είναι απαραίτητο να σημειωθεί ότι ακόμη και στο ενδεχόμενο άρσης της ποινής απαγόρευσης μεταγραφών, ο Μπορίς Νταλό έχει μια θέση στα σχέδια του Βαγγέλη Αγγέλου. Είναι ένας παίκτης που γνωρίζει ο Χαλκιδαίος προπονητής από την εποχή που ο Νταλό αγωνιζόταν στις μικρές εθνικές ομάδες της Γαλλίας (U16, U18 και U20), αλλά και στην Παρτιζάν στην οποία μεταγράφηκε σε ηλικία 18 ετών υπογράφοντας τετραετές συμβόλαιο. Έπειτα από δύο σεζόν σε Αντίμπ (2015-16) και G League(2016-17), τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε στον Πανιώνιο.

Ο 24χρονος Γάλλος γκαρντ διακρίνεται κυρίως για το πληθωρικό παιχνίδι του υπό την έννοια ότι κάνει αρκετές δουλειές στο γήπεδο και η παρουσία του στη Θεσσαλονίκη ενδεχομένως να σχετίζεται και με το μεταβατικό πρόγραμμα προπονήσεων που ήδη λαμβάνει χώρα στον Άρη. ”

 

49 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Night Audit

7.5 πόντοι , 7.3 ριμπάουντ και 3,2 ασίστ μ.ο…. Γεμάτη στατιστική , ειδικά για έναν παίκτη του 1.96.
41/226 τρίποντα στην καριέρα του όμως…18/58 και 31% πέρυσι…ταιριάζει γάντι την ομάδα 😛

Sam Vincent

Πέρσι αύξησε θεαματικά το ποσοστό καριέρας στα τρίποντα !!!!!!!!!!Έκανε το 18% ,31% !!!!!!!!!!! Του χρόνου ,αν συνεχίσει με τους ίδιους ρυθμούς θα σουτάρει με 46 % !!!!!!!!!! ( μου χει λείψει ο ντε κολό με τα θαυμαστικά του)

dorian gray

Οι 3,23 ασίστ είναι αρκετά καλό στατιστικό.
Τα ρημπάουντ είναι 7,32.
Kαι ranking 12,5, ακόμα καλύτερο.
Σε 28:07 λεπτά συμμετοχής.

Dr Nimbelugen

Το ρικονστράκσιον του γεμιστάνα αποκτά νόημα ( 12όροφη θα στήσουμε στην Κ.Καραμανλή!)

Sam Vincent

Από τότε που αρχίσαμε να γράφουμε ονόματα που θα μπορούσαμε να χτυπήσουμε νομίζω πως κανείς δεν τον ανέφερε . Επιθετικά ,τίποτα το σημαντικό . Πολύ καλή αθλητικότητα και ριμπ. Δεν ξέρω αν τακτικά είναι καλός αμυντικός . Παίζει στο 2 και στο 3 .Μάλλον μια λίγο βελτιωμένη έκδοση του Μπελ μου κάνει .Ένας παίκτης -ρολίστας . Άρα μια μικρή βελτιώση σε ένα βασικό γρανάζι .Αρκεί βέβαια να μην γεμίσουμε ρολίστες .

atsak

Σε σχέση με τον Bell αποτελεί μεγάλη αναβάθμιση, μιας και οι δύο άσφαιροι είναι, τουλάχιστον ο Dallo είναι πιο μακρύς και αθλητικός, πασάρει καλύτερα και παίρνει και ριμπάουντ. Μάλλον προορίζεται για την θέση του Μποχωρίδη με back up τον Καλαϊτζάκη. Ελπίζω να υπάρξει άρση του ban μήπως πάρουμε κανένα λαβράκι απέξω γιατί από τους περσινούς ξένους της Α1 οι περισσότεροι καλοί είναι και ακριβοί. Από Έλληνες πάντως δεν θα είχα πρόβλημα την θέση των Αθηναίου, Μποχωρίδη και ΤΣαι να πάρουμε Παπαντωνίου, Σαλούστρο και Σκορδίλη και να δώσουν κάτι παραπάνω για κανένα καλό αμερικανό από την Ελληνική αγορά(σε περίπτωση ban) όπως ο Wiggins, ο Moody, ο Μ. Jones και ο E. Morris.

AlphaMi

Ειπαμε δεν εχουμε λεφτα αλλα αν ειναι να παρεις αυτους τους 3 πεσε και μονος σου.
Επισης ο Νωντας δεν μπορει να περασει ουτε εξω απο το Παλε με τα καραγκιοζιλικια που εκανε οταν ηταν στην ΑΕΚ και ο Σκορδιλης ηταν απο τους πιο αδιαλλακτους πιστωτες μας (δικαιωμα του βεβαια,κι εγω αν ειχα να παιρνω τοσα λεφτα και ημουν ο Σκορδιλης τα ιδια θα εκανα)

stepap

Night ξέρουμε τι συμβόλαιο είχε στο πανιώνιο;

stepap

Μου ταιριάζει στη λογική που έγραψα εχθές. Θα κλείσουμε γρήγορα τους φτηνόυς Έλληνες και ξένους και θα κρατήσουμε κανένα 200αρι για τους ηγέτες της ομάδας αφού έχει ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με το Μπαν.

kaptsik

Συμφωνώ. Άλλωστε σε κάθε περίπτωση δε θα είναι όλοι από το πάνω ράφι. Αν ο Νταλο έρθει με λίγα λεφτά τότε μένει χώρος και για τον σκόρερ

stepap

Και με μια μαντεψια η βασική μας πεντάδα θα είναι κάπως ετσι:
Νίξον
Μποχωριδης
Νταλο
Φαγιε
Τσαιρελης

Jim Patras

Ο Mo Faye πιθανότατα από το χειμώνα θα έχει ελληνικό διαβατήριο.Πως όμως να πάρουμε παίκτη από τον Προμηθέα?Πιο πιθανό να συμβεί το αντίστροφο δηλ.να πάρουν τον Τσά΄ι΄..

dorian gray

Η Ελλάδα απέκτησε ένα ακόμα νησί, αυτό του καφέ.

gerorge

Χωρις σουτ δεν “ξανα” παμε πουθενα.Κανεις δεν σουταρει με πανω απο 30% σε αυτην την πενταδα.Επισης ο φαγιε ειναι αρκετα ακριβος.Περσι ο Μανατζερ του τον προτεινε στον ΠΑΟ ως φτηνο με 150.Ε φετος θα εχει ανεβει ή θα ναι στα ιδια τουλαχιστον

stepap

Τον πρότεινε με 150 στον ΠΑΟ και έκλεισε με τα μισά στον Προμηθέα.
Επίσης Νίξον και Φαγιε έχουν περίπου 40% στο τρίποντο.

dorian gray

Για 70-80 χιλιάρικα “λέει” ο παίκτης.

Sam Vincent

Με τόσους …παικταράδες (Νταλό , Σακελαρίου, Ζήσης ,Μ Καμιγκς, Μπρειζελτον ) , πως έγινε και σώθηκε ο Πανιώνιος με το 8 ο θαύμα?

Starstruck

Έναν Ελονού, ένα Γκίκα, ένα Μπάρτ δεν θα ακούσουμε ακόμα?

Sam Vincent

Πολύ δύσκολα φίλε μου .Πάρα πολύ δύσκολα .Εκτός και εάν ο Γουίλ έχει στο τρειλερ κάποιον άλλον λεφτά και κάνουν τους ψόφιους κοριούς ώστε να διαπραγματευτούν και να κλείσουν όλες τις οφειλές φτηνά . Ο Μπάρτ ίσως συγκεντρώνει κάποιες πιθανότητες γιατί είναι ο φτηνότερος αλλά πάλι μάλλον θα πρόκειται για υπέρβαση . Μακάρι ,είναι και οι τρείς καλού παίκτες.

Παναγιώτης

Ο Μπαρτ έχει κλείσει στον Ιωνικό Νικαίας, που μόλις ανέβηκε στην Α2.

kaptsik

Νομίζω είχε κλείσει αλλά μετά τους ζήτησε περισσότερα επειδή είχε καλή πρόταση από εξωτερικό και χάλασε η συμφωνία. Πάντως θα παίζει αλλού

xav

αν το μπραζελτον και το καμινγκς τους ειχε απο το ξεκινημα και δεν εχει το βαγγελα στο τελος, πιστευω οτι θα σωνοντουσταν πολυ πιο ευκολα…

Starstruck

Μπύρα ή Κάϊζερ? Μπορίς ή δεν μπορείς? Όπως κι αν το προτιμάμε, ένα είναι το Camp-ΑΡΗ…
Κακό σημάδι ότι ξεκινάμε πρώτα με τoυς μέτριους. Ένας καλός παίχτης δεν ακούστηκε ακόμα. Κουτσαβάκια κλπ. σημαίνει Α2…
Anyway, ο Αγγέλου προφανώς ξέρει καλύτερα

Sam Vincent

Συνεχίζοντας τα λογοπαίγνια ,” Αλλού Νταλο(υ) ” είμαστε.

dilliger

Πρόκειται για έναν παίκτη πολυεργαλείο. Μπορεί να τον δίνουν 1.96 αλλά έμενα μέσα στο γήπεδο μου φαινόταν πρακτικά και ουσιαστικά “μεγαλύτερος”. Δεν ξέρω τι wingspan έχει…
Μαχήτης, μαρκάρει από το 1 έως το 4. Προφανώς ο Αγγέλου τον πιστεύει και να σας πω την αλήθεια με το Μπάτζετ που θα έχουμε νομίζω είναι VFM επιλογή.

Starstruck

Συμφωνώ, αλλά ρολίστας κι αυτός. Ποιος θα “βομβαρδίζει” το πλεκτό στυλ Μακ Φάντεν να δούμε πότε θα ακουστεί

dilliger

έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον Αγγέλου γιατί κόβει το μάτι του και ξέρει την αγορά, σε αντιθεση με τον Γιαννάκη που το Scouting team του εχει μείνει στον Dacoury και στον Bistrot.
Επίσης ο Kyzer πολύ καλός… αξιοποιεί τα PnR σε άριστο βαθμό. το λέω επειδή ακούστηκε.

dragon_aris

Κλάμα απίστευτο με ντακουρι…..πααααρα πολύ αστείο…..

Dr Nimbelugen

Λησμόνησες τον Βεστρύς ;P !

Sam Vincent

Τζάμπα ύψος και κορμί ο Βεστρίς…

Sam Vincent

Να σαι καλά ρε Dilliger .Μας γονάτισες . (Οστρόφσκι ,Οκανσέ ,Μπενιό κτλ)

Sam Vincent

Ο Bistrot ήταν συμπαίκτης με τον Erve Tribouιssone τον Patisserie και τον Boutique ?

dilliger

δίδυμο στο backcourt με τον Μille Feuille

Sam Vincent

Τον θυμάμαι καλά…πολύ “γλυκό” σουτάκι .

xanthoskyli4

Κι εγώ τον θυμάμαι…στον δευτερεύοντα αιφνιδιασμό και στα φτερά μετά από πάσα διαγώνια του…ω!γρκαντέν. Δολοφονικό χέρι! Το αίμα του κρύο…πιάτο

gregstal

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ κίνηση με έναν ΑΣΤΕΡΊΣΚΟ: μόνο ΑΝ μείνει ο Μποχωρίδης. Σε αντίθετη περίπτωση, καλά όλα τα άλλα, αλλά το βασικό σου δυάρι χωρίς σουτ;;; Μακάρι του χρόνου να έχουμε και τους δύο …

Dr Nimbelugen

Εντάξει είναι πολύ νωρίς ακόμη.Ακόμη δεν τον είδαμε μην το βαπτίσουμε και Γιάννη.Αν ο κόουτς τον έχει στο μυαλό του ανεξάρτητα από το αν υπάρχει μπαν ή όχι και εφόσον ότι μπορεί ( ακόμη και για μπακ-απ) το κλείνει από τώρα είναι θετικό.

sykies39

Το εχει το rebound για πλακα και πολυ μαχητικος.Ο κορυφαιος του Πανιωνιου στο μεταξυ μας παιχνιδι.

ChrisSiak

Δε θέλω να γίνομαι ο σπαστικός κ ξενέρωτος αλλά προτιμώ πριν ακούσω ότι είμαστε αγκαλιά με τον οποιονδήποτε παίχτη να μας πουν ότι μπήκαν σε σειρά κάποιες υποχρεώσεις όπως τα μπαν κ μετά ίσως ακούσουμε κάποια καλύτερα ονόματα. Χωρίς να θέλω να πω ότι με χαλάει ο Νταλο. Αλλά νομίζω πως οι προτεραιότητα μας είναι να δείξουμε νοικοκυρεμενοι.

Sam Vincent

Ίσως ο Βαγγέλου να αποφάσισε να κρατήσει Τσαι και Μάρα και ψάχνει το ριμπάουντ από τους κοντούς.

Toby B

Εξαιρετική κίνηση αν γίνει. Λογικά δεν θα πάρει πάνω από 3 4 χιλ το μήνα. Ένας παίκτης πολυεργαλειο που μπορεί να μαρκάρει από άσσο μέχρι και τριάρι, αθλητικός με έφεση στο ριμπάουντ. Επίσης βλέπει γήπεδο και μοιράζει τη μπάλα. Εξελιξιμος και μακάρι να κλείσει με διετές συμβόλαιο μίνιμουμ. Επιθετικά δεν είναι καλος αλλα έχει διείσδυση που είναι ένα από τα στοιχεία που γενικά χρειαζόμαστε.

vaggelaris

Πάντως ότι κ να γίνει θέλουμε αθλητικούς παίκτες γιατί φέτος ειμασταν πιο αργοί και από slow motion. Αν φτιάξουμε αθλητική ομάδα κ ο κόσμος θα τσιμπήσει πιο εύκολα κ θα έχουμε κ αποτελεσμα

Toby B

Συμφωνώ φίλε. Αφού με αυτό το μπάτζετ δεν θα πάμε σε ποιότητα ας φουλαρουμε αθλητικοτητα για πίεση και τρέξιμο.

Nikolay Padius

Μακαρι να κλεισουμε και τον Kravic που συνεργαζοντουσαν αψογα να βρουμε την υγεια μας στο 5. https://www.youtube.com/watch?v=SUeBiT5C_Zk

kaptsik

Φαντάσου το Νταλό αντί για να έχει συμπαίκτη τον Κράβιτς να είχε τον Μπάκνερ. Πόσες ασίστ θα είχε;
Ωραίος ο Κράβιτς. Πόσα να ζητά όμως;

Nikolay Padius

Τι ειναι το Μπακνερ;;; Τρωγεται;
Τελος παντων, δεν νομιζω να ζηταει πολλα λεφτα, στον Πανιωνιο επαιζε που ειχε χαμηλοτερο μπατζετ απο μας. Πιστευω γυρω στα 45-60 να του δωθουν καλα θα ναι, απλως πρεπει να κλεισει νωρις σε εμας σε περιπτωση που ερθουν και αλλες προσφορες που δεν θα μπορουμε να συναγωνιστουμε. Αυτος και ο Σαφτενααρ ειναι οι ιδανικοι για μενα στο 5.

simon says

Θεωρώ πως είναι μεταγραφή Αγγέλου!! Νεαρός, εξελίξιμος με καλούτσικα νούμερα σε μια γεμάτη χρονιά. Με τον κόουτς και τον Νικολαΐδη θεωρώ πως μπορεί τη δεύτερη χρονιά του να γίνει και βασικός!!!!!!!!!!!!!

BadLuckLuke

Σε 2 χρονακια βλέπω τον Αγγέλου να τον μετατρέπει σε παιχτουρα στυλ Χάρολντ Έλλις (που τον θυμήθηκα;;;) Τα σωματικά προσόντα πάντως τα έχει…