[AdSense-A]

Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ

Το πρώτο μας παιχνίδι στην Λήμνο , είναι ένα παιχνίδι χωρίς άγχος και – ουσιαστικά – χωρίς ενδιαφέρον και για τις δυο ομάδες .

Το γήπεδο θα είναι γεμάτο , θα έχει και πολλούς Αρειανούς από ότι ακούγεται και πιστεύω πως θα γίνει ένα καλό παιχνίδι .

Δεν πιστεύω πάντως πως θα κερδίσουμε , μιας και ο Ήφαιστος είναι πολύ καλή ομάδα και ειδικά μέσα στη Λήμνο , είναι πάρα πολύ δυνατός.

Εμείς από την πλευρά μας , δεν ξέρω τι μπορούμε να περιμένουμε από αυτό το παιχνίδι , μικρούς δεν έχουμε στην αποστολή , για τον α ή β λόγο , στόχο βαθμολογικό δεν έχουμε , οπότε , ας περιοριστούμε στις μικρές χαρές της ζωής , όπως :

ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ

  1. Επίθεση: Να σας πω την αλήθεια , θα ήθελα , τώρα που δεν έχουμε άγχος για αποτέλεσμα , να παίξουμε απελευθερωμένα και ελπίζω αυτό να οδηγήσει και σε ένα ωραίο – επιθετικά – παιχνίδι για εμάς. Κερδίσουμε ή χάσουμε , θα ήθελα να βάλουμε πάνω από 75 πόντους.
  2. Θέληση : Οι παίκτες μας λένε πως αδίκησαν τους εαυτούς τους. Το πιστεύω κι εγώ. Δεν ήταν για πολύ παραπάνω , αλλά ήταν για κοντά στον Ήφαιστο. Τι καλύτερο από το να δείξουν , σε αυτό το παιχνίδι , πως έχουν δίκιο. Δε θα κερδίσουμε κάτι ουσιαστικό , αλλά θα είναι ωραίο αν συμβεί.

ΟΜΑΔΙΚΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Άρης

ΚΉφαιστος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΚΤΩΝ

Άρης

Ήφαιστος

SHOTCHART

Η ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σάββατο 20/04 , 16:45 , ErtPlay 4

10 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ChrisSiak

Άκρα του τάφου σιωπή στο πάνελ βασιλεύει.

Δυο αδιάφοροι αγωνες έμειναν.Ας δούμε πως παιζουμε χωρίς άγχος. Θεωρητικά αυτοί που θα το παλέψουν είναι αυτοί που θέλουν να μείνουν. Έλληνες και Αμερικανοί. Ας δούμε ποιοι είναι αυτοί

Jim Patras

Έχει μεγάλο ενδιαφέρον ο αγώνας…για το be a champion!

Sam Vincent

Είναι κρίμα να μην μπορούμε για 10 λεπτά να δούμε τον Βουλγαρόπουλο και τον Κουρτίδη . Διαφωνώ πως η ομάδα μας ήταν για περισσότερα . Απεναντίας πιστεύω πως άγγιξε το ταβάνι της και πως με άλλη φανέλα θα είχε πέσει .Το ματς είναι εντελώς αδιάφορο αλλά στο επόμενο πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε έτσι ώστε να μην μπορεί να μιλήσει κανείς για την ομάδα μας . Ας μιλούν για τους άλλους.

Από τις χειρότερες ομάδες που είχαμε ποτέ.Ακομα και πέρσι με όλες τις αναγουλες,υπήρχε εναςΤσαιρελης κι ο Μούρτος έβαλε και κάτι εικοσαρες σε δύο τρία ματς .Ο Μάρας είναι Σαμπόνις συγκρινόμενος με τον Μαγκιτη.Τελοςπαντων….
Ενδιαφέρον πλέον υπάρχει μόνο στα εξωαγωνιστικά για τον μπασκετικό Άρη.Θα υπάρξει Ανάσταση;(ε;επίκαιρος ο τίτλος στο πρωτοσέλιδο!!!?)

Από στατιστικές που είμαι δηλωμένος άσχετος ,δεν μου φαίνεται και τόσο μεγάλη η διαφορά τους.Σκοραρουμε φέτος δύο πόντους πανω(!)-και πάλι μένουν δύο ματς,αν βάλουμε καμμιά 50 στο ένα και 55 στο άλλο,τότε;?Ας τελειώσει η χρονιά κ με τη βούλα για να βγουν τα τεφτέρια.Στο κάτω κάτω ,εγώ εκτίμηση γενική έκανα.Αυτη την αίσθηση έχω .Επιπλεον είπα “από τις χειρότερες” δεν είπα η χειρότερη.Και συνεκρινα μόνο με την περσινή.Που αναφέροντας την ,την είχα στο μυαλό μου όπως τελείωσε τη χρονιά κι όχι όπως(τραγικοτατα) την άρχισε:Με Αγγέλου στον πάγκο και με τρεις μονάχα ξένους,ψωνισμενους από πάγκο στη λαϊκή κι ούτε καν από λιντλ, εποχής δηλαδή τελειωματων Πρίφτη…Φιλοτιμα παιδιά κ ο Προύιτ κι ο Μάρας κι ο Αυστριακός χαζούλης.Κι ότι μπορούσαν το εκαναν.Δεν μπορώ να πω το ιδιο για τον καθένα από τους φετινους μας ξένους.Και ξαναλέω:Πέρσι ο Τσαϊρέλης πήρε μόνος του τον Προμηθέα.Ο
Μούρτος τα Τρικαλα και το Λαύριο.Ο Αθηναίου είχε δώσει 12(;)ασίστ με αυτο.Στον φετινό Άρη ελειπε η απελπισμένη αποφασιστικότητα του 2017-18.Συγχωρεσε με,αλλά ο Νταλο,ο Χάρις και τα άλλα παιδιά δεν μου άρεσαν.Ειναι θαύμα που φέτος δεν πέσαμε με αυτούς κι αν τους έχουμε ξανά του χρόνου στο σβέρκο μας τους συγκεκριμένους;Το δις εξαμαρτείν…..

kaptsik

Τον Μάρας και ποιον άλλο θα κρατούσες; Προύιτ αντί Νταλο;

timemaster

Με το τέλος της χρονιάς βάλτο σε γκάλοπ.
Πάντως και για εμένα αυτή ήταν η χειρότερη ομάδα. Αν και με προσωπικά κριτήρια την μεγαλύτερη απογοήτευση την πήρα από την ομάδα του 2009-2010. Που αν υπολογίσουμε το μπάτζετ, τους παίχτες κ τους προπονητές ήταν χρονιά για κλάματα.

Υ.Γ. το κακό με αυτή την χρονιά είναι ότι την συγκρίνουμε με αυτή του 2013-2014 όπου με ένα ξένο μπήκαμε πλευ οφ κ τελικό κυπέλλου.

timemaster

Παιχνίδι χωρίς άγχος κ είμαι περίεργος αν η ομάδα θα σπάσει ή θα ξεσπάσει.
Θέλω να δω να τελειώνουμε την σεζόν με δύο νίκες ακόμα κ επιθετικό παιχνίδι αλλά η φαντασία μου οργιάζει.
Κρίμα που δε θα κατεβάσουμε ομάδα με πιτσιρίκια. Τουλάχιστον τότε θα είχαμε ένα κέρδος.