Μόνο οι ανακοινώσεις απομένουν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Λευτέρη Μποχωρίδη στον Προμηθέα. Ο Έλληνας παίκτης έμεινε ελεύθερος από τον Άρη και θα υπογράψει κλειστό διετές συμβόλαιο με την ομάδα της Πάτρας.

Οι απολαβές του θα φτάσουν τις 200.000 €. Ο Μποχωρίδης είχε εδώ και αρκετές ημέρες συζητήσεις με τον Μάκη Γιατρά, σήμερα έδωσαν τα χέρια, αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές του novasports.gr.

Πηγή: Έκλεισε στον Προμηθέα ο Μποχωρίδης – Novasports.gr

Έμεινε ελεύθερος , άρα συμφώνησε σε διακανονισμό;

19 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ChrisSiak

Αρειανός από κούνια. Να φτιαχτεί αυτό το πραμα που αποκαλούμε ομάδα και θα ξανάρθει.

vaggelaris

Το ότι ειναι Αρειανός σημαίνει ότι πρέπει να καταστρέψει την καριέρα του περιμένοντας ποτέ θα φτιάξει ομάδα ο Άρης?

ChrisSiak

Όχι ούτε καν. Δεν είπα αυτό. Απλά σε συνέχεια της συζήτησης που είχαμε χτες πχ ο Μποχω ήθελε να κάτσει στον Άρη. Επειδή είναι Αρειανακι. Και πολύ άργησε να φυγει. Θα μπορούσε από πέρυσι. Καλά έκανε και έφυγε. Απλά όταν κ αν φτιάξει κάποια στιγμή το χαλι μας θεωρώ ότι θα γυρίσει πάλι επειδή την αγαπάει την ομάδα.

vaggelaris

Αν είχαμε κανονικές συνθήκες σαν ομάδα ούτε ο τολιοπουλος θα έφευγε. Δεν είχε λόγο. Το παιδί έμεινε λίγους μήνες ξεχώρισε κ φάνηκε ότι γούσταρε. Αλλά δυστυχώς με τα αν δε γίνεται δουλειά. Αν μας φύγει κ ο φλιωνης τότε τα πράγματα γίνονται ακόμη χειρότερα. Μετά μάλλον θα κινηθούμε για μουρατο λουντζη Σταμάτη κτλ…

ChrisSiak

Τον Μουράτο θα τον ήθελα όπως κ να χει. Τον Λούντζη επίσης. Τον Χαραλαμπο επίσης. Αν υπάρχει μια μηδαμινή ελπιδα να γίνει κάτι από τουδε και στο εξής είναι να φέρεις πεινασμένους παιχτες κ να δώσεις κίνητρο. Αλλιώς κλαφτο.

Sam Vincent

Δυστυχώς η ζημιά είναι ήδη ανεπανόρθωτη .Χάθηκαν δυο ποιοτικοί Έλληνες παίκτες που πολύ δύσκολα θα βρεθούν ισάξιοι αντικαταστάτες . Ακόμα και με τους ξένους του Λαυρίου και Διαμαντή , Βεργίνη ,Φλιώνη η χρονιά δεν μπορεί πλέον να σωθεί . Το 48ωρο του προπονητή έχει εκπνεύσει όπως και οι 15 μέρες προθεσμία . Νομίζω πως είμαστε ξανά στο απόλυτο σκοτάδι .

Dr Nimbelugen

+1.Και ας περιμένουμε γιατί από την τριπλέτα που αναφέρεις δεν ξέρουμε ποιος θα μείνει( αν μείνει )

aris6emperor

Καλύτερα…

Dr Nimbelugen

Εντάξει υπό νορμάλ συνθήκες( δηλ. προ 10ετίας ) αναλογικά μικρό θα ήταν το κακό. Φέτος αξιολογείται ως μέγιστη απώλεια για ευνόητους και πραγματικούς λόγους. Θα συμφωνήσω πως σε συνδυασμό με το τι περισσεύει στην Ελληνική πιάτσα, με τους ξένους που μπορούμε να ψωνίσουμε δύσκολα τα γράμματα, ειδικά αν πέσουν 4 του χρόνου. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αυτό που ακούγεται είναι ο επιθανάτιος ρόγχος.

gregstal

ΝΙΞΟΝ ΦΛΙΩΝΗΣ ΒΕΡΓΙΝΗΣ ΒΛΑΣΙΟΣ
ΛΑΜΠ ΜΟΥΡΑΤΟΣ (ΣΑΚΕΛΑΡΙΟΥ) ΣΙΔΗΡΟΗΛΙΑΣ
ΟΥΙΓΚΙΝΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ
ΣΛΑΦΤΣΑΚΗΣ ΜΙΛΟΣΕΒΙΤΣ (ΜΕΓΙΕΡ, ΝΤΑΝΙΕΛΣ Ή, στην έσχατη, ΧΑΡΙΣ)
ΜΑΚ ΓΚΙ ΚΟΥΖΕΛΟΓΛΟΥ ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ

Θα έχουμε ζήτημα, και πάλι, στο περιφερειακό σουτ, αλλά τέτοια ώρα, τέτοια λόγια.
Με Μουράτο κερδίζεις σε ενέργεια, δύναμη, καλύτερη άμυνα, ίσως ντράιβ και κάποια (όποια και αν) προοπτική, με Σακελαρίου καλύτερο σουτ (ειδικά από το τρίποντο – αν δεν το έχει ξεχάσει και αυτό). Αν θες, παίρνεις και τους δύο, αφήνεις τον Χριστοδούλου (αν και θα τον ήθελα, για πολλούς αγωνιστικούς λόγους), και ανεβάζεις στο τρία, για κάποια αγωνιστικά λεπτά, τον Σιδηροηλία (πενία τέχνας κατεργάζεται).
Υπάρχει και άλλη λύση, να “αφήσεις” (με κάποιου είδους συμφωνία) τον (για εμένα, περιττό) Βεργίνη, και να πάρεις και Μουράτο και Σακελαρίου (ως αντι Βεργίνη, για βοήθεια λίγων λεπτών και στον άσσο) και Χριστοδούλου.
Στο τέσσερα μπορεί να βοηθήσει, για αρκετά λεπτά, και ο Ουίγκινς.
Στο πέντε, απ` ότι βλέπω αυτές τις ημέρες, ο Βουλγαρόπουλος, τουλάχιστον αυτή τη στιγμή, ΔΕΝ … (ακόμη και με συνομηλίκους του), οπότε ίσως θα ήταν καλύτερα να πάει δανεικός κάπου να παίξει και να τον “έχουμε από κοντά” … Αυτή τη στιγμή πάντως, από τους δύο, ο Χρηστίδης, δεν ξέρω αν θα βοηθούσε, αλλά θα έκανε μικρότερο κακό …

Σε κάθε περίπτωση, σημαντικότατη παράμετρος ο (νέος) κόουτς.

gregstal

Μόλις έμεινε ελεύθερος από τον παο, ο Λούντζης …
Στην κατάσταση που βρισκόμαστε όμως, παίρνεις το ρίσκο για παίκτη που θα είναι ανενεργός μέχρι το Νοέμβριο, τουλάχιστον;;;

dragon_aris

Καλά ο Γουιλ δεν ονειρευόταν ελληνική ομάδα;Χωρίς Τολιο και Μποχω την ονειρευόταν;
Δεν φάνηκε να κάνει καν κίνηση να τους κρατήσει.Αφού δεν μπορεί να λύσει το μπαν έπρεπε να κάνει τα πάντα να κρατήσει αυτή τη 2δα.
Μας έλεγε οτι του λείπουν μόνο 200 χιλιάρικα για να λύσει το μπαν ενώ αυτός δεν έχει ούτε 5 χιλιάρικα να δώσει μια προκαταβολή.
Ρε τον ήρωα που μας έσωσε από το ναυάγιο πέρσι τελικά δεν γλύτωσε το ομαδικό κράξιμο.

timemaster

Να περιμένω νέο βιντεάκι να σκίζει τα συμβόλαια;
Με αποχώρηση αυτών των δύο, με την λειψυδρία σε Έλληνες παίχτες μιας κ όσοι μένουν από Ολυμπιακό κ παο έχουν τουλάχιστον δύο ομάδες εντός συνόρων να τους μαζεύουν. Το μπαχαλο της Α1 που δεν ξέρουμε ποιοί θα παίζουν κ πόσοι. Κ από την μία την Σκύλα των παλιών ξένων που δεν επαιξαν τα αναμενόμενα και θέλουν παχιά συμβόλαια κ απεργίες και από την άλλη η Χαριβδη του καλαθιού των ξένων παιχτών που μπορούμε να πάρουμε η λύση του Μπαν είναι μονόδρομος.
Εκτός κ αν ελπίζουμε να μη γίνει ξανά πρωτάθλημα του χρόνου ή να γίνει κλειστή Λίγκα που δε θα πέφτουμε.

Λες;Βρε λες;
Να σε πω,δε θα με πείραζε καθόλου να μη γίνει πρωτάθλημα

Κ εγώ προτιμώ να μη γίνει πρωτάθλημα.

vaggelaris

Ελληνική ομαδα στην Α1 δε μπορεί να σταθεί. Οι ξένοι είναι απαραίτητοι. Εκτός αν οι Έλληνες είναι ο σλουκας ο καλαθης κ ο πριντεζης. Οπότε το ελληνική ομάδα είναι μόνο σαν ανέκδοτο…

Είναι κιτρινόμαυρη η καρδιά,λέμε…Να δείτε που θα πληρώνει αυτός τον Άρη για να παίζει!Ασκητική ζωή για έναν χρόνο μέχρι να ξεμπερδεψουμε με Μπαν και 99-κομμενες οι βόλτες,οι γυναίκες και τα έξοδα κάθε λογης.Ο Μποχω θα μεταμορφωθεί σε Όσιο Ονούφριο και θα πηγαίνειι σπιτι-δουλεια,δουλεια-σπιτι. Τον βλέπω να τη βγάζει με ότι θα περισσεύει απ’το σαντουιτσαδικο του Παλέ,όπως ο θρύλος Αλεξιάδης κάποτε,που αρκούνταν σε μια γκαζοζα ως απολαβές.Κι ερχόταν ο τότε προεδρας και του τη χρέωνε και αυτήν(πηγή:”Στα γήπεδα η πόλη αναστεναζει”,εκδ.Ιανος,1997)…..

vaggelaris

Παντως ακουγεται κ για Αεκ που ψαχνει για ελληνες παικτες γενικως. Θα φανει το επομενο διαστημα. Σε εμας δυσκολο να μεινει στα πλαισια των γενικων περικοπων που γινονται…