Δε φαίνεται να μένει για πολύ ακόμη στον Άρη ο Ντέβιν Μαρμπλ. Ήδη πληροφορίες αναφέρουν ότι άρχισαν νέες συζητήσεις ανάμεσα στους εκπροσώπους του και την διοίκηση του Άρη, προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή και να λυθεί η συνεργασία τους.

 

Οι συζητήσεις αφορούν σαφώς το οικονομικό σκέλος της διαπραγμάτευσης για την λύση της συνεργασίας, παράλληλα όμως γίνεται προσπάθεια για να βρεθεί ομάδα, ώστε να απορροφήσει το συμβόλαιο του παίκτη.

 

Ο Μαρμπλ θα συνεχίσει να αγωνίζεται στον Άρη μέχρι να οριστικοποιηθεί το μέλλον της καριέρας του. Είναι πλέον θέμα χρόνου οι δύο πλευρές να “χωρίσουν”, απλώς αυτό θα γίνει με τον σωστό τρόπο όπως όλα δείχνουν και όχι με ακραίες λύσεις, που δεν οδηγούν πουθενά και δεν συμφέρουν κανέναν.

 

Σε 9 αγώνες της Stoiximan.gr Basket League ο Μαρμπλ έχει 8 πόντους, 3,5 ριμπάουντ, 1,2 ασίστ με 100% στις βολές (11/11), 54,7% στα δίποντα (23/42) και 16,6% στα τρίποντα (16,6%) σε 22 λεπτά συμμετοχής.

 

Στο Τσάμπιονς Λιγκ μετράει σε 7 αγώνες, 9,9 πόντους, 3,4 ριμπάουντ και 1,7 κλεψίματα σε 24 λεπτά συμμετοχής μέσο όρο με 50% στις βολές, 39,4% στα δίποντα και 34,4% στα τρίποντα.

https://www.basketplus.gr/index.php/a1-esake-basket-league/aris/item/92007-%CE%AC%CF%81%CF%87%CE%B9%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CE%BD%CE%AD%CE%B5%CF%82-%CF%83%CF%85%CE%B6%CE%B7%CF%84%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BB%CF%8D%CF%83%CE%B7-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%BC%CF%80%CE%BB

55 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Night Audit

Το θέλω πολύ , το θέλεις κι εσύ , γιατί δεν το τελειώνουμε;;;;

Jiorgy

Δεν ξέρω για σένα, εγώ πάντως δεν το θέλω, γιατί στην ερώτησή σου ποιον ξένο θα αλλάξουμε πρώτο, είχα απαντήσει “κανέναν”…

Sam Vincent

Σήμερα το κρίσιμο Eurogroup…Το Eurogroup είναι έτοιμο να αναγνωρίσει τη μεγάλη πρόοδο που έχει επιτευχθεί σε σχέση με την ολοκλήρωση της τρίτης αξιολόγησης του τρίτου ελληνικού προγράμματος με μία συμφωνία, σε επίπεδο προσωπικού, να βρίσκεται προ των πυλών, αρκεί να το θελήσει η αμερικανική.Ο Λάσκαρης δεν κρύβουν την ανησυχία τους για το γεγονός ότι το επίπεδο των δημοσίων δαπανών στην ομάδα συνεχίζει και είναι παράλογα υψηλό, ενώ οι κοινωνικές μεταβιβάσεις παραμένουν αναποτελεσματικές. Έτσι ερμηνεύονται και τα όσα είπε σε χθεσινή του συνέντευξη ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο οποίος κάθε άλλο παρά όχι λέει στην προαποφασισμένη απομάκρυνση του Αμερικανικού στοιχείου (ΔΝΤ) ,και ως εκ τούτου τα πάντα… (επισόδιο 217)

Sam Vincent

Κι επειδή όπως λεει κι ο Night η ποίηση είναι ένα θεμελιώδες στοιχείο του Basketballaris ένα μικρό απόσπασμα από τον Θάνατο του Διγενή
” κανέναν δεν φοβήθηκα από τους αντρειωμένους.
τώρα είδα έναν ξυπόλητο καὶ λαμπροφορεμένο,
πούχει του ρίσου τα πλουμιά, της αστραπής τα μάτια,
με κράζει να παλέψουμε σε Μαρμαρένια Αλώνια,
κι όποιος νικήσει από τους δυο να παίρνει την ψυχή του”.
Κι επήγαν και παλέψανε στα Μαρμαρένια αλώνια,
κι όθε χτυπάει ο Διγενής, το αίμα αυλάκι κάνει,
κι όθε χτυπάει ο Χάροντας, το αίμα τράφο κάνει.

MrT

Ποιο Αρχετυπικη ομαδα απ’τον Αρη κι τους οπαδους της δεν υπαρχει στην ζηση ολη.Να τα λεμε κι ‘αυτά.

atsak

Επιτέλους στείλτε τον να σπάει μάρμαρα στην Κασσάνδρα.

dorian gray

Πάντως, όσο καιρό ακόμα θα είναι παίκτης της ομάδας, θα πρέπει να στηρίζεται.
4 πόντους, 2 ρημπάουντ, μία ασίστ, 1 κλέψιμο, ό,τι προσφέρει τέλοσπάντων, κέρδος είναι.
Διαφωνώ με την πλήρη απαξίωσή του.

Toby B

Συμφωνώ μαζί σου. Σε αυτή τη φάση που ακόμα ο Βλάντο δεν είναι τελείως καλά και ο Τζένκινς είναι ακόμα λίγο ασταθής στις εμφανίσεις του ο Μάρμπλ μπορεί να βοηθήσει έστω και λίγο. Μέχρι εκεί όμως δεν φτάνουμε στο άλλο άκρο να λέμε ότι πρέπει να μείνει.

Subaris

Δεν νομιζω να υπαρχει καποιος που να λεει οτι αξιζει να μεινει.Αλλα να ξεκιναει τον μουρτο βασικο κ να εχει διπλασιο χρονο απο τον μαρμαρα μονο κ μονο για να του την σπασεις για μενα ειναι λαθος.Οσο αδιαφορος κ να ειναι περισσοτερα προσφερει οτι κ να κανουμε.Αυτη η απαξιωση ειναι περιττη γιατι κ τον πληρωνεις κ καθεται.

Sam Vincent

Δλδ Subaris μου για να μην τον απαξιώσουμε θα τον έχουμε μέσα ,να κλέβει λεπτά από τους καλύτερους Μουρτο Ζαρα και Βλάντο ,και θα δίνουμε το παράδειγμα στους παίκτες πως και να σέρνεσαι ,ΑΡΗΣ είσαι και θα παίζεις ? Η μήπως “ακουσατε μανατζαραίοι ,στείλτε παλτά και πανωφόρια ,τ αγοράζουμε σε καλή τιμή “?

Toby B

Μπορεί να υπάρχει και η σκέψη να βγάλουμε τον παίκτη στην αγορά, να παίζει 20λεπτα σε παιχνίδια που ότι και να γίνει θα νικήσουμε (σαν αυτά των δύο τελευταίων βδομάδων) μήπως και ενδιαφερθεί κανείς. Μπορώ να το καταλάβω αυτό. Αν δεν είναι αυτή η σκέψη του coach, ο παίκτης πρέπει να παίζει όσο χρειάζεται και όσο τραβάει. Στην καλή του μέρα ας παίξει 30 λεπτά, στην κακή του (9/10 δηλαδή) ας παίζει 5.

Sam Vincent

Μα ,ακόμα και σ αυτά τα παιχνίδια ,εκτιθεται και κάνει τα νούμερα του χειρότερα.

Sam Vincent

Η διοίκηση του έχει πει να φύγει τρεις φορές και αυτός κάθεται πάνω στο συμβόλαιο του. Αυτό συνιστά την μεγαλύτερη απαξίωση μαζί με τους χρόνους του που δίκαια μειώνονται . Τώρα οσο κάθεται πάνω στο συμβόλαιο του ,τρεις επιλογές υπάρχουν α. τον στέλνεις στα Πευκα β. τον χρησιμοποιείς εάν και όσο αξίζει γ. τον έχεις αρκετά μεσα στο ροτεισον μήπως και γινει το θαυμα. Εγώ πιστευω πως σήμερα δεν αξίζει καθαρά μπασκετικά να κλέβει λεπτά από Μουρτο ,και Ζαρα ,ποσο μάλλον από Βλάντο όταν θα γινει καλά. Ειναι λίγο χειρότερος από τον περσινο Πελεκάνο (με τα τεράστια θέματα του παιδιού) ,το μαρτυρούν και τα νούμερα. Αρα ,πάντα προσωπικά, συνηγορώ στο α. δλδ πολύ μικρή εως καθολου συμμετοχή ,αφού μέχρι τωρα τακτική δεν φευγει. Αν όμως ο κόουτς κρίνει πως καποια λεπτά τα αξίζει και τα έχουμε ανάγκη ,και αφου δεν φευγει τοτε θα κάνω πέτρα την καρδια μου. Τέλος παιδιά εάν πιστευα πως η εμμονή μου και ο χαβαλές μου θα μπορούσε να επιρεάσει εστω και απειροελάχιστα την απόδοση του τότε θα έγραφα ύμνους.

dorian gray

τα νούμερα του είναι καλύτερα από αυτά του Πελεκάνου, πάντως.

Sam Vincent

Με αναγωγή στα ίδια λεπτά ,δεν ειναι.

Subaris

Για βλαντο ουτε συζητηση αλλα οχι κ για μουρτο -ζαρα ρε φιλε sam τωρα…Μην γινεσαι σαν τον thanasis με τον πριφτη,κ συ τωρα με τον μαρμαρα..Κ μια που μιλησες για νουμερα κ στο τσουλου κ εδω οπως κ να το κανουμε καλυτερα κ απο τους δυο εχει.Οποτε αν εισαι προπονητης κ οχι επιχειρηματιας βαλτον να παιξει γιατι εχει καλυτερα ποσοστα κ ασε τα οικονομικα για τους αλλους.Εκτος κ αν παιρνεις εντολες…

Sam Vincent

Εχει καλύτερα νουμερα από τους δυο λογω μεγαλύτερου χρονου και φαίνεται έυκολα στην στατιστική η οποία αδυνατεί να αποτυπώσει με νούμερα την προσπάθεια και την πίεση στην άμυνα. Ξέχασες τα +- του Night πριν λίγο καιρο ,τότε που υποτίθεται πως ο Μαρμαράς έπαιζε ακομα καλά? Όταν ο Μουρτος και ο Ζάρας ήταν μέσα η ομάδα κέρδιζε και όταν ηταν μέσα ο Μαρμπλ έχανε… Την τελευταιά προταση σου λοιπον ή θα την τεκμηριώσεις ,ή θα την πάρεις πισω με μια συγνώμη ,ή θα στην επιστρέψω…

Subaris

Αν ενοεις το “εκτος κ αν παιρνεις εντολες…”ενοω τον πριφτη ρε φιλε.Εσυ καταλαβες εσενα?Ρε συ sam..συνελθε λιγο,απο που κ ως που να ενοω εσενα?

Sam Vincent

Λίγο η θολούρα μου ,λίγο η διατύπωση σου…Sorry απο μενα ρε φίλε ,και ειναι η δευτερη φορά παρεξηγώ τα γραφομενα σου.

Subaris

Οχι ρε συ ολα καλα!Παρεμπιμτοντως το dislike δεν ηταν απο μενα.Καταλαβα οτι παρεξηγησες.

Subaris

Μολις τσεκαρα κ τα λεπτα.Οντος ειναι λιγοτερα κ των δυο αλλα αυτο δεν αποδεικνυει οτι θα τα πηγαιναν καλυτερα.Και ιδιως στο τσουλου κ ιδιως με τον μουρτο κ λιγοτερο με τον ζαρα που εχουν κ 2 παιχνιδια περισσοτερο, η διαφορα ειναι χαοτικη φιλε sam.Και ναι,δεν αξιζει τα 250Κ,ναι να φυγει αλλα να μου βγαζεις αποδοτικοτερους τους 2 οχι φιλε,εγω τουλαχιστον δεν το δεχομαι.Και ξαναλεω βαλε κ τους παραγοντες αντιπαθεια,απαξιωση,ανεπιθυμητος,ευρωπαικη εμπειρια σε ολη την εικονα.

Sam Vincent

Ξεχνας τα +- που λένε όλη την αλήθεια . Αν βγουν καινούρια η διαφορά θα ειναι μεγαλύτερη αφού τότε που τα έβγαλε ο Night ήταν οταν λέγαμε ποο είχε βελτιωθεί . Η παρουσία του παικτη και η επίδραση του σήμερα είναι αρνητική . Ο Μαρμπλ απαξιώθηκε από την αδιαφορία του ,από την απόδοση του ,από την διοίκηση που εδω και 2 μήνες του λέει φύγε και απο το γεγονός του ότι παρόλο ειναι ανεπιθύμιτος ,κάθεται πάνω στο συμβόλαιο του και ξεφτυλίζεται. Αν έλεγε πως σας χαριζω 10 χιλιαρικα ,αν ίδρωνε μια φορά .αν έκανε ένα φάουλ σε προσπάθεια να βγει από το σκριν ,αν ήταν από την αρχή εφεδρικός και έπαιρνε 40 χιλιαρικα , αν έπαιζε ενα λεπτο με ενοχληση στο δάχτυλο, αν τον έλεγαν Φλιώνη και ήταν στα πρώτα του βήματα ,θα τον έκρινα διαφορετικά .

Night Audit

μέχρι Κυριακή θα είναι έτοιμα

SAKLEFORD

Οσο κ με συμπαθεια να τον δεις , οταν ενας παικτης ειναι παραφωνια στα αποδυτηρια και ειναι διαλυτικο στοιχειο για τη χημεια δε μπορει να μεινει,Αρα επομενως εδω τα στατιστικα στη περιπτωση αυτη πανε περιπατο γιατι κι ο Πελεκανος με τα χειροτερα ποσοστα αν πουμε ετσι ητανε χρησιμος για τη χημεια του “περσι” καθοτι εκανε και παρεα στον Τσουπκοβιτς.

SAKLEFORD

καλα ασχετο αλλα ο παο πηρε τον Τζεντιλε…ξεκιναμε νεο θεμα στο θεμα το ξερω..το θεωρειτε καλο για τον παο αυτο ή για μας? εμπεριεχει λιγο κακία..εγω ξερω επι Ομπραντοβιτς αυτα ο παο δεν τα εκανε..και λεω οτι γεμιζει σουτερ κ μπερδευει τους ρολους..ναι μεν καλος παικτης αλλα…

Sam Vincent

Τσάρλς γρήγορα γρήγορα θα πω πως εξαφανίζουν τον Χαραλαμπόπουλο . Ο Νίκολς θα παιζει σχεδον μόνο στο τέσσερα όπου εκεί υπάρχουν Γκειμπριελ και Φώτσης … Μια πολύ ποιοτική προσθήκη που όμως αναταράσει πολύ το ροτεισον και μαζί με τον ιδιόρυθμο χαρακτήρα και τις πολλές προσπάθειες που παιρνει με κάποιες απ αυτές τραβηγμένες απο τα μαλλιά μας κάνει μια δύσκολη εξίσωση .Θα την λύσει ίσως η ισχυρή προσωπικότητα και η μεγάλη αξία του κόουτς Πασκουαλ που θα προσπαθήσει να τον βάλει στο δικό του καλούπι.

Toby B

Χωρίς να έχω πληροφορίες και χωρίς να διαβάζω ρεπορτάζ Παναθηναικού, μετά από την απόκτηση του Τζεντίλε πρέπει να φύγει ο Φελντειν.

Sam Vincent

Αν συμβει αυτό τότε προοριζουν τον Ρίβερς για το δυο μαζί με τον Παππά και λίγα λεπτά τον Τζειμς ? Είναι πιθανό.

Ryan Stack

Έχει αρκετό μπασκετικό ενδιαφέρον αυτή η κίνηση του Παναθηναϊκού.Προσωπικά πιστεύω ότι είναι περισσότερο κίνηση εντυπωσιασμού μιας και στο 3 έχουν παίχτες και δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω ο Τζεντίλε όταν έχεις έναν Ρίβερς που σκοτώνει φέτος απ’το τρίποντο(το είδαμε και στο Παλαί),τον Φελντέιν που είναι αρκετά σταθερός,τον Χαραλαμπόπουλο και τον Νίκολς αν χρειαστεί σε πιο ψηλά σχήματα.Από την άλλη βλέπεις ότι με την προσθήκη αυτή,οι ξένοι φτάνουν τους 7(Σίνγκλετον,Ρίβερς,Τζέιμς,Γκάμπριελ,Νικολς,Φελντέιν)και πρέπει τουλάχιστον στην Ελλάδα ένας να μένει εκτός.Τώρα αν εξαφανίσουν τον Χαραλαμπόπουλο όπως έγραψε ο Σαμ,εγώ λέω να είμαστε από κοντά.Ναι μεν του κάνανε 5ετές αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Sam Vincent

Ryan και στον Λευτεράκη κοντά…

Guardiola3

Ο Λευτεράκης κατά τη γνώμη μου έχει πάρει το δρόμο που έχει διαλέξει κ ο Παπανικολάου…δεν πιέζει τον εαυτό του κ φοβάται πολύ…θα πω κάτι που δεν θα αρέσει σε πολλούς…είναι looser! Κ νομίζω αυτό δεν προσπαθεί να τ´ αλλάξει. Άρα μακριά κ από εμάς. Καλύτερα να δουλέψουμε τον Φλιώνη, αν κ αυτός δε παλέψει το θέμα να είναι ψυχολογικά δυνατός τότε έρχονται Αλτίνης , Καλαιτζάκης.

stepap

Πες μάς πως έβγαλες το συμπέρασμα ότι είναι λουζερ;
Ο Παπανικολάου μάλλον διαβασε το σχόλιό σου κ σου απαντησε με την καλύτερη φετινή του εμφάνιση.

Guardiola3

Ζω στο Βελιγράδι κ η Σερβική τηλεόραση δείχνει τους αγώνες του ΠΑΟ κ του ΟΣΦΠ στη Euroleage ανελλιπώς…έτσι θέλοντας κ μη βλέπω την αγωνιστική δυσκοιλιότητα που έχουν αυτοί οι 2, αυτό βλέπω αυτό λέω. Μπράβο στον Παπ αν έπαιξε καλά χτες…αλλά κ με μία φορά…τηνεικόνα που έχω για αυτόν, δεν μου την αλλάζει.

Toby B

Βάλε και τον Γκίστ που ναι μεν τώρα είναι εκτός αλλά σε λίγο θα επιστρέψει. Και μετά μιλάμε εμείς για υπερβάσεις που έχουμε 4 ξένους. Εμένα πάντως αυτό που με δίδαξε η φετινή χρονιά είναι το να μην παίρνεις ξένους μέτριας μπασκετικής μισθοδοσίας. Καλύτερα πάρε του κατοστάρικου και αν δεν σου βγούν άλλαξε τους χωρίς πολλά πολλά. Δυστυχώς μέχρι να ανέβουμε κάποια σκαλία και να έχουμε τη δυνατότητα να πάρουμε 2-3 ξένους 500-600 χιλιάδων ο καθένας, δεν αξίζει να δίνουμε παραπάνω χρήματα για Αμερικάνους. Καλύτερα πλήρωσε κάποια υπεραξία στους Έλληνες, φτιάξε ένα κορμό 5-6 καλών Ελλήνων πλαισιωνοντας τους με ξένους τύπου Κάμινγκς και μετά όταν θα μπορέσεις κράτα τους Έλληνες και πάρε 2-3 αποδεδειγμένα καλούς Αμερικάνους.

SAKLEFORD

Μπα δε νομιζω να φυγει ο φελντειν γιατι θελουν κ καποιον να παιζει άμυνα αλλα καινε Χαραλαμποπουλο κ δικο μας μποχω στο ροτεισον.Αυτός ο παίκτης πρέπει να γυρισει κάποια στιγμη πίσω σε μας.. Τον εχω πετυχει Friday’s Κηφισιά κ απ ολο τον παο τον ειδα να κανει παρέα με τον αδερφό του για να πουμε κ το κουτσομπολιο της ημερας

Subaris

Ωπ τι εγινε εδω ρε παιδια..?Στο vazelos.gr μπηκα κατα λαθος.Sorry!

SAKLEFORD

Χαχαχαχα…οχι απλα να μη κραξουμε κ λίγο και τους άλλους;. τι; μονο τους δικους μας;

MrT

Παντως απ’ ότι εχω καταλαβει ο Μαρμπλ είναι πολύ καλος παικτης , εχει ταλεντο και παρα πολλα καλα στοιχεια σαν αθλητης , απλα νομιζω ότι ηρθε με πολύ αυτοπεποιθηση και δεν περιμενε τοσες απαιτησεις στην Ευρωπη , οι οποιες κυριως ειχαν να κανουν με την προσαρμογή του παικτη σε ένα διαφορετικο ρολο κι στυλ παιχνιδιού. Νομιζω η τεχνικη ηγεσια περιμενε ότι αυτή η προσαρμογή θα ηταν ευκολη λογο της αξιας του .Ελα όμως που δεν ηταν τοσο ευκολη. Κι ο Μακ νηλ περσι ηταν εκτος τοπου κι χρονου ηταν στην αρχη , πολύ νευρικος , εχανε την μπαλα συνεχεια αλλα η χημεια ηταν καλη περσι κι σιγουρα ο κοσμος δεν ειχε τις ιδιες απαιτησεις όπως φετος. Κι περσι επαιξε κραξιμο στους waters , Haggins μεχρι την μεση της χρονιας, οι οποιοι τωρα σε σχεση με τους τωρινους αντικαταστατες τους μοιαζουν 2 επίπεδα πανω. Προσωπικη μου αποψη μεγα λαθος της διοικησης το ότι απερριψε τις απαιτησεις καποιων απ’ τους πεσινους παικτες για αυξηση του συμβολαιου τους.”Γιατι να αυξήσουμε το συμβολαιο τους από 100κατι χιλιαρικα σε πανω από 200?Θα παρουμε αλλους παιχτες.” Και σκασανε περισσοτερα κι δεν μας βγηκε σε καλο απ ‘ ότι αποδειχτηκε. Πιστευω ότι αν ο Μαρμπλ εμενε θα ειχε πολύ μεγαλη βελτιωση όπως ο Waters περσι αλλα όπως εχουν τα πραγματα η κατασταση εχει εξελιχτεί σε ”ψυχομαχια” κι ο παικτης πρεπει να φυγει για το καλο της ομαδας κι για το καλο του ιδιου.

Απ ‘την άλλη , γενικα η ατυχια με τις απροσμενες ηττες στην αρχη δημιουργησαν ένα κλιμα στην ομαδα πολύ πιεστικο κι αυτος ο παραγοντας μεταδοθηκε κι εξαπλωθηκε στην ψυχολογια της ομαδας σαν Ιος κι προσωπικα στην ψυχολογια κάθε παιχτη. Δεν είναι τυχαιο ότι οι ομαδα βιωσε τοσους τραυματισμούς απ’ την αρχη της χρονιας λες κι ολοι ταυτιστηκαν με τον τραυματισμο του Σανικιτζε ο οποιος αντιπροσωπευε το δεσιμο της ομαδας. Γενικα η αμφισβητηση δημιουργει νευρικοτητα , ασταθεια κι αποσπαση συγκέντρωσης που με την σειρα τους δημιουργουν κακοτυχια. Δεν βοηθαει κι το γεγονος ότι μερικοι απ’ εμας βγαζουν τα απωθημένα τους μολις κατι δεν παει καλα. Πιστευω θα αρχισουμε να βελτιωνόμαστε μετα τα Χριστούγεννα.

xanthoskyli4

Καινούριος είσαι φίλε; Σε κάθε περίπτωση, ο Μαρμπλ έχει κάποια καλά στοιχεία, αλλά, μεταξύ των άλλων, δεν έχει δύναμη να τελειώσει τα ντράιβ του και δεν έχει σταθερό τρίποντο. Επιπρόσθετα η προσθήκη Γιάνκοβιτς γέμισε το 3 κατά πολύ. Άρα…πρόβλημα! Άσε που η αποδέσμευσή του ανοίγει τον δρόμο για προσθήκη στο 4άρι, θέση που προσωπικά πιστεύω χρειαζόμαστε παίκτη. Επίσης, ο Χάγκινς, φίλε μου, μέχρι τα Χριστούγεννα έπαιζε πολύ καλά. Μετά έπεσε η απόδοσή του, αλλά προσωπικά ήμουν από τους μισούς εδώ πέρα που ήθελαν να μείνει. Έλεγα ότι “δύσκολα βρίσκεις ψηλούς αθλητικούς και καλούς αμυντικούς σήμερα και μάλιστα με τέτοια λεφτά”. Τέλος, λες κάτι πολύ ενδιαφέρον: “μεγα λαθος της διοικησης το ότι απερριψε τις απαιτησεις καποιων απ’ τους πεσινους παικτες για αυξηση του συμβολαιου τους. Γιατι να αυξήσουμε το συμβολαιο τους από 100κατι χιλιαρικα σε πανω από 200? Θα παρουμε αλλους παιχτες.». Κάποιες από τις φετεινές επιλογές απέδειξαν ότι μάλλον έχεις δίκιο. Βγάζοντας από το κάδρο τον Οκάρο, οι άλλοι τρεις θα μπορούσαν να μείνουν με το ανάλογο τίμημα Αν έβαζα σειρά προτεραιότητας θα έλεγα ο Μακνήλ, μετά ο Χάγκινς και τέλος ο Γουότερς. Ο τελευταίος είχε θέμα στο κατέβασμα της μπάλας και αυτό έβαζε σε πειρασμό τον Πρίφτη μήπως βρει κάτι πιο ολοκληρωμένο – όχι όμως ότι τον χαλούσε η παραμονή του. Συμπερασματικά πιστεύω ότι η μη παραμονή τους ήταν κυρίως διοικητική απόφαση και όχι τεχνική. Η πιο ισχυρή υπόθεση που μπορώ να κάνω πίσω από αυτή την απόφαση είναι ότι η διοίκηση ήθελε να στείλει ένα μήνυμα σε παίκτες και μάνατζερς, και για τα επόμενα χρόνια, ότι “εντάξει, παίξατε καλά, ανεβάσατε δικαίως το κασέ σας, αλλά μην ξεχνάτε ότι σε αυτήν την ομάδα προοδεύσατε σαν παίκτες, ο Άρης σας βοήθησε να αποδώσετε καλύτερα, οπότε λίγο χαμηλότερα τα κεφάλια”.

Guardiola3

Σωστός σ´ όλα!

MrT

Καινούργιος φιλε , εχει κανα 3μηνο που παρακολουθώ το σαιτ από Λονδινο.Χαιρετίσματα!

Συμφωνω μ όλα οσα λες κι με την ερμηνεια σου για το σκεπτικο της δοιηκησης.
Μιλουσα κυριως για τον ΜακΝηλ εχοντας την ιδια σειρα προτεραιότητας στον νου μου.Καπως ετσι το σκεφτηκε η διοικηση, γιατι από την μια φαινοταν ότι ο παιχτης ειχε την διαθεση κι το δεσιμο με την ομαδα ,οποτε σου λεει ”ναι αναγνωρίζω την προσφορα σου και σου κανω γεναια αυξηση αλλα-όπως ειπες κι εσυ – ο Αρης σου εδωσε την ευκαιρια ,κτλ”.Νομιζω ότι η περιπτωση του είναι πολύ ιδιαιτερη.Αμερικανος πλασμένος για Ευρωπη κι Αρη.Παικτη που να βουτάει από τα πεντε μετρα για να σωσει μπαλα εχω να δω από την εποχη του Γιαννακη. Εικαζω οτι επαιξε κι ρολο ο μανατζερ , ο οποιος, τον επεισε να περιμενει κι χασανε κι οι δυο πλευρες.Νομιζω ο Μπακνερ παιρνει 270 φετος(αν δεν κανω λαθος).

Παντως πανω από 200 τα αξιζε ο Μακ κι με το σπαθι του(Νομιζω ο Μπακνερ παιρνει 270 φετος,αν δεν κανω λαθος), αλλα τεσπαντων να τον φυλαει το Συμπαν τον ανθρωπο οπου κι αν βρισκεται. Η αληθεια είναι οτι θα ηθελα να γυρισει πισω μαζι με ένα καλο 4αρι , αθλητικο, νταβραντισμενο που να μπορει να παιξει κι στο 5, και να επαιζε λιγο 3 τζεκινγκς μαζι με Βλαντο.
Δεν προκειται να γινει κατι τετοιο για πολλους λογους.
Οποτε μακαρι να παρουμε ένα καλο δυνατο τεσσαρι που θα εγκλιματιστεί γρηγορα στην ομαδα κι θα συγκεραστει με τις ποιοτητες του Ντραγκι.

xanthoskyli4

Χαιρετίσματα στο Λονδίνο, λοιπόν! Συμφωνώ έτσι όπως σκιαγραφείς το προφίλ του Μακ. Ήταν πλασμένος για τον Άρη. Τώρα θα σου πω και κάτι που γνωρίζω από πρώτο χέρι για το: “Εικαζω οτι επαιξε κι ρολο ο μανατζερ , ο οποιος, τον επεισε να περιμενει κι χασανε κι οι δυο πλευρες.Νομιζω ο Μπακνερ παιρνει 270 φετος(αν δεν κανω λαθος)”. Ο μάνατζερ του θα ήθελε να υπογράψει στον Άρη από τη μία, αλλά από την άλλη υπήρχε προσφορά από την Μπάνβιτ που είχε φτάσει στα 330 χιλιάρικα. Εμείς δίναμε 200. Λογικό, λοιπόν, παίκτης και μάνατζερ άρχισαν να το σκέφτονται σοβαρά για Τουρκία, χάθηκε χρόνος, ο Άρης δεν ήθελε να ανέβει, για τους λόγους που ανέλυσα παραπάνω, και τελικά πήρε τον Τζέκινς. Εντωμεταξύ ο Μακνήλ αποφάσισε να μην πάει Τουρκία λόγω των γεγονότων με το πραξικόπημα και…έμεινε χωρίς ομάδα! Ναι, ο Μπάκνερ παίρνει 275 χιλ. και σκέψου ότι ο Χάγκινς πέρυσι έπαιρνε 80!

Jim Patras

Mέγας λαοπλάνος ο άεργος Jer.McNeal.

xanthoskyli4

Την πάτησε το παληκάρι άσχημα, αλλά λίγο κι εμείς

Arisaloskanis

πραγματικά δεν καταλαβαίνω που θα ωφελήσει το να έρθει ο μακ νιλ στην ομάδα στην παρούσα φάση. είναι καλυμμένο το 2. να λέγατε για αλλαγές ή προσθήκες στο 1, 3 ,5 να το καταλάβω. οι μόνοι λόγοι είναι για να ικανοποιηθεί το κοινό αίσθημα ή η προοπτική να μείνει κ του χρόνου. αλλά πραγματικά αν ήταν τόσο πειστική η περσινή του εμφάνιση δεν θα έπρεπε να είχε βρει μέχρι στιγμής μια ομάδα να παίζει;

xanthoskyli4

Ποιος είπε φίλε μου να έρθει τώρα ο Μακνήλ;! Αυτό έγραψα παραπάνω; Μαζί μιλάμε, χώρια καταλαβαίνουμε

MrT

Οι λαοπλάνοι φιλε μου σκιζουν μνημονια , υποσχονται λαγους με πετραχειλια,παιζουν ντορβαδες ,μαγευουν τα πληθη και στο τελος σερνουν το χορο του ζαλογγου.Βασικα είναι οι τυποι που υποσχονται οτι θα σε πανε καπου κι στο τελος τρως τα μουτρα σου.Οι καλοι παικτες όμως σκιζονται στα γήπεδα.Του αναγνωρίζω οτι τιμησε την φανελα του Αρη κι με το παραπανω. Για αυτόν τον λογο τον εκτιμω σαν παικτη και τον μνημονευω.Tωρα ποια είναι η πραγματικη τιμη καποιου που τιμα την ομαδα είναι μεγαλη κουβεντα.
Τον εκτιμω ,αλλα ρε φιλε δεν κανω σαν το παληκαρι που ανεβασε το βιντεο. Λυπησου με λιγο! https://www.youtube.com/watch?v=T8_oIZ_ewCQ

Jim Patras

Kαι οι υπόλοιποι Αμερικ.τίμησαν τη φανέλα πέρυσι..Να μνημονεύουμε & εκείνους..

MrT

Αν το ταβανι της προσφορας του Αρη ηταν τα 200 κι ειχε προταση για 330 απ’αλλου, δεν μπορεις να τον κατηγορήσεις αν περιμενε μια καλυτερη προσφορα από τον Αρη τυπου lets meet half way, δηλ λιγο λιγοτερο απο 275.000,δηλαδή λιγοτερα απ οσα πηρε ο Μπακνερ!Λογικα ο Αρης ειχε να δωσει τετοιο ποσο.Αν θεωρησαν στην KAE θρασυτατη κι υπερβολικη την προταση του κι ειπανε ”αντε γεια, you push it too far, we made you here”, μαλλον κανανε αποδεδειγμενο λαθος. Τωρα αν ο Αρης ειπε οκ I will meet you half way, του εδωσε τοσα(που μαλλον δεν εγινε) κι ο Μακ δεν το δεχτηκε , εκανε μαλακια.ο Μακ. Στο τελος χασανε κι οι δυο πλευρες όπως ειπες.Συμβαινουν αυτά.Εκτιμω παντως οτι η επομενη προσθηκη , οποια κι αν είναι αυτή θα είναι καλη.

Jim Patras

Αύτος παραμένει χωρίς ομάδα συνέπως εκείνος έχασε..Εμείς πήραμε παίκτη στη θέση του.

MrT

Ειδα χτες τον αγωνα που παιξαμε με Μπανβιτ τετοιο καιρο περσι, δεν το λες ότι εχασε μονο αυτος που δεν εκατσε, αλλα τελος παντων..Τωρα σκοπος, αν γινεται ,ένα καλο 4-5ραρο .Αν δεν γινεται τι να κανουμε θα στηρίξουμε την ομαδα μεχρι τελους με ψυχραιμια κι τρισαγια κάθε βδομαδα να τελειωσουν οι παικτες την σεζον χωρις αλλους τραυματισμούς.

Jim Patras

Ναι,σε αγώνα που το διακύβευμα δεν ήταν μεγάλο..Στη Λιθουανία όμως που κρινόταν η πρόκριση είχε 2/13..
Καλό το 4-5 αλλά προέχει ο point guard.O Cummings δεν μπορεί ν΄ανταποκριθεί.

MrT

Ναι ειχε 4-5 παιχνίδια που επαιξε χαλια περσι αλλα τουλάχιστον ηταν παρων σε όλα τα παιχνιδια από αποψη συμμετοχης και όταν ειχε θεμα ενοχλήσεων πηρε ενεση για να παιξει.Δεν βλεπω να συμβαινει κατι αναλογο φετος σε αυτόν τον τομεα.Πολύ σημαντικος παραγοντας.Εχεις δικιο για το ποιντ γκαρντ.Σιγουρα εχει ανάγκη η ομαδα .κι εκει ,γιατι ο Καμ τον πιανει το πατριωτικο του,κι φευγει στα γιουρούσια πολλες φορες,σε τετοιο βαθμο που η συγκεντρωση κι τις ομαδας περισπαται .Είναι αρκετα παρορμητικος κι χρειαζεται να το κοντρολαρει .Λογικα ο Πρίφτης πρεπει να εχει λαλησει φετος ο ανθρωπος μπαζει από παντου το καραβι.

Arion3

Παντως και να φυγει ο μαρμαρας μετατοπιση μονιμη του γιανκοβιτς στο 3,που εκει πρεπει να παιζει για να εχει χωρο και ο ντραγκι,δεν μου φαινετε οτι θα κινηθουμε παλι για προσθηκη για να δουμε ομως..Εγω επιμενω οτι αν κανουμε παντως χρειαζομαστε ενα 4-5 αλτικο να μας δωσει το διαφορετικο,σε σχεση με καββαδα,ο οποιος παρεπιπτοντως μπορει να βοηθησει την ομαδα,εχοντας βελτιωσει καπως τις συνεργασιες μας αν τον αξιοποιησουμε σωστα και πασαρει και αυτος σωστα τοτε θα μας βγουν και σουτ κ αλλα πραγματα..

Apostolos

Ρε παιδια γιατι συζητουμε ακομα για τον Waters? Μετα τον τραυματισμο του στο τελος των play off,δεν περασε τα εργομετρικα στη Ρωσια. Δεν νομιζετε οτι ειχαμε μια ιδεα για το πως ειναι το γονατο του πριν φυγει απο εδω?