[AdSense-A]

ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ

Επιτέλους ένα παιχνίδι χωρίς άγχος. Κι όταν λέω άγχος δεν εννοώ την ψευτοπιεση από το κυνήγι της 8αδας, αλλά το πρέπει της νικης για τη σωτηρία.

Αφού αυτό λύθηκε, περιμένω να δω μια πιο χαλαρή ομάδα κι ίσως και λίγο καλό μπάσκετ.

Το Ρέθυμνο προσφέρεται για κάτι τέτοιο μιας που παίζει ανοιχτά, οπότε ελπίζω να έχουμε έναν καλό αγώνα.

Να σας πω την αλήθεια, θα ήθελα η ομάδα να νικήσει και στα δύο τελευταία παιχνίδια και να βγει στην 8αδα, όχι για γόητρο και τέτοια, αλλά για να δουν και οι παίκτες πόσο πολύ αδικούν και οι ίδιοι τους εαυτούς τους με τις εμφανίσεις που κάνουν.

ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ

Λογικά θα παίξουν όλοι , ελπίζω να παίξουν και καλά…

ΟΜΑΔΙΚΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Άρης

Ρέθυμνο

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΚΤΩΝ

Άρης

Ρέθυμνο

SHOTCHART

 

Η ΠΡΟΪΣΤΟΡΊΑ

6-1

TV

ΤΕΤ 09-05-2018
18:00 ΕΡΤ1 BL Show/ERTPLAY2

35 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
dorian gray

Όλοι στο γήπεδο για να ενισχύσουμε ηθικά και οικονομικά την ομάδα.
Τα υπόλοιπα τα έγραψε ο συντάκτης του post.

ms1993

Πιστεύω πως θα πάρουμε τις δυο νίκες που χρειάζονται για τα πλέι-οφ. είναι σημαντικό μέσα σε μια τόσο κακή χρονιά με τόσο κακό μπάσκετ και τόσα πολλά προβλήματα για την ομάδα, για ακόμα μια περίοδο να είμαστε στα πλέι-οφ ακόμα και ως όγδοοι.

Προς θεού, είναι ντροπή για το σύλλογο να λέμε μπαίνουμε-δεν μπαίνουμε πλέι οφ, αλλά καλύτερα να λέμε ότι ήταν ντροπιαστική χρονιά και τερματίσαμε 8οι, παρα 10οι. Για την εσωτερική μας συζήτηση και μόνο.

aka Θεούλης

Καμια δουλειά δεν ειναι ντροπή, οκ. Σημασια εχει τι στοχους εχει η ομαδα. Αν βαλαμε κοφτη στην παραμονή τοτε 8αδα δ θα μπουμε. Όπως οταν κινδυνευει η ζωή σου κ σε κυνηγανε, κανεις τα παντα για να γλιτωσεις, και μόλις μπεις σπιτι κ κλεισεις την πορτα και εισαι ασφαλης, λιποθυμας ή γονατιζεις κ ξεσπας σε κλαματα.
Προσωπικά δεν θελω να μπουμε 8 αδα. Για να κερδισουμε 3 βδομαδες σε οτι αφορά , δηλωσεις παρουσιασεις ξεκουραση και νέο σχεδιασμό (το παρακανω..). Αν μπουμε 8αδα τότε ισως κερδιζουν χρονο ,προσωπα που δεν μας συμφερει. Και αν μου πειτε για εσοδα.. 3.000 κοσμο μαξ να εχει με τον ΠΑΟ στο παλέ. Τα μισα θα ξοδευτουν σε λειτουργικά ημερισια παγεια και στο ταξιδι στην Αθηνα.
Πετυχαμε τον στόχο μας, την Πεμπτη πρεπει να ξεκινησει η νεα χρονιά του Αρη!!

experience

Παρακτικά δεν έχει σημασία αν θα μπούμε οχτάδα, έτσι κι αλλιώς εύκολο 2-0 θα είναι το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου

Jose

Νομιζω οτι με το περυσινο συστημα δε παιζουμε με το 1ο αλλα με το 5ο( 8-5 και 7-6 ειναι ο 1ος γυρος πια). Και εγω δε θελω Play off θεωρω οτι δε θα μας προσφερει απολυτω τιποτα.Επισης πιστευω οτι θα φανει και απο την αυριανη προσελευση του κοσμου οτι δεν υπαρχει νοημα να συνεχιστει η χρονια.

aka Θεούλης

Με τον 1ο παιζουμε ειναι στανταρ. Ρεαλιστικά παντα δεν υπαρχει τιποτα αλλο απο το 2-0 γειά σας για αυτό δ αναφερω κατι τετοιο. Το πρακτικό για μενα, ειναι αυτό που γραφω να κερδισουμε χρόνο και να μην απασχολουμε μυαλο παικτες κοσμο και διοιηκηση για ανούσια πραματα. Προεχουν τα βασικά

aka Θεούλης

Δεν μπορω να το δω. Αν αφορα τα πλευ οφς, πηραν τον εσακε απο το γελοου κ το βγαλαν επισημα

Dr Nimbelugen

Θεούλη προσυπογράφω μέχρι κεραίας.

Sam Vincent

Είναι περίεργο αυτό που θα πω : θέλω να κερδίσουμε τα δυο παιχνίδια αλλά να μην περάσουμε στην οκτάδα . Γίνεται αυτό? Όπως όλοι μας ,θέλουμε η ομάδα να κερδίζει και να βελτιώνεται .Να δούμε εάν ο Αγγέλου πρόσθεσε κάτι ή η ομάδα παίζει …ακόμα δρακομπάσκετ .Να δούμε πως παίζουμε χωρίς άγχος. Να δούμε τον Φλιώνη να συνεχίζει απ εκεί που σταμάτησε με πανιωνιο. Όχι όμως άλλες σαραντάρες .Όχι άλλο σάκος του μποξ. Μην ξαναγίνουμε παιχνιδάκι στα χέρια του Όγκαστ ,του Μήτογλου και του Παππά.

aka Θεούλης

Ναι δεν χρειαζεται να τελειωσει η χρονιά με 2 αναμνηστικά Κ.Ο.

ChrisSiak

Προσυπογράφω. Γιατί να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω αν θέλω ακόμα να μείνει ο Αγγελου για του χρόνου ή να κοιτάξουμε καναν άλλον προπονητή. Νέο κ ελπιδοφόρο όπως ήταν ο Πρίφτης όταν ήρθε σε εμάς.( αποφεύγω να πω το όνομα λόγω κραξιματος)

Sam Vincent

Αν η επόμενη χρονιά είναι όπως φαντάζομαι και όπως τα δεδομένα μαρτυρούν ,πολύ καλός είναι κατά την γνώμη μου ο Βαγγέλου .Αν οι καινούριοι διοικούντες , μας επιφυλάσσουν πολύ ευχάριστες εκπλήξεις τότε ,γιατί όχι, να συζητήσουμε και άλλα ονόματα . Δύσκολο το δεύτερο μεταξύ μας .

Toby B

Έτσι είναι. Για μένα Αγγέλου ή Καστρίτη του χρόνου, με μια μικρή προτίμηση στον πρώτο μιας και ξέρει την ομάδα και είναι αποδεδειγμένα ειδικών συνθηκών. Τώρα αν μπει κάποιος και βάλει 2-3εκ, καλώς να το ξανασυζητήσουμε.

ChrisSiak

Το είπες πρώτος! Κ εγώ Καστριτη ειχα στο μυαλό μου Τόμπι

kaptsik

Εγώ είχα στο μυαλό μου τα 2-3 εκ… Χαχαχα

Toby B

Καλός προπονητής ο Καστρίτης, και ακόμα καλύτερα τα 3εκ. Πάντως ο Αγγέλου μας σουλούπωσε και πήρε τις νίκες που έπρεπε. Το μπάσκετ που παίζουμε είναι χάλια αλλά ο προπονητής δεν είναι μάγος να πάρει μια τραγική ομάδα και να την κάνει μέσα σε 1-2 μήνες Ρεαλ και ΤΣΣΚΑ.

ChrisSiak

Καλό και το χρήμα δε λέω! Αλλά μάλλον για καιρό θα πρέπει πάλι να μπούμε στη νοοτροπία το χρήμα δε φέρνει την ευτυχία κ να βρούμε λαβράκια άρα κάποιον που να έχει μάτι στην αγορά κ γενικότερο overachievement και και και ?

kaptsik

Σίγουρα παίζει μεγάλο ρόλο η επιλογή προπονητή. Ωστόσο βλέπω από την άλλη το Σάκοτα στην ΑΕΚ και σκέφτομαι “οι παίκτες κάνουν τον προπονητή μάγκα”

O_Betatzis

Διαβάζοντας το σχολιο (στο οποιο δε διαφωνω απαραιτητα) θυμηθηκα το ωραιο ρητο που λενε σε ενα χωριο της Δ Μακεδονιας: “Βρακι δεν ειχαμε, πο?τσ@ ως το γονατο θελαμε”. Χωρις παρεξηγηση και καθαρα με διαθεση χιουμορ.

Toby B

Πιστεύω πως το παιχνίδι θα είναι ανοικτό με μηδέν άγχος και όσοι βρεθούν στο γήπεδο θα δουν ωραίο μπάσκετ. Το Ρέθυμνο είναι σχετικά αδύναμο εκτός έδρας, ουσιαστικά κυνηγάει ότι και εμείς και πάει για δύο αποτελέσματα. Νίκη ή ήττα με μικρότερη διαφορά από το παιχνίδι του πρώτου γύρου. Εμείς από την άλλη βασιζόμαστε κυρίως στην άμυνά μας. Αν καταφέρει ο coach να κρατήσει τους παίκτες προσηλωμένους στον στόχο με σωστή τακτική αμυντικά, πιστεύω πως έχουμε καλές πιθανότητες νίκης. Αν η ομάδα χαλαρώσει στην άμυνα λογικά θα χάσουμε. Όπως και να έχει για μένα είναι δύσκολο να πάμε playoff. Το παιχνίδι μέσα στη Ρόδο είναι ζόρικο, σε μία έδρα που δεν έχουμε και την καλύτερη παράδοση. Σε κάθε περίπτωση ας χαλαρώσουμε και ας απολάυσουμε επιτέλους λίγο μπάσκετ χωρίς άγχος και χωρίς άσχημες σκέψεις. Για μένα από δω και πέρα μετράει πολύ περισσότερο το εξωαγωνιστικό και περιμένω συνέντευξη τύπου την επόμενη βδομάδα όπως και μοίρασμα μετοχών σε Καπάζογλου, Ζουλίαμη κτλ.

Prophet

Για να μοιραστούν μετοχές πρέπει πρώτα οι ενδιαφερόμενοι να βάλουν μπακίρι

Prophet

Όπου μπακίρι δεν εννοούμε τσουρέκια, μπιφτέκια και “παντσετες”. Ούτε 2700 euro προκαταβολή στον coach

Toby B

Δεν υποτίθεται ότι ο Ζουλιάμης ανέλαβε την πληρωμή του Αγγέλου?

Dr Nimbelugen

gregstal

Νομίζω ότι το βλέπετε λάθος …
Ο στόχος είναι η νίκη στο παιγνίδι με το Ρέθυμνο. Αμέσως μετά, ανεξαρτήτως αποτελέσματος αυτού το αγώνα, ο στόχος πρέπει να είναι η νίκη στο παιγνίδι με το Κολοσσό. Πάντα ο στόχος είναι και πρέπει να είναι η νίκη. Στο κάτω κάτω, αυτός είναι ο αθλητισμός.
Κάνε τις νίκες που θέλεις και αν αυτές σε στείλουν στα play offs, τότε έχει καλώς, και συνεχίζεις έχοντας και πάλι στόχο τη νίκη. Αν δεν τις κάνεις, μπορεί να έχεις κερδίσει άλλα πράγματα σε τακτική, παίκτες, νοοτροπία κλπ, αλλά ο στόχος είναι ένας και μόνο ένας: η νίκη.

aka Θεούλης

Η υποχωριση, η αντιληψη η αυτογνωσία, η διαχειριση, ο υπολογισμός του ρισκου, το ζυγισμα των κατά κ υπερ κ πολλά αλλα ειναι τακτική και είναι αρετες μεγαλων επιχειρηματιων εταιριων και ομαδων. Καταλαβαινω τι λες αληθεια, ομως η περηφάνεια δεν ειναι η απαντηση σε ολα. Προτιμότερο να ειμαστε περήφανοι και ας το ξερουμε εμεις μονο, δεν χρειάζεται να το δείξουμε και στους αλλους και να υποστουμε τις συνέπειες μετα.
Αποψή μου αυτά , αλλα ισχυουν κ στην προσωπικη ζωή

aka Θεούλης

Ξανα σκέφτηκα λίγο όσα γράφεις και δεν γίνεται να διαφωνήσω μαζί σου. Οκ όσα γράφω παρακάτω αλλά ο επαγγελματίας αθλητής που σέβεται τον εαυτό του παίζει για να νικήσει, σωστά. Απλά φέτος είμαστε έτσι όπως είμαστε και πέφτουμε πάλι πάνω στον Παο.. Τι να κάνουμε..?

dragon_aris

Δεν έχει νόημα η κουβέντα περί πλευ οφ. Αυτή η ομάδα είναι η χειρότερη όλων των εποχών….δεν μπορεί να κερδίσει μέσα στη Ρόδο….
Φάνηκε και τώρα που πληρώθηκαν η βελτίωση ήταν μηδενική…χειροτέρεψαν κιόλας νομίζω…..μια λαμπάδα στα πεσμένα τρίκαλα και άλλη μια στον σακελαρίου που διέλυσε τον πανιωνιο με το χαρακτήρα του και πήραμε τις 2 νίκες σωτηρίας……
Ας τελειώσει η χρονιά να σταματήσει η κακοποίηση του μπασκετ….πολυ κακοί παίκτες ελπίζω να φύγουν σχεδόν όλοι…παραλίγο να μας κόψουν το μπασκετ φέτος….

kaptsik

Πάντως αυτή η επιθυμία που έχουν πολλοί φίλοι να βάλουν τον επόμενο αγωνιστικό στόχο (πλέι οφ) νομίζω ότι οφείλεται στο ότι οι αγωνιστικοί στόχοι της φετινής ομάδας αποσαφηνίστηκαν μόλις… την άνοιξη!
Άλλες χρονιές όταν ξεκινούσαμε στοχεύαμε σε κάτι κάπως συγκεκριμένο και καθώς περνούσε ο καιρός γινόταν πιο συγκεκριμένο. Ένας λόγος που η φετινή χρονιά ήταν άχαρη ήταν ότι άργησαν να αποσαφηνιστούν οι στόχοι κι όταν αποσαφηνίστηκαν… ήταν άστα να πάνε.
Οπότε δυο αγωνιστικές πριν τη λήξη της κανονικής περιόδου βλέπω με κατανόηση και συμπάθεια ότι βάζουν κάποιοι ως στόχο τα πλέι οφ, άλλωστε στόχος της ομάδας είναι πάντα η νίκη.

vaggelaris

Επειδή η κουβέντα έχει ήδη πάει οπως είναι λογικό στην επομενη μερα πιστεύω ότι ο Αγγέλου πρέπει να μείνει οπωσδήποτε. Μπορεί να φτιάξει ομάδα με χαμηλό μπάτζετ κ κυρίως ξέρει τι θέματα κουβαλαμε στον Άρη σαν σύλλογος. Ο καστριτης δείχνει πολύ καλά στοιχεία ως κοουτς αλλά στον Άρη πιστεύω δε θα άντεχε την πίεση που ασκεί ο κόσμος. Όπως κ να χει οποίος κ να αναλάβει πρέπει να έχει την μεγαλύτερη βοήθεια από τη διοίκηση. Αλλιώς η χρονιά δε θα βγει…

ammonas

Το Ρέθυμνο έχει κέρδισει 2 εκτός έδρας (με ΓΣΛ και Τρίκαλα) την τελευταία φορά τον Ιανουάριο!!!
Εμείς παίζουμε χωρίς άγχος. Αν δεν επιτρέψουμε στον (Χανκ?) Μούντι και τα υπόλοιπα αμερικανάκια να ξεφύγουν, το ‘χουμε (κι ας ήταν πονόματος από τους λίγους το προχθεσινό).
Επίσης, ο Κολοσσός έχει να κάνει νίκη μέσα-έξω από την μέρα των ερωτευμένων (aka 14 Φλεβάρη!!!!).
Αφού διεκδικούμε την είσοδο στα play offs με αυτές τις δύο ομάδες και όχι με Κύμη-Λαύριο, πιστεύω πως έχουμε πολλές ελπίδες.
Τα λεφτά μου στην πιο φορμαρισμένη ομάδα…