ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ

Παιχνίδι πρωταχρονιάτικα; Ελπίζω να μην το πάρουν σαν ρεπό οι παίκτες μας γιατί είναι ένα ύπουλο παιχνίδι και το Ρέθυμνο μπορεί να κάνει τη ζημιά.

ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ

 

Τις γνωστές αλλαγές Αμερικάνων που κάνει πάντα , τις κάνει και φέτος το Ρέθυμνο , μιας που δεν έχει καταφέρει να βρει ρυθμό. Αλλά από Έλληνες έχουμε πολλά σε σχέση με τον Άρη. Μάριος Ματαλόν και Ευθύμης Τσακαλέρης είναι στο ροστερ του ( !!! ) και από παίκτες που είχαν ακουστεί για την ομάδα είναι οι Χάρης Γιαννόπουλος και Μιχάλης Καμπερίδης. Ο Γιαννόπουλος με το 27,8% που έχει στα τρίποντα θα ήταν ο πρώτος σε ευστοχία παίκτης του Άρη που παίζει στη θέση 3 κι αυτό δείχνει πόσο άστοχοι είμαστε από εκείνη τη θέση ( ναι κοιτάω εσάς Πελεκάνο , Μούρτο και Ζάρα ).

 

ΟΜΑΔΙΚΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Άρης

Ρέθυμνο

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΚΤΩΝ

Άρης

Ρέθυμνο

SHOTCHART

 

Η ΠΡΟΪΣΤΟΡΊΑ

4-1

8 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
dimisthessaloniki

Δυνατή ομάδα το ρέθυμνο.Αύτος ο κλουφ νομίζω τον είχα δει στο γιουρομπάσκετ με την Ολλανδία και είχε κανει παπάδες αν είναι αυτός.Φοβερή παιχτούρα.Ο γιανόπουλος μια χαρά παιχτράκι ειναι βαράει 5 τρίποντα αλλά βαζει τα 2 όχι σαν τα 3άρια μας που βαζουν μαζι 1 στα 10

dimisthessaloniki

OK φίλε τα στρογγυλοποίησα λίγο άμα είσαι τόσο της λεπτομέρειας 1,4 στα 4,9 οπως λένε και τα στατιστικά.Ευχαριστημένος;…

GOUNAS1914

Νομίζω ότι οι συγκρίσεις αυτές είναι άστοχες. Δεν μπορεί να λες ότι ο κάθε Γιαννόπουλος θα ήταν καλύτερος από τους 3 που έχουμε γιατί πολύ απλά άλλες οι απαιτήσεις στο Ρέθυμνο και άλλες σε μας. Δεν είναι το ίδιο βάρος φανέλας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο ζαρας. Ξέχασε το σουτ? Όχι απλά στην δράμα ήταν πο χαλαρός. Εδώ προσπαθεί να αποδείξει ακόμα και τώρα ότι αξίζει. Ο μόνος που θα έκανε την διάφορα στο σουτ ακόμα και τώρα στα 38 είναι ο μπιδης.

GOUNAS1914

Το φοβάμαι αυτό το ματς. Λίγο οι τραυματισμοί λίγο οι ιωσεις λίγο τα συνεχή παιχνίδια δεν θέλει και πολύ. Ελπίζω να εμφανιστούν σοβαροί και να μην δώσουμε δικαιώματα γιατί το ρέθυμνο είναι καλή ομάδα.
Και αύριο αργία όλοι Παλέ να χάσουμε και τα κοντοσουβλια

giannisaris81

Πιστευω σημερα θα ξεμπουκωσει η ομαδα και θα παρει μια ευκολη νικη.Οσον αφορα την ευστοχια των ζαρα μουρτου πελεκανου δυστυχως και εκει εγινε ενα μικρο λαθος στο σχεδιασμο…οι παικτες αυτοι δεν ηταν ποτε σουτερ…ο ζαρας που ισως θεωρουμε πως ειναι πιο σουτερ περσυ ειχε καλο ποσοστο μονο…τις αλλες χρονιες οχι..αλλα ακομα και περσυ βαρεσε διπλασια σχεδον διποντα απο τριποντα…ενω σε μας βαραει περισσοτερα τριποντα..και τα εκβιαζει…ενω οι αλλοι 2 τα σουταρουν υπο καλες συνθηκες απλα δεν το εχουν.
Ο κοεν θα μπορουσε να βοηθησει στα τριποντα περισσοτερο αλλα και αυτος βλεπω τραγικα ποσοστα στην ελλαδα!

GOUNAS1914

Εγω γιατί το φοβάμαι δεν ξέρω. Μακάρι να έχεις δίκιο και να έχουμε ένα εύκολο απόγευμα