Από το φιλικό που δώσαμε με την Ξάνθη είχα την τύχη (ή την ατυχία γιατί βρέθηκα στο Παλέ Σάββατο απόγευμα μη έχοντας κάτι καλύτερο να κάνω ) να δω τα τελευταία 7 λεπτά .

Σκορ δεν έδειχνε στο ταμπλό , οπότε δεν ξέρω σε ποιο σημείο το πέτυχα .

Η πεντάδα που είδα εγώ ήταν Κλάρκ , Χατζηβρέττας , Ρίτσαρντσον , Μπάρλος , Μπετς ( όπως ξέρετε δεν παίξανε οι Ντικούδης , Αργυρόπουλος και Κακιούζης ) .

Η άμυνα ήταν αρκετά καλή , η Ξάνθη έφτανε με δυσκολία στο καλάθι ( στο να κάνει σουτ καλύτερα ) αλλά αυτό που πρόσεξα περισσότερο ήταν η επίθεση .

Υπήρχε κίνηση και συστήματα ( ναι αλήθεια !!!) – μάλιστα σε ένα που βγήκε μόνος του στη γωνία ο Ρίτσαρντσον για τρίποντο ( και το έβαλε ) .
Επίσης η μπάλα περνούσε συνέχεια μέσα στον Μπέτς και από εκεί ξεκινούσαν όλα .
Μέσα έτσι ! Όχι ο Μπέτς στο τρίποντο . Μέσα στο ζωγραφιστό .

Αυτά για το φιλικό … Πλησιάζει άλλωστε ο καιρός που θα δούμε περισσότερα …

Στο Παλέ βρέθηκα για την προκριματική φάση των εφήβων , όπου ο Άρης έπαιζε με τον Αίαντα Ευόσμου . Είπα να πάω να δω κανά μελλοντικό πουλέν … αλλά άνθρακες ο θησαυρός φίλοι μου …

Ο Λίνος ξεχωρίζει σαν τη μύγα μέσα στο γάλα . Απ΄ότι έμαθα , από την περσινή ομάδα μείνανε μόνο 3 παίκτες και προωθήθηκαν από το παιδικό κάποια παιδιά .
Τίποτα το ιδιαίτερο όμως – ούτε ο Αίαντας είχε – οπότε μετά τον Λίνο δεν έχουμε άλλον να πουλήσουμε .

* Δυστυχώς κάποιοι παίκτες δεν έχουν ούτε καν το 1/4 ,από τη γλώσσα , την έπαρση και την ηλιθιότητα που έχουν οι πατεράδες τους, σε ταλέντο …

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ruben2501

Κατ’αρχήν να τα λες όλα.Δεν βρέθηκες μόνος σου στο παλέ αλλά με τον αποκλειστικό εξωτερικό συνεργάτη αυτού εδώ του blog, εμένα δηλαδή…Και ναι λοιπόν πολύ φτωχό το επίπεδο στο εφηβικό αλλά ξέχασες να αναφέρεις το 17 (όνομα δεν ξέρω) από εμάς ο οποίος δεν έπαιξε κι εγώ κρατάω τις επιφυλάξεις μου για το τι θα βγει.Καλή παρουσία επίσης για το PG(νο 4) του Αία.Όσο για το τελευταίο που είπες συμφωνώ και μ’αυτά που είδαμε καταλαβαίνω από που προέρχεται η βία στα γήπεδα.