Άρης – Ιωνικός Preview

Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ

Ο Ιωνικός έρχεται στη Θεσσαλονίκη με το 1 πόδι στην Α2, με μισή ομάδα (ο προπονητής του είχε δηλώσει πως περιμένει 2 παίκτες να έρθουν, αλλά δεν είδα να ανακοινώνουν κάποιον) και με την όλο το Ελληνικό μπάσκετ να περιμένει να τον ξεφορτωθεί.

Χωρίς νίκη εκτός έδρας, χωρίς ψυχολογία και – υποθέτω – χωρίς πολύ κουράγιο, δεν πιστεύω πως θα είναι κάτι παραπάνω από ένας κομπάρσος στη γιορτή γενεθλίων της ομάδας μας.

ΕΜΕΙΣ

Αυτό βέβαια θα γίνει, αν εμείς εμφανιστούμε στο ελάχιστο σοβαροί.

Είτε παίξουν οι τραυματίες μας, είτε όχι, με λίγη σοβαρότητα θα καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη, μια νίκη που θα μας κρατήσει ζωντανούς στη μάχη της εξάδας – με όσες πιθανότητες κι αν έχουμε – και τη χρειαζόμαστε για να σταματήσουμε και λίγο να τρωγόμαστε με τα ρούχα μας.

ΟΜΑΔΙΚΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Άρης

Ιωνικός

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΚΤΩΝ

Άρης


Ιωνικός

Η ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ

ΜΕ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟ ΤΟΝ ΆΡΗ
Α’ Εθνική (Από το 1963-64): Άρης – Ιωνικός 12-2
Basket League (Από το 1992-93): Άρης – Ιωνικός 2-1

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σάββατο 25/03, 17:00 / ERT Sports 1

3 ΣΧΟΛΙΑ

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
kp79

Πιθανόν το κατάλληλο παιχνίδι στην κατάλληλη στιγμή, ώστε με την νίκη να αναθαρρήσει η ομάδα ψυχολογικά για να συνεχίσει με αυτοπεποίθηση στα δύο τελευταία ματς -τελικους.
Δεν προβλέπω άνετη νίκη πχ με 25-30 πόντους διαφορά, αλλά ούτε και ντέρμπι.

vaggelaris

Ειναι μια καλη ευκαιρια ν διασκεδασουμε τις εντυπωσεις μετα απο τις συνεχεις αποτυχιες. Δυσκολη μερα λογω αργιας. Ελπιζω ν εχει κοσμο κ ν χειροκροτησει την ομαδα δινοντας της λιγο δυναμη για τη συνεχεια. Το θεμα 6αδα τελειωσε μη γελιομαστε αλλα ας κλεισει η κανονικη περιοδος οσο πιο καλα γινεται. Μια καλη εμφανιση ν γυρισει το χαμογελο στους παικτες….

Jiorgy

Προσοχή σε όσους πάνε γήπεδο και έχουν φάει πριν σκορδαλιά! Μπορεί να ζητηθεί εκκένωση!

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com