ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ

Τα πράγματα είναι απλά. Νικάμε την ΑΕΚ είμαστε 4οι , χάνουμε είμαστε 5οι. Τώρα κάποιοι μπορούν να πουν πως δεν έχει και τόση σημασία , μιας που έτσι όπως είναι η ομάδα , πάει για να χάσει στα πλέι οφ κόντρα στον ΠΑΟΚ , αλλά εγώ διαφωνώ κάθετα και οριζόντια .

Παίζουμε για τη νίκη , για το πλεονέκτημα , για το γόητρο και για τον κόσμο.

Εξακολουθώ να πιστεύω πως θα νικήσουμε , η ΑΕΚ είναι αδιάφορη , δεν παίζει καλά τελευταία και όπως και να το κάνουμε δεν έχει και κάτι για να παλέψει. Μπορεί να μας νικήσει; Εννοείται , απλά δεν πιστεύω πως θα ζοριστούν πολύ οι παίκτες της.

 

 

ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ

 

Εμείς εξακολουθούμε να παίζουμε με 2 ξένους , ο Τζάκσον ακόμα είναι τραυματίας και μετά από όλα τα αστεία με τη τελευταία μας μεταγραφή , πιθανότερο είναι να παίξουμε και χωρίς τον Σκοτ. Αστεία πράγματα…

 

ΟΜΑΔΙΚΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Άρης

AEK

 

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΚΤΩΝ

Άρης

AEK

 

SHOTCHART

 

 

 

Η ΠΡΟΪΣΤΟΡΊΑ

17-4

ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ

ΠΕ 13-04-2017
17:00 NS4 HD

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
GeorgeG

Αποδέχομαι ότι η ΑΕΚ είναι φέτος ένα σκαλί πάνω από εμάς.
Αισιοδοξώ όμως. Θα πάω αύριο στο γήπεδο να βοηθήσω την ομάδα για το καλύτερο δυνατόν.

Subaris

Το αν νικησουμε την αεκ επειδη απλα ειναι αδιαφορη,δεν το πανηγυριζω κιολας.Απο αυτο κ μονο,χανεται το γοητρο.Οποτε μενει μονο να νικησει για τον κοσμο κ το πλεονεκτημα.Τωρα οσο για τον παοκ,με τον Σκοτ στην παρεα,αν βοηθησει οσο χρειαζομαστε,ουτε κ γω θεωρω οτι θα μας περασουν ετσι απλα.Θα ημουν πιο ησυχος βεβαια αν αυριο επαιζε ο JJ.

ChrisSiak

Μεγάλη Πέμπτη παιδιά. Αποκαθήλωση για όλους.