Κύπελλο Ελλάδος

 

Άρης-ΑΕΚ

Τρίτη , 7 Οκτωβρίου 2014 ,17.00 

Nick Galis Hall

 

Τα νούμερα μας

aris kypello 1

Τα νούμερα τους

aek kypello

Ομαδικά Στατιστικά

team stats kypello aek

Προϊστορία κυπέλλου

3-3

Απουσίες

Πρεμιέρα στην έδρα μας για το 2014-2015 , αντιμετωπίζοντας την ΑΕΚ . Χαρακτηριστικό είναι πως την ΑΕΚ τη νικάμε όποτε την πετυχαίνουμε σε τελικούς Κυπέλλου ( 3/3 ) , αλλά χάνουμε σε οποιαδήποτε άλλη φάση του θεσμού ( 0/3 ) . Για να δούμε , θα γράψουμε ιστορία;

Το κλειδί

Να πάρουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού από νωρίς , ώστε να μην αγχωθούμε στη συνέχεια . Είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι εντός έδρας , το πρώτο με ομάδα επιπέδου Α1 , οπότε είναι λογικό να υπάρχει κάποιο άγχος . Ας μην το κάνουμε περισσότερο κυνηγώντας μια διαφορά…

Η μάχη

Μέσα στη ρακέτα έχουμε τα κορμιά , για να αντιμετωπίσουμε στα ίσια τα κορμιά της ΑΕΚ , κάτι που δεν είχαν οι αντίπαλοι της στα προηγούμενα παιχνίδια. Αν καταφέρουμε να περιορίσουμε τους πόντους μέσα από τη ρακέτα , νομίζω πως έχουμε πολλές ελπίδες νίκης.

Οι πρώην

Ζήσης Σαρικόπουλος , ο μοναδικός πρώην παίκτης του Άρη , που παίζει στην ΑΕΚ. Το ξεκίνημα του είναι καλό ( 14 πόντοι και 8 ριμπάουντ ) αλλά όλοι ξέρουμε πως το μεγάλο πρόβλημα του Σαρικόπουλου  είναι οι τραυματισμοί . Αν τα καταφέρει να μείνει μακριά από αυτούς θα έχει μια καλή χρονιά. Αγωνιστικά τώρα , έχει 3,5 φάουλ μέσο όρο , οπότε ξέρουμε πως να τον βγάλουμε από το παιχνίδι .

 

8 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
GOUNAS1914

2 αποντες απο αεκ ραιτ και νικολιτς και απο μας παραμενει αμφιβολος ο ριντ!!!

GOUNAS1914

ειναι αυτος που κανει το παιχνιδι θα εχει θεμα…

vayio

Το κακο ειναι οτι στη θεση 3 δεν εχουμε αλλον εκτος απο Ριντ. Αρα παμε για αλχημειες…

GOUNAS1914

μανωλοπουλος και καραθανασηε θα δωσουν απαντησεις..

Jim Patras

Είδα τη σημερινή αντίπαλο μας στο τελ.φιλικό που έδωσε απέναντι στον Προμηθέα.Για την οργάνωση του παιχνιδιού μοιράστηκαν το χρόνο Παπαντωνίου &Wright,στο 2 αρχικά ο Kyles,ενώ στα forw.ξεκίνησε με Σάκοτα &Κασελάκη,center o Σαρικόπουλος,στη συνέχεια ο νεοφερμένος Goodridge &πήρε αρκετό χρόνο ο Τσιάκος όταν άνοιξε η διαφορά.Έχουν 3 από τη χρυσή φουρνιά των 90άρηδων,ακόμη τον ταλαντούχο Καμπερίδη(ήταν ο καλύτερος στο φιλικό),τον Σάκοτα που σουτάρει ασταμάτητα &αν βρεθεί στη μέρα του μπορεί να σε καταδικάσει..Θεωρώ ότι η απόδοση του θα είναι βαρόμετρο για τη φετινή αεκ.Οι ξένοι τους δε γεμίζουν το μάτι..Οι Williamson &Kyles δύσκολα θα κάνουν Χριστούγεννα &οι 2 στην Αθήνα..Ο Goodrige έχει αρκετά κοινά στοιχειά στον τρόπο του παιχνιδιού με τον Naymick.Ο Wright(ίδιο ύψος με Thomas& Γκίκα)φάνηκε ο καλύτερος των Αμερικάνων,με αρκετές βεβιασμένες κινήσεις όμως..Όλα τα παραπάνω με μια 1η ματιά &απέναντι σε ομάδα άλλης κατηγορίας..

chrisaris

Αναλυτικός και πολύ κατατοπιστικός για τη σημερινή μας αντίπαλο!