Διάβασα σήμερα το τελευταίο άρθρο του Δασκάλου και μια πρόταση του μου έκανα μεγάλη εντύπωση:

Και κάτι ακόμη. Ας προσέξει η διοίκηση και το κλίμα μέσα στην ομάδα. Και δεν αναφέρομαι στους παίκτες. Διακρίνω μια… απόσταση μεταξύ των γραφείων του Αλεξανδρείου και των αποδυτηρίων. 

 Ο Αλεξανδρής έχει δηλώσει αρκετές φορές φέτος,πόσο ικανοποιημένος είναι από τη διοίκηση και πως έκανε ότι της ζήτησε.
Οπότε την απόσταση που διακρίνει ο Δασκάλου,τη διακρίνει από τα γραφεία της διοίκησης…
Στις 18/06,στη συνέντευξη τύπου,ο πρόεδρος της ΚΑΕ είχε πει για το θέμα προπονητή:

«Έχουμε μιλήσει δύο φορές με τον κ. Αλεξανδρή. Στην πρώτη συζήτηση του ανέλυσα την φιλοσοφία που θέλουμε να υπάρχει, το ύψος του μπάτζετ και τη δεύτερη φορά που συζητήσαμε του κάναμε μια πρόταση για μείωση συμβολαίου. Ο Άρης έχει προπονητή, δεν ψάχνουμε, δεν πιστεύω ότι είναι κάτι που θα πρέπει να μας απασχολεί τώρα. Θα μιλήσουμε την Πέμπτη με τον Αλεξανδρή. Έχουμε ένα πλάνο και είμαστε αποφασισμένοι να διατηρήσουμε αυτό το πλάνο, γιατί δεν γίνεται διαφορετικά. Υπήρχε μια διαφωνία σε συγκεκριμένα θέματα με τον κόουτς, θα δούμε τι θα πει και ο Βαγγέλης την Πέμπτη».

Ότι διαφωνίες και να υπήρχανε,ξεπεράστηκαν κι ο Άρης μπήκε στη σεζόν με προπονητή τον Βαγγέλη Αλεξανδρή.
Αν η διοίκηση δεν τον ήθελα,ας τον έδιωχνε τότε.
Αν κάποιος από τη διοίκηση(ή τους χρηματοδότες) δεν τον θέλει,ας το βάλει νερό στο κρασί του κι ας τον αφήσει ήσυχο, να κάνει τι δουλειά του και στο τέλος να κριθεί για αυτό.

 Όχι στη μέση της χρονιάς,όχι μετά από κάθε ήττα,αλλά στο τέλος(εκτός αν πάει τραγικά η ομάδα)!

Ούτε εγώ πιστεύω πως ο Αλεξανδρής είναι αυτό που χρειαζόμαστε για το μέλλον,πιστεύω κι εγώ πως πολλές φορές δεν έχουμε σύστημα στην επίθεση,πως δεν παίρνει σωστά τα τάιμ άουτ,πως δε θα βοηθήσει τους νέους να εξελιχθούν.
Αλλά αυτός είναι ο προπονητής του Άρη ΤΏΡΑ και θα τον στηρίζω.
Θα τον κρίνω φυσικά,αλλά θα τον στηρίζω! Αυτό πρέπει να κάνουν κι όσοι είναι μέσα ή κοντά στη διοίκηση.
Ο στόχος του Άρη για φέτος δεν είναι να βγει φέτος 3ος με τον Ασημακόπουλο και τον Πελεκάνο,αλλά στο τέλος της χρονιάς να έχουν πληρωθεί όλοι αυτοί,είτε μας βγάλουν 3ους είτε 10ους.
Στόχος μας είναι η αξιοπιστία κι αυτό δε θα το πετύχει ο Αλεξανδρής,αλλά η διοίκηση κι όσοι τη βοηθάνε.
Για αυτό ας στηρίξουμε όλοι φέτος την προσπάθεια αυτής της ομάδας και στο τέλος θα κριθούμε(διοίκηση,προπονητής,παίκτες,κόσμος).
Τώρα είναι αργά για κάτι άλλο.
Έχουμε ήδη μπει στον χορό,τώρα πρέπει να χορέψουμε…

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous

συμφωνώ μαζί σου απόλυτα ! θέτεις πολύ σωστά το θέμα . Χάρης

experience

Εγώ γενικά είμαι ευχαριστημένος με την επιλογή Αλεξανδρή σε αυτή τη χρονική στιγμή. Ο Άρης όταν γίνονταν οι συζητήσεις (και ακόμα είναι) ήταν μια ομάδα καταχρεωμένη, με δεν ξέρω και εγώ πόσες προσφυγές, μικρό μπάτζετ, καθόλου αξιοπιστία και γενικότερα πολλά προβλήματα που πέρσι πιστεύω ότι επηρέασαν πολύ και το αγωνιστικό. Δε νομίζω ότι είχαμε και πολλές επιλογές και μάλλον δεν μπορούσαμε να πάρουμε όποιον θέλαμε. Θα μπορούσε να ήταν και πολύ χειρότερα από τον Αλεξανδρή. Ας δούμε τουλάχιστον πως θα πάει και βλέπουμε.