Ύπουλα παιχνιδάκια | ARENA.

Μην τρώτε πρόλογο ούτε από deadline και καταληκτικές ημερομηνίες της ΦΙΜΠΑ, ούτε από τα πρόχειρα ρεπορτάζ που εκπορεύονται από τους ατζέντηδες που κάνουν την πολιτική τους, μέσω διαφόρων «πνευματικών» και μη τους, παιδιών. Ο Άρης θα πετύχει την άρση του απαγορευτικού, αλλά με τους όρους που μπορεί και πρέπει. Για τον Ντάνστον συμφωνήθηκε να πάρει 15 χιλιάρικα από τα 65 που του οφείλονται, για τον Σκορδίλη να πάρει τα 30 από τα 90, ο Ματσόν θα πάρει κανένα ταλιράκι, δυο χιλιαδίτσες περιμένει ο Μπετς μέσα στον Ιούλιο. Όλα τα παραπάνω σε ευρώ. Ούτε το 40% των οφειλομένων, ούτε τίποτα. Όταν όλα αυτά συμβούν και κατατεθούν τα χρήματα, τα οποία υπάρχουν και είναι άμεσα διαθέσιμα με την συμβολή ενός ανθρώπου – «κλειδί», ο Άρης θα πάρει στα χέρια του τα ιδιωτικά συμφωνητικά και θα τα στείλει στην ΦΙΜΠΑ. Και στο τέλος του μήνα να γίνει αυτό, δεν χάθηκε ο κόσμος. Άφησα σκοπίμως απέξω την υπόθεση Μάιλς, γιατί εκεί υπάρχει θέμα. Ο Άρης πρότεινε να πάρει μπροστά 45 χιλιάδες δολάρια από τα συνολικά 105 που του οφείλονται και τα υπόλοιπα να μπουν σε διετή ρύθμιση, αλλά η Αμερικανική εταιρεία (Octagon) που εκπροσωπεί τα δικαιώματα του παίκτη, θέλει όλο το ποσό άμεσα και δεν δέχεται καμιά διαπραγμάτευση. Έτσι, ο Άρης σκέφτεται – αφού κλείσει όπως προαναφέραμε τις άλλες υποθέσεις – να πάει το θέμα στην ΦΙΜΠΑ και να ζητήσει την διαμεσολάβησή της (την… διαιτησία της, με λίγα λόγια) ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή. Και υπάρχει η πεπατημένη, την οποία είχε ακολουθήσει ο Πανιώνιος με τον Ζορόσκι και η ΦΙΜΠΑ «έτριξε» τα δόντια στον παίκτη και επέβαλλε τους όρους των Νεοσμυρνιωτών.

 

Αυτά και άλλα πολλά , από τον Δασκάλου!

8 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
xaris

και για όσους τον ακολουθούν στον FB, σχολιάζει παρακάτω :

Και κάτι που έμαθα μόλις τώρα, για να καταλάβετε τι εννοώ “ύπουλα παιχνιδάκια”. Ο ατζέντης που εκπροσωπεί τον Ντάνστον – έχει και προϊστορία στην ΚΑΕ Άρης και ως υπάλληλός της – ενημέρωσε πριν από λίγο την διοίκηση της ΚΑΕ ότι πέραν των 15 χιλιάδων ευρώ που θέλει για τον Ντάνστον, θέλει και χρήματα για τις περιπτώσεις των απλήρωτων Δήμα και Σλούκα από την θητεία τους στον Άρη επί golden boy. Σε διαφορετική περίπτωση, άφησε να εννοηθεί ότι δεν δίνει στην ΚΑΕ το έγγραφο του διακανονισμού προκειμένου να το χρησιμοποιήσει στην ΦΙΜΠΑ. Για να καταλάβετε όλοι τι εκβιασμοί παίζονται και τι αμαρτίες πληρώνει σήμερα η ΚΑΕ..

experience

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι χρωστάμε σε Μάιλς και άλλους που έπαιξαν δεν έπαιξαν δεν έχει σημασία. Και τι έγινε που έπαιξε ο Μάιλς στον Άρη πέρα από ότι τώρα του χρωστάμε ένα κάρο λεφτά; Τι να πω, πολύ εύκολα δίνονταν παλιά οι 100 χιλιάδες, να πεις ότι τα είχαμε κιόλας…

xaris

αυτό που με εκκνευρίζει πιο πολύ είναι ότι ο Μαιλς είχε προβλήματα με το γόνατο του και κάναμε υπομονή να γίνει καλά κ τον στηρίξαμε σαν ομάδα…..

Sotiris

Αυτό που καταλαβαίνω εγώ πάντως είναι ότι αυτοί οι παίκτες δεν θα μπούν στην ρύθμιση του 99 και λογικά θα πάρουν όλα τα λεφτά τους.
Αυτό δεν είναι αιτία για να μας κυνηγήσουν οι υπόλοιποι πιστωτές?
Με βάση την αρχή της ίδιας αντιμετώπισης.
Γνωρίζει κάποιος παραπάνω?

Sotiris

Δεν θα μας πούνε να ξεκινήσουμε από την αρχή απλά μπορούν να μας ζητήσουν ίσης αντιμετώπιση.
Αυτό σημαίνει ότι μάλλον τελικά η FIBA υπερισχύει του άρθρου 99 και όσοι προσέφυγαν εκεί θα κερδίσουν πολλά παραπάνω.

The_Emperor_Is_Dead

Βλέπω πάντως οτι ο Γιαννάκης ο Δασκάλου δικαιώθηκε και πάλι στα περισσότερα απ ότι έγραψε!Το μόνο που μου την βιδώνει οτι δεν γράφετε ποτέ τα ονόματα αυτών που προκαλούν θέμα με την ομάδα, όπως τον μάνατζερ του Ντάνστον ο οποίος ήταν παλιά και φίλος με τον Δαμιανίδη και τώρα ανακαλεί όσα συμφώνησαν για να πάρει και δεδουλευμένα των Δήμα και Σλούκα. Οχι οτι δεν τα δικαιούνται τα παιδιά, αλλά όχι και τέτοιο εκβιασμό πια.