Ο Βασίλης Βλαχόπουλος έχει πάψει από καιρό να πιστεύει στην παροχή ουσιαστικών λύσεων από τον Νίκο Λάσκαρη και εξηγεί γιατί θα πρέπει και πάλι να δραστηριοποιηθούν οι εσωτερικές δυνάμεις του Άρεως.

Αυτή τη στιγμή ο Άρης δείχνει χαμένος στον λαβύρινθο που έχτισε πέτρα-πέτρα ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του. Η ομάδα επιχειρηματιών που εκπροσωπεί ο Παναγιώτης Καπάζογλου δεν μπορεί να αναλάβει χρέος άνω των 2.5 εκατομμυρίων ευρώ. Αυτό ξεκαθάρισε στις συζητήσεις που είχε τόσο με τον Λευτέρη Αρβανίτη όσο και με παράγοντες του ΑΣ. Αν ο Άρης επιμείνει περιμένοντας τον ιδιοκτήτη, το πιθανότερο είναι να χάσει κι άλλο χρόνο και φυσικά να εμπλακεί σε ακόμη πιο σοβαρές περιπέτειες. Η διεύρυνση της ομάδας των χρηματοδοτών μοιάζει ως η μοναδική εφικτή λύση.

Αυτή η άποψη ρίχνει επιπλέον νερό στον μύλο του μεγαλομετόχου, είναι οφθαλμοφανές ότι έχει επενδύσει την απεμπλοκή του (με τις λιγότερες δυνατές απώλειες) πάνω στην αρειανοσύνη συγκεκριμένων προσώπων, από την άλλη πλευρά όμως είναι αναγκαίο για τον Άρη να βγάλει το κεφάλι του από την επιφάνεια του νερού, πριν τον πνίξουν μια και καλή οι χειρισμοί της ιδιοκτησίας.

Source: Όσοι πιστοί προσέλθουν

2,5 εκ το χρέος προς ιδιώτες και 1,8 το χρέος προς δημοσίου που θέλουμε να αναλάβει ο Λάσκαρης

Κι από την Αρένα , μερικές λεπτομέρειες ακόμα:

Η θέση της πλευράς Καπάζογλου

Ο Παναγιώτης Καπάζογλου, εκπροσωπώντας και την ομάδα επιχειρηματιών που έχει αποφασίσει να συστρατευτεί στην προσπάθεια και να συνεισφέρει οικονομικά, μετά από την επιστολή που έλαβε από το Νίκο Λάσκαρη για την οποία ενημέρωσε την πενταμελή επιτροπή, ξεκαθάρισε: Το ποσόν των 300 χιλιάδων που μπορεί να τοποθετείται ετήσια επί τετραετία στην ΚΑΕ Άρης, συνολικά 1,2 εκατομμύρια ευρώ, δεν επαρκεί για να προκύψει άμεα βιώσιμη λύση.

Τόνισε ότι εφόσον βρεθούν περισσότεροι παράγοντες του Άρη με διάθεση συστράτευσης στην προσπάθεια και το ποσό από 300 χιλιάδες ετησίως ανέλθει σε επίπεδο 600 χιλιάδων τουλάχιστον, τότε η προσπάθεια με βάση τα στοιχεία που είναι σε γνώση του για τα δεδομένα της ΚΑΕ, μπορεί έστω και με σημαντικές δυσκολίες να στεφθεί από επιτυχία.

Η απάντηση στο Ν.Λάσκαρη

Έχοντας την επιστολή Λάσκαρη και ταυτόχρονα την επιθυμία να απαντήσει, ο Καπάζογλου θα το κάνει, εκφράζοντας και τη γνώμη της πενταμελούς: Η κατάσταση είναι έτσι διαμορφωμένη που η συνδρομή της πλευράς Λάσκαρη είναι αυτονόητη, απαραίτητη για να μπορεί να αντιμετωπιστεί ο όγκος των υποχρεώσεων προς ιδιώτες πιστωτές, δημόσιο αλλά και σε ότι αφορά τις τρέχουσες υποχρεώσεις. Θα αποσταλεί απαντητική επιστολή με ανάλογο περιεχόμενο.

Πρώτα ο αγώνας με το Λαύριο

Η επιτροπή, κατέληξε στην απόφαση να προταθεί στον Α.Σ. Άρης, η διακοπείσα γενική συνέλευση να μην πραγματοποιηθεί πριν από τον αγώνα με το Λαύριο την Τετάρτη το απόγευμα (6μ.μ.) προκειμένου τίποτε να μην πάρει την προσοχή της ομάδας από την σημαντικότατη μάχη για την αγωνιστική επιβίωση. Η πρόταση είναι να γίνει η συνέλευση από την Πέμπτη και έπειτα.

Πρόταση για επιτροπή αγωνιστικού

Κάτι άλλο που συζητήθηκε και θα διατυπωθεί σαν πρόταση στον Λάσκαρη που ως μεγαλομέτοχος είναι και ο μόνος που μπορεί να το επιτρέψει, είναι η δημιουργία μιας ομάδας εργασίας, μιας επιτροπής που θα κινείται δίπλα στην ομάδα. Δίπλα στον Παναγιώτη Γιαννάκη, δίπλα στους παίκτες, έτσι ώστε και η αίσθηση πως δεν είναι μόνοι στην προσπάθεια τους να δημιουργηθεί, αλλά επιπλέον και να επιχειρείται η αντιμετώπιση καθημερινών προβλημάτων, όπου είναι εφικτό.

 

37 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ChrisSiak

Εγώ αυτό που αναρωτιέμαι είναι το εξής. Υπήρχε ποτε περίπτωση οι ενδιαφερόμενοι να είχαν στο μυαλό τους ότι θέλει ή μπορεί ο Λασκαρης να αναλάβει κάποια από τα χρέη του; Εδώ δε μπορεί να πληρώσει την εγγύηση του θα πληρώσει τα χάλια που έκανε; Προσπαθώ απλά να ερμηνεύσω τον ευσεβή πόθο των του Καπαζογλου να αναλάβει ο Λασκαρης χρέη. Και ο χρόνος περνάει κ την Δευτέρα άλλη μια ΓΣ κ φως δεν φαίνεται.

Mario Boni

Λογικά κάτι τέτοιο συμβαίνει. Δεν είναι μάλιστα καθόλου παράλογο, στον βαθμό που υπάρχουν διαπραγματεύσεις, να μην βγαίνουν τα πραγματικά ποσά στη φόρα (εξ ου, κατά τη γνώμη μου, τα δύο άρθρα έχουν αντιφατικές πληροφορίες ως προς την οικονομική δυνατότητα Καπάζογλου και λοιπών).

gerorge

Αρκετα αισιοδοξος δειχνεις.Εγω ετσι οπως τα βλεπω τα αρθρα ειναι σαν να προσπαθουν να μας σερβιρουν σιγα σιγα οτι η πλευρα καπαζογλου θα κανει πισω

ChrisSiak

Το σκέφτηκα κ εγώ αυτό αλλά από τη στιγμή που δεν υπάρχει μια πλευρά Καπαζογλου αλλά αφού έχουμε ουσιαστικά συστρατευτεί κ παίζει Λασκαρης κ όλοι οι άλλοι που οι άλλοι είναι κ κάποιοι σωστοί Αρειανοί απλά με περιορισμένο οικονομικό βεληνεκές θα ήθελα να ελπίζω.

ΥΓ. Δεν ξέρω αν απάντησες σε μένα ή στον Ναιτ είμαι από κινητό κ δεν φαίνεται!

ChrisSiak

Η λογική αυτό λέει. Βέβαια είναι κ το θέμα ποσο είναι διατεθειμένοι να το τραβήξουν το σκοινί εκατερωθεν. Εμείς πήραμε παράταση ζωής έναν μήνα με την αναβολή της κατάπτωσης. Ο Λασκαρης μέχρι ποτε είναι να δώσει τα λεφτά της εγγύησης ξέρουμε; Είναι κ αυτό ένα μέτρο πίεσης προς τον Λασκο

Kostaris

Ο καπαζογλου δλδ λεει 300χιλ το χρονο, γιατι θελει να γλιτωσει τι;
Μερος των χρεων;Δλδ πιστευει ο Καπαζογλου οτι ο Λασκαρης θα αναλαβει τα χρεη;ειναι δυνατον να πιστευει κατι τετοιο;
Εγω πιο πιθανο θεωρω οτι ουτε αυτοι εχουν τα λεφτα π χρειαζονται για να σωθει ο Αρης, κ ειμαι πολυ κοντα σ αυτο π λεει ο gerorge οτι μας σερβιρουν το αδιεξοδο, τολμω να πω οτι οι σωτηρες σιγα σιγα το πανε για restart…

Toby B

Εγώ ένα πράγμα έχω να πω. 25χιλ κοσμος κατέβηκε στην Αθήνα το 2010 για τον τελικό στη μπάλα. 5 ευρώ το μήνα ο καθένας μέχρι το τέλος της χρονιάς και μαζεύονται 1.25 εκ ευρώ. Συν αυτά που μπορεί να βάλει η ομάδα καπαζογλου και καθαρίζουμε σχεδον. Το ξέρω ο κόσμος παντα το πληρώνει, οι εποχές είναι δύσκολες αλλά ούτε 5 ευρώ το μήνα για 10 μήνες είναι κάτι μεγάλο, ούτε μπορούμε να αντέξουμε να ζήσουμε με την ομάδα μας στη Β εθνική. Αυτά από μένα αν έχει να προτείνει κάτι κάποιος άλλος εγώ θα βοηθήσω όσο μπορώ.

Kostaris

Toby, 5€ για 10 μηνες, χωρις να υπολογιζεις κ τα λεφτα για εισιτηρια μπασκετ κ ποδοσφαιρο καθε μηνα ή εξοδα για καθε τετοιο ματς…κι ολα αυτα απο 25χιλ κοσμου…πολυ δυσκολο εως απιθανο φιλε, τα πραγματα ειναι τραγικα για τον απλο κοσμακη απο οικονομικη αποψη…
Χωρια π ο κοσμος ηδη πληρωνει τουλαχιστον με το εισιτηριο του…να πληρωσουν λοιπον αυτοι π δεν πληρωνουν ή π μπορουν να το κανουν…
Εγω λεω το αλλο…8 η ομαδα του Καπαζογλου, 7 του Αρβανιτη, δεν υπαρχουν αλλοι 15 της οικονομικης εμβελειας Πλιακη;
30 τετοιοι απο 50χιλ €, για 2 χρονια κ τα χρεη εξαλειφθηκαν…
Αυτο ναι ειναι ευκολο κ σωτηριο…

spire

Πολύ ουτοπικό. Εδώ δεν μαζευόμαστε 5000 στις καλές χρονιές, μια φορά ανά 15 μέρες, εσύ θες 25000.

Dr Nimbelugen

Εδώ δε μαζευόμαστε 40 άτομα του σάιτ να βάλουμε από 50 ευρώ ετήσια που θα πληρώσουν ένα λογαριασμό των γραφείων..δεν μπορούμε να είμαστε αιθεροβάμονες.

Toby B

Και όμως φίλε Κώστα στην Θεσσαλονίκη του 2018 δεν ξέρω αν υπάρχουν άλλοι 15 Αρειανοι που θα μπορούσαν να βάλουν από 50χιλ. Το δικό μου σενάριο είναι ουτοπικό αλλά βασίζεται σε μικρό σχετικά ποσό και πολύ κόσμο. Το δικό σου βασίζεται σε λίγο κόσμο και πολλά χρήματα. Μακάρι να γίνουν και το ένα και το άλλο, θα ξεκινούσα από λίστες των Καε και παε απο ολα τα ονόματά που εχουν παρει διαρκείας τα τελευταία 10 χρόνια. Επίσης δες λίγο και την συνομιλία με τον φίλο καπτσικ, 50 ευρώ έκπτωση σε προϊόντα ή διαρκείας σε 2 χρόνια.

kaptsik

Εγώ θα το σκεφτόμουν θετικά να δώσω κάποιο ποσό σε αυτή την κατεύθυνση εφόσον γνώριζα ότι δε θα πάνε τα λεφτά πεταμένα.
Επίσης θα μπορούσαν να δωθουν υπό τη μορφή “δανείου”:
Να παίρνουμε μια απόδειξη η οποία θα μας εξασφαλίζει εκπτώσεις σε εισητήρια κι άλλα προϊόντα αρχής γενομένης μετά από 2 χρόνια και σε βάθος 3ετιας.
Δηλαδή δίνω τώρα 50 ευρώ. Παίρνω μια απόδειξη. Μετά από 2 χρόνια έρχομαι με την απόδειξη και ζητώ έκπτωση στο διάρκειας μου κατά 20 ευρώ.

Toby B

Σωστό Αυτό, ίσως να παίρνεις κουπόνι 50 ευρώ το οποιο σου δίνει συνολική έκπτωση 50 ευρώ είτε σε διαρκείας είτε για προϊόντα της μπουτίκ από την σεζόν 2019 2020.

GeorgeG

Ο Νικολάκης δεν έχει μαντήλι να κλάψει. Νομίζω ότι δεν έχουμε να περιμένουμε τίποτα απ΄ αυτόν. Τα συντρίμμια που άφησε πρέπει να τα διαχειριστούμε χωρίς αυτόν.

Sotiris

Επαναλαμβάνω και εδώ το σχόλιο που έκανα στο άλλο άρθρο αφού είναι πιο σχετικό…

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω που αποσκοπούν και τι εξυπηρετούν τα άρθρα των τελευταίων ημερών από τα αριανά site που κουνάνε το δάκτυλο στον Νικο και του λένε ότι πρέπει να πληρώσει μέρος των χρεών γιατί το πρόβλημα το έχει αυτός και όχι ο Άρης.
«Απειλούν» κάποιον που είναι ένα βήμα από το να μπει σε κάποιο κελί με τα χρέη του Άρη;
Και άντε να δεχτώ ότι όντως τα χρέη θα κυνηγάνε τον Νικο αφού είχε διορισμένη διοίκηση, μέχρι να κινηθούν διαδικασίες από το δημόσιο για να πάρει αυτά τα λεφτά, ο Άρης θα έχει διαλυθεί οπότε ποιος έχει πραγματικά το ζόρι;;

ChrisSiak

Τύπου φτύνω κόντρα στον άνεμο. Του τα παμε εμείς του παλιολασκαρη

alan tomidy

Πάντως, δεν περιμένω τίποτα από τον ακατανόμαστο! Όλο ψέμματα είναι και φυσικά, σιγά μην πληρώσει κάτι από τα χρέη! Κοιτάει να τη βγάλει καθαρή και να μην πληρώσει τίποτα! Πρέπει οπωσδήποτε κάτι να γίνει την εβδομάδα που μας έρχεται, γιατί τα χρονικά περιθώρια στενεύουν! Ίδωμεν!

experience

Καταρχάς ο Λάσκαρης είναι συνέχεια σε μήτινγκ οπότε λογικό είναι να μην μπορεί να πει περισσότερα, κατα δεύτερον τη βάψαμε

Οι σουπεράδες τον επικήρυξαν τον Niko με φωτογραφία ,αλλά άργησαν.Εγώ καταθέτω μια δαγκεροτυπία του προπάππου του,ο οποίος σίγουρα θα καμαρώνει για τον απόγονό του.(εμφανέστατη η ομοιότητα ειδικά στις τρίχες)comment image

ChrisSiak

Δεν το ξερα ότι ο Λασκαρης κατάγεται από φροντμαν Νοβηγικης ντεθ μέταλ μπάντας. ?

Μωρέ αυτός είναι ικανός να πει πως κατάγεται από την δυναστεία των Λασκαριδών…Τα κιτάπια όμως λένε άλλα.

vaggelaris

Καο γω αυτη τη στιγμη θεωρω οτι μονη λυση ειναι η οικονομικη ενωση των 2 προτασεων συν μια μικρη οικονομικη βοηθεια των φιλαθλων(50 ευρω π.χ)ωστε να μας αδειασει τη γωνια μια κ καλη. Μ αυτα τα χρηματα ο ΑΡΗΣ θα μπορεσει να καθαρισει. Θεωρω οτι πολλοι θα βοηθουσαν ωστε να μη κατρακυλησουμε στη β εθνικη

Οταν λες αερας μιλας οπως οταν αγοραζουμε ενα σπιτι(καλο) η οπως οταν χσρσκτηριζουμε καποιον ως αεριτζη(κακο);

Kostaris

Ασχετο…αλλα 4!!!! τριποντα ο Χρηστιδης στο all srar

Pippo

Όταν είχε σουτάρει όμως (ένα πολύ κακό) τρίποντο σε αγώνα μας ο Γιαννάκης είπε “τι κάνει αυτός”, γέλασε ειρωνικά-νευριασμένα και τον έβγαλε ΑΜΕΣΩΣ. Του είπε ουσιαστικά δε θα ξανασουτάρεις ποτέ. Τέλειος τρόπος από έναν προπονητή.

Αυτο που “διαβαζω” εγω στο κλιμα-και προσευχομαι να διαψευστω στυλ “faith in humanity restored”-ειναι πως προκειται για κοινο μυστικο στους σελεμπριτις αρειανους ο κατεστραμμενος/υποβιβασμενος Αρης.Μοναδικη εξαιρεση ενας Πλιακης που κανει οτι μπορει μαζι με κανα δυο ανωνυμους κ μια χουφτα ρομαντικους φιλαθλους,ανημπορους ομως για το παραπανω.Ετσι εξηγουνται οι λεονταρισμοι στα τελευταια αρθρα που αναφερετε,οι μεταθεσεις των συνελευσεων,τα μπακαλοπαζαρα με τις “κοκκινες γραμμες της διαπραγματευσης”,η υπομονη κι η “με σαλιο και επιμονη” του παλαι ποτε και η ελλειψη ιδρωτα στο αυτι του Κασκαρι-κα…
Να ζουμε να τον θυμομαστε.
ΥΓ(α λα Τeacher’s!):Ποια 50 ευρα ρε συ Δοκτωρα…Εχω να λαβω ενημερωση απο τη βασιλοπιτα,τη κομμενη τερμα Θεου κ Φουφουτου γωνια!Και μη μου πεις
να εστελνα email,γιατι θα σε παραπεμψω στο γραμματοκιβωτιο σου:-(

Και γω δεν βλέπω πώς μπορούμε να γλιτώσουμε τη Β εθνική, και αγωνιστικά αλλά και εξωαγωνιστικά.Το βλέπω όλο και πιο πιθανό. Μακάρι να κάνω λάθος αλλά δε βλέπω να κινείται κάτι

Mario Boni

Τραγική ειρωνεία. Σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο, θα καταρρεύσει παταγωδώς το επιχείρημα του Λάσκαρη “αν δεν ήμουν εγώ, θα παίζατε Β’ Εθνική”.
Παρόλα αυτά, ακόμα και με τέτοια αγωνιστικά χάλια, πιο πιθανό θεωρώ να πέσουμε για εξωαγωνιστικούς λόγους.

experience

Νικήσαμε τους ανταγωνιστές οπότε μάλλον φέτος θα τη γλιτώσουμε αγωνιστικά, βέβαια έτσι όπως είμαστε του χρόνου θα είμαστε από τα φαβορί για υποβιβασμό