Προηγουμένως, εκπρόσωποι του Άρη είχαν επικοινωνήσει μερικές μέρες πριν με το Υφυπουργείο Αθλητισμού και την ΓΓΑ και ζήτησαν να ενημερωθούν σχετικά με τα γήπεδα που είναι διαθέσιμα για την διεξαγωγή τελικού.

Στο σημείο αυτό σημειώθηκε μια σημαντική κίνηση των κιτρινόμαυρων:

1. Το Υπουργείο απάντησε ότι γήπεδα κρατικά όπως της Λάρισας (Νεάπολη), Πάτρας και ΟΑΚΑ πληρούν τις προϋποθέσεις.

2. Η ΚΑΕ Άρης εμφάνισε στην σύσκεψη αυτό το έγγραφο και ταυτόχρονα παρουσίασε στοιχεία σύμφωνα με τα οποία τα «Δυο Αοράκια» δεν πληρούν τις προϋποθέσεις διεξαγωγής ενός τόσο σημαντικού αγώνα (π.χ.υπάρχει εργοτάξιο σε κοντινή απόσταση), βγάζοντας ουσιαστικά «νοκ άουτ» το Ηράκλειο.

3. Επίσης παρουσίασε διαφάνειες και φωτογραφίες που έδειχναν ότι γήπεδο στην Λάρισα ως κατάλληλο και επικρατέστερο.

4. Στο σημείο αυτό ο Παναθηναικός υποστήριξε πως: «εμάς μας απασχολεί το θέμα ασφάλειας και να τηρηθούν οι κανόνες», αποδεχόμενος το γήπεδο της Νεάπολης.

5. Η αστυνομική διεύθυνση Λάρισας ξεκαθάρισε ήδη στη ΓΓΑ ο ότι μπορεί να αναλάβει την διεξαγωγή αγώνα, εφόσον υπάρχουν π.χ. τα τουρνικέ και το ηλεκτρονικό εισιτήριο.

Αυτό που απομένει μέχρι τη Δευτέρα, είνα να μάθει η ΓΓΑ αν μπορούν να μεταφερθούν τουρνικέ κι αν μπορεί να μπει σύστημα παρακολούθησης με κάμερες (δεν υπάρχει).

6. Ήδη υπάρχει ο προσανατολισμός να μεταφερθούν τα τουρνικέ από το Αλεξάνδρειο, ώστε να γίνει ο τελικός στη Νεάπολη Λάρισας!

Πηγή: Όλο παρασκήνιο της σύσκεψης: Οι κινήσεις του Άρη που έβγαλαν “νοκ άουτ” το Ηράκλειo κι έφεραν την Λάρισα πρώτη επιλογή – PRESSARIS

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
skoraris

Φέξε μου και γλίστρησα! Σιγά μη γίνει Λάρισα και άμα γίνει σιγά μην εκδοθούν πάνω από 500+500 εισιτήρια!