Ας ρίξουμε μια ματιά στους καλύτερους παίκτες της Α1 , με βάση τα advance stats τους . Οι παίκτες αυτοί έκαναν πολύ καλή χρονιά και μιας που ψωνίζουμε από Α1 κάθε καλοκαίρι , καλό θα είναι να τους έχουμε στα υπόψη.

Ξεκινάμε από τους γκάρντ:

 

Dilard Kevin

18,6 πόντους , 4,6 ριμπάουντ και 4 ασίστ ανά αγώνα. Νούμερα που βγάζουν μάτια κι αν δεν ήταν η τιμωρία του γιατί είναι και λίγο θεριακλής , θα είχε ήδη βρει ομάδα. Το καλύτερο είναι πως τα ποσοστά του είναι εξαιρετικά , 40,5% στα τρίποντα και στα 52,6% στα δίποντα . Είναι κοντός βέβαια ( 1,83 ) αλλά είναι πολύ δυνατός , έχει καλά τελειώματα και είναι εξαιρετική περίπτωση.

Bolds Demarius

Τον Μπόλντς τον γνωρίσαμε πριν από κάποια χρόνια στον Απόλλωνα . Φέτος ήρθε στη μέση της χρονιάς στο Λαύριο και τελείωσε τη χρονιά με 15,9 πόντους και 3,7 ριμπάουντ , με 43% στα τρίποντα. Το πρόβλημα του είναι πως είναι μεγάλος ( 32 χρονών ) και πως κάνει πολλά γιουρούσια , για αυτό κι έχει τραγικό ποσοστό στα δίποντα (41,2% )

Releford Trevor

Κοντός κι αυτός ( 1,83 ) αλλά πιο playmaker από τους υπόλοιπους με την αναλογία ασίστ/λάθη να είναι στο 1,7. Σε 28 λεπτά είχε 13,5 πόντους , 4,1 ασίστ και 3,5 ριμπάουντ.

Hatcher William

Ο συμπολίτης έκανε πολύ καλή χρονιά . 12,9 πόντους και 4,2 ασίστ ανά αγώνα. Η αναλογία ασίστ/λάθη είναι στο 2,1 , που σημαίνει πως είναι πολύ οικονομικός παίκτης .

Harrow Ryan

Στην πρώτη του επαγγελματική χρονιά , ο Χάροου τα πήγε πολύ καλά. Θέλει βέβαια να βελτιώσει πολλά πράγματα στο παιχνίδι του , αλλά σίγουρα έχει το ταλέντο να γίνει καλός παίκτης. 12,7 πόντοι , 3,2 ασίστ και 2,5 ριμπάουντ σε 27 λεπτά.

Carter Marc

Το Κάρτερ τον ξέρουμε χρόνια τώρα. Όποτε τον βλέπω σκέφτομαι πως ταιριάζει τόσο στη φιλοσοφία Πρίφτη . Καλό παιδί , πολύ καλός αμυντικός και αξιοπρεπής επιθετικά. Δεν είχε εντυπωσιακά νούμερα φέτος στην ΑΕΚ ( 7 πόντους και 2,9 ριμπάουντ ) αλλά προσφέρει σε άλλους τομείς που δε φαίνονται εύκολα στην στατιστική.

 

6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
i love this game

Μακάρι να μας κάτσει του Ντίλαρντ. Επιθετικό υπερόπλο!
Μακάρι να μας κάτσει και του Μιλόσεβιτς (που γράφει και το Pressaris)! Πολυεργαλείο!
Μακάρι να μας κάτσει και ο Καββαδάς. Ογκόλιθος και επιτέλους παιχνίδι στο Low post!

Άντε και καλά σενάρια … νάχουμε!

aris6emperor

Nτίλαρντ κοινοτικός ναι με όρο στο συμβόλαιο περί ουσιών.

xanthoskyli4

Ενδιαφέρον άρθρο! Θα σχολιάσω μόνο παίκτες που γνωρίζω: Ο Χάτσερ είναι πολύ καλή περίπτωση, μα πάρα πολύ καλή, αν ψάξουμε Αμερικάνο PG (πιστεύω ότι αρέσει και στον Πρίφτη). Αυτό που βλέπω σαν αδυναμία είναι ότι δεν είναι σταθερός επιθετικά. Ναι, θα συμφωνήσω πλήρως με τον διαχειριστή για ότι λέει για τον Carter! Κι εμένα μου αρέσει πάρα πολύ. Καλός παίκτης μόνο για σοβαρές ομάδες. Στον Άρη π.χ. θα είχε πολύ καλύτερα νούμερα.

AUTOKRATORAS

Χάτσερ και Ντιλάρντ ξεχωρίζω

ms1993

ο χάτσερ κατά τη γνώμη μου είναι χαμηλότερου επιπέδου παίκτης. ο ντίλαρντ αν δεν κρατούσε απο καλαμάτα λογικά θα έπαιζε ευρολίγκα ή καμια τουρκία (καλή περίπτωση σίγουρα) και οι υπόλοιποι ένα βήμα πίσω από τον γουότερς.. Μακάρι να υπάρχει πιθανότητα για Ντίλαρντ, Καββαδα και Μιλόσεβιτς. Σε περίπτωση ανανέωσης Μακνίλ και Γουότερς έχουμε πολύ καλή περιφέρεια και μας μένει μόνο να χτίσουμε γύρω απο καββαδα μπίλαρο και αλλον έναν. Ίσως και το Χάγκινς αν λογικευτεί και δεν ζητάει κάτι τριακοσάρια που ζητούσε τον Ιανουάριο. Πάντως πρέπει να ασχοληθούμε με τον γιάνκοβιτς πιστεύω. έλληνας, νέος, έχει να αποδείξει πολλά.

Vamos_G1

Από την στιγμή που όντως κοιτάμε τον (κοινοτικό) Ντίλαρντ, προσωπικά θα τον ήθελα δίδυμο με τον Ρέλεφορντ αντί του Γουότερς.