Το θέμα είναι πολύ σοβαρό, εμείς λειτουργούμε μετά από την κίνηση των οπαδών μας, οποίος θέλει και μπορεί να βοηθήσει για τις αμοιβές των παικτών, μετά από το τουρνικέ θα υπάρχει ειδικό κουτί και εκεί θα μπαίνουν τα χρήματα και θα υπάρχουν κουπόνια ενίσχυσης για τους παίκτες της ομάδας.

Δεν έχουμε σχέση με τα εισιτήρια, για θέματα ασφαλείας δεν θέλουμε να εμπλέξουμε τα πράγματα αλλά τα να τα κάνουμε πιο απλά, αυτός που θέλει να βοηθήσει θα το κάνει μετά την είσοδο του. Σε ένα κουτί του ΑΣ θα μπαίνουν αυτά τα λεφτά, τους παρακαλούμε να είναι σωστοί και συνεπείς με τον νόμο, θέλουμε να βοηθήσουμε σαν ΑΣ Άρης.

Έχουμε κάνει γενική συνέλευσή έχει βγει επιτροπή που θα συνομιλήσει με τον κύριο Λάσκαρη και της ανώνυμης εταιρίας, Την επόμενη Τετάρτη στις 21 Φεβρουαρίου θα γίνει το κλείσιμο της γενικής συνέλευσης. Ευχαριστούμε και το ξενοδοχείο που μας βοήθησε να γίνει η πρώτη γενική συνέλευση.

τα χρέη της ΚΑΕ αυτή τι στιγμή είναι πάνω από 4.500.000 εκατομμύρια.

 

Source: Ψηφίδης: «Πάνω από 4,5 εκατ. τα χρέη της ΚΑΕ! Όλοι στο γήπεδο» | Yellow Radio

Οπότε , αγοράζουμε εισιτήριο και μετά βοήθεια. Εδώ αποκτάει και μεγαλύτερο νόημα η ατάκα στην ανακοίνωση ( νομίζω του Σούπερ 3 ) , να μην αγοράσουμε εισιτήριο Online , αλλά στο γήπεδο ( ώστε να είναι μετρητά ).

Επίσης , μάθαμε πως Τετάρτη 21/02 η γενική συνέλευση

 

11 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Toby B

Άρα ή πληρώνεις 10 για εισητήριο και άλλα 10 για ενίσχυση, ή ανοίγουν οι πόρτες και δεν κόβει κανείς εισητήριο. Εγώ έτσι το καταλαβαίνω.

loukmosh

προφανώς το δεύτερο, αλλά δεν μπορεί να το πει ανοιχτά ρε εσείς.. Λογικό δεν είναι;;

Toby B

Το δεύτερο προφανώς, απλά θα αφήσουν τον κόσμο έτσι Απλά? Ή θα πρέπει να μαζευτούν όλοι και κατά τις 6.15 να ανοίξουν οι πόρτες?

Jose

Δηλαδή θα είναι ένα γήπεδο γεμάτο και η ΚΑΕ θα δηλώσει 300 εισιτήρια; Μια ξαναρωτά όταν θα έρθει η εφορία και μας βάλει καμμια 200αρια χιλιάδες πρόστιμο ποιος θα το πληρώσει;

Jose

Μακαρι να ειναι ετσι οπως τα λες.

Lindodil

Δεν εχουμε σχεση με τα εισιτηρια λεει. Δηλαδη τα λεφτα απο τα εισιτηρια τα παιρνει ο λασκαρης; Εμεις με τα διαρκειας δηλαδη μπαινουμε κανονικα και μετα αγοραζουμε το κουπονι μας για την ενισχυση της ομαδας; Εχω μπερδευτει λιγο.

experience

Εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι τα λεφτά από τα κουπόνια θα πάνε στους παίκτες μόνο, τα άλλα όπως πάντα. Δε νομίζω ότι γίνεται και αλλιώς. Και δε μου φαίνεται και παράλογο, δεν ξέρω γιατί τόσο μπέρδεμα

Toby B

Πάμε παιδιά αύριο να εξαφανίσουμε τα κουπόνια.. Και όλοι εμείς που είμαστε μακριά μπορούμε να βοηθήσουμε, όλοι έχουμε φίλους στην Θεσσαλονίκη.