Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Άρης βρίσκεται σε διαδικασία συγκρότησης του νέου διοικητικού συμβουλίου της ομάδας, είναι δεδομένο εξάλλου ότι αδυνατεί να κουβαλήσει μόνο τους το οικονομικό φορτίο της εταιρίας, λόγω της ύπαρξης χρεών από την εποχή ιδιοκτησίας του Νίκου Λάσκαρη. Προς αυτήν την κατεύθυνση, ήδη προχώρησε σε επαφές με επιφανείς παράγοντες του συλλόγου με την προοπτική της συνάντησης όλων – στα γραφεία της ΚΑΕ – στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας.

Στην πραγματικότητα, θέλει να τους αναλύσει όλα τα οικονομικά δεδομένα της εταιρίας αλλά και να ζητήσει τη στήριξή τους με από τη συμμετοχή τους στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας ή την παρουσία τους στην κίνηση των «200» υποστηρικτών, ενός εγχειρήματος που ετοιμάζει η ΚΑΕ. Πληροφορίες θέλουν τον Αχιλλέα Ρουσιαμάνη (πρώην ιδιοκτήτη των Τρικάλων) να έχει απαντήσει θετικά στην πρόσκληση του κ. Γουλιέλμου και θα είναι στο νέο διοικητικό συμβούλιο.

Πηγή: Ψάχνει συμπαίκτες ο Γουλιέλμος, επίκειται συνάντηση στην ΚΑΕ Άρης | Basket League & Άρης | gazzetta.gr

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Dom

Άντε να δούμε, ακόμα και μισοί από τους 200 να είναι, μια χαρά θα είμαστε. Και όσοι δε θέλουν να μπουν στο διοικητικό συμβούλιο ας είναι απλοί χορηγοί. Έχουμε παρά πολλούς επιχειρηματίες στην πόλη με τζίρους άνω του εκατομμυρίου. Αν καταφέρει ο Γουλιέλμος και ψήσει κάποιους απ’ αυτούς, θα είναι μεγάλη υπόθεση.

ChrisSiak

Ωραία! Είναι επίσημο! Και πάλι! Άρα δε μπορούμε να πούμε δε ζήτησε βοήθεια ενώ δε μπορεί να σηκώσει το βάρος.

Και οι επιφανείς δε μπορούν να πουν πως ήθελαν να βοηθήσουν αλλά δεν τους ζητήθηκε.

vaggelaris

Ας περιμένουμε το αποτέλεσμα. Καλά τα άρθρα αυτά αλλά σημασία έχει τι θα βγει από όλο αυτό. Το θέμα του μπάν είναι το Α κ το Ω για φέτος. Κ καλώς ή κακώς κανένας δε περισσεύει από τη λεγόμενη “αρειανη” οικογένεια. Ας αφήσουμε όλοι τους εγωισμους κι ας γίνει η περιβόητη συστράτευση. Μεγιστάνες δεν υπάρχουν…