Ο Άρης βρίσκεται σε οριακό σημείο (όχι μόνο) ενόψει του αγώνα με το Περιστέρι λόγω της ανεπάρκειας και της αδυναμίας του Γουλιέλμου, γι’ αυτό και ο Χάρης Παπαγεωργίου φαίνεται πως έχει αναλάβει δράση για να βρει τα χρήματα που απαιτούνται ώστε να προχωρήσει η ΚΑΕ στις απαραίτητες πληρωμές.

Πηγή: Ψάχνει μόνος του χρήματα ο Παπαγεωργίου!

4 Comments
παλιότερο
νεότερο καλύτερη βαθμολογία
Inline Feedbacks
View all comments
Dr Nimbelugen

Α ρε Χάρη..καίμε τις σημαίες του Συλλόγου μία-μία….Όταν καλαθοσφαιρικός Άρης είναι Γκάλης-Γιαννάκης-Παπαγεωργίου και ορισμένοι άλλοι και βλέπεις πως τους έχουμε κάψει..ντροπή…

Sam Vincent

Καλημέρα γιατρέ μου .Οι δυο τελευταίοι …αυτοπυρπολήθηκαν . Τι φταίει ο κόσμος αφού επέλεξαν να στηρίζουν δια της παρουσίας τους ,της απουσίας τους και των λόγων τους , ανθρώπους (ή τον ίδιο άνθρωπο ???) που μας πηγαίνει προς την καταστροφή και τον αφανισμό ? Πόσο δύσκολο ήταν εγκαίρως να διαχώριζαν την θέση τους και να έλεγαν στον κόσμο την αλήθεια (τους) .Μήπως είναι μικρά παιδιά και δεν μπορούν να καταλάβουν αυτά που καταλάβαμε πολύ νωρίτερα εμείς οι κοινοί θνητοί ? Τι είναι αυτό που κρατά το στόμα τους κλειστό λοιπόν? Ο μισθός τους ? Που είναι λοιπόν οι σημαίες μας… Περισσότερα »

Dr Nimbelugen

Ο Γιαννάκης νομίζω κάηκε λόγω good will (παγιδεύτηκε κ λόγω χαρακτήρα κ ιδιοσυγκρασίας υπέπεσε σε σφάλματα διαχειρισης).Τον Γκάλη τον προστάτευσε η ιδιοσυγκρασία του.Παπαγεωργιου νομίζω πάει να παγιδευτεί και αυτός ανάμεσα στα θέλω του και στην αγάπη για την ομαδα.Ο τίγρης νομίζω πως δε θα ήθελε να ασχοληθεί από τέτοιο ποστο,Παραμανιδης κλπ το ίδιο πιστευω…για Πιξι ούτε θέλω να ακούω προσωπικα είτε προπονητικά είτε διοικητικα.

Sam Vincent

Είναι βέβαιο πως στην ζωή όλοι βρεθήκαμε παγιδευμένοι . Σε αυτές τις περιπτώσεις η εντιμότητα ,η νοημοσύνη τα αντανακλαστικά και η αγάπη όσων διακυβεύονται ορίζουν το σημείο που τα βροντάς κάτω ,που σταματάς να ανέχεσαι που κινδυνεύει η αξιοπρέπεια ,η υστεροφημία ,η υπόληψη κτλ.